Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cok tesekkur ederim Sahra- Sahra- :)

Sozde kitap okuyorum ama:)))
Ben de burda kaç kere soru sormuşumdur kızlara, doğru mu yapıyorum nasıl bir yol izleyeyim diye :) Bundan sonra da Don Miguel Ruiz-Dört Anlaşma’yı tavsiye ederim benzer kalemde kitaplar.
Ben bu ara macera kitapları okuyorum biraz kafam dağılsın, Dan Brown-Başlangıç, Azra Kohen- Aeden

Son düzenleme:
Arkadaslar instagram da twitburcc adli siteyi takip ediyorum. Astrolog Zeynep Turan in. Su paylasimi yapmis. Ilgimi cekti paylasmak istedim:)
Screenshot_20180319-113719.webp
Ne yapmamiz lazim acep?:)))

Kızlar kızlar kızlar. Yine ben geldim fikir danışmalarla :KK49:

Bi türlü tembelliğimden oturup başlayamamıştım 21 gün çalışmama ama sonunda bu gece hislerimi olumlamaya ve niyete dökmeye çalışıp biraz klişe cümlelerle yazdım :) Esmalar konusunda en tesirli olacağını düşündüğünüz desteklerinizi bekliyorum..

Belirli bi kişiyle olmayı istiyosak hayırlısıyla o kişiyi tam olarak istemek gerekiyo diye konuşmuştuk.. Şöle yaptım ben de

X ile yaşanan her şeyi affedip, birbirimize giden mor sevgi yolunda mucizelerle, mutluluk ve huzurla kavuşmaya niyet ediyorum.
Birbirimizi çok seviyoruz ve çok mutlu bir ilişkimiz var. Her konuda iletişimimiz çok açık ve karşılıklı olarak anlayışlıdır.

Birbirimizin mucizesi gibi bakarız gözlerimize. O benim ailemin bir parçası, ben onun. Derin bir tutku ve aşk bağlılığımız var.Beraber çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok ve güçlüyüz.Hayatlarımız birlikte çok mutlu ve huzurlu. Çok şükür.

Gelecek her bir işaret ve adıma kendimi açmaya, gördüğüm her adım için barış içinde bir adım da ben atmaya niyet ediyorum.

Şimdi esmalar olarak Ya Cami Ya Vedud Ya Muksit düşündüm. Ancak benzer niyetleri olumlamaları olan arkadaşlar daha önce çektiği Esma'larla yol gösterirse çok sevinirim :) Sonuçta Allah'ın her ismi kutsal ben de niyetime olumlamama en uygun olanları çekerek yola başlamak isterim:KK200:
:KK200: haftanız sevgi dolu geçsin:nazar:

Bi türlü tembelliğimden oturup başlayamamıştım 21 gün çalışmama ama sonunda bu gece hislerimi olumlamaya ve niyete dökmeye çalışıp biraz klişe cümlelerle yazdım :) Esmalar konusunda en tesirli olacağını düşündüğünüz desteklerinizi bekliyorum..

Belirli bi kişiyle olmayı istiyosak hayırlısıyla o kişiyi tam olarak istemek gerekiyo diye konuşmuştuk.. Şöle yaptım ben de

X ile yaşanan her şeyi affedip, birbirimize giden mor sevgi yolunda mucizelerle, mutluluk ve huzurla kavuşmaya niyet ediyorum.
Birbirimizi çok seviyoruz ve çok mutlu bir ilişkimiz var. Her konuda iletişimimiz çok açık ve karşılıklı olarak anlayışlıdır.

Birbirimizin mucizesi gibi bakarız gözlerimize. O benim ailemin bir parçası, ben onun. Derin bir tutku ve aşk bağlılığımız var.Beraber çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok ve güçlüyüz.Hayatlarımız birlikte çok mutlu ve huzurlu. Çok şükür.

Gelecek her bir işaret ve adıma kendimi açmaya, gördüğüm her adım için barış içinde bir adım da ben atmaya niyet ediyorum.

Şimdi esmalar olarak Ya Cami Ya Vedud Ya Muksit düşündüm. Ancak benzer niyetleri olumlamaları olan arkadaşlar daha önce çektiği Esma'larla yol gösterirse çok sevinirim :) Sonuçta Allah'ın her ismi kutsal ben de niyetime olumlamama en uygun olanları çekerek yola başlamak isterim:KK200:
Çok güzelmiş niyetin, olumlaman herşey gönlünce olsun inşallah

Harika:KK200: Super cumleler:KK200:
Her dileginin oldugunu gormek cok guzel:nazar::dua:

Yalniz ben gercekten olmus gibi sevindim:olamaz:

Bir de kendimle ilgili bir konu danisayim size. Hafta sonu segir disindaydim cok hareketli ve guzel gecti. Yorgun olarak yuvaya dondum sabahin korunde is derken:))) aksam 8 gibi uyudum:olamaz: sabah da 10 gibi anca kalktim:olamaz:

Ruyamda hepinizin bildigi kisiyi gordum. Ufak bir hatirlatma olarak: aramizda bir sey gecmedi ama karsilikli duygular oldu. Ben 2.5 senedir simdi takinti oldugunu dusundugum duyguyu yasiyorum:KK70: neyse ruyamda gordum bize gelmis ama sevgili degildik hatta cok komik elimi tutmaya calisiyor annem kiziyor falan:KK70:
Ana yuregi kizi daha fazla uzulsun istemiyor.

Simdi biliyorsunuz gecen hafta da ruyamda gordum. Ho'oponopono telkinlerine baslamistim. Sahra- Sahra- bilincaltin temizleniyor demisti yanlis hatirlamiyorsam. Bir de ayin 24 unde buyuk ihtimalle ayni ortamda bulunacagiz. Onlarin etkisiyle ruyamda gordugumu dusunuyorum.
Neysr sabah babam geldi. HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu dun aksam biri aradi yetisemedim dedi. Telefonu da almadim yanima bir baktim bu aramis:110: ha dedim cumartesi gunu icin bir sey soracak. O da degil. Yilbasindan cok once biz bi mesajlasmistik. Bana 2 saatini ayirir miain dedim. Ama benim istegim isimle alakaliydi. Brn ona soylemedim is icin oldugunu:KK70: hani demistin ya bana zaman ayir diye dedi ben de burdayim goruselim. Aaa dedim is boyle boyle ha dedi:KK70: o onunla gorusmek istedigimi dusundu. Boyle bir sey bekkemiyordu. Tamam da nasil olcak falan ben dedim halledersin falan filan... beklentisi baskaymis.

Elbette oturup umutlanmiyorum bu durumdan:KK70: o zamanlari gectik. 3 sene oldu. Soyle bir karar aldim. O gune dair bir hayal kurmayacagim. Aklima gekdikce ho'oponopono telkin cumlellerini soyleyecegim.

Siz ne dersiniz? Sizce ne yapmaliyim?

Aslinda yazmak istedigim cok sey var da. Bir insanin hayatimi bu kadar etkilemesi...

Bir de kendimle ilgili bir konu danisayim size. Hafta sonu segir disindaydim cok hareketli ve guzel gecti. Yorgun olarak yuvaya dondum sabahin korunde is derken:))) aksam 8 gibi uyudum:olamaz: sabah da 10 gibi anca kalktim:olamaz:

Ruyamda hepinizin bildigi kisiyi gordum. Ufak bir hatirlatma olarak: aramizda bir sey gecmedi ama karsilikli duygular oldu. Ben 2.5 senedir simdi takinti oldugunu dusundugum duyguyu yasiyorum:KK70: neyse ruyamda gordum bize gelmis ama sevgili degildik hatta cok komik elimi tutmaya calisiyor annem kiziyor falan:KK70:

Simdi biliyorsunuz gecen hafta da ruyamda gordum. Ho'oponopono telkinlerine baslamistim. Sahra- Sahra- bilincaltin temizleniyor demisti yanlis hatirlamiyorsam. Bir de ayin 24 unde buyuk ihtimalle ayni ortamda bulunacagiz. Onlarin etkisiyle ruyamda gordugumu dusunuyorum.
Neysr sabah babam geldi. HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu dun aksam biri aradi yetisemedim dedi. Telefonu da almadim yanima bir baktim bu aramis:110: ha dedim cumartesi gunu icin bir sey soracak. O da degil. Yilbasindan cok once biz bi mesajlasmistik. Bana 2 saatini ayirir miain dedim. Ama benim istegim isimle alakaliydi. Brn ona soylemedim is icin oldugunu:KK70: hani demistin ya bana zaman ayir diye dedi ben de burdayim goruselim. Aaa dedim is boyle boyle ha dedi:KK70: o onunla gorusmek istedigimi dusundu. Boyle bir sey bekkemiyordu. Tamam da nasil olcak falan ben dedim halledersin falan filan... beklentisi baskaymis.

Elbette oturup umutlanmiyorum bu durumdan:KK70: o zamanlari gectik. 3 sene oldu. Soyle bir karar aldim. O gune dair bir hayal kurmayacagim. Aklima gekdikce ho'oponopono telkin cumlellerini soyleyecegim.

Aslinda yazmak istedigim cok sey var da. Bir insanin hayatimi bu kadar etkilemesi...
vay vay vay vayyyy :) enerjiye bak nası temiz nası çekmişşş. tamam hayal kurma ama bence yine de her şey çok güzel olacakkkkk :KK200: ben taktikten fln anlamam ama 24ünde bakalım nasıl bi tavır nasıl bi enerji oluşacak aranızdaaa :KK50:

Evet cnm aldığın karar güzel sen telkinlerine devam et, benım onun ve bütünün en yüksek hayrına olsun, hayatımda güzel gelişmeler oluyor de, bakalım Allah büyük belki herşey hayal ettiğinden daha güzel olur :)

Bugün ilkbahar ekinoksu baharın ilk günüymüş, ben yarın zannediyordum gece-gündüz gibi biz de enerjimizi eşitleyelim dengeleyelim, güzel bir meditasyon :KK37:

Mutluluk Meditasyonu - Burcu Çağlayan

Su olduğunu düşün...
Özgürsün... Gökyüzü rengindesin... Serinsin. Gökyüzü üstünde süzülüyor. Bulutlar topak topak... Su gibi dalgalanıyor ve salınıyorsun. Çakıl taşlarının arasından süzülüyorsun, sonra çekiliyorsun. Huzurlusun. Martılar cıvıldaşıyor, duyuyorsun. Sonsuzsun, ufuk çizgisisin, derinsin, berraksın. Mavi olduğunu düşün. Bırak kendini, kendi maviliğine...

Rüzgar olduğunu düşün...
Eserken selam verdiğini... Ağaçlara, yapraklara, çimenlere... Bir yerden geri döndüğünde, havalandırdığını düşün toprağı, yaprakları ve yaşamı... Bir çocuğun yüzünden makas aldığını düşün. Bisikletin arkasından güç ver bir diğerine... Kuşlarla beraber yol al... Ilıksın, hafifsin... İstediğin her yere varırsın. Es şimdi özgürce...

Toprak olduğunu düşün...
Sereserpe... Ağaçların sana kökleriyle nasıl sarıldığını gör... Dinginsin. Bereketlisin. Büyütürsün, Sevgiyle çoğaltırsın. Toprak olduğunu düşün. Bacaklarınla, kollarınla, tüm gövden ile... Sereserpe... Uzan gönlünün büyüklüğünce...

Yağmur olduğunu düşün...
Her damlada temizlediğini... Her damlada, rahatladığını, azaldığını ve gitmesi gerekenleri bıraktığını... Camlardan süzüldüğünü düşün... Yollardan aktığını... Yapraklara damladığını... Huzursun. Yağarken, bırak... Bırak ki, içindeki gökkuşağının temizlensin renkleri...

Güneş olduğunu düşün...
Baktığın her yere ışık dağıttığını, aydınlattığını... Sıcacıksın. Sana döner çiçekler... Isıtırsın, güçlendirirsin, yaşatırsın. Sıcacık sarıldığını düşün herkese ve herkesle beraber kendini de kucakla...

Sevgi olduğunu düşün...
Şifa gibi... Kime dokunsan, kime baksan, kime bir şey söylesen herkesi şifalandırdığını... Tebessüm eden çocukların yüzünde, kahkahaların arasındasın, ellerinin içinde, dokunduğun her yerdesin. Sözcüklerin içine serpiştirilirsin. Öpücüklerle çoğaltılırsın. Göz göz gelişlerde sessiz anlaşmasın. Özlemin içindesin. Adımların arasındasın. Hayatın her yerinde, insanların gönüllerindesin. Nefes alıp, verirsin. Sen Sevgisin.
....

Toprak büyütür, çoğaltır.
Bazen rüzgar esebilir ve yağmur yağar azalırsın belki biraz...
Ama mutlaka Güneş açar.
En önemlisi Sevgi her zaman şifalandırır.
Sen, sevgi ol.
Toprağı yeşert, güneşi doğur, rüzgar ol es gönlünce...
Yağmur ol damla damla ve gökkuşağının tüm renklerine bürün sonra...
Nefes al... Nefes ver..
....

Bedenimiz en değerli evimiz yuvamızdır aslında, değişim içten dışa doğru ya da dıştan içi doğru başlar ... her türlü besleyip şımartalım onu :KK200:

• ( Ben de çok saldım kendimi:sinirli: askeri disipline geçip toparlanmam lazım beslenme, spor, ev düzeni, kişisel bakım, vs :kk77::spor::süslü::temizlik:)

Meyve ve Sebzelerin Gizli Güçleri - Jay Kordich

* İncir: Bağırsakları çalıştırır, enerji verir. Cinsel güce yardımcıdır.
* Elma: Böbreklerin temizlenmesine, sindirim rahatsızlıklarının kontrol edilmesine yardım eder.
* Kayısı: Kan yapıcıdır. Güzel bir cilt ve saça olumlu etkisi vardır. Kanserin önlenmesinde yardım eden iyi bir karotenoid kaynağıdır.
* Muz: Kalbe ve kas sistemine yararlıdır. Yorgunluğa ve ishale birebirdir.
* Vişne: Mineral ve vitamin deposudur. Koyu renkli vişneler, açık renklilere oranla daha fazla mineral içerir.
* Greyfurt: Sindirimi uyarır. Diş etlerinin kanamasını azaltır, soğuk algınlığına iyi gelir. Lifleriyle yenirse, kolesterolü düşürür.
* Portakal: Soğuk algınlığı, grip, incinme, kalp hastalığı ve felçten korunmaya yardım eder.
* Mandalina: Enfeksiyonlarla savaşmayı kolaylaştırır.
* Üzüm: Böbreklerin çalışmasını uyarıp kalp atışını düzenler. Karaciğeri temizler. Siyah üzüm kabukları ve çekirdekleriyle yenirse hücre yenileyicidir.
* Kavun: Endişe ve uykusuzluğa iyi gelir. Bağırsak ve cilt kanserine karşı Amerikan Kanser Topluluğu'nca tavsiye edilmiştir.
* Karpuz: Kabuğundaki çinko, iktidarsızlığa iyi gelir. Böbreği temizler.
* Kiraz: Kolesterolü düşürür, özellikle sapları idrar söktürücüdür.
* Armut: Kalp - damar sağlığı, alçak kan basıncı ve fiziksel performansa iyi gelen vitaminleri barındırır.
* Çilek: Sigara dumanının etkilerini azaltır. Sigara içilen bir odadayken gün boyunca ağza iki çilek atılması önerilir.
* Sivribiber: Şişkinliği azaltmada faydalıdır. Saçlara, tırnaklara ve cilde çok iyi gelir.
* Brokoli: Mide ve yemek borusu kanseri tehlikesini azaltır.
* Lahana: Yaşlanmayı önleyici mineral olarak kabul edilen selenyum sağlıklı bir cilt verir, erkeğin cinsel gücünü artırır.
* Havuç: Enerji verir. Karaciğerin safra salgılamasına ve kolesterolü dengelemesine yardım eder.
* Salatalık: Kasları gençleştirir. Deri hücrelerine elastikiyet verir.
* Sarımsak: Tansiyonu düşürür, kan pıhtılaşmasını azaltır. Bazı mide kanserlerini önlediği ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği kanıtlanmıştır.
* Ispanak: Karaciğeri, lenf bezlerini ve kan dolaşımını uyarır. Baş ağrısına karşı elma ile kereviz
* Uykusuzluk: Havuç ve kereviz sapının suyunu karıştırın.
* Sakinleştirici: Havuç ve lahana suyunu karıştırın.
* Sindirimi kolaylaştırıcı: Karnabahar, havuç ve maydanoz suyu.
* Yorgunluk: Tek başına havuç ya da elma, kereviz ve maydanozdan herhangi biriyle birlikte sıkılmış meyve suyu.
* Grip: Bir bardak kızılcık suyu ya da elma + kızılcık, elma + üzüm + ananas suyu.
* İktidarsızlık: Lahana, brokoli, kıvırcık yapraklı lahana suyu.
* Sigara dumanı: Kereviz ya da çilek suyu.
* Ezilme, çürüme: Portakal suyundaki bioflavonoid kan damarını ve kılcal damarları güçlendirir. Ezik ve çürükler daha çabuk iyileşir.
* Kabızlık: Patates + havuç + elma + maydanoz suyu iyi bir tercihtir. En çok işe yarayan meyve suyu ise elma + armuttur.
* Ağrıyan kemikler: Havuç, lahana ve maydanoz karışımının suyu.
* Mide asidi: Havuç + salatalık + pancar suyu ya da havuç + lahana + kereviz suyu mideyi yatıştırmaya yardım eder.
* Hemoroit: İçinde özellikle patates bulunan içecekler öneriliyor. Patates + havuç + elma + maydanoz suyu ya da patates + elma + armut suyu.
* Boğaz ağrıları: Turp + limon.
* Mide ülseri: Lahana ya da patates suyu.
* Baş ağrısı: Elmayla birlikte karıştırılan kereviz suyu.

Back
X