Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ve harikasinEvrende bol bol rizik var. Bol bol yiyecek var. Bol bol giyecek var.
Evrende sevgi, ask, huzur, mutluluk, enerji bol bol var. Dunyamiz cok zengin, tertemiz. Hepimize bol bol yetiyor.
Simone Milasas isimli Access eğitmenine göre Para Yaratmanın 7 Kolay Yolu
#1 TALEP EDİN
Kendiniz için yarattığınız para miktarı, gerçekten yaratmak istediğiniz kadar mı?
Şu soruları sorun ve ara ara tekrar edin;
İlgi alanlarınızı aklınıza geldikçe bir yere not alın. Bu köpek gezdirmek de olabilir, yemek pişirmek de. Bir süre sonra bu listenize bakın ve sorun “Bunlardan hangileri bana para akışı sağlar?” sadece sorun, tek tek düşünüp yaparım yapamam şeklinde kendinizi değerlendirmeyin.
- Hayatımda daha fazla para kaynağı getirecek neler var?
- İlgi alanlarım nelerdir, iyi olduğum işler nelerdir?
Evrene “Bunlardan hangileri mümkün, bana göster” diyin.
#2 KENDİNİZİ YARGILAMAYIN
Yaptığınız her şey için şükran duyun. Şükran duydukça o artacaktır. Oysa
yargıladığınızda onu sınırlandırmış olursunuz.
- Parayla oynayın, paranıza şükran duyun, ona teşekkür edin.
- Faturalarınıza teşekkür edin, şükran duyun.
- Eğer siz parayla ilgili kendi realitenizi seçiyor olsaydınız neyi seçerdiniz?
“Para kirlidir, elinin kiridir, geldiği gibi gider, paran varsa derdin var” gibi sözler hep birer yargı ve kısıtlayıcı. Böyle düşünceleriniz varsa, para akışınız bundan olumsuz etkileniyordur. Aklınıza bu düşünce geldiğinde şöyle diyin, “Para kirlidir düşüncemi yıkıp yaratımını iptal ediyorum. Poc, pod, right, wrong, good, bad, all nine shorts, boys and beyonds” (Bu cümle saçma gibi durabilir ancak her bir kelimenin Access’te anlamı var. Tekerleme gibi bu şekilde söylenir, bunun amacı sizin düşünmenizi engellemektir. Çünkü beyin düşündükçe yargıları artar ve bu da enerjiyi kısıtlar.)
#3 İSTEKLİ OLUN.
Parayı isteyin. Parayı kendinize davet edin.
Yatmadan önce şöyle diyin; “Bugün her nerde parayı kendime davet etmediysem yıkıp yaratımını iptal ediyorum. Para ile ilgili tüm bakış açılarımı yıkıp yaratımını iptal ediyorum.” diyin. Sabah hiç bir bakış açınız yok para ile
ilgili. Nedir şimdi yeni bakış açınız?
Parayı eğlenceli görün, neşelendirsin sizi.
Parayı talep ediyoruz, bu konuda iyiyiz ama gün içinde parayı kendimize davet etmiyoruz. Örneğin bir saat beğendiniz ve hemen “bunu alacak gücüm yok” dediniz o anda parayı davet etmemiş oluyorsunuz. Tam tersi soru sorun. “Bu saati almam için olasılıklarım nelerdir?” “Bu harika restoranda yemek yemem için ne gereklidir?” gibi açık sorular. Ama cevabını düşünmeyin. Bırakın soru evrene gitsin.
#4 KAZANDIĞINIZIN %10'UNU KENARA KOYUN.
Kazandığınız her kuruşun %10'unu - ama hepsinin. Bu %10'u, kendinizi onurlandırmak için ayırıyorsunuz. Sıkışınca harcamayın. Burada biriktirdiğiniz para arttıkça “param var” hissi ve sizde yarattığı rahatlık artacak bu da para ile ilgili endişelerinizi azaltacak. Kendinizi onurlandırın ve her kazandığınızdan %10 ayırın, 3 ay içinde bile paranızın arttığını görecek ve şaşıracaksınız. Lütfen ama lütfen harcamayın. (Simone borçta iken başlamış ayırmaya, simdi 70.000 USD varmış o hesabında ve yine oradan harcamıyormuş.)
#5 ZENGİN OLMAYI ARZULAYIN.
Zenginlikle ilgili aklınıza olumsuz düşünce gelirse hemen “yıkıp yaratımını iptal ediyorum” diyin. Zengin mahallelerde yürüyüş yapın, pahalı mağazaları girin, gezin, sahip olmak için olasılıklarım nelerdir gibi sorular sorun. Hatta kıyafeti, saati deneyin, onun sizde yarattığı zengiliği hissedin. Sahip olabilirim enerjisidir bu. Onları satın alın demiyor, sadece o hissiyatı yaşamak olumlu etki sağlıyor.
Sürdürmek istediğiniz hayatın harcamalarını alt alta yazın. Her detayı.. Haftada kaç gün kaç paralık yemek, alışveriş, seyahat, tatil vs. Toplam rakamı bulun. Üstüne %10 onurlandırma payınızı ekleyin. Onun da üstüne eğlence için %20 ekleyin. 6 ayda bir yapın bunu, çünkü beklentileriniz sürekli değişiyor. Ve bunları talep edin. “Daha fazlasını yaratabilmem için neler mümkün?” diye sorun.
Sabah kalkarken şöyle diyin; “Dolaplardan, çekmecelerden, çantalardan para fışkırıyor, her yer para, nereye koyacağım bunları”, gülün, neşelenin. :)
Para nasıl eğlenceli olur? “Ne kadar çok param var.” diyin. “Paramı artırmak ve eğlenceli kılmak için bugün hangi bilgiye ihtiyacım var?” diye sorun.
#6 KENDİ İÇSEL DEĞERİ OLAN BİR ŞEY SATIN ALIN.
Örneğin Simone, kendisine pırlantalı, pahalı bir yüzük almış. Ama satarken değer kaybetmeyecek bir yüzük. Onu takıyormuş uygun yerlerde. Ona baktıkça kendini zengin hissediyormuş. Evinde altın ve gümüş külçeler varmış, onları gördükçe yine zenginlik hissi artıyormuş. Eğer hırsızlık riski varsa kasa yaptırın, evde kasanızda tutun diyor. Ya da zenginlik hissi veren bir eşyanız olsun.
#7 CÜZDANINIZDA FAZLA PARA TAŞIYIN. ALTIN TAŞIYIN.
Cüzdanınızda bir miktar para bulundurun. Bunu harcamayın. Her açtığınızda size param var hissi, enerjisi versin. Cüzdanda az para taşımak enerjinizi kısıtlıyor. Bir küçük altın da koyabilirsiniz.
*PARA NEŞEYİ TAKİP EDER.
Para neşeyi takip eder. İnsanlar tersini düşünür, param olursa neşem olur. Oysa tam tersi. Param olunca mutlu olacağım demek doğru değil. Şimdi mutlu olun. Sevdiğiniz şeyi yapın böylece mutlu olun, para onu takip eder.
“Yaratım doğrusal değildir. O bir enerjidir.”
Yeni nickime hala alisamamam:)))
Ayy insallah gelsin mucizeler ben alirim zevkle :)Günaydiiiiin.
Para bol para bol; tasiyor her yerden diye yattim, kalktım:))) tesekkurlerbuttrfly s
Sarki ile ilgili bir mesaj vardi. Ben son gunlerde biraz nostalji takiliyorum.
Oldu iste en sonunda bim bam bom...:))
Aklima geldikce de
Kim demis ki olmaz diye
Yeter ki sen candan iste...
ya da
Neler oluyor hayatta
Bir de su ruya gercek olsa...
Sarkilarini soyluyorum. Icimden disimdan.
Alarm sesim de son yazdigim.
Sizin de var mi tavsiye edeceginiz bir sarki?
Sevgili topikcanlar,
Bugun yasadiginiz muhtesem mucizeleri not almayi unutmayin. Not aldikca fark edeceksiniz, fark ettikce mucizeleri kendinize cekeceksiniz:)
Harika
Günaydiiiiin.
Para bol para bol; tasiyor her yerden diye yattim, kalktım:))) tesekkurlerbuttrfly s
Sarki ile ilgili bir mesaj vardi. Ben son gunlerde biraz nostalji takiliyorum.
Oldu iste en sonunda bim bam bom...:))
Aklima geldikce de
Kim demis ki olmaz diye
Yeter ki sen candan iste...
ya da
Neler oluyor hayatta
Bir de su ruya gercek olsa...
Sarkilarini soyluyorum. Icimden disimdan.
Alarm sesim de son yazdigim.
Sizin de var mi tavsiye edeceginiz bir sarki?
Sevgili topikcanlar,
Bugun yasadiginiz muhtesem mucizeleri not almayi unutmayin. Not aldikca fark edeceksiniz, fark ettikce mucizeleri kendinize cekeceksiniz:)
Yaz icin normal tatilin disinda ekstra bir tatil plani yaptim. Bilet alma asamasindayim. Bu yaziyi okumadan once dusuncelerim soyleydi.
2.tatil hem de yurt disi. Artik alisveris yapmamam lazim. Yemege de cok gitmeyeyim. Ay nasil olcak falan filan... sanirim dogru degilmis. Beni tek rahatlatan mayis ayinda yaptigim bir yatirimi geri alma olayim.
Simdi ben nasil dusuneyim?:)))
Bu para mevzulari aklimdayken karsima bu yazinin cikmasi mukemmel bir es zamanlilik:)
Ben de dun gece bilet isimi halleytim cok sukur:) aklima gelmeyen bir yerden hic dusunmedigim indirimlerler.Sadece tatilde neler yapacaklarına odaklan, tabi duygu ağırlıklı olacak şekilde. Para zaman hesabına çok girme, onlar seni ilgilendirmez.bırak evrene halletsin işinin adı ne : )))) Bu arada 2 hafta sonra uzuuuun bir yurt içi seyahatim var.Haziran civarlarında da yurtdışı. İnan ki hepsi evrenin yasalarının işleri : ))) Evren benim için çalışıyor, bana beni vermek zorunda.Neydi mottom hayat bana bütünüyle ihtişam,coşku,bolluk ve bereketiyle geliyor![]()
Çok güzel bir kitap ben de çok severek okudum, aslında hepimizin içinde bize rehberlik eden Dreamer vardır ...bence de hepimiz birer düşleyiciyiz ...Dünya,senin onu düşlediğin gibidir;o bir aynadır.Dışarıda kendi dünyanı bulursun,yarattığın,düşlediğin dünyayı.
Dışarıda kendini bul! Git ve kim olduğunu gör...
Diğerlerinin, senin içinde taşıdığın yalanın,uzlaşmanın, cehaletinin yansıyan görüntüleri olduğunu keşfedeceksin...
Değiş...ki dünya değişsin.
........
Bir bütün içinde olamamanın eksikliği, insanı cehalet, korku ve kendi kendini imha etmeye mahkum eder ve onu hastalıklara, çöküşe,saldırganlığa, acımasızlığa ve dış dünyada savaşmaya kadar götürür.
........
İrade olmadan düşünceler,duygular ve arzular, oluşun ,çinde başıboş dolaşan parçacıklar gibidir ve sen de evrenin insafına kalmış küçük bir parçacıksın...
......
Özgür olmayı, her türlü kısıtlamadan uzak bir özgürlüğü düşle.İstediğin her şeyi elde edebilmekten kendini alıkoyan tek kişi sensin! Düşle...Düşle...Hiç durmadan düşle.
Düş var olan en gerçek şeydir.
.......
Sen bir yalancısın, geçmişin ise iki yüzlülüğünün ve hastalıklı tasavvurunun bir yansıması.Oluş' undaki en ufak bir değişim tamamen farklı bir geçmiş yansıtırdı. Bu an, geçmiş hikayeni değiştirebileceğin yegane fiziksel deneyim noktasıdır ve Oluş'undaki her bir değişimle beraber,farklı bir dünyada yaşayan farklı bir insan olursun. İçsel durumlarındaki en ufak bir değişimle, eş zamanlı olarak, geçmişin, geleceğin ve bütün evren değişecektir. Gerçekten yaşamış olduğuna inandığın ve kendine çok yakın hissettiğin geçmiş hikayen, sadece bu kusursuz anda ürettiğin hayali bir tecrübedir."
Hatırla! Tüm olasılıklar Şimdi'nin içinde bulunur...
......
Senin dışında gerçekleşen her şey, açığa çıkabilmek için senin içsel onayını almak zorundadır.Bu, hayatında meydana gelen herhangi bir şeyin, senin niyetinin sadık bir yansıması olduğu anlamına gelir.
.......
İçindeki gözlemciyi harekete geçir! Kendini gözlemleme, hayatını en başından beri yöneten düşünce kalabalığının ve olumsuz duygularının ölümü demektir.
Eğer özüne döner, kendini gözlemlersen hayırlı olan her şeyin olduğunu, olmayanınsa çözülüp gittiğini göreceksin.
.......
Korku,ıstırap ve üzüntü onun bütün sıkıntılarının sonucu değil, asıl nedenidir.
Her insanın içinde taşıdığı kaos yani kendi cehennemi;dünya üzerine, çatışma ve ayrımcılık ya da ırklar,ideolojik ve inançlar arasındaki savaşlar formunu alarak yansır
"...Bu adam, yaşadığı hüzün ve ıstırap yüzünden acı çekmiyor, onun burada çektiği acı kendi doğal seçiminin bir sınucu olduğu için ona acı veriyor.O adama müdahale etmek olanıksızdır.O adam ıstırap çekmekten hoşlanıyor!Bunun doğru olmadığına yemin edebilir, ama gerçekte dünyaları bile versen cehennemini asla terk etmeyecektir.Tiryakisi olduğu bu durum, onun dünyaya tırnaklarını geçirerek tutunmasını ve kendisini güvende hissetmesini sağlıyor.Bu her ne kadar kederli bir durum olsa da, dışarıdan kendisine gelebilecek bir yardımın ninnisiyle uyutuluyor.Kendisini gözlemleyebilseydi, davranışlarında ve tepkilerinde atom zerreciği kadar bile olsa bir değişiklik yapabilseydi, düşüncelerinden ya da duygularından sadece bir tanesini yalnızca bir milimetre yükseltebilseydi, o zaman yaşamı farklı olurdu"
"Şimdi burada gördüğün, yaşantında değiştirmek istediğin bu küçük kesit, senin geçmişin değil.Geleceğin!
Yaşantında her şey tekrar ediyor...Aynı olaylar defalarca aynı şekilde yaşanıyor, çünkü onları değiştirmek istiyorsun.Yine şikayet ediyor, yine dünyayı suçluyor ve yine dışarıdan birilerinin seni incittiğine ya da sana felaketler getirdiğine inanıyorsun."
"Hiçbir olay ne iyi ne kötüdür.Yalnızca fırsattır.Bunları önceden öğrenmniş olsaydın, bu yaşadığın durumu aydınlık bir olaya dönüştürebilirdin."...Yaşamda boşluklar yoktur.Eğer sen, kendini yeni bir biçimde düşünmeye ve davranmaya zorlayarak bunları doldurmazsan, bunu senina dına tüm zalimliğiyle o yapacaktır."
"Antikçağ düşüncesine sahip olan Sonsuzluk yasasının rehberliğinde yaşam sürenler büyük bir bireysel maceradan geçerken, anlamsız ve sıradan bir yaşama boyun eğen diğerleri ise raslantısallık ve kader yasası ile çizilmiş bir akıbetin peşi sıra ilerliyorlardı."
"Yaşantımızda kısaca "dünya" olarak nitelediğimiz, yaşamımızı ilgilendiren tüm olaylar ve durumlar kendi yansıttığımız görüntülerdir.Bunun bilincindeysek, sadece yaşam, ferah, zafer ve güzellik yansıtabiliriz. Eğer her an uyanık ve dikkatliysek, özgürlüğü yani engelleri olmayan, yaşlılığın, hastalığın ve ölümün yer almadığı sınırsız bir dünyayı yaratabiliriz"
"Kazanmak demek, kişinin kendisini yenmesi, şüphelerin,korkuların ve bilgisizliğin üstesinden gelmesi demekti.Dış zafer yalnızca içteki zaferin bir kanıtıydı."
"Düşüncelerimiz kaderimizdir.Düşüncelerimizin kalitesi yükseldikçe yaşam kalitemiz de yükselir."
Stefano D'ANNA- Tanrılar Okulu
Muhteşem bir kitaba başladım. Ara ara notlar aldım ve üşenmedim teker teker yazdım buraya da.O kadar güzeller ki.Yeni başucu kitabım olabilir![]()
Sunu da paylasayim sizinle. Cok hosuma gitti. Aradaki farki cok guzel anlatmis.
Bugün dördüncü gün ama sabah galiba unuttum ben söylemeyiBuradaki evlilik için olan olumlama ve esmayi yapayım dedim dün akşam başladım bu sabah uyandığımda o kadar zor geldi ki çok inanarak yapamadım ama yine de yaptım. Bir de birisi dinlediğimiz şarkıların da hayatimizi etkilediğini söylemiş ilk sayfalarda, farkettim de benim beynimde sabahları batsın bu dünya çalıyor genelde :s :)) susturmak için baya uğraştım. İnşallah 21 gün devam edebilirim. Adetliyken de Esma çekebiliriz di mi?
"Aramizda bir sey olacagindan degil de" diyerek iptal ettin. Niye olmasin? Boyle diye diye yas oldu kac? Hala esma cekiyoruzBugün dördüncü gün ama sabah galiba unuttum ben söylemeyitam hatırlamıyorum büyük ihtimalle unuttum. Ama yine de devam edicem.
Aşk meşk işleri artık saçmalık olarak gelmeye başlamıştı yaşadığım aşk acılarından dolayı ama iki gündür tekrar aşık olabilirim gibi hissediyorum kendimi. Hatta işyerinde birinin bakışlarını yakalamaya başladım bile. Aramızda bir şey olacağından değil de, birilerinin beni beğendiğini hissetmeyeli bile baya olmuş. Yani olumlu gelişmeler var ruhsal olarak :)