• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Şimdi yook en iyi yatırım altınmış,yok dolarmış,yok ...hissesiymiş filan hikaye. Bu zamanda en iyi yatırım kendimize yaptığımız yatırım. Doğanın enerjisi yükseliyor, bizi de yükselişinden faydalanmamız için bizi en sade hallerimize çekti. Yavaşlattı,durgunlaştırdı,...Hepsi içimizdeki dinamikleri harekete geçirmek için. Değiştir artık vizyonunu, değiştir ki senden yansıyanlar da değişsin diyor. Hani şu kişisel gelişimle söylenen büyük büyük anlaşılmaz sözlerin artık hızla yaşandığı döneme girdiğimize inanıyorum,hissediyorum,... Evet düşüncelerimizi değiştirelim ki dünyamız değişsin:KK36::KK200:

Şimdi yook en iyi yatırım altınmış,yok dolarmış,yok ...hissesiymiş filan hikaye. Bu zamanda en iyi yatırım kendimize yaptığımız yatırım. Doğanın enerjisi yükseliyor, bizi de yükselişinden faydalanmamız için bizi en sade hallerimize çekti. Yavaşlattı,durgunlaştırdı,...Hepsi içimizdeki dinamikleri harekete geçirmek için. Değiştir artık vizyonunu, değiştir ki senden yansıyanlar da değişsin diyor. Hani şu kişisel gelişimle söylenen büyük büyük anlaşılmaz sözlerin artık hızla yaşandığı döneme girdiğimize inanıyorum,hissediyorum,... Evet düşüncelerimizi değiştirelim ki dünyamız değişsin:KK36::KK200:
Merhaba siz böyle girin devamlı yazın biz okuyalım keşke kitabınız olsa şusnda oturup okusam ❤️

Beni sevmedi deme lütfen. Sadece enerjileriniz, bilinçaltı kalıplarınız tutmadı. Şu anda saçının rengi,saçının dalgası,düzlüğü; bir duruşun,bir bakışın bilinçaltı belleğinde sevdiği birinin bir şeyi ile eşleşseydi değil seni sevmek aşık bile olurdu. Sen ona karşı bir şeyler hissederken onun hissetmemesi senin açından enerji kaçağın olduğunu gösteriyor. Aşk,gönül ilişkileri açısından gönül,aşk ilişkileri açısından harmonik, güzel enerjilerde değildin ama tam da şimdi pozitife geçerek bu zamanlarda sevgini,ilgini kendine kendine vererek evrene nasıl bir ilişki talep ettiğini,nelere kayık olduğunu deklare edebilirsin yani gösterebilirsin:KK71::KK49:
Sizin enerjinize, bakis aciniza cidden hayranim. Ben de buyuyunce yani olgunlasinca sizin gibi olcam😂evliliginiz bircogumuzun hayalidir. Siz bu kadar akista olurken, her sorunda once kendinize donerken anlasamayacaginiz insan yoktur ne guzel🤗🤗bu yazdiklariniz eski kaliplarimi kirmak isterken ve mutlu evlilik gercekten var mi diye sorarken cikti karsima🙏🙏🥰mutlulugunuz, sevginiz, sabriniz daim olsun. Hep huzurla kalin🙏♥♥

Merhaba size birşey sormak istiyorum güneş tanın artt tekniğini her gün yapıyorum kendisinden seans almak istedim fiyatı biraz uçuktu şimdilik kalsın dedim🤣🤣siz tam olarak nasıl yapıyırsunuz diyelim bir olay yaşadınız onun üstüne bu tekniği uygulayıp en derine mi gidiyorsunuz o çıkan olayımı temizliyorsunuz yoksa direk şuan hangi olayı yaşamışsanız onu mu Temizliyorsunuz ben birşeyler yapıyorum gerçekten fayda gördüm bugün kafam karıştı bir olayda var onu bir türlü temizleyemiyorum öyle temizleyemediğiniz oldu mu hiç 😇❤️

Son düzenleme:
Sizin enerjinize, bakis aciniza cidden hayranim. Ben de buyuyunce yani olgunlasinca sizin gibi olcam😂evliliginiz bircogumuzun hayalidir. Siz bu kadar akista olurken, her sorunda once kendinize donerken anlasamayacaginiz insan yoktur ne guzel🤗🤗bu yazdiklariniz eski kaliplarimi kirmak isterken ve mutlu evlilik gercekten var mi diye sorarken cikti karsima🙏🙏🥰mutlulugunuz, sevginiz, sabriniz daim olsun. Hep huzurla kalin🙏♥♥
Merhaba uzun süredir size yazmak istedim bir türlü nasip olmadı önce siz kendinize değer verin sevin şımartın herşeyi güzelini kendinize layık görün en çok saygıyı kendinize gösterin benim evlenmeden önce hiç uzun süreli ilişkim olmadı ben kendimi beğenmezdim doğru düGün ve değer de düzgün vermezdim zaten eziktim de kendimi öyle hep görüyordum içimde bir cevher var ama insanların yanında düzgün konuşamazdım konuşsam saçmalardım ve sonra kendime kızardım ben nasıl böyle konuşuyorum saçmalıyorum üniversite de biri vardı herkes peşindeydi o geldi bana teklif etti benim için çok gurur verici bişeydi ve etrafımdaki arkadaşlarım beni çok beğenirdi ama ben kendimi çirkin hissederdim esmerim sanki esmerlik çok kötü birşey miş gibi çok biz bununla çıkmaya başladık bütün aksilikler benimle ilgili içimdeki kendimi aşağıladığım herşeyi sanki dışarı vuruyordum sadece 5 gün konuştuk tabi beni bıraktı🤣🤣çünkü enerjim okadar kötüymüş ki şimdi anlıyorum ben kendimi bu kadar sevilmeye layık görmezken niye sevsin başkası. Çok acı çektim o dönem neyse arabana seneler geçti eşimle tanıştım o zaman daha enerjim yüksekti beni gerçekten çok sevdi sonra yine saçmalıklarım başladı başka şeyler oldu ayrıldık 18 ay kadar ayrı kaldık ama öyle acı çekiyorum anlatamam ilk defa beni biri sevdi kimse sevemez beni döndü sonra evlendik çok uzattım bu enerjiyle kurulan evlilik nasıl olursa onu yaşıyorum kendimle uğraşıyorum hem de eşimle ama kendimle ilgili çok yol katettim size diyeceğim terapimi alırsınız kendini mi yaparsınız ne yaparsanız yapın lütfen kendinizi tam hissedin kendinizi en çok sevin gelen gelir giderse öyle olun ki üzülmeyin benim için daha iyisi var diyebilin evlenince başkasıyla uğraşmayın uğraşacağınız yapacağınız tatiller hayatı doya doya yaşamak paylaşmak saygı sevgi olsun emin olun evli olunca daha çok acı çekersiniz abla tavsiyesi

Şunu buldum paylaşmak istedim bugün kendime çok sorduğum bir soru karşıma çıktı

Eklentiler

• B1D010BA-8D79-498B-BA1C-E1B2BCF36EB9.webp
    B1D010BA-8D79-498B-BA1C-E1B2BCF36EB9.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba uzun süredir size yazmak istedim bir türlü nasip olmadı önce siz kendinize değer verin sevin şımartın herşeyi güzelini kendinize layık görün en çok saygıyı kendinize gösterin benim evlenmeden önce hiç uzun süreli ilişkim olmadı ben kendimi beğenmezdim doğru düGün ve değer de düzgün vermezdim zaten eziktim de kendimi öyle hep görüyordum içimde bir cevher var ama insanların yanında düzgün konuşamazdım konuşsam saçmalardım ve sonra kendime kızardım ben nasıl böyle konuşuyorum saçmalıyorum üniversite de biri vardı herkes peşindeydi o geldi bana teklif etti benim için çok gurur verici bişeydi ve etrafımdaki arkadaşlarım beni çok beğenirdi ama ben kendimi çirkin hissederdim esmerim sanki esmerlik çok kötü birşey miş gibi çok biz bununla çıkmaya başladık bütün aksilikler benimle ilgili içimdeki kendimi aşağıladığım herşeyi sanki dışarı vuruyordum sadece 5 gün konuştuk tabi beni bıraktı🤣🤣çünkü enerjim okadar kötüymüş ki şimdi anlıyorum ben kendimi bu kadar sevilmeye layık görmezken niye sevsin başkası. Çok acı çektim o dönem neyse arabana seneler geçti eşimle tanıştım o zaman daha enerjim yüksekti beni gerçekten çok sevdi sonra yine saçmalıklarım başladı başka şeyler oldu ayrıldık 18 ay kadar ayrı kaldık ama öyle acı çekiyorum anlatamam ilk defa beni biri sevdi kimse sevemez beni döndü sonra evlendik çok uzattım bu enerjiyle kurulan evlilik nasıl olursa onu yaşıyorum kendimle uğraşıyorum hem de eşimle ama kendimle ilgili çok yol katettim size diyeceğim terapimi alırsınız kendini mi yaparsınız ne yaparsanız yapın lütfen kendinizi tam hissedin kendinizi en çok sevin gelen gelir giderse öyle olun ki üzülmeyin benim için daha iyisi var diyebilin evlenince başkasıyla uğraşmayın uğraşacağınız yapacağınız tatiller hayatı doya doya yaşamak paylaşmak saygı sevgi olsun emin olun evli olunca daha çok acı çekersiniz abla tavsiyesi
Coook tesekkurler cevabiniz ve abla tavsiyeleriniz icin🙏🙏🙏hepsi cok kiymetli. Benim de bunun bir degisik versiyonu oldu hep hayatimda. Cok seven begenen hayat kurmak isteyen oldu ama daha yeni yeni anliyorum kaybettiklerimin degerini. Ben hep olmayacak olanin pesinden kostum. Aslinda pesinde kostuklarim korkularimdi daha yeni yeni anladim. Benim annemle babam ayrilar ve ben kucuklugumden itibaren cok korkunc kavgalarin ortasinda buyudum. Bu bende birsuru korku ve kaygi gelistirmis. Benim iliskilerim hep beni degersiz hissettirecek terkedecek insanlarin uzerine kuruluydu. Ben saniyorum ki diger iyi yaklasanlar istedigim gibi degil, zeki degil, vizyon sahibi degil, yakisikli degil, beni heyecanlandirmiyo vs... Aslinda yeni farkediyorum benim frekans alanimla uyumlu degillermis. Son zamanlarda cidden cok calistim kendi icime dondum. Bu uzun bir yolculuk ha deyince hersey bitivermiyor. Ama en azindan farkindaligim artti. Ben bu son asik oldugum insani ilk basta neden istedim biliyor musunuz? Kivanc tatlituga benziyor diye 🙄😂😂 bu kadar yuzeysel bir nedenle nasil bir devam umuyordum acaba kendim de bilmiyorum🤷‍♀️ sonra gecenlerde bir liste yaptim. Benim bu hayattaki korkularim ne diye. Hepsini bu adam bana son bir yilda yasatti. Demekki dedim tekamul yolumda cok iyi bir ogretmen. Olmasi gerekiyormus. Derslerimi aldim yoluma devam etmem gerekir. O adam aslinda benim korkularimin altin yaldizli bir pakette sunulmasiymis. Ha yolda gorunce bir anlik da olsa kotu oluyor muyum evet ama o da gecicek ve ben hicbirsey hissetmeyecegim. En onemlisi egom torpulendi. "Ben dr yapiyorum asla lise mezunu birine bakmam" dedim (iptal iptal iptal😂) ve cok buyuk konustum. Bilin bakalim bunu dedikten kac gun sonra ben bu adamin pesinde kelebek gibi ucuyordum? 1 hafta😂😂 zaman herseyi gosterip ogretiyor. Hersey cok guzel ve nizami duzende ilerliyor ve umarim hersey coook daha da guzel olacak. İyi ki bu site ve bu sayfa ve sizler varsiniz. İyi ki karsima ciktiniz. Tanismasak bile bir enerji bagimiz var. Sukurler olsun🙏🙏🙏🙏

Merhaba pozitif güzeller hoponooo nasil gidiyor arada bende unutuyorum ama aklima geldikçe söylüyorum içimden .
Seni seviyorum
Lütfen beni affet
Özür dilerim
Teşekkür ederim ...
20200421_132106.webp

🌺🌼 🌈 Ve tüm dünya için şifa olsun her şey bütünün en yüksek hayrina bir şekilde yerine otursun Amin ve öyledir 🙏💕

Merhaba pozitif canlar 🤗
Moralevden harika derleme bir yazı sanki bizim topigin konusuna özel hazırlamış :KK54::KK9:bayıldım harika yazmış.( Yillardir her yeni gelen arkadaşımıza bangir bangir onerdigimiz tavsiye ettiklerimiz 😁🤩)
Topigin demirbas üyeleri bu blogu bilir zaten mutlaka birimiz moralevin önemli yazilarini paylasiriz 😍 Benim yorumum yillarca burada her birimizin hepimizin yazdığı önerdiği paylaştığı bilgiler kisaca topigimizin özeti olmuş. Daha maddeleri uygulamadan okumak bile çok iyi hissettirdi.
Çok güzel öneriler okuyunuz sevdiklerinize okutun ya da anlatın Sevgiler 🙏🌼💕🌺

Merhaba pozitif canlar 🤗
Moralevden harika derleme bir yazı sanki bizim topigin konusuna özel hazırlamış :KK54::KK9:bayıldım harika yazmış.( Yillardir her yeni gelen arkadaşımıza bangir bangir onerdigimiz tavsiye ettiklerimiz 😁🤩)
Topigin demirbas üyeleri bu blogu bilir zaten mutlaka birimiz moralevin önemli yazilarini paylasiriz 😍 Benim yorumum yillarca burada her birimizin hepimizin yazdığı önerdiği paylaştığı bilgiler kisaca topigimizin özeti olmuş. Daha maddeleri uygulamadan okumak bile çok iyi hissettirdi.
Çok güzel öneriler okuyunuz sevdiklerinize okutun ya da anlatın Sevgiler 🙏🌼💕🌺

Evettt her zamanki gibi harika bir paylaşım yapmis MorAlev. Nasil bu kadar şansli oldum da boylesi harika bir döneme gelmişimndiyorum canim ben. Manevi dünyamiz icin yedigimiz önümüzde yemedigimiz arkamizda resmen 🥰 Bir anda okuduklarimla,gorduklerimle,dinlediklerimle bambaşka harika alemlere geçiş yapabiliyorum. Yepyeni şeyler ögreniyorum, kolayca kendimi yormadan eglenebiliyorum. Doya doya spor yapabiliyorum pilates,gym,... videolari ile mesela.Yine içim neşeyle,sevgiyle,şükürle coştu bak ya.

Bu arada çocuklarim da evde hiç sıkılmıyor. Keyiflerine göre tablette,tv de,telefonda sevdikleri oyunlari oynayip,videolari izliyorlar. Öncelerde cok cok karşıydım tv ve tablete ama artik degilim. Korkularimi,endışelerimi serbest bıraktim. Çocuklar bunlardan keyif alip egleniyorlar, enerjileri bunlarla şu an cok uyumlu. Enerjilerini negatif yönde beslememe hic gerek yok. Şu an cok keyifliler, özgürler tabi ben de:KK48:

Son düzenleme:
Sizde de oluyor mu? Tam bir şeyler düşünüyorum,söylüyorum ya tv de ya telefonda ya da cocuklarimdan aynisini duyuyorum. Ama birbiri ile hiç alakasi yok. Evet onceden de eş zamanlilik olurdu fakat şimdi cok cok cok fazla mesela mor alevde şunu okudum, arkasina reklam gelmis morhipodan şöyleki 🤭🤣

Eklentiler

• Screenshot_20200424-144604_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200424-144604_Samsung Internet.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20200424-144640_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200424-144640_Samsung Internet.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 48
Evettt her zamanki gibi harika bir paylaşım yapmis MorAlev. Nasil bu kadar şansli oldum da boylesi harika bir döneme gelmişimndiyorum canim ben. Manevi dünyamiz icin yedigimiz önümüzde yemedigimiz arkamizda resmen 🥰 Bir anda okuduklarimla,gorduklerimle,dinlediklerimle bambaşka harika alemlere geçiş yapabiliyorum. Yepyeni şeyler ögreniyorum, kolayca kendimi yormadan eglenebiliyorum. Doya doya spor yapabiliyorum pilates,gym,... videolari ile mesela.Yine içim neşeyle,sevgiyle,şükürle coştu bak ya.

Bu arada çocuklarim da evde hiç sıkılmıyor. Keyiflerine göre tablette,tv de,telefonda sevdikleri oyunlari oynayip,videolari izliyorlar. Öncelerde cok cok karşıydım tv ve tablete ama artik degilim. Korkularimi,endışelerimi serbest bıraktim. Çocuklar bunlardan keyif alip egleniyorlar, enerjileri bunlarla şu an cok uyumlu. Enerjilerini negatif yönde beslememe hic gerek yok. Şu an cok keyifliler, özgürler tabi ben de:KK48:
[/QUOTmerhaba bende çok karşıyım ama izliyor ve bende dinlenme ihtiyacı hissediyorum tabi açıyorum sadece tv de çizgi film ama vicdanen çok rahatsızım siz ne açıyorsunuz veya nasıl pozitife döndünüz bu konuda benim zamanım temizlik çocuğa etkinlik oyunla geçiyor çoğu sonra ben stres oluyorum

Sizde de oluyor mu? Tam bir şeyler düşünüyorum,söylüyorum ya tv de ya telefonda ya da cocuklarimdan aynisini duyuyorum. Ama birbiri ile hiç alakasi yok. Evet onceden de eş zamanlilik olurdu fakat şimdi cok cok cok fazla mesela mor alevde şunu okudum, arkasina reklam gelmis morhipodan şöyleki 🤭🤣
Bende çok oluyor

"Birçok hayalimiz, isteğimiz, umudumuz var, her ne kadar bazen vazgeçsek de, bazen hiçbir şeyin olacağı yok desek de, içten içe beklediğimiz bir şey var. Bunu hissediyoruz. Bir başlangıç, bir ses, bir iteklenme, bir destek, bir yol görmek istiyoruz. Artık vardığımız kapasiteye yaptığımız işler ve yaşam tarzı yeterli gelmiyor. O kadar çok dağıldı ki enerjimiz, neye odaklanacağımızı bilemiyoruz, her yere yetişmek isteyen bir enerji ağının içindeyiz. Bu yüzden konsantrasyon sorunu yaşıyoruz en başta. Çünkü tek bir şeye odaklı kalmak bize uyumlu gelmiyor.

Tatminsizlik fazlasıyla arttı. Hedeflerimize ulaşsak dahi ne kadar tatmin olacağımızı düşünüyoruz. Gerçekten istediğim hayat bu mu? Bu hedefler benim hedeflerim mi? Bunları ben mi yarattım zihnimde? Özlediğim hayata kavuştuğumda, kavuşma yolunda hissettiklerimi orada hissedebilecek miyim? Evet, hedefe ulaşmak korkutuyor, çünkü ya hayal ettiğimiz gibi bizi mutlu etmeyecekse? Hedef yolunda yürümek daha mı tatmin edici gerçekten? Ulaşılmaz olmak..

Enerjimiz çok fazla dağıldı. Yıllarca kilit altında kaldıktan sonra, ilk dışarıya çıkıştaki şaşkınlık var üzerimizde ve nereye gideceğimizi tam olarak kestirememenin verdiği bir kaygı. Çok fazla şey yapmak istiyoruz, ancak tam tersi şeklinde hiçbir şey yapmıyormuşuz gibi geliyor, günler geçiyor, günler geçtikçe panik artıyor ve yine hiçbir şey yapmıyormuşuz gibi geliyor. Neden?

Çünkü, çünkü bir şeyin yaklaştığını hissediyoruz ve yaptığımız her şeyin boşa gideceğini algılıyor olabilir miyiz? Bir mucize mi bekliyoruz? Bir sabah uyanacağız ve çok başka bir dünya ile mi karşılaşacağız?

Yoksa kaçıyor muyuz? Kaçıyor musun? Kendi yolundan, görevlerinden, kapasitenden, yapabileceklerinden, geleceğinden, kendinden. Kendinden kaçıyor musun? Mesajları algılamaktan kaçıyor musun? Algılarından, hislerinden, sezgilerinden kaçıyor musun? Büyük bir gücün varken, bu kadar güçsüz hissetmenin sebebi kendinden başka herkesi güçlü görmenden mi? İlizyonlar içinde kendine bir gerçeklik yarattın ve o gerçeklikte sen yok musun?

Anlamlaştırdığın her şey anlamını yitirmeye başladığı an sen nerede duracaksın? Öğrendiğin her şey yıkılmaya başladığında hangi bilgilerine sığınacaksın? Bir sabah uyandığında dünya değil de, bambaşka bir ‘sen’e uyandığında yine kaçacak mısın? Dünya, yeryüzü, evren her ne dersen de. Senden sana verdiği katkıları istiyor ve sen kendini yok mu sayıyorsun? Çok şey anlamını yitirdi benliğinde, birçok şeye inandın ve inançların sarsıldı insanlara karşı, dünyaya karşı, belki de hayata karşı. Tatmin etmiyor geçen günler, tatmin etmiyor yaşadığın kaos, tatmin etmiyor attığın adımlar. Peki bu kendi istediğin hayatı yaşamadığının bir kanıtı değil midir? Özgürlüğüne ne zaman kavuşacaksın? Kaçmayı ne zaman bırakacaksın. Ne zaman seni yıllardır olmadığın bir insan gibi tanımlamalarına izin vereceksin? Vicdanından gelen bir ses var, kalbinden gelen bir his var, dünya çok hızlı değişiyor ve sen ona yetişemiyormuş gibi hissediyorsun, sen hariç herkes sanki koşuyor fakat sen duruyormuş gibi hissediyorsun. Atladığın şey koşmak zorunda olmadığın olabilir mi? Yanlış yere bakıyor olabilir misin?

Koşmak zorunda değilsin, kimseye yetişmek zorunda değilsin, kimseyi geçmek zorunda değilsin, kimseden üstün olmak zorunda değilsin, kendini insanlara kabullendirmek zorunda değilsin, çevrene kendini anlatmak zorunda değilsin, ailene kendini ispat etmek zorunda değilsin, seni tanıyanlara kendini sevdirmek zorunda değilsin , sadece kendin olmak zorundasın. Kendin olmak zorundasın çünkü insanlar ilerlerken, kendini duruyor gibi görmenin altında yatan şey kendine hep içeriden bakıyor olman. İlerliyorsun, sadece bakış açını biraz daha genişletmelisin. Dışarıdan kendini görmelisin, içeriden kendini tanımalısın. İlerliyorsun ve kaygılanmanı gerektiren hiçbir şey yok, çünkü ilerlediğini kimseye ispat etmek zorunda değilsin.

Hayatına giren değişkenlerin farkına var ve artık devam etmek için kimsenin onayına ihtiyacın olmadığı bir güce uyan. Yarın farklı bir gün olsun, yarın yeni bir dünya’n olsun ama senin olsun. Sen ol. Yolculuğunun ve yolculukta olduğunun farkında ol. Duruyorsun diyenlere değil, ilerlediğini hatırlatanlarla ol.

Şimdi tekrar düşün. Duruyor musun?"

@Tulelut canım sana,bana hepimize gelsin bu paylaşım.15 20 dakika önce paylaşmış -astrolog sanırım- Yiğit P. Zamanlama super bea.

2017 de yapılan bir paylasım şuanki durumumuzu anlatıyor resmen.. Harika bir yazı paylaşım için teşekkürler

2017 de yapılan bir paylasım şuanki durumumuzu anlatıyor resmen.. Harika bir yazı paylaşım için teşekkürler

Işte harika bir eşzamanlilik daha dün hep bu yaziya dair şeyler düşünmüştüm; asıl ben tesekkur ederim canım ⚘⚘Koşturmaca içerisinde ne zaman durulacaz derken hep birlikte çektik dünya olarak bu zamani. Yepyeni bir dünyayi yaratmak niyetiyle. Yaratmak derken; tasarlamanin,hayal etmenin gercek olmasi anlaminda oldugunu biliyorsunuz zaten. Düşüncelerimizin fiziksel alemde vücut bulmasi yani gerçekleşmesi bizim yaratimimiz.Fişi prize taktık ve çalıştı; enerjiyi yükselttik gerçeğimiz oldu🤭

Enerjilerin muhteşem yüksek oldugu bir dönemdeyiz, doğadan da belli oluyor. Bu yuksekligi zirveye cikarirken bizi eve tıktı evren 😂😂

Işte harika bir eşzamanlilik daha dün hep bu yaziya dair şeyler düşünmüştüm; asıl ben tesekkur ederim canım ⚘⚘Koşturmaca içerisinde ne zaman durulacaz derken hep birlikte çektik dünya olarak bu zamani. Yepyeni bir dünyayi yaratmak niyetiyle. Yaratmak derken; tasarlamanin,hayal etmenin gercek olmasi anlaminda oldugunu biliyorsunuz zaten. Düşüncelerimizin fiziksel alemde vücut bulmasi yani gerçekleşmesi bizim yaratimimiz.Fişi prize taktık ve çalıştı; enerjiyi yükselttik gerçeğimiz oldu🤭

Enerjilerin muhteşem yüksek oldugu bir dönemdeyiz, doğadan da belli oluyor. Bu yuksekligi zirveye cikarirken bizi eve tıktı evren 😂😂
Muhteşem satırlar. Yıllardır bu sitede idim nasıl rastlamadım bu topiğe bilmiyorum. Heyecanla yazıları, önerilerinizi bekliyeceğim, çok teşekkürler 🤗

Bu arada şubat ayı civarlarinda çocuklar muhabbet kuşu istediler. Eşim her zamanki gibi alalim diye bana ısrar etmeye başlayinca benim zamanim ancak olana yetiyor hatta yetmiyor. Simdi dersin ben bakarim,temizligini yaparim ama sende biliyorsun ki bu iş bana kalir dedim.
Kuşu aldık tabi alışıldi her şey normalleşti,cicim ayı bitti. Kuş (adı Birdie 🤭) kime kaldı,tabiki bana. Evrene sorduğum benim zamanim var mi ki sorusu cevabini da buldu🤭 Coronacık sayesinde hep evdeyim ve muazzam zamanim var. Kuşun her şeyi ile ilgilenebiliyorum, hem de zevkle. Özellikle sabahlari babacık, birdie demesi beni benden aliyor; anıma zenginlik katıyor cok şükür. Bunlardan daha güzel daha harika neler var acaba beklentimin ötesine geçecek ayaklarimi yerden kesip sevinç çığlıkları attiracak ???

Son düzenleme:
Muhteşem satırlar. Yıllardır bu sitede idim nasıl rastlamadım bu topiğe bilmiyorum. Heyecanla yazıları, önerilerinizi bekliyeceğim, çok teşekkürler 🤗
Hoşgeldiniz, ne mutlu bizlere. Okunmamış bilgi yenidir,taptazedir. Çok sanşlısınız ki 1000 kusur sayfa var okunmayi bekleyen sizin tarafinizdan:KK49::KK200:

Back
X