Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Coook daha coskulularini sizlerden duyacagima eminim.
@eunja tam belli degil ama 1 ayi bulur yerlesmemiz.
Henüz gercekleşmiş, ev imajinasyonum icin detay vereyim : ))) Konumu merkezi harika bir konumu var, ulkenin en pahali sehirlerinden biri bu arada

Bu bolgedeki tek sıfır ve muazzam dizaynli bir evi. Alan kisi iş karsiligi almis, kendisinin boyle bir eve ihtiyaci yok cunku bundan onda coook. Evi satip baska yatirimlara gececek.
Cevremdekilerin,evi dekorasyon icin gelenlerin yorumu burada sıfır daire mi var ya : )))) Ilk fiyatini duyanlar cok sasiriyor ne kadar pahali diye evi gormeden, evi gorunce cok iyi almissiniz bu konuma, sıfırlığa diyor. Eşimin yorumu ayni Los Angeles evleri gibi gorunuyor diyor. Icimden kıkır gülüyor,ne büyük tesaduf dimi diye

Hepsi imajonasyon,bilincalti gercegi...
Yine olur mu ya nasıl olur demedigim bir gercegim daha oldu. Nasil olacagi, neler olacagi beni ilgilendirmez ben hislere, duyacagim seslere,yasayacaklarima odaklaniyorum. Gerisi tereyagindan kıl çeker gibi gerceklesiyor işte.
Evet süreç çok uzun, hatta unuttugum bir hayalim üzerine başka hayaller bile kurdum ama o anki kurdugum hayalleri bire bir yaşıyorum. O kadar ilginc aslında, evren ve yasalari bir kere daha bana ispat etti yani.