• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hanimlar merhabalar☺️☺️bir soruyla karsinizdayim yine. Pozitif olmak ve kosulsuz sevgiye ulasmak en buyuk amacim haline geldi. Yalniz bazi engeller motivasyonumu cok dusuruyor birden. Annemle babam ayri benim ve ikisi de cidden kendi icinde cok buyuk problemleri olan insanlar. Onlarla iliskimi sifalandirmaya calistikca ters tepiyor. Ben yillardir onlardan uzakta yasiyorum. Kendimi bulma yolunda iyi geldi aslinda ama sonra anladim ki oradaki sorunlari cozmedikce hersey basa sariyor. Annem cok ayri bir konu ona hic girmiyim🙄 Babam tek amaci para kazanmak ve statu kazanmak olan biri. Bu huyu babaannemden gecmis cunku koy yasami ve kitlik bilinci hakimmis. Calismayan evladini sevmeyecek kadar gaddar yetistirmis onlari. O zamanin sartlari boylemis evet anlayabiliyorum. Ama babam surekli sakayla ya da ciddi olarak, duz memursun cok kazanmiyorsun, doktorani bitirmedin, ders calismiyorsun, statun yok ve sen para kazanamazsin gibi telkinlerle moralimi dusuruyor. Benim sayemde biraz meditasyonlara olumlamalara basladi ama yok etki etmiyor. Sizce napabilirim bir akil verin. Hic umursamiyim diyorum ama is arkadasimin soylediklerini evet umursamam cunku hayatimda ne yeri var ama aile olunca biyerinden aklima giriyor🤷‍♀️🤷‍♀️ gununuz guzel olsun❤️❤️

Hanimlar merhabalar☺☺bir soruyla karsinizdayim yine. Pozitif olmak ve kosulsuz sevgiye ulasmak en buyuk amacim haline geldi. Yalniz bazi engeller motivasyonumu cok dusuruyor birden. Annemle babam ayri benim ve ikisi de cidden kendi icinde cok buyuk problemleri olan insanlar. Onlarla iliskimi sifalandirmaya calistikca ters tepiyor. Ben yillardir onlardan uzakta yasiyorum. Kendimi bulma yolunda iyi geldi aslinda ama sonra anladim ki oradaki sorunlari cozmedikce hersey basa sariyor. Annem cok ayri bir konu ona hic girmiyim🙄 Babam tek amaci para kazanmak ve statu kazanmak olan biri. Bu huyu babaannemden gecmis cunku koy yasami ve kitlik bilinci hakimmis. Calismayan evladini sevmeyecek kadar gaddar yetistirmis onlari. O zamanin sartlari boylemis evet anlayabiliyorum. Ama babam surekli sakayla ya da ciddi olarak, duz memursun cok kazanmiyorsun, doktorani bitirmedin, ders calismiyorsun, statun yok ve sen para kazanamazsin gibi telkinlerle moralimi dusuruyor. Benim sayemde biraz meditasyonlara olumlamalara basladi ama yok etki etmiyor. Sizce napabilirim bir akil verin. Hic umursamiyim diyorum ama is arkadasimin soylediklerini evet umursamam cunku hayatimda ne yeri var ama aile olunca biyerinden aklima giriyor🤷‍♀️🤷‍♀️ gununuz guzel olsun❤❤
Söyledikleri sizinnenerjinizi düşürüyorsa sizde o konuda kendinizi eksik hissediyorsunuzdur demekki kendimden biliyorum😂😂dün Serpil ciritçi bir video paylaştı YouTube de isterseniz bakın ben yaptım çok güzeldi bağ kesme tavsiye ederim birde bugün şanlı günmüş istediklerinizi kağıda yazın ben şimdi başlıyorum yazmaya

Işte harika bir eşzamanlilik daha dün hep bu yaziya dair şeyler düşünmüştüm; asıl ben tesekkur ederim canım ⚘⚘Koşturmaca içerisinde ne zaman durulacaz derken hep birlikte çektik dünya olarak bu zamani. Yepyeni bir dünyayi yaratmak niyetiyle. Yaratmak derken; tasarlamanin,hayal etmenin gercek olmasi anlaminda oldugunu biliyorsunuz zaten. Düşüncelerimizin fiziksel alemde vücut bulmasi yani gerçekleşmesi bizim yaratimimiz.Fişi prize taktık ve çalıştı; enerjiyi yükselttik gerçeğimiz oldu🤭

Enerjilerin muhteşem yüksek oldugu bir dönemdeyiz, doğadan da belli oluyor. Bu yuksekligi zirveye cikarirken bizi eve tıktı evren 😂😂
Gercekten de oyle oldu ama aynı hızda eski hayatımıza geri donecegiz inş☺️ evet enerjilerde cok yukseldi bende hissedebiliyorum ve guzel imajinasyonlarıma basladım bile. Uzun zamandır okumuyordum topigi bir ara niyetlendim dvm edemedim dün tekrar basladım burası bana harika hissettiriyor. Sen ve katkıda bulunan arkadaşlar iyi ki varsınız 🌸
Bu arada Türkiye ye döndünüz mü cnm cok merak ettim

Söyledikleri sizinnenerjinizi düşürüyorsa sizde o konuda kendinizi eksik hissediyorsunuzdur demekki kendimden biliyorum😂😂dün Serpil ciritçi bir video paylaştı YouTube de isterseniz bakın ben yaptım çok güzeldi bağ kesme tavsiye ederim birde bugün şanlı günmüş istediklerinizi kağıda yazın ben şimdi başlıyorum yazmaya
Tesekkurler cevap gelmeden yapmaya baslamistim🤣🤣demek ki enerjiyi hissetmisim. Simdi daha iyiyim. Evet belki de haklisiniz. Surekli bu laflarla buyuyunce normali bu oluyor insanin. Bir de "seninle baslamadi" kitabini indirdim. Cidden iyi geldi. Tesekkurler🙏🙏🙏

strawberryland strawberryland Canim benim babamda senin baban gibi. Statu takintisi yok ama moral bozmada 1numara. Aynen babaanne tarafindan geliyor bu olumsuz genler.Bende vardi, simdi ilk oglumda var. Cocuguma baktikca kendimi aynaliyorum resmen. Ailem benden neler cekmis, babaannem evlatlarindan neler cekmis cok iyi anliyorum.
Gel gelelim bu durumu nasil astim.
Sanirim en buyuk etken esim oldu.Kendisi bizim buralarda yillardir ulasmaya calistigimiz pozitif frekansa dogustan sahip. buttrfly buttrfly in yazilarini okuyunca ayni esim gibi diyorum her zaman.
Ben herseyeden ve herkesten once kendimi KABUL ettim ve donusum basladi. Sonra, ailemi gunahiyla sevabiyla, esimi, esimin ailesini, is arkadaslarimi oldugu gibi KABUL ettim resmen zihnim hafifledi. Yillarca neden boyleler, boyle olmamalilar, anne soyle olur, baba boyle olur, koca dedigin soyle yapar vs. Kaliplarla zihnimde savas vermisim resmen. Herkesi degistirmeye calismisim.
KABUL kelimesini hep buyuk yazdim .Cunku son donemlerde KABULE gecme konusunda farkindaligim artti. Her yerde bu kavram karsima cikiyor. Demekki buna yogunlasmaya ihtiyacim varmis.
Karantinada online danismanlim aldim Ofke kontrolu calistik. Ofkenin normal bir duygu olacagini kabul etmemisim. Olumsuz duygular asla olmamali diye bir kalibim varmis. Ofkenin de her duygu gibi gelil gececegini onemli olanin benim verecegim tepki oldugunu ogrendim.
Cok temel, cok basit bir bilgi ama ben yeni anladim.
Ailemle uzak sehirlerde yasadigim icin cok etkilenmiyorum ama seninde dedigin gibi anne bana farkli. Onlari oldugu gibi kabul etmekten baska sansimiz yok. Bizim icin en iyi rehber onlar olacagindan, onlar icin de en iyi rehber biz olacagimiz icin bulusturulduk. Hepimiz birbirimizi iyilestirecegiz.

Hanimlar merhabalar☺☺bir soruyla karsinizdayim yine. Pozitif olmak ve kosulsuz sevgiye ulasmak en buyuk amacim haline geldi. Yalniz bazi engeller motivasyonumu cok dusuruyor birden. Annemle babam ayri benim ve ikisi de cidden kendi icinde cok buyuk problemleri olan insanlar. Onlarla iliskimi sifalandirmaya calistikca ters tepiyor. Ben yillardir onlardan uzakta yasiyorum. Kendimi bulma yolunda iyi geldi aslinda ama sonra anladim ki oradaki sorunlari cozmedikce hersey basa sariyor. Annem cok ayri bir konu ona hic girmiyim🙄 Babam tek amaci para kazanmak ve statu kazanmak olan biri. Bu huyu babaannemden gecmis cunku koy yasami ve kitlik bilinci hakimmis. Calismayan evladini sevmeyecek kadar gaddar yetistirmis onlari. O zamanin sartlari boylemis evet anlayabiliyorum. Ama babam surekli sakayla ya da ciddi olarak, duz memursun cok kazanmiyorsun, doktorani bitirmedin, ders calismiyorsun, statun yok ve sen para kazanamazsin gibi telkinlerle moralimi dusuruyor. Benim sayemde biraz meditasyonlara olumlamalara basladi ama yok etki etmiyor. Sizce napabilirim bir akil verin. Hic umursamiyim diyorum ama is arkadasimin soylediklerini evet umursamam cunku hayatimda ne yeri var ama aile olunca biyerinden aklima giriyor🤷‍♀️🤷‍♀️ gununuz guzel olsun❤❤

Çok klasik olacak ama içimizde olmayan hiçbir şey dışımızda olamaz. Babanın senin için hicbir şey dememesi ya da sana övgüler,iltifatlar yağdırması ihtimalken şu anki gerçeğin, senin için olumsuz şeyler söylemesi. Senin de babanin da birer radyo oldugunuzu dusun, her ikinizinde ön kısımda olumlu, guzel yanitlar veren tuşlarınizin oldugunu düşün; arka tarafta da olumsuz yanitlar veren tuşların oldugunu düşün. Şu an senin arka kısımdaki olumsuz yanitlar veren tuşlara basılı olduğundan babanın bu frekanstab cevap verdigini onun da arka taraftaki tuşların açık kaldığını imajine et.
Artık kendi radyona hakim oldugunu düşün. Ön tuşlarî mi kullanmak istiyorsun yoksa arka tuşları. Istersen babana ait olan radyoyu tamamen kapatabilirsin. Bas ana düğmeye hicbir yayın yapamasın, bu kadar basit.
Bu imajinasyon çok çok etkili imajinasyondur. Geliştirirsen çok başarili olursun. On dugmeye bastiginda babanin senin nasil harika sözler söyledigini işitip baskalarina anlatirken ya da seninle coskuyla,memnunuyetle konustugunu gorebilirsin imajinasyonla.
Ben cook cok faydasini gordum sizlere de tavsiye ederim topikcanlarim, demeyecek insanlara neler dedirttigimi biliyorum algilarina girerek :KK200::KK49:

Son düzenleme:
Çok klasik olacak ama içimizde olmayan hiçbir şey dışımızda olamaz. Babanın senin için hicbir şey dememesi ya da sana övgüler,iltifatlar yağdırması ihtimalken şu anki gerçeğin senin için olumsuz şeyler söylüyor. Senin de babanin da birer radyo oldugunuzu dusun, her ikinizinde ön kısımda olumlu, guzel yanitlar veren tuşlarınizin oldugunu düşün; arka tarafta da olumsuz yanitlar veren tuşların oldugunu düşün. Şu an senin arka kısımdaki olumsuz yanitlar veren tuşlara basılı olduğundan babanın bu frekanstab cevap verdigini onun da arka taraftaki tuşların açık kaldığını imajine et.
Artık kendi radyona hakim oldugunu düşün. Ön tuşlarî mi kullanmak istiyorsun yoksa arka tuşları. Istersen babana ait olan radyoyu tamamen kapatabilirsin. Bas ana düğmeye hicbir yayın yapamasın, bu kadar basit.
Bu imajinasyon çok çok etkili imajinasyondur. Geliştirirsen çok başari li olursun. On dugmeye bastiginda babanin senin nasil harika sözler söyledigini işitip baskalarina anlatirken ya da seninle coskuyla,memnunuyetle konustugunu gorebilirsin imajinasyonla.
Ben cook cok faydasini gordum sizlere de tavsiye ederim topikcanlarim, demeyecek insanlara neler dedirttigimi biliyorum algilarina girerek :KK200::KK49:
Yine ne güzel cümleler bunlar.. Nasıl başarırız ki onu? Benim de başarmam gerek.

Yine ne güzel cümleler bunlar.. Nasıl başarırız ki onu? Benim de başarmam gerek.
Sürekli telefonla konuştugunuz birisiyle yine uzun uzun telefonda konusun. Telefonu kapattiktan sonra meditasyon yapar gibi uzanin. Gozlerinizo kapayin.Telefonla konusurkenki anınıza dönün. Karşıdaki kişinin konusmalarini aynen duyun, sonra degistirmeye başlayın. Yaa bugun ne kadar harika bir gündü, şunu şunu yaptım.... filan diye bambaska seyler souledigini dusunun. Hatta eşiniz,seviliniz,arkadaşiniz,ailenizden biri olsun bu kisi size iltifatlar etsin. Bugun bir harikaydin, kiyafetine bayildim,enerjin muthisti filan desin telefondaki kisi. Boyle boyle alistirma yapabilirsiniz nacizane

Sürekli telefonla konuştugunuz birisiyle yine uzun uzun telefonda konusun. Telefonu kapattiktan sonra meditasyon yapar gibi uzanin. Gozlerinizo kapayin.Telefonla konusurkenki anınıza dönün. Karşıdaki kişinin konusmalarini aynen duyun, sonra degistirmeye başlayın. Yaa bugun ne kadar harika bir gündü, şunu şunu yaptım.... filan diye bambaska seyler souledigini dusunun. Hatta eşiniz,seviliniz,arkadaşiniz,ailenizden biri olsun bu kisi size iltifatlar etsin. Bugun bir harikaydin, kiyafetine bayildim,enerjin muthisti filan desin telefondaki kisi. Boyle boyle alistirma yapabilirsiniz nacizane
Tm teşekkür ederim, mutlaka denicem.

Mor Alev' in 23 Nisan paylaşımı
"Şimdi bir de bugün TBMM’nin 100. doğum günü olduğunu hatırlarsak, TBMM’nin güneşi “Gökkuşağının dibindeki bir küp altın” sembolünde. Ve nasıl da uyuyor… Olamaz denilen şeyi yapan, bir umutla meclisi kuran fakir, bitmiş, tükenmiş halk… Gökkuşağının dibindeki bir küp altın için yola çıktı ve sonunda bir cumhuriyet kurdu! Meclisten umudunuzu kesmeyin, halktan umudunuzu kesmeyin. Bu yolculuk devam ediyor, edecek ve yolda o kadar çok şey öğreniyoruz ki küplerce altından daha değerli! Önümüzdeki bir yıl içinde yukarıdaki sembollere bakarsak mecliste yine oldukça fazla tartışma ve mücadele görebiliriz ama bir şekilde çok daha fazla dişi enerji olacaktır. Kadınların öne çıktığını bile görebiliriz. Mecliste büyük değişiklikler olabilir. Yönetim şekillerinde, yasalarda değişim yaşanabilir. Uranüs ve Kova etkisi de çok yüksek olduğu için beklenmedik olaylar gerçekleşebilir ve bunlar bizi şaşırtmamalı."

Mor alev bunu 3 gün önce paylaşmış. Ve bugun anne merhameti gibi şefkatiyle devletimiz Avrupanın göbeğinde evinde öylece yatan covid-19 teşhisi konan kalp hastası bir vatandaşı için helikopter kaldırıp getiriyor tedavisi için ❤
Ülkemiz disil enerjileri daha baskın bir ülke, duygusaldır; mantığından daha kuvvetlidir duyguları. O yüzdendir o mucizeler,o güzellikler hep ülkemiz içindir. Çoook daha güzellerini,harikalarını yaşayacagimiz zamanlardayiz insallahhh coskuyla,huzurla,mutlulukla,maddi manevi bolluk ve bereketle:KK200::KK9:

umutluyum- umutluyum- hayatdevamedecek hayatdevamedecek ve buttrfly buttrfly cevaplariniz icin cok cok cok tesekkur ederim😘😘😘Evet haklisiniz kendimde boyle bir eksiklik gormesem bu benim gercegim olmazdi. "Seninle baslamadi" kitabini bulmama yardimci oldu bu durum. Demek ki hayir varmis🥰🥰bir de asla boyle danslarla alakam olmaz diyen ben evde mezdeke acip oynamaya basladim cok pozitif enerji veriyor🤣🤣
sevgiyle❤️❤️

Bismillâhirrahmanirrahim
Essalatu vesselâmu aleyk ya Resulullah
Ya HAYY Ya KAYYUM; benim için zor olan hatta imkansız olan isteklerim senin hazinende bir hiçtir. Sen "Kun fe yekûn" dersin, oluverir en imkansız şeyler. Ben de bana verdiğin Kun fe yekûn'um, Besmele'm ile senden istiyorum;
Bismillâhirrahmanirrahim
Ya Selam; bu Ramazan-ı Şerif'te gönlümü sıkıntılardan, acılardan, hüzünlerden, ferahlıklara, sevinçlere ve mutluluklara hicret ettir. Ya Zül Celâli Vel İkram; boşluktaki umutlarımı Ramazan-ı Şerif hürmetine kaderime ekle. Kadrimi bilecek güzel insanları kaderime ekle ve hiç çıkartma. Gönlümün arzusunu bu mübarek ayda ver bana. Beni, ömrüne, duasına, kalbine, gönlüne Hızır'ın dokunduklarından eyle. Su gibi aziz eyle beni.
Ya Rabb; dualarımı ilmi Ledün sultanı Hz. Muhammed Mustafa sallahü aleyhi vesellem Efendimiz hürmetine, zeytinin yaprağında yazan O muhteşem adın hürmetine, yarattığın sevdiğin ve herşeyi ondan yarattığın Su'yun hürmetine kabul eyle. Amin
RAMAZAN-I ŞERİFİMİZ MÜBAREK OLSUN Mustafa Kaya

OKUmuyorsanız, öğrenmiyorsanız karanlık ve saplantılı insanların yalancı cennetinde cehennemi yaşarsanız. Gerçeklerle yüzleşince kandırıldığınızdan daha çok kanmanıza ve kendinize kızarsınız. Çünkü OKUma işini başkasına havale edip onun dedikleriyle bir ömür geçiren insan kendi pimini kendisi çekmiştir. Ve bu en büyük acıdır. Kendi piminizi çekmeden OKUyun ve bilgilenin… Şarlatanların cehenneminde yaşamayın, gerçek olanı özümseyin. Rabbın sana kendini ve tüm kainatı hakkıyla bilmeni sağlayacak bir kitap göndermiş, sen OKUmamışsın, birilerinin anlattıkları, ayetlerle çeliştiği halde doğru zannedip savunmuşsun. Düşünebiliyor musun? Ben bunu hayal bile edemiyorum. Unutma; İlk emir OKU !
BEKLENEN (Beklediğin) BELKİDE SENSİN Mustafa Kaya

Biz bir duyguya ait insanlarız,
vefaya,
merhamet ve cesarete,
heyecan ve ümide...
Ümitsizliği ve yılgınlığı çoğaltan sözlerden uzak dur!
Başına gelmesinden korktuğun en kötü şeye değil, başına gelmesini istediğin en iyi şeye odaklan!

BEKLENEN (Beklediğin) BELKİDE SENSİN Mustafa Kaya

"Bir kadının yapabileceği en büyük hata; kendisi elde edebilecekken, hayalini kurduğu dünyayı bir erkeğin yaratmasını istemektir." Anais Nin ☆
Bu kendini yok saymak, güçsüz hissetmek, kurtarıcı beklemek, prens aramaktır. Oysa bir prens kendi hayatını inşaa edendir ve o prensese layıktır. ☆
Prenses ol ve kendi hayatın için ol, prensi bulmak için değil, prens beni seçsin diye değil.
Papucunu düşüren Sindirellayı unut, masallar seni gerçekçi olmayan bir hayal alemine, ütopyaya inandırdı. ☆
Gerçek şu ki, kendi hayatındaki güzellikleri ortaya çıkaracak olan da, bahçene çiçek ekecek olan bahçivan da sensin.
Sen kudretli ve naif olan dişisin, bir düşkün değil.. 💖
Evrim Balıkçı

Bismillâhirrahmanirrahim
Ya HAYY Ya KAYYUM; benim için zor olan hatta imkansız olan isteklerim senin hazinende bir hiçtir. Sen "Kun fe yekûn" dersin, oluverir en imkansız şeyler. Ben de bana verdiğin Kun fe yekûn'um, Besmele'm ile senden istiyorum;
Bismillâhirrahmanirrahim
Ya Selam; bu Ramazan-ı Şerif'te gönlümü sıkıntılardan, acılardan, hüzünlerden, ferahlıklara, sevinçlere ve mutluluklara hicret ettir. Ya Zül Celâli Vel İkram; boşluktaki umutlarımı Ramazan-ı Şerif hürmetine kaderime ekle. Kadrimi bilecek güzel insanları kaderime ekle ve hiç çıkartma. Gönlümün arzusunu bu mübarek ayda ver bana. Beni, ömrüne, duasına, kalbine, gönlüne Hızır'ın dokunduklarından eyle. Su gibi aziz eyle beni.
Ya Rabb; dualarımı ilmi Ledün sultanı Hz. Muhammed Mustafa sallahü aleyhi vesellem Efendimiz hürmetine, zeytinin yaprağında yazan O muhteşem adın hürmetine, yarattığın sevdiğin ve herşeyi ondan yarattığın Su'yun hürmetine kabul eyle. Amin
Bu güzel dua için teşekkürler ☺️

Bismillâhirrahmanirrahim
Bismillâhirrahmanirrahim
Ben sizi merak etmiştim yurtdışında yaşıyormuşsunuz değil mi size mesaj atmayı düşündüm bir ara görünce sizi mutlu oldum nasılsınız

Merhaba arkadaşlar, Ramazan ı Şerifimiz mübarek olsun inşallah.
buttrfly buttrfly canım sana yine danışmak istediğim bir konu oldu. Çok soruyorum sana hakkını helal et 🙏

Şimdi hani derler ya büyük lokma ye büyük söz konuşma diye. İşte bende artık bu tarz büyük söz olarak nitelendirebileceğimiz lafları ( örneğin ben olsam asla şunu şunu yapmazdım gibi) elimden geldiğince söylememeye çalışıyorum. Fakat insanlık hali bazen dikkatsizliğime gelip söylüyorum farkettiğim an ise, özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim diye içimden tekrarlayıp, bu düşüncem iptal iptal diyorum.
Bugün de forumda bir arkadaşa cevap yazarken bu tarz bir cümle yazdım . Asla ben yapmam gibisinden. Sonra anında farkedip hemen kimse görmeksizin o cümleyi silerek, içimden bu dediklerimi söyledim. Acaba artık bir etkisi kalır mı bu şekilde davrandıktan sonra. Yoksa nötrlemiş oluyor muyum ?

Back
X