Valla karşıdakinin art niyetle anlayacağı varsa iyi şeyler de söyleseniz "bu kinaye mi yaptı şimdi kesin bunu demek istedi" der. İşte burda hemen Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır duasi geliyor aklıma
Suçluluk konusunda haklı olabilirsin ama genel bir enerji düşüklüğü olmuş demek ki o zaman, yoksa aklına bile gelmezdi amaaan onlarla mi ugrasacagim kim ne anlarsa anlasın derdin gercekten kötü bir şey desen bile.Hala yapabilecek bir sey var; o kisileri guzel,keyifli imajinasyonunda ya anilarinda tekrar canlandirarak harika enerjiler yollayabilirsin.
Bu enerjilerle ilgili 2 olay anlatayim hemen:
1. Gecenlerde uzun zamandan beri gorusmedigim arkadaslarim aklima geldi, ahh canlarim diye dusunup o anlari canlandirirken plansiz olarak telefonumda o kisilerdeh birini gormek beni şok etti. Megerse onlarin da benim icin harika planlari varmiş. Coook sasirdim, onlarin enerjileri bana akmıştı.
2. Yine uzun zamandan beri gorusmedigim eski iş arkadaşlarim geldi, bundan 1 hafta oncesi yine aklima geldiklerinde iyi seyler dusunurken o an yokya niye arayim,niye goruseyim ki dedim

Tabi o aralarda gorunen hicbir sey yok. Bu duygu degisikliklerini havaya,suya verdim

Daha 2 gün olmuştu ki onlarla ilgili negatif seyler duydum. Heee tamam bundanmış demiştim