- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
Neden ben bilmiyorum?Bugün gece yarısı önemli bir gün unutmayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ben bilmiyorum?Bugün gece yarısı önemli bir gün unutmayalım
Neden ben bilmiyorum?
Canim Mor Alev doğum haritasıni merak edenler için bir site öneriyordu unuttum ama ucretsiz dogum haritası çıkarmak diye yazinca google a ilk iki siteden biriydi sanırım. Tam doğum saatini biliyorsan kaba taslak okuyup anladim ben hele ki gezegenlerden falan da anliyorsan tamamdirBen de bu ara icsel bir durtuyle dogum haritama baktirmayi cok istiyorum.
Aramizda var mi bilen,anlayan![]()
Canım hepimizde cocukluktan kalma böyle anılar var.buttrfly ve konuyla ilgili deneyimi olan arkadaslarım sizlere bir sorum olacak
benim cocuklugumda yasadıgım negatif bir olay var zaman zaman aklıma geliyor, bu bazen gün içinde bazende sabah uyanır uyanmaz oluyor. O sahne gözümün önüne geliyor ve korkuyorum ve cocuk kendime bu duyguyu yasadıgım için cok üzülüyorum. Olayıda anlatayım evimizin yanında bir dükkan vardı annemle beraber birsey almaya gitmiştik kasadaki adam bana cok kotu bir bakış attı ve ben o an bana zarar verecegini düşünerek cok korktum. Dükkanın önünden gecmek gerekirse hep koşarak giderdim ve annem beni birsey almaya gönderse kesinlikle gitmezdim.
Ben artık bu durumdan cok sıkıldım ve kurtulmak istiyorum tam olarak ne yapmam gerekir bana tavsiyeleriniz ne olur
Kendi çapımda bir travma gecirmişim ve hala benimle birlikte. Beynimiz neden boyle seyleri unutmuyor ki![]()
buttrfly ve konuyla ilgili deneyimi olan arkadaslarım sizlere bir sorum olacak
benim cocuklugumda yasadıgım negatif bir olay var zaman zaman aklıma geliyor, bu bazen gün içinde bazende sabah uyanır uyanmaz oluyor. O sahne gözümün önüne geliyor ve korkuyorum ve cocuk kendime bu duyguyu yasadıgım için cok üzülüyorum. Olayıda anlatayım evimizin yanında bir dükkan vardı annemle beraber birsey almaya gitmiştik kasadaki adam bana cok kotu bir bakış attı ve ben o an bana zarar verecegini düşünerek cok korktum. Dükkanın önünden gecmek gerekirse hep koşarak giderdim ve annem beni birsey almaya gönderse kesinlikle gitmezdim.
Ben artık bu durumdan cok sıkıldım ve kurtulmak istiyorum tam olarak ne yapmam gerekir bana tavsiyeleriniz ne olur
Kendi çapımda bir travma gecirmişim ve hala benimle birlikte. Beynimiz neden boyle seyleri unutmuyor ki![]()
Canim Mor Alev doğum haritasıni merak edenler için bir site öneriyordu unuttum ama ucretsiz dogum haritası çıkarmak diye yazinca google a ilk iki siteden biriydi sanırım. Tam doğum saatini biliyorsan kaba taslak okuyup anladim ben hele ki gezegenlerden falan da anliyorsan tamamdir![]()
Bizimledir paylaşırsanız sevinirimEvet canım onlarda güzel daha detayları oluyor ya kişisel olandan ondan istiyorum.Bakalım çıkacak mı karşımaBenim aradığım da beni arıyordur zaten diyerek bırakıyorum
![]()
Anladim canım dediğin gibi bulur seni o zamanEvet canım onlarda güzel daha detayları oluyor ya kişisel olandan ondan istiyorum.Bakalım çıkacak mı karşımaBenim aradığım da beni arıyordur zaten diyerek bırakıyorum
![]()
Canım hepimizde cocukluktan kalma böyle anılar var.
Cok sık görüyorum bu ara demissin bu güzel birsey ortaya çıkmış temizle beni diyor. Bir ara psikolog yardımı almıştım böyle anılar gözünün önüne gelince korkup görmezden gelme üzerine git demişti o görüntüyü yukardan bir yerden başka biri gibi tarafsız seyret bakalım neler hissedeceksin.
Belki o adamın icindeki cocuk seni kıskandı yerinde olmak istedi ondan öyle baktı amaci zarar vermek değildi. Belki o cocugun korunmaya ihtiyaci vardi. Öyle bile olsa annen yanındaymış seni korurdu ve sen tek o sokaktan gecerken bile kosarak gider kendini korurmussun yani sana o zaman bile zarar veremezmiş. Icindeki ufak kizla onun annesi gibi konuş sarıl ona ben seni korurum hep yanındayım de kendi cümlelerini olusturursun zamanla sık sık her endise geldiginde yapabilirsin bunu.
Arkadaşlar kendinizle konuşmaya korkmayın banada bundan yillar önce değişik gelirdi. Bu karantina sürecinde bir psikiyatri şöyle demiş: Evinizde ciceklerinizle, evcil hayvanlarinizla, eşyalarınızla konuşmanızda bir sorun yok bunun icin bizi gelmenize de gerek yok. Eğer onlar sizinle konuşmaya başlarsa sorun var demektir..
Benim en iyi dostum kendimdir diyip oturun sohbet edin![]()
Ahhh çocuk aklımızla neler yüklemişizdir neler ki her biri hayatımızın bazı dönemlerinde fırsat bulup çıkmayı bekliyor. Sosyoloji son sınıf son dönemdeyim, hobi niyetine okuyorum resmen. Son zamanlarda psikolojinin Teslası olan Adler' i okuyorum arada. Hatta inşallah kitaplarını alıp altını çize çize okuma planım var.Adler derki insanlar daha küçük yaşlarından itibaren sahip olduğu aşağılık duygusu ile baş eder. Aşağılık duygusunun kaynağı güya bizi korumak amacında olan korkak,cahil,zavallı o küçük vıdıvıdıcı egodur bence. Kasadaki adam aklından hangi üzüntü dolu düşüncesi ya da olmaz diye geçirdiği önemli bir niyeti vardı ya da bir hastalığı filan vardı kafasında çözüm arıyordu sana o dalgın,kötü bakışı yansıdı. Belki adam gerçekten çocuk sevmiyor seninle ilgili değil tabi ama bu anlama gelmiyor ki sana kötü davranacaktı.Şimdi o küçük cocuğu karşına al ve o kasadaki adamla ilgili bir senaryo yazıp o küçük cocuğa göster. O küçük cocuğun o adama üzüldüğünü, hatta yardım bile ettiğini görsün canım. İnşallah işe yarar![]()
Rica ederim canim nacizane yardimci olduysam ne mutlu bana. Dilerim en kısa zamanda sifalansin AminYazdıklarınız bile o kadar iyi geldi ki anlatamam❤❤ Dediklerinizi uygulayacagım inşallah sagolun canlarım iyi ki varsınız
Sahracım, Çocukluğunda ki bebek meselesi beni nereden nereye goturdu. İçimde bir soru vardı kendimle ilgili ve bugün ruyamda cevabını alır gibi oldum bunun uzerinde de calısacagım. Bu cevapta yine ilkokul donemine ait.
İyi ki paylasmıssın oyuncak bebegini vesile oldu bana![]()
Ayy lutfen ögren, fazla yormayiz seni bakBen dogum haritasi analizi ogrenmeye basladim yavastab. Ben pistim oldum diyince bakarim hepinizinkinebaris ozkiris enerjisel anlamda beni iyi hissettirdiginden onu takip ediyorum. Bir de ucretsiz bir site var biraz yuzeysel de olsa yorum yapiyor ama paylasiliyor mu burada bilemedim.
Ayyy siz isteyince daha bi şevklendim[*]Ayy lutfen ögren, fazla yormayiz seni bakHep boyle bir arkadasimin, tanidigimin olmasini icten ice istemisimdir. Ara ara danisayim ona filan, zamani mı ki ne dersin diye
![]()
Nasilsiniz nasil hissediyorsunuz. Sakincasi yoksa biraz anlatabilir misiniz ben cok merak ediyorum aile diziminiGünaydın arkadaşlar ben bu sabah aile dizimi yaptırdım daha önce deneyimleyennvar mı inşallaj şifa olur