- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Öncelikle tebrik ediyorum,harika bir iş çıkarmışsınız o kadar kiloyu vererek.Süper bir duygudur,tahmin ediyorum.Şimdi esas kısma geçiyorum :)
Olaya, kişiye, yere bağlı olmadan elde ettiğimiz içsel huzuru her yere taşıyabiliyoruz. Çünkü o huzur sınırsız kaynaktan,sınırsız sevgiden Yüce Yaradan,Rab,Allah,Tanrı,Evren,.. ne derseniz O' ndan geliyor. O sevgi ki bizi her zaman,her yerde koşulsuzca sever,korur kollar. Her ne yaşıyorsak, her neredeysek O'ndan geldiğini biliriz, onun muhteşem dizaynında olduğumuzu biliriz. İç huzurumuz olmadığımızda o muhteşem bağdan uzaklaşırız,koparız. Herkes,her yer saçma sapan gelir.Hayat anlamsızlaşır,her şeyi en kötüsüne yorarız. İnsanlar da,olaylar da,hastalıklar da bu negatifliğimize katkıda bulunacak şekilde hayatımızda yerini alacaklar.İç huzur yolunda da ilerlerken zaman zaman tökezleyeceğimiz zamanlar olacak, kendimizi negatif hislerdeymiş gibi hissederiz, kurban rolüne gireriz. Ama biliriz bize yeni harika enerjilerin gelmesi için, halihazırda içimizde olan bu negatif enerjinin dönüşmesi için kendini gösteren bir vesiledir, fırsattır bunlar. Bir tık daha ileri bilinç seviyesine geçmiş oluruz,değiştirdiğimizde.Genişleyen bir evrendeyiz, sürekli gelişip güçleniyoruz. Ben oldum,ben yeterim diye bir şey yok bu evrende. O yüzden durumları anlık değerlendirmek,her zaman dışarıdan bakmak gerekir.
kesinlikle

sabah ufak aksilikler yaşadım ama herşey güzel olacak hissiyatında olunca sanırım öncesine karşı tavrım çok farklıydı hemen hallettim ve çözüldüler. hemen pozitif moda devam

hava muhteşem güzel değil mi bahar gelince çok mutlu oluyorum ben çiçekler güneş kuşlar bol bol yürüyüş zamanı oh mis