• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Eklentiler

• 8DF53644-FC17-4C7D-9759-5D82AE43A22B.webp
    8DF53644-FC17-4C7D-9759-5D82AE43A22B.webp
    98,1 KB · Görüntüleme: 45
buttrfly buttrfly ve konuyla ilgili deneyimi olan arkadaslarım sizlere bir sorum olacak
benim cocuklugumda yasadıgım negatif bir olay var zaman zaman aklıma geliyor, bu bazen gün içinde bazende sabah uyanır uyanmaz oluyor. O sahne gözümün önüne geliyor ve korkuyorum ve cocuk kendime bu duyguyu yasadıgım için cok üzülüyorum. Olayıda anlatayım evimizin yanında bir dükkan vardı annemle beraber birsey almaya gitmiştik kasadaki adam bana cok kotu bir bakış attı ve ben o an bana zarar verecegini düşünerek cok korktum. Dükkanın önünden gecmek gerekirse hep koşarak giderdim ve annem beni birsey almaya gönderse kesinlikle gitmezdim.
Ben artık bu durumdan cok sıkıldım ve kurtulmak istiyorum tam olarak ne yapmam gerekir bana tavsiyeleriniz ne olur
Kendi çapımda bir travma gecirmişim ve hala benimle birlikte. Beynimiz neden boyle seyleri unutmuyor ki🙁

Cok teşekkürler canım heyecanlandım gerçekten geçmiş sayfaları okurken bu tarz paylasımların yapıldığı gordum ya tüh kaçırmısım diyordum kendi kendime şimdi nasip olacak inş umarım iyi degerlendiririz😘

umutluyum- umutluyum-

Ben de bu ara icsel bir durtuyle dogum haritama baktirmayi cok istiyorum.
Aramizda var mi bilen,anlayan 🤭
Canim Mor Alev doğum haritasıni merak edenler için bir site öneriyordu unuttum ama ucretsiz dogum haritası çıkarmak diye yazinca google a ilk iki siteden biriydi sanırım. Tam doğum saatini biliyorsan kaba taslak okuyup anladim ben hele ki gezegenlerden falan da anliyorsan tamamdir 🤩🤗

buttrfly buttrfly ve konuyla ilgili deneyimi olan arkadaslarım sizlere bir sorum olacak
benim cocuklugumda yasadıgım negatif bir olay var zaman zaman aklıma geliyor, bu bazen gün içinde bazende sabah uyanır uyanmaz oluyor. O sahne gözümün önüne geliyor ve korkuyorum ve cocuk kendime bu duyguyu yasadıgım için cok üzülüyorum. Olayıda anlatayım evimizin yanında bir dükkan vardı annemle beraber birsey almaya gitmiştik kasadaki adam bana cok kotu bir bakış attı ve ben o an bana zarar verecegini düşünerek cok korktum. Dükkanın önünden gecmek gerekirse hep koşarak giderdim ve annem beni birsey almaya gönderse kesinlikle gitmezdim.
Ben artık bu durumdan cok sıkıldım ve kurtulmak istiyorum tam olarak ne yapmam gerekir bana tavsiyeleriniz ne olur
Kendi çapımda bir travma gecirmişim ve hala benimle birlikte. Beynimiz neden boyle seyleri unutmuyor ki🙁
Canım hepimizde cocukluktan kalma böyle anılar var.
Cok sık görüyorum bu ara demissin bu güzel birsey ortaya çıkmış temizle beni diyor. Bir ara psikolog yardımı almıştım böyle anılar gözünün önüne gelince korkup görmezden gelme üzerine git demişti o görüntüyü yukardan bir yerden başka biri gibi tarafsız seyret bakalım neler hissedeceksin.
Belki o adamın icindeki cocuk seni kıskandı yerinde olmak istedi ondan öyle baktı amaci zarar vermek değildi. Belki o cocugun korunmaya ihtiyaci vardi. Öyle bile olsa annen yanındaymış seni korurdu ve sen tek o sokaktan gecerken bile kosarak gider kendini korurmussun yani sana o zaman bile zarar veremezmiş. Icindeki ufak kizla onun annesi gibi konuş sarıl ona ben seni korurum hep yanındayım de kendi cümlelerini olusturursun zamanla sık sık her endise geldiginde yapabilirsin bunu.
Arkadaşlar kendinizle konuşmaya korkmayın banada bundan yillar önce değişik gelirdi. Bu karantina sürecinde bir psikiyatri şöyle demiş: Evinizde ciceklerinizle, evcil hayvanlarinizla, eşyalarınızla konuşmanızda bir sorun yok bunun icin bizi gelmenize de gerek yok. Eğer onlar sizinle konuşmaya başlarsa sorun var demektir.. 🤭😊
Benim en iyi dostum kendimdir diyip oturun sohbet edin 🥰

Ahhh çocuk aklımızla neler yüklemişizdir neler ki her biri hayatımızın bazı dönemlerinde fırsat bulup çıkmayı bekliyor. Sosyoloji son sınıf son dönemdeyim, hobi niyetine okuyorum resmen. Son zamanlarda psikolojinin Teslası olan Adler' i okuyorum arada. Hatta inşallah kitaplarını alıp altını çize çize okuma planım var.Adler derki insanlar daha küçük yaşlarından itibaren sahip olduğu aşağılık duygusu ile baş eder. Aşağılık duygusunun kaynağı güya bizi korumak amacında olan korkak,cahil,zavallı o küçük vıdıvıdıcı egodur bence. Kasadaki adam aklından hangi üzüntü dolu düşüncesi ya da olmaz diye geçirdiği önemli bir niyeti vardı ya da bir hastalığı filan vardı kafasında çözüm arıyordu sana o dalgın,kötü bakışı yansıdı. Belki adam gerçekten çocuk sevmiyor seninle ilgili değil tabi ama bu anlama gelmiyor ki sana kötü davranacaktı.Şimdi o küçük cocuğu karşına al ve o kasadaki adamla ilgili bir senaryo yazıp o küçük cocuğa göster. O küçük cocuğun o adama üzüldüğünü, hatta yardım bile ettiğini görsün canım. İnşallah işe yarar :KK200:

Canim Mor Alev doğum haritasıni merak edenler için bir site öneriyordu unuttum ama ucretsiz dogum haritası çıkarmak diye yazinca google a ilk iki siteden biriydi sanırım. Tam doğum saatini biliyorsan kaba taslak okuyup anladim ben hele ki gezegenlerden falan da anliyorsan tamamdir 🤩🤗

Evet canım onlarda güzel daha detayları oluyor ya kişisel olandan ondan istiyorum.Bakalım çıkacak mı karşıma :KK48: Benim aradığım da beni arıyordur zaten diyerek bırakıyorum :halay:

Canım hepimizde cocukluktan kalma böyle anılar var.
Cok sık görüyorum bu ara demissin bu güzel birsey ortaya çıkmış temizle beni diyor. Bir ara psikolog yardımı almıştım böyle anılar gözünün önüne gelince korkup görmezden gelme üzerine git demişti o görüntüyü yukardan bir yerden başka biri gibi tarafsız seyret bakalım neler hissedeceksin.
Belki o adamın icindeki cocuk seni kıskandı yerinde olmak istedi ondan öyle baktı amaci zarar vermek değildi. Belki o cocugun korunmaya ihtiyaci vardi. Öyle bile olsa annen yanındaymış seni korurdu ve sen tek o sokaktan gecerken bile kosarak gider kendini korurmussun yani sana o zaman bile zarar veremezmiş. Icindeki ufak kizla onun annesi gibi konuş sarıl ona ben seni korurum hep yanındayım de kendi cümlelerini olusturursun zamanla sık sık her endise geldiginde yapabilirsin bunu.
Arkadaşlar kendinizle konuşmaya korkmayın banada bundan yillar önce değişik gelirdi. Bu karantina sürecinde bir psikiyatri şöyle demiş: Evinizde ciceklerinizle, evcil hayvanlarinizla, eşyalarınızla konuşmanızda bir sorun yok bunun icin bizi gelmenize de gerek yok. Eğer onlar sizinle konuşmaya başlarsa sorun var demektir.. 🤭😊
Benim en iyi dostum kendimdir diyip oturun sohbet edin 🥰
Ahhh çocuk aklımızla neler yüklemişizdir neler ki her biri hayatımızın bazı dönemlerinde fırsat bulup çıkmayı bekliyor. Sosyoloji son sınıf son dönemdeyim, hobi niyetine okuyorum resmen. Son zamanlarda psikolojinin Teslası olan Adler' i okuyorum arada. Hatta inşallah kitaplarını alıp altını çize çize okuma planım var.Adler derki insanlar daha küçük yaşlarından itibaren sahip olduğu aşağılık duygusu ile baş eder. Aşağılık duygusunun kaynağı güya bizi korumak amacında olan korkak,cahil,zavallı o küçük vıdıvıdıcı egodur bence. Kasadaki adam aklından hangi üzüntü dolu düşüncesi ya da olmaz diye geçirdiği önemli bir niyeti vardı ya da bir hastalığı filan vardı kafasında çözüm arıyordu sana o dalgın,kötü bakışı yansıdı. Belki adam gerçekten çocuk sevmiyor seninle ilgili değil tabi ama bu anlama gelmiyor ki sana kötü davranacaktı.Şimdi o küçük cocuğu karşına al ve o kasadaki adamla ilgili bir senaryo yazıp o küçük cocuğa göster. O küçük cocuğun o adama üzüldüğünü, hatta yardım bile ettiğini görsün canım. İnşallah işe yarar :KK200:

Yazdıklarınız bile o kadar iyi geldi ki anlatamam❤️❤️ Dediklerinizi uygulayacagım inşallah sagolun canlarım iyi ki varsınız😘

Sahracım, Çocukluğunda ki bebek meselesi beni nereden nereye goturdu. İçimde bir soru vardı kendimle ilgili ve bugün ruyamda cevabını alır gibi oldum bunun uzerinde de calısacagım. Bu cevapta yine ilkokul donemine ait.
İyi ki paylasmıssın oyuncak bebegini vesile oldu bana😊

Yazdıklarınız bile o kadar iyi geldi ki anlatamam❤❤ Dediklerinizi uygulayacagım inşallah sagolun canlarım iyi ki varsınız😘

Sahracım, Çocukluğunda ki bebek meselesi beni nereden nereye goturdu. İçimde bir soru vardı kendimle ilgili ve bugün ruyamda cevabını alır gibi oldum bunun uzerinde de calısacagım. Bu cevapta yine ilkokul donemine ait.
İyi ki paylasmıssın oyuncak bebegini vesile oldu bana😊
Rica ederim canim nacizane yardimci olduysam ne mutlu bana. Dilerim en kısa zamanda sifalansin Amin 🤗🙏💕
buttrfly buttrfly im daha bilimsel terimlerle açıklamış sağolsun. Her yazdığı yorumla kafamda kivilcimlar çakıyor başka araştıracak kapılar açıyor 👍
Bakalım miniki biraz buyuteyimde benimde aklimda vardi sosyolojimi felsefe mi okuyayim diye kısmet :))

Sevgili topikcanlar eşinizi, ailenizi,çocuklarınızı, neyse bir yere kadar iş arkadaşlarınızı değiştiremiyor olabilirsiniz onlara kafayı takıyor olabilirsiniz ama lütfen şu sevgililerinize,arkadaşlarınıza,komşularınıza kafayı takmayın ne olur ya. Birisi gider birileri gelir hayatınızda belki 5 yıllık bile daimiliği bulunmayacak insanlar için anınınızı kirlettiğinize cidden değmiyor bea. Baktınız artık o kişilere negatif bir akım başladı his olarak hemen bağınızı koparın, ne aklınızdan geçsin ne hayatınızdan. Evet çok radikal bir karar ama yok işte bu kişiler sizin hayat amacınıza hizmet etmiyor,sizi negatife taşıyor. Belki bu negatiflik büyüyerek katlanıp size başka negatiflikleri çekecek. Kesin görünür gürünmez tüm bağları:rapci:

Ben dogum haritasi analizi ogrenmeye basladim yavastab. Ben pistim oldum diyince bakarim hepinizinkine 😊😊 baris ozkiris enerjisel anlamda beni iyi hissettirdiginden onu takip ediyorum. Bir de ucretsiz bir site var biraz yuzeysel de olsa yorum yapiyor ama paylasiliyor mu burada bilemedim.

Ben dogum haritasi analizi ogrenmeye basladim yavastab. Ben pistim oldum diyince bakarim hepinizinkine 😊😊 baris ozkiris enerjisel anlamda beni iyi hissettirdiginden onu takip ediyorum. Bir de ucretsiz bir site var biraz yuzeysel de olsa yorum yapiyor ama paylasiliyor mu burada bilemedim.
Ayy lutfen ögren, fazla yormayiz seni bak🤭 Hep boyle bir arkadasimin, tanidigimin olmasini icten ice istemisimdir. Ara ara danisayim ona filan, zamani mı ki ne dersin diye :KK48:

Hıdırellez için

Eklentiler

• AEA7CA95-5A50-43BA-8A1E-0E9A23B69980.webp
    AEA7CA95-5A50-43BA-8A1E-0E9A23B69980.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 60
  • EA11D3F8-A5D6-490C-9B04-C31ACE03021F.webp
    EA11D3F8-A5D6-490C-9B04-C31ACE03021F.webp
    38 KB · Görüntüleme: 56
  • A09F4B45-A7AC-4F0D-B5E3-EF3EDC352C3E.webp
    A09F4B45-A7AC-4F0D-B5E3-EF3EDC352C3E.webp
    40 KB · Görüntüleme: 58
  • EBE5CD33-ED3E-4591-98D6-2B1065154ACA.webp
    EBE5CD33-ED3E-4591-98D6-2B1065154ACA.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 51
  • [*]Ayy lutfen ögren, fazla yormayiz seni bak🤭 Hep boyle bir arkadasimin, tanidigimin olmasini icten ice istemisimdir. Ara ara danisayim ona filan, zamani mı ki ne dersin diye :KK48:
    Ayyy siz isteyince daha bi şevklendim🤗🙏🏽🥰hemmmmen calismalari hizlandiriyorum

Mrb arkadaşlar aranızda yeniyim🙋 çoğu şeylerin ne olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyorum. İlk sayfalardan başladım okumaya,okuya okuya tecrübelerinizden pay çıkaracam inşallah. 2 ay öncesine kadar ponçik bi insanken nazara geldim galiba yada hayal kırıklığı. Bilmeden ve farkında olmadan kendi kendime güzel enerji yüklüyormuşum önceden. Buradaki yazıları biraz okuyunca anladım😝 Bol bol şükür eden ,şükür ettiğine de şükür edebilen,ellerini kollarını öpüp okşayan biri olarak sadece 2 ay uzaklaştım galiba kendimi sevmeye. buttrfly buttrfly arkadaşımdanda Allah razı olsun özelden biraz kafasını şişirdim. Ama bana çok iyi geldi biri ile bişeyler paylaşmak. Bu sayfaya denk geldiğim için kendimi mutlu,huzurlu ve güvenilir hissediyorum❤❤❤❤❤

Back
X