Sevgili topikcanlarım özelden olsun genelden olsun dönüşleriniz için çoook çooook teşekkür ederim

Ben hep bir kişiye bile bir faydam dokunabilsem,yararım olsa ne mutlu bana derken pek çok kişinin kalbine dokunabilmek inanılmaz harika bir duygu; çok şükür bin şükür bu teknolojiye, bu kaynaklara

Biraz önce endişesi, kaygısı olan bir topikcana önerimi burada da paylaşmak istiyorum; belki bir kişiye bile çok faydası olur:
Size bir film önereceğim Full house-Bizim ev onu mutlaka izleyin. Kendinizi o karakterlerin yerine koyun, aile bireyleri tarafından hep sevilip korunduğunuzu düşünün. Onlar sizin manevi aileniz olsun, çok büyük bir hata bile yapsanız sizi koşulsuz seven,sizi koruyan bir aile...Bilinçaltı bunu da ayırt edemeyecek gerçek sanacak.Sizi sevilmeye layık,harika bir varlık gibi görecek. Bunu da evrene böyle ilan edecek. Artık frekansınız, titreşiminiz size böyle insanları çekecek. Sizi koşulsuz seven, size saygı gösteren,size her yönden maddi manevi destekleyen harika insanlarla çevreleyecek

Spor yapın. Güzel eforla yapılan sporun yarım saatinden sonra serotonin hormonu salgılanır. Bu sizi inanılmaz rahatlatır, sizi sevilen-sayılan bir varlık gibi hissettirir. Alışkanlık haline gelir, sporu sırf bu mutluluk için yaparsınız zamanla. Spor yapan insanlarda ne mutsuzluk kalır ne de huzursuzluk. Spor sonrası o mutlulukla yapılan meditasyonu size tarif edemem. O alfa seviyesine doğrudan ışınlanıyorsunuz
Neden daha önce bunları yazmadım bilmiyorum. Ama sorularınızla ben de açılıp gelişiyorum