Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Mesela bugün rüyamda biri bana büyü yaptığını ve o yüzden önümün kapalı olduğunu duyuyorum... bilinçaltımda böyle bi durum var ama telkin hep ediyorum bilmiyorum yaa çok olumlu bakıyorum ama tostlatıcak şeyler yaşayınca hayal kırıklıgı yaşıyorum ...
Telkin tek başına bilinçaltını değiştirmede çok etkili olmayabilir.Esaslı bir temizlik lazım. Bu yüzden telkinden evvel temizlik,artı telkin daha etkili olur.

Harika bir video.Mutlaka izleyin arkadaşlar.

Cok onceden izlemistim videosunu Nickin.Sanirim o zaman cocuklari olmamisti :KK9: Bilincaltinin sinirlarini delip destigini gosteriyor.Bugunlerde dilime dolanan cumleleri tekrar ettirdi yine; kime gore;neye gore dogruluk,mutluluk,hayat... Herbiri yapilandirilabilir,olumlandirilabilir...

Arkadaslar selam :)) arinma esmalari okuyan arkadaslara bibsorum olacak. Cevaplayabilirseniz sevinirim :) . Ben gecen gun cok hastalandim. O gun bu calismayi yapamadim. Simdi ek olarak 1 gun daha mi ekleyerek bu calismayi sonlandirmaliyim ? Biraz bakindim ama orada goremedim boyle bisey. Simdiden tesekkurler :)

Guzel bir gunden herkese gunaydin:)

Ben bugun biraz karisik duygularla uyandim. Bir kisminiz hatirlar. Asik oldugum sonrasinda takintiya donustugunu dusundugum biri vardi. Dusuncem ya da olumlamalarim su yondeydi: hayatimda biri olsun. Hayirlisiysa o degilse baskasi. Tam olarak boyle demiyorum ama anafikir bu:KK70:

Bu surec icinde ne onunla oldu ne de karsima cikan yeni kisilerle. Cogunuz burda ya da okudugun yazilarda hayatina yeni birinin girebilmesi icin diger kisinin enerjisinin bitmesi gerekir dedi. Yani onun enerjisi gidecek yerine yeni biri gelecek. Bir sure once izledigim bir videodan etkilendim oradaki seyleri uygulamaya basladim. Onceden aklima gelince mutlu olmak icin onunla ilgili hayal kurmaya devam ediyordum. Bunu yapma diyordu videoda. Ben de oyke yapiyordum artik. Sonra sosyala medya dan takip i birak diyordu. Facebookta arkadasiz ama takip etmiyorum k3ndisini instagtamda takip ediyorum, ediyor. Burdan birakamadim. Zaman zaman acaba hesabimi mi kapatsam diyorum. Yani yapamananin sebebi haber alma amaci degil. Yaslar buyuk ya yuz yuze de bakacagimiz ortamlar oluyor. Mesela ayin 24 unde ayni ortamda bulunacagiz:KK57:

Her neyse ben onu birakmaya karar verdim. Bu sefer kesin kararliyim. Ha bir de sunu soyleyeyim. Biriyle gorusurken kiyaslama yapiyorum onunla:olamaz: hayalimdeki tipti iste:(

Dun gece ruyamda gordum. Yanimdan geciyordu birden tanidim aaa ne yapiyorsun falan filan. Sonra biz yalniz yurumeye basladik bir sekilde sevgili olduk:KK70: sonucta bilinc bilincalti onu istiyor:))) nasil mutluyum. Sonra uyandim aaa ruyaymis dedim meger ruya icinde ruyaymis. Sozde yine karsima cikti. Biz yine sevgili olduk:halay: tabiii kacinilmaz son gercekten uyandim. Mutlu uyanmadim. Mutsuz uyanmadim. Neydi bu anlamadim.

Sizce neydi? Acaba profesyinel yardim mi alsam? Su thetal healing yuklemesi mi yaptirsam. Ya da zero limit kitabini okumaya basladim. Son bir haftadir da ho'oponopono ile ilgili calismalar yapiyorum. Onun etkisi mi? Iste mesajim kadar karisigim. Acaba bu mesajin yeri yanlis mi Bdv ye mi yazmaliydim:KK70::KK70:

Yardiiiiiiim:mad:

Guzel bir gunden herkese gunaydin:)

Ben bugun biraz karisik duygularla uyandim. Bir kisminiz hatirlar. Asik oldugum sonrasinda takintiya donustugunu dusundugum biri vardi. Dusuncem ya da olumlamalarim su yondeydi: hayatimda biri olsun. Hayirlisiysa o degilse baskasi. Tam olarak boyle demiyorum ama anafikir bu:KK70:

Bu surec icinde ne onunla oldu ne de karsima cikan yeni kisilerle. Cogunuz burda ya da okudugun yazilarda hayatina yeni birinin girebilmesi icin diger kisinin enerjisinin bitmesi gerekir dedi. Yani onun enerjisi gidecek yerine yeni biri gelecek. Bir sure once izledigim bir videodan etkilendim oradaki seyleri uygulamaya basladim. Onceden aklima gelince mutlu olmak icin onunla ilgili hayal kurmaya devam ediyordum. Bunu yapma diyordu videoda. Ben de oyke yapiyordum artik. Sonra sosyala medya dan takip i birak diyordu. Facebookta arkadasiz ama takip etmiyorum k3ndisini instagtamda takip ediyorum, ediyor. Burdan birakamadim. Zaman zaman acaba hesabimi mi kapatsam diyorum. Yani yapamananin sebebi haber alma amaci degil. Yaslar buyuk ya yuz yuze de bakacagimiz ortamlar oluyor. Mesela ayin 24 unde ayni ortamda bulunacagiz:KK57:

Her neyse ben onu birakmaya karar verdim. Bu sefer kesin kararliyim. Ha bir de sunu soyleyeyim. Biriyle gorusurken kiyaslama yapiyorum onunla:olamaz: hayalimdeki tipti iste:KK43:

Dun gece ruyamda gordum. Yanimdan geciyordu birden tanidim aaa ne yapiyorsun falan filan. Sonra biz yalniz yurumeye basladik bir sekilde sevgili olduk:KK70: sonucta bilinc bilincalti onu istiyor:))) nasil mutluyum. Sonra uyandim aaa ruyaymis dedim meger ruya icinde ruyaymis. Sozde yine karsima cikti. Biz yine sevgili olduk:halay: tabiii kacinilmaz son gercekten uyandim. Mutlu uyanmadim. Mutsuz uyanmadim. Neydi bu anlamadim.

Sizce neydi? Acaba profesyinel yardim mi alsam? Su thetal healing yuklemesi mi yaptirsam. Ya da zero limit kitabini okumaya basladim. Son bir haftadir da ho'oponopono ile ilgili calismalar yapiyorum. Onun etkisi mi? Iste mesajim kadar karisigim. Acaba bu mesajin yeri yanlis mi Bdv ye mi yazmaliydim:KK70::KK70:

Yardiiiiiiim:mad:

Merhaba canım bilinç altın bence temizliğe başlamış sen zero limiti okumaya, ho oponoya yapmaya devam et. Kendine kızma, başka biriyle kıyaslama yaptığın zaman, bu çok normal. Hatta hepimiz eski ama görüşmediğimiz bağımızı kopardığımız bir arkadaşımızı, tanıştığımız yeni insanlarla kıyaslamaz mıyız ? iyi ya da kötü taraflarını. Ailede alıştığımız düzeni evlendiğimiz kişide veya ortamda bekleriz.
Anladığım kadarıyla o kişi görmezden gelmiyorsun iş ortamında karşılaşıyorsunuz merhabanız var bu güzel. Köşe bucak kaçmak, görmek istememek daha büyük direnç oluştururdu. Sosyal medyada takipi bırakıp silme konusunda birşey diyemeyeceğim, belki zaman gelecek aaa bu kişi hala listemde miymiş ya diyeceksin zaman ver kendine, bdv ye gitmene gerek yok :KK19:başka yorumlar da gelir kızlardan, grup destek ekibi burda canım :)
Ben de şu temizlik arınma esmasına başladım ya minik minik aksilikler yaşadık ama düzeltiyoruz ( belki eski kalmış sevgiye dair olmayan enerjiler çıkıyor temizleniyor, temizlik yaparken biraz toz kalkar bitince mis olur ) hatta hayatımız düzgün herşey yolunda çok şükür.
Sen de benim gibi kalıntıları temizliyorsun belki, yerine daha güzel saf temiz enerjiler gelecek, temizliğe devam yani (bütünün hayrına bir sevgi:KK66: ) öyle olsun inşallah :KK50:

Hoş bir yazı mutlu akşamlar herkese :KK200:

9183E625-2653-4F89-81F6-328C0EB535D8.webp

Her bir şey ummadığın bir anda gelir. Sen beklemeyi kesersin. Bir bakmışsın niyet ettiklerin oluyor. Senin düşündüğün imajine ettiğin herşey zaten rezonans alanında. Bırak biraz düşünmeyi nasıl olacak demeyi ki frekanslar oluşsun. Sürekli kontrol etmeye çalışma. Emin olduğumuz bir şey var ki; O da düşündüklerimizin bizim hayatımıza kesin olarak dahil olacakları. Lakin kafanda olmayacağına dair şüphe taşımamalısın. Şıimdiye kadar deneyimledin sen unuttuğun anda olur herşey. Yani zihninin sessizliğinde. İkramiyeler bile o bileti unuttuğunda gelir. Her sabah kalkıp nerde mucize diye soran zihnin seni mucizeden uzaklaştırır. Sadece inan. Bırak unut. O zaten sende kodlu bilgi. Yönetim Allahın emrinde. O ne zaman takdir ederse o gün o an olur. Ama sen sürekli müdahale etmeye kalkıyorsun.
Bırakırsan rezonans yasası işini tam olarak layıkıyla yapar. Hersey beklemediğin anda gelir bir bakarsın bir anda değişmiş herşey. Zihnin beynin işleyişi ve ruhun yasalarına dair deneyimlediklerin boşlukta oluşumun gerçekleştiğine dairdir. Boşluk nedir o vakit. Zihnin sustuğu vidi bidi yapmayı kestiği vakittir. Sen neyi ne şekilde tahayyül ettiysen ona yakın yada tam olarak niyetlerin gercekleseceğidir. Deneyimlerin bu yönde ve biliyorsun ki herkesinde bu şekilde. Teslimiyet dediğimiz bu işte. Sen iste bırak. Zaten sen DNA ve hücrelerine isteğini kodladıysan tam olarak buna bunun oluşumuna izin verirsen olur. Sadece serbest bırak rahat ol. Sevgiyle umutla barışla ışıkla ve aşkla kalınız. Saygılarımla.

- Nevzat Ertürk -

ZAMANIN KIYMETİNİ BİLİN...

Her sabah hesabınıza 86.400 TL yatıran bir banka düşünün. Gün boyu istediğiniz kadar parayı harcamakta veya harcamamakta serbestsiniz. Parayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Oyunun sadece tek bir koşulu var; harcamayı başaramadığınız meblağ ertesi güne devretmez, akşam hesabınızdan geri çekilir ve bu paranın hiçbir bölümünü ne sebeble olursa olsun saklayamazsınız. Bir önceki günün tutarının tamamını harcamış veya hiçbir bölümünü harcamamış da olsanız ertesi sabah hesabınızda yine 86.400 TL bulacaksınız. Nasıl keyifli değil mi? Farkında olsanız da olmasanız da aslında hepimizin böyle bir bankası var; Adı ''ZAMAN"... Her sabah 86.400 SANIYE hesabınıza yatıyor ve o gün daha fazlasını asla harcayamıyorsunuz. Kullanamadığınız kısım ise akıp gidiyor ve hesabınızdan siliniyor, hiç devretmiyor. Her gün size yeni bir hesap açılıyor, her akşam günün bakiyesi siliniyor... Eğer günlük hesabınızı kullanmadıysanız, bu zarar sizindir, geriye dönüş yok, yarından avans çekmek yok... Bugünü, bugünkü hesaptan yaşamalısınız... ZAMAN hiç kimseyi beklemez... Dün artık mazi oldu... Yarın ise muamma... Bugün ise avuçlarımızın içinde bize sunulmuş bir armağandır... Sağlık, huzur ve kazançlı harcanacak ''ZAMAN''lara...

TERAPİDE BİR GÜN - Psikoterapist & Yazar Cem Keçe

Bilmem, daha cok yeni. Onceden aklima geldikce devam ederdim hayale simdi hayir yolun baska yone diyorum.

Cok daha iyi oldugum icin sukrediyorum.

Bu arada yurt disi tatil planimdan ve maddiyattan bahsetmistim birkac gun once:) bileti aldim ama cok farkli bir yerden, umulmadik indirimlerle. Yetmedi demek ki hiiiiiic aklimin ucundan gecmeyecek bir para akisi basladi. Tahmin etmedigim bir ek is oldu diyeyim. Cok rahatlatti beni. Hatta yeni planlar yapmaya basladim:))))

Gercekten gezmeye cok merakliyim ne istersem oluyor cok sukur:) gercekten 10 sene once bir defa yaptigim ve tekrar yapmayi dusunmedigim bir sey sayesinde butcem rahatladi.

Diger dileklerimde ayni performansi gosteremememin sebebi gecmisten getirdigim blokajlarim heralde. Onun icin yapmaya hemen basladim bu arinmayi. Faydasini gordugum icin de sukrediyorum:)

Bilmem, daha cok yeni. Onceden aklima geldikce devam ederdim hayale simdi hayir yolun baska yone diyorum.

Cok daha iyi oldugum icin sukrediyorum.

Bu arada yurt disi tatil planimdan ve maddiyattan bahsetmistim birkac gun once:) bileti aldim ama cok farkli bir yerden, umulmadik indirimlerle. Yetmedi demek ki hiiiiiic aklimin ucundan gecmeyecek bir para akisi basladi. Tahmin etmedigim bir ek is oldu diyeyim. Cok rahatlatti beni. Hatta yeni planlar yapmaya basladim:))))

Gercekten gezmeye cok merakliyim ne istersem oluyor cok sukur:) gercekten 10 sene once bir defa yaptigim ve tekrar yapmayi dusunmedigim bir sey sayesinde butcem rahatladi.

Diger dileklerimde ayni performansi gosteremememin sebebi gecmisten getirdigim blokajlarim heralde. Onun icin yapmaya hemen basladim bu arinmayi. Faydasini gordugum icin de sukrediyorum:)
Hayallerim gercekoldu su butceni rahatlatan isi benimle de paylasir misin ? Gercekten buna ihtiyacim var

Back
X