Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bir yazı vardı “ Rüzgara ya da gelgite aldırmıyorum. Benim olan vakti gelince bana gelir “ gibi birşeydi sanırım hııhh seninki tam da öyle olmuş 😍güle güle kullan o istediğin eşyayı 👍
Ben de dolunayda denk getiremesemde dün içimdekileri kağıda yazdım da yazdım da yaktım rahatladım ortalık koktu ama olsun hafifledim... :KK55:ohh beee :KK66:
Ben bunu yapmayı unuttum. Yarın yapayım, hatırlattığın için teşekkür ederim.

Begenerek takip ettigim bir kanal. Yatarken dinlemeyi dusunuyordum videoyu ancak yorumlarini okuyunca dinlemeden sizinle paylasmak istedim. Biraz once bahsettigimiz karisiklik durumu cok kiside varmis.
Bu dusuncelerimizi konusurken videonun yayinlanmasi sanirim tesaduf degil😎

kızlar itiraf ediyorum astrolojiye pek inanmıyorum ben kızmayın ama 😋

ama bugünlerde benim de işlerim rast gidiyor.

çalışırken ışıklar gözümü rahatsız ediyor bir baş ucu lambası alayım diyince benim eski lambalarım diğer eve gitmiş ama üzerlerindeki şapkaları almışlar annemler olur ya gölgelik gibi. onlarsız olmaz ki gözüme girer yine ışık derken burdan çıkıverdi şapkaları babam bi koşu getirdi bi nostaljik oldum ben de eski lambalarımı görünce az çalışmamıştım sizle keretalar dedim normalde olsa aranırdım aranırdım bulamazdım satın almaya kalksam denk gelemezdim falan. bi baktım parmağımı oynatmadan şu an 2 lambam oldu ehehe :)

dolunaydan mı benim laylaylom modumdan mı bilmem ama böyle minik şeylerle mutluş oluyorum :P

ben kullanmıyorum sosyal medya şu an. hepsini dondurdum hatta bi ara abartıp whatsapp ı da silmiştm belki silerim yine. tabi benim kendimi kapattığım bi dönem olduğu için iyi oldu kafam oraya takık oluyordu.

ben foto çekiyorum ya, seviyorum foto çekmeyi çekilmeyi dışarı çıksam kendi kendime bile olsam selfie çekerim hatıra olarak telefonumda kalıyor evde bile çekerim kendi kendime :) geriye dönük bakmak güzel oluyor o zamanki anımı görüyoru.

valla hani ayılma anı olur ya, o sırada telefona bakarız ben artık onu yapmamaya çalışıyorum. sabah sabah daha güne ayılırken bir sürü gereksiz bilgiyle kafamı doldurmamaya çalışıyorum. bi dönem biraz depresiftim o dönemde edindiğim bi alışkanlıktı. o anda şükretmek de önemli sahip olduklarımıza gratitude şeklinde gerçekten bi dinginlik geliyor bir nevi meditasyonum bu da benim.
Gunaydiiiiiin pozitif arkadaslarim🤗

Bu sabah bir degisiklik yaparak uyandim. Krndi kendime guzel seyler soyledim. E esmergizmo gibi gunumu planlamaya calistim. Eminim daha iyi olacak😁

merhabalar olumlamama hız kesmeden devam ediyorum fakat ilk zamanlar diye midir bilmiyorum ben inanarak olumlama yapmama rağmen hayat üstüme üstüme geliyor bu konu hakkında fikirlerinize talibim.

merhabalar olumlamama hız kesmeden devam ediyorum fakat ilk zamanlar diye midir bilmiyorum ben inanarak olumlama yapmama rağmen hayat üstüme üstüme geliyor bu konu hakkında fikirlerinize talibim.
Merhaba önce kendi bilinçaltınız alışkanlıklarınız ve etrafınız bu yeni enerjinize direnç gösteriyor eski sizi arıyor. Bende hatta burda hepimiz yaşadık bunu tedirgin olmayın sakince devam edin olumlama pozitif düşünmek için destek yol ve yöntemlerinize (kitap video makale bilinç altını temizlemek için meditasyon vs )...
Kişilerin olayların en üstüne çıkın sanki kuşbakışı başka bir canlı gibi tarafsız izleyin yorumlamaya çalışın. Anlık zor gibi görünüyor ama birşeye tepki vermeden önce konuşma hareket düşünce gibi eyleme dökmeden bunun içinde sevgi var mı diye sorun kalbinize o yardım eder ya da yardım gelir ❤ ...
Bazen zor olacak ama bu yaşam biçiminiz olunca ne kadar sakin ne kadar hafif bir insan olduğunuzda eski halinizle farkları görmeye başlayacaksınız. Nefes alın iki dk da olsa gidin bir yerde yalnız kalın tuvalet bile olur sadece nefes alma verme meditasyonu yapın ellererinizi yıkayın su herşeyi nötrler. Kendi kendinize sarılın seni seviyorum çok değerlisin herşey yolunda korkma gibi kısa öz telkinlerle içinizdeki küçük çocuğa sımsıkı sarılın... İnanın herşey geçiyor ☺ umarım yardımcı olabilmişimdir.

Burası ne kadar güzelmiş çok sevdim :KK51: Bu sabah olumlamalara başladım. Düşüncelerime dikkat ettim hep geçmişte insanların yaptıklarına sinirleniyorum, kendi içimde onlarla kavga ediyorum. Bunu düzeltmeye çalışıcam.
Bugün istemeden de olsa düşünce gücümle ilk şeyi başardım :KK53: Dışardan yemek söyleyecektim, hep menü şeklindeler. Menüde olan iki şey olmasa aslında daha güzel olurmuş, söylemesem mi diye içimden geçirdim ve eve yemek bi geldi o iki şey yok :KK70: ve küçük şeyler de değil nasıl unuttular bilmiyorum :KK70: tabi sonra söyledim getirdiler. Bu artık düşündüm oldu mu yoksa hissettim oldu mu bilmiyorum :KK70:
Bir de bahardan mı neyden bilmiyorum her yerde yansıma şeklinde gökkuşakları görüyorum. Hemen hemen her gün görmeye başladım içimi huzur kaplıyor.
Bu olumlamaları bir de hoşlandığım kişi için yapmak istiyordum, uzun süredir birine karşı bu kadar şiddetli şeyler hissetmemiştim ama nedense hislerim son günlerde kendi kendine azaldı gibi oldu. Kendimi yine gaza getirsem hoşlanırım da napsam bilemedim. Bu olumlamaları, dilekleri o hoşlandığım kişi için mi yapsam yoksa beni mutlu edicek bir aşk şeklinde mi yapsam kararsızım. Sizce napıyım? :KK51:

Burası ne kadar güzelmiş çok sevdim :KK51: Bu sabah olumlamalara başladım. Düşüncelerime dikkat ettim hep geçmişte insanların yaptıklarına sinirleniyorum, kendi içimde onlarla kavga ediyorum. Bunu düzeltmeye çalışıcam.
Bugün istemeden de olsa düşünce gücümle ilk şeyi başardım :KK53: Dışardan yemek söyleyecektim, hep menü şeklindeler. Menüde olan iki şey olmasa aslında daha güzel olurmuş, söylemesem mi diye içimden geçirdim ve eve yemek bi geldi o iki şey yok :KK70: ve küçük şeyler de değil nasıl unuttular bilmiyorum :KK70: tabi sonra söyledim getirdiler. Bu artık düşündüm oldu mu yoksa hissettim oldu mu bilmiyorum :KK70:
Bir de bahardan mı neyden bilmiyorum her yerde yansıma şeklinde gökkuşakları görüyorum. Hemen hemen her gün görmeye başladım içimi huzur kaplıyor.
Bu olumlamaları bir de hoşlandığım kişi için yapmak istiyordum, uzun süredir birine karşı bu kadar şiddetli şeyler hissetmemiştim ama nedense hislerim son günlerde kendi kendine azaldı gibi oldu. Kendimi yine gaza getirsem hoşlanırım da napsam bilemedim. Bu olumlamaları, dilekleri o hoşlandığım kişi için mi yapsam yoksa beni mutlu edicek bir aşk şeklinde mi yapsam kararsızım. Sizce napıyım? :KK51:

hoşgeldin 🤗🤗 ne dersek oluyor cidden ben de çok yaşarım böyle şeyler. o yüzden pozitifi çağırıyoruz ya hep ;)

bence seni mutlu edecek aşk şeklinde iste. çünkü o kişinin seni mutlu edeceği kesin değil. takıntı yapmak iyi değil ;)

hoşgeldin 🤗🤗 ne dersek oluyor cidden ben de çok yaşarım böyle şeyler. o yüzden pozitifi çağırıyoruz ya hep :KK66:

bence seni mutlu edecek aşk şeklinde iste. çünkü o kişinin seni mutlu edeceği kesin değil. takıntı yapmak iyi değil :KK66:
Hoşbuldum 🥰🥰
Doğru gerçekten takıntı, daha doğru düzgün tanımadan takmıştım kafayı ona. Öyle yapayım teşekkürler :KK51:

Hoşbuldum 🥰🥰
Doğru gerçekten takıntı, daha doğru düzgün tanımadan takmıştım kafayı ona. Öyle yapayım teşekkürler :KK51:

bazen bi ilişki bitsin istemezsin mesela ama sonra bitmesi ne kadar iyi olmuş senin için sonradan anlarsın benim son ilişkim öyle olmuştu o yüzden ben hiç zorlamam. gelene de gidene de kapı açık olmalı pozitifler gelsin negatifler gitsin 😋😋

Merhaba önce kendi bilinçaltınız alışkanlıklarınız ve etrafınız bu yeni enerjinize direnç gösteriyor eski sizi arıyor. Bende hatta burda hepimiz yaşadık bunu tedirgin olmayın sakince devam edin olumlama pozitif düşünmek için destek yol ve yöntemlerinize (kitap video makale bilinç altını temizlemek için meditasyon vs )...
Kişilerin olayların en üstüne çıkın sanki kuşbakışı başka bir canlı gibi tarafsız izleyin yorumlamaya çalışın. Anlık zor gibi görünüyor ama birşeye tepki vermeden önce konuşma hareket düşünce gibi eyleme dökmeden bunun içinde sevgi var mı diye sorun kalbinize o yardım eder ya da yardım gelir ❤ ...
Bazen zor olacak ama bu yaşam biçiminiz olunca ne kadar sakin ne kadar hafif bir insan olduğunuzda eski halinizle farkları görmeye başlayacaksınız. Nefes alın iki dk da olsa gidin bir yerde yalnız kalın tuvalet bile olur sadece nefes alma verme meditasyonu yapın ellererinizi yıkayın su herşeyi nötrler. Kendi kendinize sarılın seni seviyorum çok değerlisin herşey yolunda korkma gibi kısa öz telkinlerle içinizdeki küçük çocuğa sımsıkı sarılın... İnanın herşey geçiyor ☺ umarım yardımcı olabilmişimdir.
vaktinizi ayırıp yazmanız inanın beni çok mutlu etti mizacımın sabırla kaplanacağı zamanı heyecanla bekliyorum çok aceleci zamanı hızlı yaşamaya çalışan birinin evhamı kaygıları mevcut bende..mevcuttu diyelim şuna ;)
zamanla hepsi kuşlar gibi uçup gidecekler biliyorum ruhumun su gibi dinginleşeceği günleri göreceğim en kısa zamanda..olumlamamı yapıyorum içimden geçiriyorum bugün itibari ile esmalı olumlamaya da başlayacağım...

Hoşbuldum 🥰🥰
Ah o olmaz olasica takintilar😁 tez zamanda kurtulmani dilerim😍
En guzeli seni mutlu, huzurlu, sakin hissettirecek bir aşk istememiz bence🤗

Hem sizin icin hem de parkbyull parkbyull icin yaziyorum, uzerimizde genel bir sey var. Son sayfalarda yazilanlar ile sizlerin hissettikleri ayni. Bir seyler tam olmuyor gibi. Sebebi dolunay diye duşunuyorum😊
Iste bu zamanlarda birakmayip devam edersek en guzel duygulari, anlari yasiyoruz🤗
Kisacasi yalniz degilsiniz. Sabir birazcik. Mesela ben gecen gun burda yazmistim. Bir kitap tavsiyesi gordugumde hemen almak istiyorum. Sanki aninda etki edecemis gibi hissediyorum. Elbette oyle olmuyor😁
Bilincalti temizligi en onemlisi. Ben "hayallerimi yaratiyorum" meditasyonunu cok sevmistim. Tabi birden cok defa dinlemistim. Her gece yatarken cok iyi geliyordu. Tavsiye ederim🤗

En büyük değişimler, en güzel değişimler artık yeter,daha fazla katlanamayacağım dediğimiz anlarda gerçekleşir.Hayatın üstüne üstüne gelen kısmı artık değişmesi hazır kısmıdır.O hazır ama senin de değişmeye hazır olmanı bekliyor. Ne hissediyorsun kendini sıkışmış mı; o zaman özgürlüğün tadını,hazzını,değerini senden daha iyi bilecek kimse olmayacaktır. İmajinasyon yaparken o özgürlüğün hazzını sonuna kadar yaşayabilirsin. Kötü olaylar olur ki sana zıt hissi oluştur da onu çek diye. Ama biz bilinçsiz olarak daha çok söyleniriz onu daha fazla abartırız,iyice kurban rolüne gireriz.Bu da daha fazlasını çağırır. Sonra hepsi bana mı der; daha ne olabilir ki diyereek fazlasını talep ederiz. Evrenin yasalarının iyisi kötüsü yok,doğrusu yanlışı yok.O sadece hislerin,duygaların karşılığı olan enerjileri çağırıyor. Hangi enerjilerle şu durumu yaşadığınızı bilmiyorsunuz ama bilinçli olarak iyiliğe güzelliğe coşkuya keyfe odaklanarak onları hayatınıza davet edebilirsiniz nacizane:KK200:

bugün hacamat yaptırdım vücudumdaki toksinlerden kurtulmak için hacamat hakkında ne düşünüyorsunuz..
aa öyle mi geçmiş olsun şifa olsun inşallah.. ben de ufak tefek araştırdım lakin epey bi kuralı falan varmış mesela süt ve süt ürünleri kullanılmayacakmış vs iyi bir yerdir umarım.. fayda sağlarsın.

aa öyle mi geçmiş olsun şifa olsun inşallah.. ben de ufak tefek araştırdım lakin epey bi kuralı falan varmış mesela süt ve süt ürünleri kullanılmayacakmış vs iyi bir yerdir umarım.. fayda sağlarsın.
24 saat hayvansal ürün tüketmeyeceksin sadece bence katlanılabilir ki ben sırf proteinle beslenen bir bünye idim..

24 saat hayvansal ürün tüketmeyeceksin sadece bence katlanılabilir ki ben sırf proteinle beslenen bir bünye idim..
tekrarlamak gerekiyormuş.. yaparlarken yorum yaptılar mı?
mesela biri bahsediyordu, kasıklardan gelen sıvı çok koyu bak işte burası problemli vs.diye.

Back
X