Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hemen sicagi sicagina anlatmak istiyorum : )Eşim dediki markete siparis verseydik süt getirseydi dedi,olur soyle dedim.Aradan 5 10 dk gecti marketci geldi(eve siparis yapiyorlar), sütü siz mi siparis ettiniz.Yoook artik dedim,esime sordum sen soyledin mi ya diye yooo dedi ama ikimizde şok olduk.Getiren kisi daireleri karistirmis, ama bize yine de getircek birazdan : )))) Evren bize göz kirpiyor şu an dedik, şakaci evren seni :KK70::KK70::KK70:
Ne güzel :) hep göz kırpsın. Bende geçen hafta yiyecek bir şey istemiştim keşke yapan getiren olsa demiştim. Artık gelmez herhalde diyordum ki bugün geldi :))).

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu canim bende bir kac gun once kendime liste yaptim. Bu aralar herseyi cok saldim. Kisisel gelisim , ev isleri vs. Yapmadikca daha cok kendimi dibe cektigimi gorunce soyle bir silkelendim. Kahvaltiya misafir cagirdim, moral olarak iyi geldi. Ev islerimi de tikir tikir yaptim.
Bana iyi hissettiren seylerin listesini yaptim. Pilates cok iyi hissettiriyor ama usengecim. Bahanem cok.
4- 5 yildir Tibet hareketlerini yapiyorum.Aksam tv izlerken. Bazen cocuklarda bana katiliyor. Hic yoktan iyidir.
Tibet egzersizlerinden fayda görüyormusun?

Merhaba bayanlar ben bu topiğin gizli takipçilerindendim geçen yıl. Uzun bir aradan sonra birkaç gündür tekrar takibe başladım. Bende bu topiğe katkıda bulunmak istiyorum. Benim eğitimim ilahiyat. Bu konulara merak salinca dini literatürle ilgisini araştırmaya başladim.yani ayet ve hadislerde, olumlu düşünme çekim yasası imajinasyonlarla ilgili kısımlar var mı merak ettim. Bunlarla ilgili paylaşımlarda bulunmak istiyorum
Hoşgeldiniz her türlü pozitif olumlu sevgi dolu paylaşımlara açığız :)

Hoşbuldum
O zaman pozitif sevgi dolu nice paylaşımlara inşallah:)
Insallah bekleriz valla canlansın iyice topik hergün paylaşım olsun ki ilerlesin sayfalar.
Sessiz diğer takip eden arkadaşlarımızın da katılımını bekliyoruz cesaret edip yazsalar yaşadıkları minik de olsa hoş olayları mucizeleri anlatsalar ne güzel olur.

Birde sevgili arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce içimden şanslı insanların özellikleri nedir acaba diye merak edip araştırmaya başlamıştım o sıralar karşıma dr richard wiseman isimli akademisyenin şans isimli kitabı karşıma çıktı şipariş edip aldım ve okudum çok keyif alarak okudum bilimsel ve akademik araştırmalar yaparak sanşlı insanların özelliklerini araştırmış özet olarak kendini şanslı düşünüp hisseden olumluya odaklanıp düşünen bu konularda imajinasyon yapan ve kaygı dan endişe ve korkudan uzak duran insanların daha şanslı olduğunu deneylerle bilimsel yollarla ortaya koymuş mutlaka okumaınızı tavsiye ediyorum

hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum Tibet egzersizlerinin internette anlattigi gibi mucize etkilerini gormedim ama esneme amacli her aksam tv karsisinda otururken yapiyorum. Hem cocuklara ornek oluyorum. Oyun gibi yapiyoruz. Bazen kendim bir kac hareket daha ekliyorum. Dedigim gibi hic yoktan iyidir.
Yaz tatilinde hic yapmamistim. Yeni basladim. Ilk gun kas agrilarim oldu. Simdi cok rahat yapiyorum . Esneme hareketlerinin hepsine bayiliyorum aslinda ama usengeclik olunca tonlarca bahane oluyor.

Screenshot_20181003-100849.webp

Ne dersiniz?

@ HayallerimGercekOldu
Bence kisiden kisiye degisir. Ben kendi ama ne kadar guclu oldugumu fark ediyorum.
Hem topigimize uygun bir soz olmadi tukettim falan.
Bunu hemen olumluya ceviriyoruz.
Icimdeki gucsuzlukle bogusurken gucleniyorum.
Saka bir yana bu aralar iyiyim. Cenemin dusmesinden belli. Moralim bozukken cok suratsiz oluyorum.Agzimi bicak acmiyor. Bir ara negatifteydim. Buralara ugramadim. Okumak iyi geldi.
Karalama defteri tuttum.
Her sabah ( zihnim en cok o saatlerde vidi vidi ediyor. Kendi kendimin badini etini yiyorum resmen. Kendimi cok fena gaza getiririm.)
Her sabah psikologa anlatir gibi zihnimi bosalttim. Bunlari geri donup okumak cok keyifli oluyor.
Senin listene ozenip liste yaptim. Tamamlsyinca burda paylasacagim... Fikir olsun.
Benim cok isime yaradi.

hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum Tibet egzersizlerinin internette anlattigi gibi mucize etkilerini gormedim ama esneme amacli her aksam tv karsisinda otururken yapiyorum. Hem cocuklara ornek oluyorum. Oyun gibi yapiyoruz. Bazen kendim bir kac hareket daha ekliyorum. Dedigim gibi hic yoktan iyidir.
Yaz tatilinde hic yapmamistim. Yeni basladim. Ilk gun kas agrilarim oldu. Simdi cok rahat yapiyorum . Esneme hareketlerinin hepsine bayiliyorum aslinda ama usengeclik olunca tonlarca bahane oluyor.
Teşekkür ederim cevabın için. Evet hiç yoktan iyidir,üşenmeden yapman çok güzel :rapci:

Teşekkür ederim hepinize gerçekten çok yararlı bir topik:KK200: Son olarak Esmaların gücüne inanıyor musunuz acaba . Ya vedud veya ya cami ya vedud esmalarını da çekersem etki eder mi :KK200:

Esmalar topiğimizin yakıtıdır :KK36: Mesela benim daimi esmalarım Ya Berr Ya Muktedir Eş Şekur Ya Latif El Vehhab dır.Çoğumuzun böyle esmaları vardır, topiğin geneli esmalarla ilgili çok güzel enerjilerle kaynar:KK200: Ya Vedud Ya Cami harika bir esmadır sevgili için evet

Merhaba bayanlar ben bu topiğin gizli takipçilerindendim geçen yıl. Uzun bir aradan sonra birkaç gündür tekrar takibe başladım. Bende bu topiğe katkıda bulunmak istiyorum. Benim eğitimim ilahiyat. Bu konulara merak salinca dini literatürle ilgisini araştırmaya başladim.yani ayet ve hadislerde, olumlu düşünme çekim yasası imajinasyonlarla ilgili kısımlar var mı merak ettim. Bunlarla ilgili paylaşımlarda bulunmak istiyorum

Aaaaa muhteşem olur. Kuantumla ilgili muhteşem bağı vardır dinimizin,sadece esmalardan bile neler neler çıkıyor ki başka neler vardır:KK36: Hoşgeldiniz,paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum :KK9:

Birde sevgili arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce içimden şanslı insanların özellikleri nedir acaba diye merak edip araştırmaya başlamıştım o sıralar karşıma dr richard wiseman isimli akademisyenin şans isimli kitabı karşıma çıktı şipariş edip aldım ve okudum çok keyif alarak okudum bilimsel ve akademik araştırmalar yaparak sanşlı insanların özelliklerini araştırmış özet olarak kendini şanslı düşünüp hisseden olumluya odaklanıp düşünen bu konularda imajinasyon yapan ve kaygı dan endişe ve korkudan uzak duran insanların daha şanslı olduğunu deneylerle bilimsel yollarla ortaya koymuş mutlaka okumaınızı tavsiye ediyorum

Siparis verdim bile,çok teşekkürler :KK200:

Aaaaa muhteşem olur. Kuantumla ilgili muhteşem bağı vardır dinimizin,sadece esmalardan bile neler neler çıkıyor ki başka neler vardır:KK36: Hoşgeldiniz,paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum :KK9:

Siparis verdim bile,çok teşekkürler :KK200:

Hoşbuldum
Rica ederim
Benim lise 1 e başlayan bir oğlum var. Bir kaç ay önce kaydının çok yakınımızdaki bir okula çıkmasını çok istiyordum hayırlısı olsun diyede dua ediyordum. Tercihlerin açıklanmasından bir gece önce yatarken, sonucun istediğim evimize yakın ve iyi bir lise olan okula çıktığını düşündüm.hayal ettim çıktığından o kadar emin olarak imajine ettim ki ertesi gün bilgisayar ekranını açtığımızda ekranda o okulun adını gördüğümü düşündüm bunun mutluğunu içimde hissettim ve sonuç olarak çıkmaz o okul gelmez diyorlardı ama o okul çıktı. Elhamdülillah şükürler olsun

Al sana İşte benim için bir mucize. Terapiden çıkıp kitapçıya uğradım psikologun tavsiye ettiği Evdeki Terapist kitabını ararken dini ve Tasavvuf kitapları bölümüne gözüm takıldı. Orada baktım baktım baktım belki 15 20 dakika oyalandım acaba hangisini alsam diye. Daha başlangıç seviyesinde olduğum için hangi kitap bana iyi gelir bilemedim. Keşke bilen biri olsa da şurada sorabilsem dedim içimden. Sonra gittim psikolog tavsiye ettiği kitabı buldum. Dönerken yine uğradım aynı yere birkaç kez daha kitaplara baktım. Aslında istediğim Tasavvuf ile ilgili kitaplardi. Şöyle söyleyeyim Birkaç tane deneme mi oldu Çok ağır geldiği için bitiremedim. Ahmet Ümit'in Babi esrar kitabı bana çok iyi gelmişti. Hem dili hem konusu çok güzeldi. Neyse dedim bir bilene sormadan almayayım. b
Elmalılı Hamdi Kuranı Kerim'in Türkçe çevirisi, Hz Muhammed'in Hayatı bir de bilim kurgu kitabı alarak alışverişimi tamamladım. Sahra- Sahra- nin paylaştığı videoyu dinleyeyim diye açtım ve sizin mesajınızı gördüm.:oha: inanın bunların hepsi Yarım saat içinde oldu:KK200:

Sorularımız, meraklarımız bizi fazlasıyla tatmin edecek,mutlu edecek,şükürler içinde bırakacak şekilde gerçekleşiyor:KK200:

Back
X