- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Yaaaaaaaaaaaa...Hemen motivasyon olsun diye söyleyeyim :) buraya yazdım sonra 4-5 saat geçti hemen bi mucize oldu bile..
Super

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaaaaaaaa...Hemen motivasyon olsun diye söyleyeyim :) buraya yazdım sonra 4-5 saat geçti hemen bi mucize oldu bile..
Yaaa bende bu sebepden yazdim.Yaaa Maşallah çok sevindim okurken tüylerim diken diken oldu, yanlış yazıp kaç kere düzelttim :)
Bak gördün mü başlarda ne kadar acaba olur mu? nasıl olur? diye tedirgindin, burda hepimiz söyledik, içten güçlü inanıp, sım sıkı sarılınca niyetine olmuş çok şükür. Böyle mutlu haberler okuyan, yorum yapan, yapmayan herkese umut oluyor
.
Maşallah canım gözünüz aydın Sağ selamet kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldum senin adınaYaaa bende bu sebepden yazdim.
Gercekden yurekden isteyince, isyan etmeyince ve yilmayinca oluyor.
Tabiki esmalarin bendeki etkisini asla es gecemem.
Tesbihim arkadasim.
Her daim elimin altinda.
Hamileligimde cok sukur okadar guzel geciyorki ne halsizlik ne bulanti ve uyku ne istah hic sorunum yok.
Suan bu ev de oldu bir de yazlik hayalim var.
Yani ben teee bekarligimdan beri istedigim bisi bu.
Hani bu evin donusmesi kadar istemedim ama hep olsa keske dedigimdir.
Belki bir gun o hayalimin oldugunuda yazarim sizlere buraya kim bilir.
Rabbim ol der ve olur.
Allah herkesin gonlune gore versin.
Cok tesekkur ederimMaşallah canım gözünüz aydın Sağ selamet kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldum senin adına![]()
Masallah MasallahYaaa bende bu sebepden yazdim.
Gercekden yurekden isteyince, isyan etmeyince ve yilmayinca oluyor.
Tabiki esmalarin bendeki etkisini asla es gecemem.
Tesbihim arkadasim.
Her daim elimin altinda.
Hamileligimde cok sukur okadar guzel geciyorki ne halsizlik ne bulanti ve uyku ne istah hic sorunum yok.
Suan bu ev de oldu bir de yazlik hayalim var.
Yani ben teee bekarligimdan beri istedigim bisi bu.
Hani bu evin donusmesi kadar istemedim ama hep olsa keske dedigimdir.
Belki bir gun o hayalimin oldugunuda yazarim sizlere buraya kim bilir.
Rabbim ol der ve olur.
Allah herkesin gonlune gore versin.
Ben suan bile 500 tane cektim.Masallah Masallah
Ben esmalara ara verdim sanirimmesajinizi okuyunca bana da bir sevk verdi.
Amin:)Ben suan bile 500 tane cektim.
Bende hani hergun cekmedigim oluyor ama tesbihim hep yatagimin basindadir.
Icimden o an hangisini kac tane cekmek geliyorsa aklima gelenleri cekiyorum.
Allah kabul eylesin.
Yaaaa ne kadar guzel bir sozVe hiç unutmayın ki yaşam, aldığımız soluklarla değil, soluk kesen anlarla ölçülür.
Yaaaa ne kadar guzel bir soz
Biraz once yasadigim bir olayi anlatmak istiyorum. Cok sevdigim bir ablamla bir konuda konusuyorduk. Birden tartismaya donustu. Aslinda tam olarak tartisma degil cunku o cok sinirlendi. Ben gayet sakindim:)) Sonra icinden ho'oponopono cumlelerini soylemeye basladim. Bir anda kesti sinirini, konu degistirdi neseli bir sekilde. Bir sure sonra da ozur diledicok sasirdim. Bu ho'oponopono nun gucu mudur acaba?
Kitabi bitirmeme az kaldi. Anladigim kadariyla Dr Len karsisina cikina herhangi bir soruna acaba ben bunu kendime niye cektim diye dusunuyor ve o olay ile ilgili ho'oponopono cumlelerini soyluyor. Ben de cogunlukla kendi bilincimi temizliyorum ama karsima sorun cikti mi kisiye ya da olaya yoneliyorum. Bilemiyorum dogru mu yapiyorum. Bir de aklima geldikce sadece cumleleri soyluyorum. Bir ön cümlem yok. Dogru mu yaoiyorum acaba yoksa her soyledigimde ilk olarak o cumlemi mi soylemem lazim? :)Çok hos bir yazi degil mi begenmene sevindim. Bence öyle, senin sakin ve sevgide kalman sayesinde onun enerjisi seni aşağı çekmemiş ya da sinirlendirmemis aksine yumusamis ve hatasini anlayip özür dilemis, ayna tutmussun resmen. Ne güzel :)
Cok tesekkur ederimEvet canımHayallerimGercekOldu bir ön cümleye gerek yok bence, kendin için ya da bir başkası İçin söyleyebilirsin.