Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

evet evet biz de yaşlanıcaz ama biz dur susla büyüyen nesliz.. kimseyi rahatsız etmeyiz.. Rabbim elden ayaktan koymasın ne diyelim..
Teşekkür ederim cevapların için.Hepimiz sağlıklı olalım. Zaten sormamın nedeni de sağlığımı etkileyen bir konu olması. Ağır bir rahatsızlığım var , anlattığım tarz gürültüler ve uykusuzluk beni etkiliyor.

Son düzenleme:
Heyoooooo:))))
Pozitif arkadaslarim nasilsiniz? Ben cooook iyiyim. Sevgi, saglik, sihhat, ask ve para miknatisiyim:rapci::KK200: tipki sizler gibi:nazar:
Teşekkürler canım iyiyim çok şükür ... Uhhvvvff maşallah senin yüksek enerjin bana da geçti :KK50: o zamaan bende Sevgi sağlık aşk bolluk bereket para mıknatısıyım tıpkı buradaki kızlar gibi :KK75: :KK36:

01646699-9F11-4475-9371-FEFE90327AA1.webp

Offf offf hem duygulandırdı hem de kalbimi kıpır kıpır çoşturdu Peygamber efendimizin ve onun torunlarından Rumi nin sözü ...:KK200::KK200::KK200:
Gönlümüzdekilerin hayırlısından yeşillenmesi niyetine olsun ....amin

bagyanlar aile dizimi olayina ne diyorsunuz? uzun zamandir bildigim birseydi. suan bir dizide tiye alininca mantiksiz geldi sanki biraz:KK48::KK48:

bagyanlar aile dizimi olayina ne diyorsunuz? uzun zamandir bildigim birseydi. suan bir dizide tiye alininca mantiksiz geldi sanki biraz:KK48::KK48:
Aile dizimi böyle terimsel sorunca bilemedim geniş kapsamlı bir bilgim yok ama yüzeysel bildiğim, okuduğum anladığım kadarıyla, geçmiş kuşaklarımızdan hayatımızın etkilendiği fikrine katılıyorum, bu zincirin kırılabildiğine ve değiştirmek istediklerimizi olumlu yönde düzeltebileceğimizede inanıyorum.

Mutlu huzurlu akşamlar arkadaşlar; Yarın 7 aralık yeni ay yine yeniden birşeylere niyet etme sıfırdan başlama zamanı,,, aslında bunu her nefeste yapıyoruz. Her nefeste hücrelerimiz ölüyor milyonlarcası yeniden yaratılıyor. Sürekli yenileniyoruz. Adımlar atmak için yeni ay da yeni yıl girişlerinde daha çok dikkatimizi çekiyor. Her nefes yeni başlangıç bizim için.

Sonraki ay yeni bir sene 2018 de herkesin ben de dahil zorlandığı ama öğrenerek devam ettiği bir yıl oldu. Bir öğretmene ya da yeni birşey duyup öğrendiğimiz her kişiye katkılarından teşekkür ederiz değil mi...Teşekkür aslında güzel ılımlı iyi ve sonsuz bir döngü.. Hayat bize çok şey öğretiyor ve yaşadıklarımızın öğretmeni aslında kendimiziz ve ilk önce kendimize (hayatımızdakilere/hayata) teşekkür etmeliyiz. Ve herşeyiyle kabul etmeliyiz onurlandırmalıyız.

Şu bir kaç gündür 2018 geçip giderken geride kalanlara, kişilere, hayalini kurup gerçekleşen ya da gerçekleşmeyen bütün niyetlerime, çabalarıma, tembelliklerime, sevinçlerime, kırgınlıklarıma, sevdiğim yanlarıma, karanlık yanlarıma, hayatımda olan iyi kötü herseye, aileme, dostlarıma, elde ettiğim maneviyata maddiyata, elde edemediklerime ,,,,, kendime özüme çok teşekkür ederim, minnettarım, tamamımla kendimi kabul ediyorum, bunu gösteren anlamamı sağlayan Yaratıcıya ve inancıma şükürler olsun....

Hepimiz için Şükür ve minnet duygularıyla yeni bir aya ve seneye girmek niyetiyle ❤️❤️❤️

Mutlu huzurlu akşamlar arkadaşlar; Yarın 7 aralık yeni ay yine yeniden birşeylere niyet etme sıfırdan başlama zamanı,,, aslında bunu her nefeste yapıyoruz. Her nefeste hücrelerimiz ölüyor milyonlarcası yeniden yaratılıyor. Sürekli yenileniyoruz. Adımlar atmak için yeni ay da yeni yıl girişlerinde daha çok dikkatimizi çekiyor. Her nefes yeni başlangıç bizim için.

Sonraki ay yeni bir sene 2018 de herkesin ben de dahil zorlandığı ama öğrenerek devam ettiği bir yıl oldu. Bir öğretmene ya da yeni birşey duyup öğrendiğimiz her kişiye katkılarından teşekkür ederiz değil mi...Teşekkür aslında güzel ılımlı iyi ve sonsuz bir döngü.. Hayat bize çok şey öğretiyor ve yaşadıklarımızın öğretmeni aslında kendimiziz ve ilk önce kendimize (hayatımızdakilere/hayata) teşekkür etmeliyiz. Ve herşeyiyle kabul etmeliyiz onurlandırmalıyız.

Şu bir kaç gündür 2018 geçip giderken geride kalanlara, kişilere, hayalini kurup gerçekleşen ya da gerçekleşmeyen bütün niyetlerime, çabalarıma, tembelliklerime, sevinçlerime, kırgınlıklarıma, sevdiğim yanlarıma, karanlık yanlarıma, hayatımda olan iyi kötü herseye, aileme, dostlarıma, elde ettiğim maneviyata maddiyata, elde edemediklerime ,,,,, kendime özüme çok teşekkür ederim, minnettarım, tamamımla kendimi kabul ediyorum, bunu gösteren anlamamı sağlayan Yaratıcıya ve inancıma şükürler olsun....

Hepimiz için Şükür ve minnet duygularıyla yeni bir aya ve seneye girmek niyetiyle ❤️❤️❤️
Simdiden iyi yillar o vakit...
ne guzel yazmissin.. okurken ben rahatladim canim. :KK200::KK50:

Ben de bayildim. eline saglik canim.

Ben benim yeni firtlayanla bi sure daha boyle kavga dovus devam ettim dun de bu 2 senedir aklima koydugumla ilgili bi haber aldim cok uzulmus falan ben uzuldugum icin de uzulse ne olur uzulmese ne olur vicdani kendine kalsin :) bugun biraz tatsiz uyandim cunku bugun oyalandigim "oyuncagimi" da kaybettim, oyuncak diyorum cunku oylesine hizli girip hayatima kendini dusurdu ki en guzel hislerim yarim kaldi. neyse buna da sukur insallah toparlarim :)

Simdiden iyi yillar o vakit...
ne guzel yazmissin.. okurken ben rahatladim canim. :KK200::KK50:
Ben de bayildim. eline saglik canim.

Ben benim yeni firtlayanla bi sure daha boyle kavga dovus devam ettim dun de bu 2 senedir aklima koydugumla ilgili bi haber aldim cok uzulmus falan ben uzuldugum icin de uzulse ne olur uzulmese ne olur vicdani kendine kalsin :) bugun biraz tatsiz uyandim cunku bugun oyalandigim "oyuncagimi" da kaybettim, oyuncak diyorum cunku oylesine hizli girip hayatima kendini dusurdu ki en guzel hislerim yarim kaldi. neyse buna da sukur insallah toparlarim :)
Teşekkür ederim kızlar herşey çok güzel olsun hepimiz için :))

Hayat senin yansımandır.
Ne görmek istiyorsan;
Onu konuş,
Onu düşün,
Onu hisset...
⭐ Huzur dolu akşamlar ✨

77F2C9A2-88F6-48E9-B5F6-87AC829D3397.webp

Kızlaaarr Bizler nasıl iyilik, güzellik ve pozitiflik için bu topicde biraraya toplandıysak bu ayakların sahipleride ısınmak için toplanmışlar :KK19:temsili bizim gibi :KK68:
Sıcacık tatlı uykular dilerim herkese ❤️

Back
X