• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba arkadaşlar, Ramazan ı Şerifimiz mübarek olsun inşallah.
buttrfly buttrfly canım sana yine danışmak istediğim bir konu oldu. Çok soruyorum sana hakkını helal et 🙏

Şimdi hani derler ya büyük lokma ye büyük söz konuşma diye. İşte bende artık bu tarz büyük söz olarak nitelendirebileceğimiz lafları ( örneğin ben olsam asla şunu şunu yapmazdım gibi) elimden geldiğince söylememeye çalışıyorum. Fakat insanlık hali bazen dikkatsizliğime gelip söylüyorum farkettiğim an ise, özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim diye içimden tekrarlayıp, bu düşüncem iptal iptal diyorum.
Bugün de forumda bir arkadaşa cevap yazarken bu tarz bir cümle yazdım . Asla ben yapmam gibisinden. Sonra anında farkedip hemen kimse görmeksizin o cümleyi silerek, içimden bu dediklerimi söyledim. Acaba artık bir etkisi kalır mı bu şekilde davrandıktan sonra. Yoksa nötrlemiş oluyor muyum ?
Farkında olman bile bilincaltının seninle oldugunu gösteriyor. Ego seni tenhada sıkıstırmaya çalışıyor ama bilincaltin yemiyor :) Bu cok iyi bir şey, endişen yersiz. Seni durduk yere negatife çeker. Negatife düşersen bu kime ait ya de 🤭 Çok işe yarıyor emin ol.

Farkında olman bile bilincaltının seninle oldugunu gösteriyor. Ego seni tenhada sıkıstırmaya çalışıyor ama bilincaltin yemiyor :) Bu cok iyi bir şey, endişen yersiz. Seni durduk yere negatife çeker. Negatife düşersen bu kime ait ya de 🤭 Çok işe yarıyor emin ol.

Çok teşekkür ederim 🙏 yani izlediğim yol doğru değil mi 🤗

Sevgili topikcanlarım özelden olsun genelden olsun dönüşleriniz için çoook çooook teşekkür ederim:KK200: Ben hep bir kişiye bile bir faydam dokunabilsem,yararım olsa ne mutlu bana derken pek çok kişinin kalbine dokunabilmek inanılmaz harika bir duygu; çok şükür bin şükür bu teknolojiye, bu kaynaklara:dua:
Biraz önce endişesi, kaygısı olan bir topikcana önerimi burada da paylaşmak istiyorum; belki bir kişiye bile çok faydası olur:

Size bir film önereceğim Full house-Bizim ev onu mutlaka izleyin. Kendinizi o karakterlerin yerine koyun, aile bireyleri tarafından hep sevilip korunduğunuzu düşünün. Onlar sizin manevi aileniz olsun, çok büyük bir hata bile yapsanız sizi koşulsuz seven,sizi koruyan bir aile...Bilinçaltı bunu da ayırt edemeyecek gerçek sanacak.Sizi sevilmeye layık,harika bir varlık gibi görecek. Bunu da evrene böyle ilan edecek. Artık frekansınız, titreşiminiz size böyle insanları çekecek. Sizi koşulsuz seven, size saygı gösteren,size her yönden maddi manevi destekleyen harika insanlarla çevreleyecek:halay::KK49:

Spor yapın. Güzel eforla yapılan sporun yarım saatinden sonra serotonin hormonu salgılanır. Bu sizi inanılmaz rahatlatır, sizi sevilen-sayılan bir varlık gibi hissettirir. Alışkanlık haline gelir, sporu sırf bu mutluluk için yaparsınız zamanla. Spor yapan insanlarda ne mutsuzluk kalır ne de huzursuzluk. Spor sonrası o mutlulukla yapılan meditasyonu size tarif edemem. O alfa seviyesine doğrudan ışınlanıyorsunuz:rolleyes:

Neden daha önce bunları yazmadım bilmiyorum. Ama sorularınızla ben de açılıp gelişiyorum:KK37:

Son düzenleme:
Sevgili topikcanlarım özelden olsun genelden olsun dönüşleriniz için çoook çooook teşekkür ederim:KK200: Ben hep bir kişiye bile bir faydam dokunabilsem,yararım olsa ne mutlu bana derken pek çok kişinin kalbine dokunabilmek inanılmaz harika bir duygu; çok şükür bin şükür bu teknolojiye, bu kaynaklara:dua:
Biraz önce endişesi, kaygısı olan bir topikcana önerimi burada da paylaşmak istiyorum; belki bir kişiye bile çok faydası olur:

Size bir film önereceğim Full house-Bizim ev onu mutlaka izleyin. Kendinizi o karakterlerin yerine koyun, aile bireyleri tarafından hep sevilip korunduğunuzu düşünün. Onlar sizin manevi aileniz olsun, çok büyük bir hata bile yapsanız sizi koşulsuz seven,sizi koruyan bir aile...Bilinçaltı bunu da ayırt edemeyecek gerçek sanacak.Sizi sevilmeye layık,harika bir varlık gibi görecek. Bunu da evrene böyle ilan edecek. Artık frekansınız, titreşiminiz size böyle insanları çekecek. Sizi koşulsuz seven, size saygı gösteren,size her yönden maddi manevi destekleyen harika insanlarla çevreleyecek:halay::KK49:

Spor yapın. Güzel eforla yapılan sporun yarım saatinden sonra serotonin hormonu salgılanır. Bu sizi inanılmaz rahatlatır, sizi sevilen-sayılan bir varlık gibi hissettirir. Alışkanlık haline gelir, sporu sırf bu mutluluk için yaparsınız zamanla. Spor yapan insanlarda ne mutsuzluk kalır ne de huzursuzluk. Spor sonrası o mutlulukla yapılan meditasyonu size tarif edemem. O alfa seviyesine doğrudan ışınlanıyorsunuz:rolleyes:

Neden daha önce bunları yazmadım bilmiyorum. Ama sorularınızla ben de açılıp gelişiyorum:KK37:
Merhaba ben baktım bu film mi dizi mi hep dizi çıktı karşıma

Merhaba ben baktım bu film mi dizi mi hep dizi çıktı karşıma
Evet bu bir dizi.90 ların aile dizisi. Bayılırdım ben hala da öyle.Bir şeye mi canım sıkıldı hemen açar izler, can sıkıntımı şölene dönüştürürüm :KK49: Dizi sanfrancisco da çekilmiş.Sanfrancisco ya gittiğimde içim dolup dolup taşıyordu,sanki yıllarca burda yaşamışım çocukluğumu geçirmişim de çok özlemişim gibi :) Bende yeri çok ayrıdır bu dizinin:KK68:

Evet bu bir dizi.90 ların aile dizisi. Bayılırdım ben hala da öyle.Bir şeye mi canım sıkıldı hemen açar izler, can sıkıntımı şölene dönüştürürüm :KK49: Dizi sanfrancisco da çekilmiş.Sanfrancisco ya gittiğimde içim dolup dolup taşıyordu,sanki yıllarca burda yaşamışım çocukluğumu geçirmişim de çok özlemişim gibi :) Bende yeri çok ayrıdır bu dizinin:KK68:

Ayyy eveeet biliyorum o diziyi ben çocukken tv de verirlerdi izlerdim çok severdim 🤗

Merhaba arkadaşlar bunu mistik yolun sayfasından aldım

Eklentiler

• DF98919F-3A09-41AA-86AE-D4613429F4A1.webp
    DF98919F-3A09-41AA-86AE-D4613429F4A1.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 447869B2-763D-4BE2-8494-5D78EB618434.webp
    447869B2-763D-4BE2-8494-5D78EB618434.webp
    45 KB · Görüntüleme: 54
Gercekten de oyle oldu ama aynı hızda eski hayatımıza geri donecegiz inş☺ evet enerjilerde cok yukseldi bende hissedebiliyorum ve guzel imajinasyonlarıma basladım bile. Uzun zamandır okumuyordum topigi bir ara niyetlendim dvm edemedim dün tekrar basladım burası bana harika hissettiriyor. Sen ve katkıda bulunan arkadaşlar iyi ki varsınız 🌸
Bu arada Türkiye ye döndünüz mü cnm cok merak ettim
Sizler de iyiki varsınız ⚘⚘❤ Evet artık ülkemizdeyiz, yepyeni harika enerjilerle bambaşka hayatlarla ve tabiki harika bir vizyonla burdayız:KK68:

Günaydın topikcanlarım
konun ilk cümlesi söz büyüdür :)

ben de buraya yazılı bir hayalimi söze aktarayım gerçek olursa dönüp bakıcam. gerçek olucağına kalpten inanıyorum. mekan, tipler , hepsi içinde olsun ey evren :))
Benim aynen böyle oğlumla fotoğrafım var hem de hayallerimin ötesi şeklinde. Birilerinin olduysa benimki de olur deyip ayna nöronlarımı çalıştırdığıma inanirim ben. Seninki de öyle olsun :KK49::halay:

Hiç kendinizi ziyaret ettiniz mi? - Haluk Öztekin -

Şu an şaşırdığınızdan eminim. Bu da ne demek? Nasıl yani? Anlıyamadım?

Bu tür tepkilerle hep karşılaşıyorum ve doğal karşılıyorum. Çünkü hiç birimiz kendimizi ziyaret etmeyi akıl edemiyoruz. Kendimizi sevmenin yolu bana göre kendimizi ziyaret etmekten geçer. Bazen deniyor ki ; Sabahları kalkar kalkmaz aynanın karşısına geçin. Gözlerinizin içine bakarak gülümseyin ve "Seni seviyorum" deyin. Peki bir ebeveyn düşünün. Çocuğuna ilgi göstermiyen, onu sürekli aşağılıyan, sen beceriksizsin, sen aptalsın sen bişeyi beceremezsin, sen adam olmazsın cümleleriyle sürekli onu demoralize eden, bilinçaltına kötü tohumları eken, ona iyi bakmayıp hasta eden ve saymakla bitiremiyeceğim her türlü olumsuzluğu çocuğuna uygulayan birisi...

Şimdi bu insana siz deyin ki "Her sabah kalkar kalkmaz çocuğunuzun gözlerine bakın ona gülümsiyerek yavrum seni seviyorum" deyin. Peki size soruyorum. Bu çocuk bu sözlere inanır mı? Biliyorum ki sizde inanmıyorsunuz sabahları ayna karşısında kendinize gülümseyerek "Seni seviyorum" demelerinize. Bende uygulamış ama inanmamıştım ve bırakmıştım uygulamayı. Sonra oturdum epey düşündüm. Kendimle barışmanın yolunu bulmalıydım. Kendimi sevmenin yolunu bulup uygulamalıydım ve o yolu buldum sonunda. Şimdi biraz geç de olsa sizlerle paylaşmak istedim.

Başlangıçta hergün olmak üzere günün tamamen size ait bir bölümünde sessiz sakin bir ortam yaratın kendinize, sadece yarım saat veya kırkbeş dakika. Daha sonraları gün aşırı kendinizle tamamen barış tesis ettikten sonra da haftada bir hiç yapamıyorsanız ayda bir ziyaret edin kendinizi.

Kendinizi nasıl ziyaret edeceksiniz;

Hoş bir meditasyon müziği koyun ve sesini hafifçe açın. Eğer seviyorsanız tütsüyü de ilave etmeyi ihmal etmeyin. Yere oturup diz çökün ya da bağdaş kurup oturun. Deriiiiiiiin bir nefes alıp kapatın gözlerinizi. Sonra karşınıza hayalinizde kendinizi oturtun yani bedeninizi. Şu an karşılıklı oturuyorsunuz. Bir tarafta siz karşınızda bedeniniz. Şimdi ondan bu güne kadar ona yaptığınız her olumsuzluk için, hatırladığınız her kötü davranışınız için herbirinden ayrı ayrı tek tek özür dileyin.

Ona iyi bakmayıp onu hasta ettiğiniz için, onu olur olmaz şeylerle üzdüğünüz için, onu hiç gereksiz konulara takıp strese soktuğunuz için, ona gereken ilgiyi ve bakımı göstermediğiniz için, onu temiz tutmadığınız için ve sayamıyacağım kadar pek çok hatalarınız için teeeeeek tek özür dileyin. Ağlamanız gereken anlar olacaktır. Hiç çekinmeden ağlayın bırakın gözyaşlarınız sizi arındırsın. Aklınıza gelen her yanlış davranışınız için özür dileyin kendinizden. Sizi affetmesini isteyin. Bu günler sürebilir. Bırakın sürsün izin verin aranızdaki kırgınlıklar son bulsun. Birbirinizi sevgiyle kucaklıyacağınız anın hayaliyle yapın bunları ve o günün bir an önce gelmesi için bol bol yapın. Taaa ki kendinizi sevdiğinize inanıncaya kadar yapın.

Sevgiyi ifade etmek için "Seni seviyorum " demeye gerek varmı? Bazen bir dokunuş bazen bir gülümseme bazen bir bakış binlerce sevgi sözcüğüne bedel değilmidir?.

Bunu yaparken inanıyorsanız yapın inanmıyorsanız okumayı burda kesin gitsin. Boşa vakit harcamamış olursunuz. Dikkat ediyormusunuz? Hep birileri gelecek diye hep birilerini ziyarete giderken özen gösteririz evimize kendimize (Bunu kendisi için yapanları ayrı tutuyorum). Bu neyin ifadesidir biliyorsunuz. Başkaları sizden çok daha önemlidir sizin için. Bu yüzden onlar için kendinize gösterdiğiniz özen. Ama gelin bu defa öyle yapmayın. Kendinizi ziyaret ederken tertemiz giyinin temizlenin. Güzel kokular sürünün saçlarınızı tarayın öyle ziyaret edin kendinizi. Çünkü siz buna değersiniz ve bilin ki sizden daha önemli kimse yok....
@eunja Teşekkür ederim 🙏💕 geçmişi okuyup beğendikçe bana da tekrar oluyor.
Bu yazı bu zamanlara ne güzel uyuyor bol bol kendimizi ziyaret edecek zamanlar 🥰🤗

Bu yazıyı okumuştum ama sayfasını kaybetmiştim buldum paylaşmak bugüne kısmetmiş demek...

Niyet ile Olumlama Arasındaki Fark - Berna Özcan Demir

Niyet etmek ve olumlama yapmanın farkı nedir?

Olumlama yapmak herkesin artık bildiği bir teknik ve bir çok kişi olumlamalarla bilinçaltını yeniden programlama üzerinde çalışıyor. Ama olumlama kadar hatta doğru yapılırsa ondan daha güçlü sonuçlar verebilecek bir teknikte niyet etmektir. Niyet etmek, bir şeye kesin karar verdiğinizi ve bunu yapmak istediğinizi evrene deklare etmektir. Niyet ederken bazı kurallara dikkat etmelisiniz. Doğru şekilde edilmiş niyet çok güçlü sonuçlar verir.

Olumlama ile niyetin farkı nedir?

Olumlama her hangi bir konuda bilinçaltımızı programlamak için kullandığımız bir yapıdır. Bir olumlamayı defalarca tekrar ederek, bilinçaltımızdaki, üzerinde çalıştığımız inancı değiştirmeye ve bunun yerine yeni bir inanç ekleyemeye çalışırız. Çekim yasası gereği, benzer enerjiler birbirini çekeceğinden, bilinçaltımızdaki mevcut kaydın, yani inancın kendisine uygun şeyleri çekmesini bekleriz. Eğer ben her gün ” Kolay ve hızlı para kazanıyorum” olumlamasını yapıyorsam amacım bilinçaltımdaki, para zor kazanılır inancını değiştirmektir. Yeni inancı bilinçaltıma kabul ettirerek, parayı hayatıma kolay ve hızlı çekmeye çalışmaktayımdır.

Niyet çalışmasında ise, bilinçaltının konu ile direk ilgisi yoktur. Bilinç düzeyinde evrene bir mesaj gönderirim ve ne istediğimi açıkça bildiririm. Niyeti bir kere etmek bile yeterli olabilir ama önemli olan gerçekten hissederek ve kalpten yapılmasıdır. Yani defalarca tekrar koşulu yoktur, anahtar kavram bir kere ama kalpten yapılan niyettir.

Olumlamalarda kısa, bilinçaltının anlayacağı şekilde net düzenlenmiş, bir konuda olan ve şimdiki zamanı içeren cümleler kurmak zorundayız. Aksi halde bilinçaltı olumlamanızı anlayamayacak ve sonuç alamayacaksınız demektir. Niyette ise bunlara gerek yoktur, süreç bilinç düzeyindedir ve niyetiniz uzun, bir kaç konuda, farklı zamanları içeren bir niyet olabilir. Ama niyet ederken dikkat etmeniz gereken başka konular vardır. Niyetiniz kesin olmalıdır yani ne istediğinizi tam olarak bilmelisiniz, koşullara bağlı olmamalıdır, niyette alma- verme dengesi gözetilmelidir ve neyi kabul ettiğiniz çok açık olmalıdır. Aksi halde zayıf bir niyet olacaktır ve sonuç almak zor olacaktır.

Olumlamayı sadece kendiniz için yapabilirsiniz, çünkü değiştirmeye çalıştığınız kendi bilinçaltınızdır, niyeti ise zarar vermemek ve bencilce isteklerde bulunmamak şartıyla herkes için yapabilirsiniz.

Niyette kullanacağınız kalıplar, niyeti söylerken hissettiğiniz kararlılık duygusu, pozitif enerji, kalbinizin sevinçle dolması ve inanç faktörü çok etkilidir. Olumlamada ise bunların önemi yoktur. Siz inanmasanız bile, olumlama sonuç verir, önemli olan sürekli tekrarlarla bilinçaltını ikna etmektir.

Aşağıda size bazı niyet örnekleri verecegim. Aşağıdaki niyetlerden beğendiklerinizi kullanabilir yada siz de kendinize yeni niyetler belirleyebilirsiniz. Niyetlerinizi yüksek sesle okuyun ve okurken, gerçek olacaklarını hissetmeye çalışın. İnanç ve pozitif duygu çok önemlidir, bunu hissedebilirseniz bir sefer niyet etmek bile yeterli olacaktır.

NİYET ÖRNEKLERİ

SEVGİ İÇİN

“Hayatımı şu andan itibaren sevgi ve güzellik enerjisi ile dolduruyorum. Kendimi sevmeye, başkalarını sevmeye ve evreni sevmeye karar veriyorum. Evrenden bana gelen sevgi enerjisini mutlulukla kabul ediyorum ve sevgi içinde bir hayat sürmeye niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.” ( Ben sonuna bunun için teşekkür ediyorum ve Allah’a şükrediyorum diye ekliyorum. İsteyenler her niyetin sonuna bunu ekleyebilirler. Bu kişisel inançla ilgili olduğu için kalıba yazmadım.)

Vee buu sonundaki niyeti çok severim 🥰🤲
NİYET ÖRNEKLERİ

SEVGİ İÇİN

“Hayatımı şu andan itibaren sevgi ve güzellik enerjisi ile dolduruyorum. Kendimi sevmeye, başkalarını sevmeye ve evreni sevmeye karar veriyorum. Evrenden bana gelen sevgi enerjisini mutlulukla kabul ediyorum ve sevgi içinde bir hayat sürmeye niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.” ( Ben sonuna bunun için teşekkür ediyorum ve Allah’a şükrediyorum diye ekliyorum. İsteyenler her niyetin sonuna bunu ekleyebilirler. Bu kişisel inançla ilgili olduğu için kalıba yazmadım.)

Ayyyy super bir paylasim. Dogum gunumde tum dileklerimi gondericem evrene daha harika bir zamanlama nasil olurdu acaba💌💌🥰🥰🥰aksamina da hidirellez ohhh💃🏽💃🏽💃🏽 sevgili bayanlar iki uc gundur evren bana hep ayni kanaldan yayin yapiyor. Karsima surekli an'da kalmakla ilgili ogretiler cikiyor. Ben de Echart Tolle'un "Simdinin Gucu" adli kitabina basladim bu cagrilara kulak vererek. Oysa zaten biz bu ogretilere cok yakinmisiz. Sufilerin en temel amaciymis simdiyi yani dem'i bulmak ve burada kalmak. Sizler an'da kalmak icin neler uyguluyorsunuz ve bunun surekliligini nasil sagliyorsunuz. Cevaplarinizi merakla beklemekteyim. Coook coook opuldunuz. Sevgiler❤️❤️

Back
X