- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Rica ederim bu arada arınma Esma çalışmasının 2. günündeyim içimde güzel bir huzur var sana veCok tesekkur ederim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim bu arada arınma Esma çalışmasının 2. günündeyim içimde güzel bir huzur var sana veCok tesekkur ederim:)
Gunaydiiiiiin:)
Coook guzel bir gunden herkese selamlar. Dun gece bu konulari arastirirken daha once de karsima cikan ho'oponopo yontemini hatirladim. Adini dogru yazamadim ama:))) bunun da faydasini gormusler:) ben de bunu da deneyecegim.
Bu yöntemle ilgili geçmiş sayfalarda senin detaylı bir açıklaman vardı canım hatırlıyorum ondan sonra ben de araştırırken kitaba denk geldimKollektif birlik butunluk... konusunda hiiic bilgim olmadigi donemlerde okumustum kitabi.Uygulamaya basladigim sure boyunca ruyamda bilincaltimda cok derin etkiler birakmis insanlari goruyordum.Onlardan teker teker kurtuluyordum sanki.Muthis bir deneyim olmustu benim icin.Her icimden gecen negatif bir seye duruma;seni seviyorum ozur dilerim beni affet tesekkur ediyorum diyordum.Coook rahatliyordum.Artik tabi coook sey ogrendim, yasadigimiz hicbir olay karsilastigimiz hicbir insan yoktur ki onun icimizde bir karsiligi olmasin.İste icimizde karsilasmamizin ana nedenine yonleniyoruz ve durumu artik serbest birakiyoruz, seni taniyorum ve kabulleniyorum diyoruz aslinda.Olay budur yani
Canım uyumaya yakın bu tür telkin çalışmalarını dinleyince uykum daha çok açılır uyuyamam. Sözsüz sakinleştiren müzikler mayıştırır uyutur genelde beni.Gunaydiiiiiiiin pozitif insanlar:)
Dun youtube den ho'oponopno telkinli bir video dinleyerek uyumaya calistim. Mistik yolun videosuydu. Gece ruyamda( eskiler bilir) sorun yasadigim is arkadasimi gordum. Cok odaklanamadim dun. Ustune bikincalti temizligi videosu da dinledim:))) ona da cok odaklanamadim. Normalde videolarin 5.dksinda uyumaya baslayan bende tik yok:)))) Sebebi nedir acaba? Bu araSahra- artik kulaklikla dinliyorum
Yok kulaklikla ilgili degil. Ho'oponoopono telkininde muzik, alttan da cumleler var. Onlari anlamaya calistim falan:)))) bir de ictigim kahveler caylar:)))Canım uyumaya yakın bu tür telkin çalışmalarını dinleyince uykum daha çok açılır uyuyamam. Sözsüz sakinleştiren müzikler mayıştırır uyutur genelde beni.
Seni uyutmayan kulaklıkla mı dinlemek bilemedim, yanlış yönlendirmekte istemem nasıl rahat ediyorsan o şekilde dinle kendi bedenin daha iyisini bilir :)
Sabir demek geldi icimden. Sabirla bekkeyecegiz. Olmadiysa vardir bunda da bir hayir diyecegiz...Kızlar merhabaaa ...
sizlere sorum var mesela aşırı derece dua edıormm olucak biliyorum inanıorm ve öylede oldu dıorm.. ama niyetlerimin tersini yaşamakla karşılaşıyorum bi öneriniz var mı artık sıkılmaya başladımmmm yöntemlere açığımmm
Sabir demek geldi icimden. Sabirla bekkeyecegiz. Olmadiysa vardir bunda da bir hayir diyecegiz...
Bilinçaltın dualarının tam aksini istiyor olabilir, ya da dualarının kabul olacağına inanmıyor olabilir.Bundan kurtulmanın yolu da bilinçaltını temizlemek olacaktır.Kızlar merhabaaa ...
sizlere sorum var mesela aşırı derece dua edıormm olucak biliyorum inanıorm ve öylede oldu dıorm.. ama niyetlerimin tersini yaşamakla karşılaşıyorum bi öneriniz var mı artık sıkılmaya başladımmmm yöntemlere açığımmm
Bilinçaltın dualarının tam aksini istiyor olabilir, ya da dualarının kabul olacağına inanmıyor olabilir.Bundan kurtulmanın yolu da bilinçaltını temizlemek olacaktır.
İnşaAllah canım ya inşaAllah artık su akar yolunu bulur sözünü mutlu olarak yaşamak istiyorum ...olduyildiz123 bence bu senin icin bir isaret
Eki Görüntüle 2120765 Instagram da bir paylasim. Belki takip etmek istersin diye adini da paylastim:)
@pofuslm fıstıklar, nasılsınız?
ben ALES-YDS ve KPSS ile boğuşmaktayım :)) o yüzden pek gelmiyorum bu kısıma ama hala düşüncelerimi kontrool etme ve imajinasyon çalışmalarıma devam ediyorum..
her zaman dilimde olan cümle "NE DÜŞÜNÜRSEN, NE İSTERSEN ONU YAŞARSAN GÜNÜN BİRİNDE"
Ben hayatımın sorunlu kısmını olumlama ve düşünce gücüyle temizledim, düzelttim, herkesin kendine ve yaşadığı hayat dikkat etmesi dileğiyle..
buralardayım cn :) henüz sınava girmedim kuzum, hem işe gidiyorum hem gece kalkıp ders çalışıyorum :) anlıycan çok yoğunum.. temmuzdan sonra belli olcak herşey, çok tşk ederim düğşündüğün için@pofu
Nerelerdesin canım, ne yaptın sınavlarını? Inşallah herşey istediğin gibi olmuştur. Dualarımızdasın.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah herşey istediğin gibi olurburalardayım cn :) henüz sınava girmedim kuzum, hem işe gidiyorum hem gece kalkıp ders çalışıyorum :) anlıycan çok yoğunum.. temmuzdan sonra belli olcak herşey, çok tşk ederim düğşündüğün için