- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Çok sevindim canimcanım kaç haftalık oluyorsunn.. son adet tarihin neydi?
ayy inşallaahh ben de hamileyim daha kan vermedim.. ben de başardım inşallah:)

6 hafta 2 günlük dedi dün doktorumuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canimcanım kaç haftalık oluyorsunn.. son adet tarihin neydi?
Ayy amiiinn sağol canımÇok sevindim canimAlllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
6 hafta 2 günlük dedi dün doktorumuz.
Yaaaaaaaaaacanım kaç haftalık oluyorsunn.. son adet tarihin neydi?
Ayy canıımm çok teşekkür ederimm amiin dedim öyle olduu❤☺Yaaaaaaaaaa
Insllah insallah insallah
Çok sevindim çooookinsallah ikiniz de saglikla kucaginiza alirsiniz
![]()
Güzel Allahım bebişini kucağına almanı nasip etsin canım. Tebrik ederim. Çok sevindimcanım kaç haftalık oluyorsunn.. son adet tarihin neydi?
Amin canım. duan için çook teşekkür ederim..☺Güzel Allahım bebişini kucağına almanı nasip etsin canım. Tebrik ederim. Çok sevindim![]()
ay hadi inşallah güzel haberlerinizi aldık, Rabbim tamamına erdirsin. burdan bebişletinizi kucağınıza aldığınız haberletini de alırız umarım, sevgiyle, mutlulukla. çook sevindim canım.Ayy canıımm çok teşekkür ederimm amiin dedim öyle olduu❤☺
Ayy sağol canımm yaa çok mutlu oldum ben de❤❤❤amiiinn.ay hadi inşallah güzel haberlerinizi aldık, Rabbim tamamına erdirsin. burdan bebişletinizi kucağınıza aldığınız haberletini de alırız umarım, sevgiyle, mutlulukla. çook sevindim canım.
Benim şu ana kadar çok başarılı olduğum söylenemez, buradaki diğer arkadaşlar başarılı :))). Son zamanlarda iş yerinde çok problemlerim vardı, sanki herkes bana karşı birleşmiş gibiydi ne kadar pozitif olmaya çalışsam da gün geçtikçe daha kötüye gidiyordu. en sonunda benim için çok kötü bir olay oldu. Ben haksızlığa uğradığım için hiç ummadığım insanlardan yardım gördüm. iş yerinde rahatladım, bir çok insanın ağzı kapandı. Hayalimdeki işyeri değil ama Bu kötü olay sayesinde daha rahatım ve bu süreçte bana kötülüğü olan 3 kişi başka yere gitti. Bunlardan biri eğer ben o an çözemeseydim çok zor durumda kalacağım bir kötülük yapan biriydi. bu kötülüğü yapan kişi bile daha sonra benimle çeşitli bahanelerle konuşmaya çalıştıHoşbuldum teşekkür ederim:)
Deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz seve seve dinlerim :)
tebrikler canım çok sevinidim, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsincanım kaç haftalık oluyorsunn.. son adet tarihin neydi?
Amiin canım çok teşekkür ederimm❤tebrikler canım çok sevinidim, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin![]()
en son paylaştığın Beyrutta geçen Suriyeli çocuğun oynaığı film galiba kefernahum. Bu arada çocukta çok sevimliHangi film derken geçmiş sayfalarda cok film önerisi var hangisi hatırlayamadım![]()
Hangi film
You tube da çok var canim böyle meditasyonlar benimki 3-4 tane meditasyonu kafamda birleştirdim kendimce hayal ederek değiştiriyorum.
Tamam canım süpersin.en son paylaştığın Beyrutta geçen Suriyeli çocuğun oynaığı film galiba kefernahum. Bu arada çocukta çok sevimli
Teşekkür ederim. meditasyon olarak baktım ama sizinkilere benzer görememiştim, ağaç olma meditasyonu olarak bakınca geldi sağol canım. Kitaplara hız vermem gerek benimde :)))You tube da çok var canim böyle meditasyonlar benimki 3-4 tane meditasyonu kafamda birleştirdim kendimce hayal ederek değiştiriyorum.
Biraz da kitaplardan aklimda kalanlar![]()
buttrfly inkiler bana göre daha üst seviyede bence :)
Rica ederimTeşekkür ederim. meditasyon olarak baktım ama sizinkilere benzer görememiştim, ağaç olma meditasyonu olarak bakınca geldi sağol canım. Kitaplara hız vermem gerek benimde :)))
Sen istedikçe o bilgiler sana akacaktır kitap video daha yüksek enerjili insanlar gibi ... bu sayfada toplanmamiz örneğin hepimiz birbirimize birşeyler ekliyoruzTeşekkür ederim. meditasyon olarak baktım ama sizinkilere benzer görememiştim, ağaç olma meditasyonu olarak bakınca geldi sağol canım. Kitaplara hız vermem gerek benimde :)))
Haklısın canımSen istedikçe o bilgiler sana akacaktır kitap video daha yüksek enerjili insanlar gibi ... bu sayfada toplanmamiz örneğin hepimiz birbirimize birşeyler ekliyoruz![]()