Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte her şeyin özeti.Ne kadar üzülürsen üzül geçecek! Yaz bitti bak sonbahar da bitiyor bir bakmışız kış da bitmiş. Sen yeter ki kış mevsimine takılıp kalma! Arkasından baharın geleceğini hatırla!
Teşekkür ederim canımm, kitabın ismini de öğrenebilir miyim?"Sizin ve tanidiklarinizin başına gelen her seyin nedeni cagirdiginiz ve izin verdiginiz ya da izin vermediginiz Enerjidir. Her sey bu Enerji iliskisiyle ilgilidir.Tanidiginiz herkes bu iliski nedeniyle bildiginiz her deneyimi yasar; yasamlarinin onlara getirdigi odaklanilmis isteklerin gerceklesmesinde belirleyici olan kisilerin o an izin verme ya da direnc gosterme durumlaridir" Alintidir
Okudugum kitaptan alinti yaptim simdiftemiz cim sana gelsin. 15 dk lik yapacaginiz meditasyonlarla enerjinizi temizlersiniz akisa gecersiniz diyor ayni zamanda
![]()
Işte her şeyin özeti.
Güzel paylaşım için çok teşekkür ederim.
Zamanında söylemiş Atalarımız
Ne de olsa kışın sonu bahardır...
Canım iyiki varsın ve iyiki hepimiz burda toplanmışızEvveet aynen böleyim,böyle oldugum icin burdayim ve sizlerleyim zaten![]()
Olsun canım işe onları okuyarak başlıyormuşsun amaç burda olumlu ifadeleri dilimize alıştırmak sonra düşüncelere dönüştürmek sonrasında da hayatımıza yansıtmakSahra- canım ben olumları sabah işe gelince yapıyorummm
akşamları çok fırsatım olmuyorum ayrı yapmış olduğum zikirlerim olunca![]()
F frenzy80 bu sabah kitlik bilincini temizlemenin ne kadar zor oldugunu dusundum. Yasamimin her alanina oyle islemis ki yillardir , dna kodlarimi degistirmeye calisiyorum Ama her gun kitlik bilincinden kaynaklanan tuhsf bir davranisimi farkediyorum.
Bu paylasim iyi geldi. " Benzin na kadar pahali olsada akilli insanlar depoyu daima ful tutuyor. " Bu cumleyi beynime kazidim.
Cevremdeki gosterisli insanlari gozlemliyorum, maddi gelirle alakasi yok bu isin.
Uuhuuuu çok iyiiii aldım ben motivasyon gazımıhayırlı bereketli cumalarınız olsun
buyrun size bircan yıldırım bir yazını paylaşayım
Bak şöyle zınk diye ayağını bas dur ve bir düşün! Hayatında olan her şey için teşekkür ediyor musun? Yoksa sadece hoşuna gidenler için mi teşekkür ediyorsun? Oldu mu sana yakıştı mı bu yaptığınAyıp değil miOhhh işine gelince şükürler olsun allahım de işine gelmeyince lanet olsun de! Allah sana bir şeyi verirken seni üzmek süründürmek için vermez! İlahi düzen senin hissettiğin duygunun hoşuna gittiğini devamını istediğini düşünerek vermeye devam eder! Hissettiklerin sana akmaya devam eder! Şimdi diyeceksin ki e o zaman paraya ihtiyacım var niye vermiyor uyanık seni...:)))vermez tabi Allah’ın EGO’su yoktur! Allah bizim gibi iyi kötü güzel çirkin ayırmaz! Ve sen ilahi düzene hangi duyguyu verirsen o sana geri gelir! Kıtlık yetersizlik duygusunda para gelmez yetersizlik duygusu gelmeye devam eder! Hissettiklerini değiştir aradıkların sana gelsin! Bu yüzden hiçbir durumda şikayet etme! Üzülebilirsin şaşırabilirsin hayal kırıklığı yaşayabilirsin Bunlar çok normal önemli olan olumsuz duygulara takılıp gitmemek! Bolluk bereket sevgi bilincinde çoğunlukla kalmak! Bu yüzden kontrol edemeyeceğin şeyleri bırak kimseyi değiştirmeye çalışma enerjini gereksiz kullanıp depoyu boşaltma! Ne kadar üzülürsen üzül geçecek! Yaz bitti bak sonbahar da bitiyor bir bakmışız kış da bitmiş. Sen yeter ki kış mevsimine takılıp kalma! Arkasından baharın geleceğini hatırla! Gaza getir kendi kendinin terapisti ol. İstediğin kiloya ulaşabilirsin sigarayı bırakabilirsin sen de kendince uydurup yeni yeni kendi damak zevkine göre tarifler uydurabilirsin uydurmaya ne var! Herkes uydurukçu olmuş zaten sen en azından yumurtayı unu şekeri uydur gitsin...:)))sevdiğin hareketlerden uydur kombine yap aç müziği mesela! Kendi spor hocan ol! Hep kendi kendinin hocası ol! Allah sana doğarken yetenek vermiş kullan işte onları kullanırsan ancak hayata tutunursun! Sadece tüketme üret de aynı zamanda! Google amca sağolsun al ihtiyacın olan bileğiyi dene! Kimse anasının karnından deposu fulll doğmuyor...:)))Benzin ne kadar pahalı olsa da akıllı insanlar depoyu ful tutuyor Hadi o zaman benzin️ bırakıyorum buraya fulle ve bas gaza kim tutar seni! Benzin pahalı deme kıtlık bilincine girme bas sen devam et
Olsun canım işe onları okuyarak başlıyormuşsun amaç burda olumlu ifadeleri dilimize alıştırmak sonra düşüncelere dönüştürmek sonrasında da hayatımıza yansıtmakiki kere yapsan süper olur ama
![]()
Hoşgeldiniz çok güzelmiş rutinleriniz bekleriz güzel enerjinizden buraya da bırakın :)kızlarrr selamm ne kadar güze enerjileriniz var maşallah bayıldımm
Size kendi rutinimden bahsedeyim mi
Sabah kalkarım pencereyi açarım camdan şöyle bir bakarım havayı içime çekerim
inşirah suresini okuyup kendi olumalrımı şükür ile söylerim
ve pozitif enerjilrimi cebime doldurur yola çıkarımm..
hee tabiki bunu kalkar kalkmaz yapmaadığım hep aynı enerjimin olmadığı zamanlar oluyor
öyle olursa işyerime geldiğimde penceremi açar temiz havayla birlikte yaparım ve ardından zikir çekerim..
bu şekilde yapmak beni daha mutlu ediyor..
Benim rutinim bu şekilde ve çok faydasını görüyorum..![]()
Uuhuuuu çok iyiiii aldım ben motivasyon gazımıçok teşekkürler canım yazı için
tabiki seve seve bırakırım hemdeHoşgeldiniz çok güzelmiş rutinleriniz bekleriz güzel enerjinizden buraya da bırakın :)
Son günlerde bende kendimi her şey nekadar pahallı derken yakalıyorum. Kıtlık bilinci oluşmaması için hemen düşüncemi değiştirmeye çalıştırıyorum.Bıraktığın benzinle gaza basmaya devam,teşekkürlerhayırlı bereketli cumalarınız olsun
buyrun size bircan yıldırım bir yazını paylaşayım
Bak şöyle zınk diye ayağını bas dur ve bir düşün! Hayatında olan her şey için teşekkür ediyor musun? Yoksa sadece hoşuna gidenler için mi teşekkür ediyorsun? Oldu mu sana yakıştı mı bu yaptığınAyıp değil miOhhh işine gelince şükürler olsun allahım de işine gelmeyince lanet olsun de! Allah sana bir şeyi verirken seni üzmek süründürmek için vermez! İlahi düzen senin hissettiğin duygunun hoşuna gittiğini devamını istediğini düşünerek vermeye devam eder! Hissettiklerin sana akmaya devam eder! Şimdi diyeceksin ki e o zaman paraya ihtiyacım var niye vermiyor uyanık seni...:)))vermez tabi Allah’ın EGO’su yoktur! Allah bizim gibi iyi kötü güzel çirkin ayırmaz! Ve sen ilahi düzene hangi duyguyu verirsen o sana geri gelir! Kıtlık yetersizlik duygusunda para gelmez yetersizlik duygusu gelmeye devam eder! Hissettiklerini değiştir aradıkların sana gelsin! Bu yüzden hiçbir durumda şikayet etme! Üzülebilirsin şaşırabilirsin hayal kırıklığı y,aşayabilirsin Bunlar çok normal önemli olan olumsuz duygulara takılıp gitmemek! Bolluk bereket sevgi bilincinde çoğunlukla kalmak! Bu yüzden kontrol edemeyeceğin şeyleri bırak kimseyi değiştirmeye çalışma enerjini gereksiz kullanıp depoyu boşaltma! Ne kadar üzülürsen üzül geçecek! Yaz bitti bak sonbahar da bitiyor bir bakmışız kış da bitmiş. Sen yeter ki kış mevsimine takılıp kalma! Arkasından baharın geleceğini hatırla! Gaza getir kendi kendinin terapisti ol. İstediğin kiloya ulaşabilirsin sigarayı bırakabilirsin sen de kendince uydurup yeni yeni kendi damak zevkine göre tarifler uydurabilirsin uydurmaya ne var! Herkes uydurukçu olmuş zaten sen en azından yumurtayı unu şekeri uydur gitsin...:)))sevdiğin hareketlerden uydur kombine yap aç müziği mesela! Kendi spor hocan ol! Hep kendi kendinin hocası ol! Allah sana doğarken yetenek vermiş kullan işte onları kullanırsan ancak hayata tutunursun! Sadece tüketme üret de aynı zamanda! Google amca sağolsun al ihtiyacın olan bileğiyi dene! Kimse anasının karnından deposu fulll doğmuyor...:)))Benzin ne kadar pahalı olsa da akıllı insanlar depoyu ful tutuyor Hadi o zaman benzin️ bırakıyorum buraya fulle ve bas gaza kim tutar seni! Benzin pahalı deme kıtlık bilincine girme bas sen devam et
Ay cok iyi oldu bu pat diye onune cikmasi. Cooook tesekkur ederim:)Bu tatlı emojiyi yeni fark ettim inceleyince, bir meyve hayal ediyor sonra hoop elinde oluyor ve yiyor... Mübarek Cuma akşamında ne diliyor ve hayal ediyorsak hayırlısıyla olsun inşallah.
Ödevimiz
️ O zaman Hep beraber söylüyoruz
Ben hayatımın tasarımcısıyım. Ben gerçekliğimin yaratıcısıyım.
Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum.
Allah tarafından korunuyor ve destekleniyorum.
Çevrem bolluk ve bereket ile dolu.
Sağlıklı, enerjik ve iyimserim.