Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Öncelikle tebrik ediyorum,harika bir iş çıkarmışsınız o kadar kiloyu vererek.Süper bir duygudur,tahmin ediyorum.Şimdi esas kısma geçiyorum :)
Olaya, kişiye, yere bağlı olmadan elde ettiğimiz içsel huzuru her yere taşıyabiliyoruz. Çünkü o huzur sınırsız kaynaktan,sınırsız sevgiden Yüce Yaradan,Rab,Allah,Tanrı,Evren,.. ne derseniz O' ndan geliyor. O sevgi ki bizi her zaman,her yerde koşulsuzca sever,korur kollar. Her ne yaşıyorsak, her neredeysek O'ndan geldiğini biliriz, onun muhteşem dizaynında olduğumuzu biliriz. İç huzurumuz olmadığımızda o muhteşem bağdan uzaklaşırız,koparız. Herkes,her yer saçma sapan gelir.Hayat anlamsızlaşır,her şeyi en kötüsüne yorarız. İnsanlar da,olaylar da,hastalıklar da bu negatifliğimize katkıda bulunacak şekilde hayatımızda yerini alacaklar.İç huzur yolunda da ilerlerken zaman zaman tökezleyeceğimiz zamanlar olacak, kendimizi negatif hislerdeymiş gibi hissederiz, kurban rolüne gireriz. Ama biliriz bize yeni harika enerjilerin gelmesi için, halihazırda içimizde olan bu negatif enerjinin dönüşmesi için kendini gösteren bir vesiledir, fırsattır bunlar. Bir tık daha ileri bilinç seviyesine geçmiş oluruz,değiştirdiğimizde.Genişleyen bir evrendeyiz, sürekli gelişip güçleniyoruz. Ben oldum,ben yeterim diye bir şey yok bu evrende. O yüzden durumları anlık değerlendirmek,her zaman dışarıdan bakmak gerekir.

kesinlikle 👏👏👏

sabah ufak aksilikler yaşadım ama herşey güzel olacak hissiyatında olunca sanırım öncesine karşı tavrım çok farklıydı hemen hallettim ve çözüldüler. hemen pozitif moda devam 🤗🤗

hava muhteşem güzel değil mi bahar gelince çok mutlu oluyorum ben çiçekler güneş kuşlar bol bol yürüyüş zamanı oh mis 😋

kesinlikle 👏👏👏

sabah ufak aksilikler yaşadım ama herşey güzel olacak hissiyatında olunca sanırım öncesine karşı tavrım çok farklıydı hemen hallettim ve çözüldüler. hemen pozitif moda devam 🤗🤗

hava muhteşem güzel değil mi bahar gelince çok mutlu oluyorum ben çiçekler güneş kuşlar bol bol yürüyüş zamanı oh mis 😋

Aksilikler bile bazen öyle güzelliklere vesile oluyor ki aslında. Sabah yaşadığım üst üste aksilik yüzünden patladım resmen, iyiki de patladım dedim.Patlamayıp içimde tutsam kendimden ödün vermiş olacaktım.Ben açık açık takıldığım şeyi söyleyip, durumu çözüp rahatlama taraftarıyım.Eğer sabah aksilikler olamasaydı 1 2, 1 2 birikecekti:KK48: Çok şükür kökünden çözüldü yine, evrenin o harika dizaynı ile.

Bahar geldiğinde sadece doğa yenilenip canlanmıyor ki biz de yenileniyoruz taptaze oluyoruz ki yarın da tam yenilenme zamanı.Şimdiden gümgümbür gelen dolunay var tam da 21 martta yarın yani. Ne kadar bırakamadığımız negatif bağımlılıklarımız,sınırlarımız varsa hepsi tuz,buz olduktan sonra buharlanıp uçsun gitsin.Yerine mis gibi tapteze çiçek kokuları,renkleri enerjisinde aşk,dostluk,sevgi doluaile,eğlence,keyif,tatil,başarı, ile ilgili harika enerjilerle dolalım; bunların her biri etrafımızı sarıp sarmalasın;yapış yapış bulaşsın her yerimize.

Aksilikler bile bazen öyle güzelliklere vesile oluyor ki aslında. Sabah yaşadığım üst üste aksilik yüzünden patladım resmen, iyiki de patladım dedim.Patlamayıp içimde tutsam kendimden ödün vermiş olacaktım.Ben açık açık takıldığım şeyi söyleyip, durumu çözüp rahatlama taraftarıyım.Eğer sabah aksilikler olamasaydı 1 2, 1 2 birikecekti:KK48: Çok şükür kökünden çözüldü yine, evrenin o harika dizaynı ile.

Bahar geldiğinde sadece doğa yenilenip canlanmıyor ki biz de yenileniyoruz taptaze oluyoruz ki yarın da tam yenilenme zamanı.Şimdiden gümgümbür gelen dolunay var tam da 21 martta yarın yani. Ne kadar bırakamadığımız negatif bağımlılıklarımız,sınırlarımız varsa hepsi tuz,buz olduktan sonra buharlanıp uçsun gitsin.Yerine mis gibi tapteze çiçek kokuları,renkleri enerjisinde aşk,dostluk,sevgi doluaile,eğlence,keyif,tatil,başarı, ile ilgili harika enerjilerle dolalım; bunların her biri etrafımızı sarıp sarmalasın;yapış yapış bulaşsın her yerimize.

ben de aynı fikirdeyim. aksilik varsa gerekeni yapar ve ortadan kaldırır yoluma devam ederim. negatifleri sırtlanıp devam etmek bana göre değil illa çözeceğim 😄

aa yarın dolunay mı çok severim 🤗 dolunay meditasyonu yapalım iyi gelir 😊

evet baharla birlikte doğanın enerjisiyle yaydan atılan ok gibi olalım aslında bakarsak enerji alacağımız o kadar güzel şey var ki etrafta. gerçekten bakış açısına bağlı bir şey. baktığınla gördüğün bambaşka şeyler olabilyor zihinsel filtrene göre. ben zihinsel filtremi temizlediğimden beri ne yanıma baksam güzellik görmeye başladım daha akıllı adım atıyorum artık enerjimi emen şeyleri görmediğim için onlara enerjimi harcayacağıma o potansiyelimi gelecek güzelliklerin inşaası için kullanıyorum. böylelikle yarın olunca diyorum ki iyi ki dün bunu yapmışım. bunun enerjisi bu sefer o günümü ve ertesi günümü güzelleştirmeme yetiyor. böyle böyle bir kaskadım var artık benim. 🤗

Amin amin amin öyle olsun inşallah hepimiz için :KK200:🙏 ne güzel dilekler canım :KK6:

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu o ne tatlı bir profil resmi öyle ☺️
Tesekkur ederim🤗🤗🤗
Aslinda degismedi sanmistim. Uyari vermisti bazi numaralar doldurulmadi diye😁
O zaman profil fotografindaki cumleyi sıklıkla.tekrar edelim😍
Biz harikayiz. Mucizeleri fark ediyoruz. Her guzel gune mutlulukla, huzurla basliyoruz. Yasadigimiz ani fark ediyor sukurlerle doluyoruz🤗

günaydınlar mutlu huzurlu enerji dolu sağlıklı bir perşembe olsun inşaallah..

ben bu sabah ayna karşısında ,günaydın burcu,ben iyiyim ,ben güzelim ,ben neşeliyim, ben sağlıklıyım ,Allah'tan gelen şifayı bedenimde hissediyorum , gün geçtikçe ideal kiloma yaklaşıyorum, hayatım gittikçe güzelleşiyor ,ben şanslıyım,geçmişimde kırıldığım kötü olan ne varsa hepsini affediyorum çünkü ben önüme bakıyorum..diyerek güne başladım..

Her şey çok daha güzel oluyor (olacak değil bakın geçmiş sayfalarda bunu da öğrendim:D )
Sizler içinde her şey çok daha güzel oluyor temennilerimle..

sinavi geçmek için aöf ders çalışabilmek için kendimi nasıl ifade edebilirim. olumlama istiyorum

“Boğa’daki Mars, Oğlak’taki Plüton’a üçgen açıda. Gerileyen Merkür, Satürn’le uyumlu açıda, Güneş Koç’a giriyor ve Dolunay Terazi’de. Dolunaya doğru ilerlerken, bir dizi açı, bizi tam pozisyona yerleştiriyor ki böylece geçerli enerjileri en iyi şekilde kullanabilelim. Hedeflerimizin peşinden gidecek kadar cesursak, Mars bize derin değişim sözü veriyor. İç güç ve tam odaklanma, sağlıksız rekabeti silip atarken, tutkuları etkin bir şekilde yönlendiriyor. Yardımcı olacak şey, paldır küldür karar vermeden dikkatlice düşünmek. Sadece değişim olsun diye değişiklik yapmaya ihtiyaç yok. Uzun dönem planlarınızı netleştirmek için zamanınız ve enerjiniz var. Mevsim değişiyor yani biraz türbülans normaldir. Terazi dolunayı merkezlenmiş hissedip hissetmediğinizi kontrol etmenizi istiyor. Bu sonlar ve başlangıçlar zamanı. İkisi de kırılganlığınızı açığa çıkarmanızı istiyor, bundan dolayı iç denge temel ihtiyaç. Belki tam da şimdi, yeni yolların sizi nereye götüreceğini görmeniz zor. İç ateşinizin yola öncü olmasına izin verin. Sürece güvenin. Kendinize güvenin.”
Alıntıdır...

Güneş Koç’ta ve kesinlikle “BEN”le ilgili. Güneş, Koç’ta doğar ve Terazi’de batar. Yani “ben” veya “ego”nun battığı “BİZ”in yükseldiği yer Terazi’dir. Koç-Terazi ekseni ihtiyaçlarımızı diğerlerinin ihtiyaçlarıyla dengelendiği yerdir. Ben nerede bitmeli, biz nerede başlamalı, benim neye ihtiyacım var, bizim neye ihtiyacımız var, nasıl uzlaşırız ve dengeli bir ilişkimiz olur?
Terazi sadece sevgi ve ilişkiler burcu değildir, aynı zamanda yansımalar burcudur. Dostlar da, düşmanlar da bizim yansımalarımızdır. Henüz kendimizde göremediğimiz iyi-kötü niteliklerimizi karşımıza yansıtır ve seyrederiz. Öfkeli insanlardan nefret edebiliriz, ruhumuz sıkılabilir çünkü henüz kendi içimizdeki öfkeyi kabul etmeye hazır değilizdir. Herhangi bir konuda harikalar yaratan bir insana hayran olabiliriz, çünkü bizim de içimizde o hayran olduğumuz yetenek ya da niteliğin olduğunu henüz anlayamamışızdır. Aslında, bir yerde hem dosta hem de düşmana ihtiyacımız vardır, içimizde açığa çıkmamış cevherleri de, yaraları da onlar sayesinde tanırız.
Önceki yıllarda konuşmuş olduğumuz gibi, Koç-Başak arası bireysel gelişimimize odaklanırız. Terazi’ye geldiğimizde hayatta sadece kendimizden fazlası olduğunu anlarız, sosyal burçlara giriş yaparız. Ve bir uyanış yaşarız. Kendi minik dünyamızda kendi ufak benliğimizde yaşarken iyiyizdir, hayat da fena değildir. Diğer insanlar ise kendi ifademizin bir çeşitlemesidir. Ama uyanış bambaşka bir ışık getirir. BİZ SEVGİ OLMADAN BİR HİÇİZ! BAŞKALARI OLMADAN BİZ YOKUZ!

Mor Alev

Demiştim ya dolunay gümbür gümbür geliyor geliyor diye dün; işte tam ifadesi bu: türbülans. Tam da bu hislerdeylen nu yazıyı okunca hücrelerim sevinç çığlığı attı resmen. Sizinle de paylaşmak istedim.

sinavi geçmek için aöf ders çalışabilmek için kendimi nasıl ifade edebilirim. olumlama istiyorum

Ben de diyetteyim, hobi olarak da aöf okuyorum 3. sınıfım; her ikisi için de söylemim "Hayatın tümü bana kolaylıkla,muhteşemle,ilhamlarla gelir. "Gerçekten de öyle oluyor. Yani işinize bu şekilde yarayacaksa şiddetle tavsiye ederim.

Bugünün anateması "BİZ" artık eminim:halay:Biz muhteşemiz; sevgimiz-nefretimizle,varlıklarımızla-yokluklarımızla:KK200:

Şimdi okudum bu da harika;
"Bu astrolojik senede hepimiz kendimizin şifacısı, şamanı, simyacısı olabiliriz. Sadece gözleri açmak ve yeniyi özenle beslemek yeterli. Güç alanındaki anomali, daha önce hiç fark etmediğimiz şey… BİZİZ!"

Hepimizin burada yaptığı,yapmaya çalıştığı şey de bu zaten kendimizin simyacısı olmak :KK200:

“Boğa’daki Mars, Oğlak’taki Plüton’a üçgen açıda. Gerileyen Merkür, Satürn’le uyumlu açıda, Güneş Koç’a giriyor ve Dolunay Terazi’de. Dolunaya doğru ilerlerken, bir dizi açı, bizi tam pozisyona yerleştiriyor ki böylece geçerli enerjileri en iyi şekilde kullanabilelim. Hedeflerimizin peşinden gidecek kadar cesursak, Mars bize derin değişim sözü veriyor. İç güç ve tam odaklanma, sağlıksız rekabeti silip atarken, tutkuları etkin bir şekilde yönlendiriyor. Yardımcı olacak şey, paldır küldür karar vermeden dikkatlice düşünmek. Sadece değişim olsun diye değişiklik yapmaya ihtiyaç yok. Uzun dönem planlarınızı netleştirmek için zamanınız ve enerjiniz var. Mevsim değişiyor yani biraz türbülans normaldir. Terazi dolunayı merkezlenmiş hissedip hissetmediğinizi kontrol etmenizi istiyor. Bu sonlar ve başlangıçlar zamanı. İkisi de kırılganlığınızı açığa çıkarmanızı istiyor, bundan dolayı iç denge temel ihtiyaç. Belki tam da şimdi, yeni yolların sizi nereye götüreceğini görmeniz zor. İç ateşinizin yola öncü olmasına izin verin. Sürece güvenin. Kendinize güvenin.”
Alıntıdır...

Güneş Koç’ta ve kesinlikle “BEN”le ilgili. Güneş, Koç’ta doğar ve Terazi’de batar. Yani “ben” veya “ego”nun battığı “BİZ”in yükseldiği yer Terazi’dir. Koç-Terazi ekseni ihtiyaçlarımızı diğerlerinin ihtiyaçlarıyla dengelendiği yerdir. Ben nerede bitmeli, biz nerede başlamalı, benim neye ihtiyacım var, bizim neye ihtiyacımız var, nasıl uzlaşırız ve dengeli bir ilişkimiz olur?
Terazi sadece sevgi ve ilişkiler burcu değildir, aynı zamanda yansımalar burcudur. Dostlar da, düşmanlar da bizim yansımalarımızdır. Henüz kendimizde göremediğimiz iyi-kötü niteliklerimizi karşımıza yansıtır ve seyrederiz. Öfkeli insanlardan nefret edebiliriz, ruhumuz sıkılabilir çünkü henüz kendi içimizdeki öfkeyi kabul etmeye hazır değilizdir. Herhangi bir konuda harikalar yaratan bir insana hayran olabiliriz, çünkü bizim de içimizde o hayran olduğumuz yetenek ya da niteliğin olduğunu henüz anlayamamışızdır. Aslında, bir yerde hem dosta hem de düşmana ihtiyacımız vardır, içimizde açığa çıkmamış cevherleri de, yaraları da onlar sayesinde tanırız.
Önceki yıllarda konuşmuş olduğumuz gibi, Koç-Başak arası bireysel gelişimimize odaklanırız. Terazi’ye geldiğimizde hayatta sadece kendimizden fazlası olduğunu anlarız, sosyal burçlara giriş yaparız. Ve bir uyanış yaşarız. Kendi minik dünyamızda kendi ufak benliğimizde yaşarken iyiyizdir, hayat da fena değildir. Diğer insanlar ise kendi ifademizin bir çeşitlemesidir. Ama uyanış bambaşka bir ışık getirir. BİZ SEVGİ OLMADAN BİR HİÇİZ! BAŞKALARI OLMADAN BİZ YOKUZ!

Mor Alev

Demiştim ya dolunay gümbür gümbür geliyor geliyor diye dün; işte tam ifadesi bu: türbülans. Tam da bu hislerdeylen nu yazıyı okunca hücrelerim sevinç çığlığı attı resmen. Sizinle de paylaşmak istedim.
Üfff hem de ne türbülans bana ilişkiler konusunda sağlı sollu girdi acemi boksörün ringe yeni çıkmış hali gibi oldum :KK70:ama bu olay görmemi sağladı. Demek ki merkezlenmem gerekiyormuş.
Dengedeyim Herşeyle Herkesle Birim ve Sevgi Doluyum :KK200::KK37:

Üfff hem de ne türbülans bana ilişkiler konusunda sağlı sollu girdi acemi boksörün ringe yeni çıkmış hali gibi oldum :KK70:ama bu olay görmemi sağladı. Demek ki merkezlenmem gerekiyormuş.
Dengedeyim Herşeyle Herkesle Birim ve Sevgi Doluyum :KK200::KK37:

Aynen canım ben de kendimi merkezde hissediyorum; merkezde sevgide dengelenme sağlıyorum evet çok zor ama yapabilirim.Benim bu evrene geliş nedenim bile olabilir :KK36:Hatta bugün eşimle konuştum, tesadüf değil bunlar dedİ.
Herşey olması gerektiği gibi muhteşem dengede,biz de bu dengede yerimizi aldık canım :KK200:

Back
X