Merhaba canım bilinç altın bence temizliğe başlamış sen zero limiti okumaya, ho oponoya yapmaya devam et. Kendine kızma, başka biriyle kıyaslama yaptığın zaman, bu çok normal. Hatta hepimiz eski ama görüşmediğimiz bağımızı kopardığımız bir arkadaşımızı, tanıştığımız yeni insanlarla kıyaslamaz mıyız ? iyi ya da kötü taraflarını. Ailede alıştığımız düzeni evlendiğimiz kişide veya ortamda bekleriz.
Anladığım kadarıyla o kişi görmezden gelmiyorsun iş ortamında karşılaşıyorsunuz merhabanız var bu güzel. Köşe bucak kaçmak, görmek istememek daha büyük direnç oluştururdu. Sosyal medyada takipi bırakıp silme konusunda birşey diyemeyeceğim, belki zaman gelecek aaa bu kişi hala listemde miymiş ya diyeceksin zaman ver kendine, bdv ye gitmene gerek yok

başka yorumlar da gelir kızlardan, grup destek ekibi burda canım :)
Ben de şu temizlik arınma esmasına başladım ya minik minik aksilikler yaşadık ama düzeltiyoruz ( belki eski kalmış sevgiye dair olmayan enerjiler çıkıyor temizleniyor, temizlik yaparken biraz toz kalkar bitince mis olur ) hatta hayatımız düzgün herşey yolunda çok şükür.
Sen de benim gibi kalıntıları temizliyorsun belki, yerine daha güzel saf temiz enerjiler gelecek, temizliğe devam yani (bütünün hayrına bir sevgi

) öyle olsun inşallah