• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Valla karşıdakinin art niyetle anlayacağı varsa iyi şeyler de söyleseniz "bu kinaye mi yaptı şimdi kesin bunu demek istedi" der. İşte burda hemen Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır duasi geliyor aklıma 🤭

Suçluluk konusunda haklı olabilirsin ama genel bir enerji düşüklüğü olmuş demek ki o zaman, yoksa aklına bile gelmezdi amaaan onlarla mi ugrasacagim kim ne anlarsa anlasın derdin gercekten kötü bir şey desen bile.Hala yapabilecek bir sey var; o kisileri guzel,keyifli imajinasyonunda ya anilarinda tekrar canlandirarak harika enerjiler yollayabilirsin.

Bu enerjilerle ilgili 2 olay anlatayim hemen:

1. Gecenlerde uzun zamandan beri gorusmedigim arkadaslarim aklima geldi, ahh canlarim diye dusunup o anlari canlandirirken plansiz olarak telefonumda o kisilerdeh birini gormek beni şok etti. Megerse onlarin da benim icin harika planlari varmiş. Coook sasirdim, onlarin enerjileri bana akmıştı.

2. Yine uzun zamandan beri gorusmedigim eski iş arkadaşlarim geldi, bundan 1 hafta oncesi yine aklima geldiklerinde iyi seyler dusunurken o an yokya niye arayim,niye goruseyim ki dedim 🤭🤭 Tabi o aralarda gorunen hicbir sey yok. Bu duygu degisikliklerini havaya,suya verdim 😂 Daha 2 gün olmuştu ki onlarla ilgili negatif seyler duydum. Heee tamam bundanmış demiştim 🤭
Çok sağolun evet o gün enerjim çok kötüydü ve içimden bir ses kötü geçecek dedi artık güzel şeyler düşünmek istiyorum ama halen daha atamadım içimden

Bugün hem pandeminin hem de hayatımdaki bir değişim döneminin etkisiyle sosyal anlamında kendimi eksik hissettiğim bir an oldu pozitif dostlar. İnternette dolaşırken uzak bir arkadaşın sayfasına denk geldim. Ben de hayatımdan memnunum aslında ama sayfasındaki paylaşımlar tam benim o an kendimde hissettiğim eksiğin bolluğu üzerineydi. Öyle kaptırmış bakarken sayfaya acaba ben bu eksikleri hayatıma nasıl çektim diye düşünüp imreniyordum. Sonra seneler önceki bir fotoğrafının altında olumlama cümlelerini gördüm✨ Meğer benden en az 3 sene öndeymiş pozitif düşünce konusunda😀 Darısı başıma o zaman dedim kapattım sayfayı:) evrenin bana gönderdiği bir mesajdı bence✉:))

Geçmiş sayfalarda vardır mutlaka ama bir okuma listesi güncellemesi yapalım mı? Ben internetten araştırdım şimdiye kadar hep. Sizin mutlaka oku sakın kaçırma dediğiniz kitaplar var mı?
Tanrılar Okulu' nu şiddetle tavsiye ediyorum okumadiysan. 2. kez bitirmek üzereyim. Ilk okudugumda da ciddi dönüşümlerdeydim şu anda da öyle,tabiki tesadüf olmadigini biliyorum:KK76:

Tanrılar Okulu' nu şiddetle tavsiye ediyorum okumadiysan. 2. kez bitirmek üzereyim. Ilk okudugumda da ciddi dönüşümlerdeydim şu anda da öyle,tabiki tesadüf olmadigini biliyorum:KK76:
Benim de ilk pozitif düşünce kitabım o olsun o zaman. Bu arayıştayken ilk gelen tavsiyenin bu kitap olması da tesadüf değildir belki:)

Bu aralar çooook erkenciyim sanırım yeni ay' ın enerjisi bu...Uyayamıyorum, içimdeki çocuk sürekli hadi biraz daha şükür, biraz daha derin nefes, biraz daha spor, biraz daha imajinasyon derken mor alevin son yazısı ile yine harika eş zamanlılık yaşadım :KK49::KK200:

Sizlere de tavsiye ediyorum. Muhteşem dönüşümler,değişim zamanî. Yenileniyoruz,tazeleniyoruz, ışıl ışıl ışıldayıp parlıyoruz, ağırlıklarımızı atıyoruz bırakıyoruz. Eksikligimiz yok fazlaliklarimiz var, hepsini sevgiyle dönüştürüyoruz. Coşkulu,mutluluk dolu, bolluk bereket dolu,neşe keyif dolu harika bir yaşam bizim en doğal hakkımız; şimdi kendimizi okyanusa bırakır gibi bu harikalığa bırakıyoruz. Sonsuz şükürler olsun şimdidennnn:KK200::KK200::KK200:

Bu muhteşem yeni ayın ayrı bir yeri ve harika bir zamanlaması var hayatımda. Yeni ayla birlikte önümüz aydınlandıkça aydınlansın tüm işlerimiz doğru zamanlarda doğru kişilerle çözülsün inşallah pozitif dostlar. Benim için konfor alanımın baya bir dışına çıkıp olumlu sonuçlar dilediğim beklediğim bir dönem olacak. Herşeyi yoluna koyuveren bize çok aydınlık kapılar açan enerjilerle tesadüflerle karşılaşalım hepimiz🙏🙏

Bu muhteşem yeni ayın ayrı bir yeri ve harika bir zamanlaması var hayatımda. Yeni ayla birlikte önümüz aydınlandıkça aydınlansın tüm işlerimiz doğru zamanlarda doğru kişilerle çözülsün inşallah pozitif dostlar. Benim için konfor alanımın baya bir dışına çıkıp olumlu sonuçlar dilediğim beklediğim bir dönem olacak. Herşeyi yoluna koyuveren bize çok aydınlık kapılar açan enerjilerle tesadüflerle karşılaşalım hepimiz🙏🙏
Konfor alanı filan bırakmadım ben de :halay:
Çevremdekiler çok şaşırdı, çünkü hiçbiri benim dönemime girdiklerinde o alandan çıkamadılar. Bu alan nasıl bırakılır diye beyin yakıyorlardır hala : ))) O alanı da daha harikalarını çeken yine benim çoook şükür ki. Kişiler değişiyor,yerler değişiyor ama enerjiler aynı,döngüler yine aynı oluyor. Değişime direnmemek akışta olmayı, olana güvenmeyi gösteriyor. Evrenin bana hazırladığı sürprizlere açığım, altın tepside almaya hazırım.
Yine içimde sorular,sorular... Tüm bu değişikliklerin bana akılalmaz binlerce hediyesi olsa beni hiç tatmadığım hazlara,doyumlara ulaştırsa nasıl olurdu; ben kim,nerede ve nasıl olurdum????
Soruların inanılmaz katkısı oluyor, hatta olumlamalardan daha etkili diyebilirim:KK200::KK49:

Merhabalar arkadaslar, kk da gezinirken tesadufen gordum bu konuyu cok ilgimi cekti bende gecmiste yasadigim butun olumsuzluklari unutup yoluma daha pozitief daha enerjik devam etmek istiyorum gecmis nasil silicem kafamdan bilmiyorum ve esim oyle negatief bir insanki butun pozitief enerjimi cekiyor bilen arkadaslar bana yardimci olabilirmi? ne yapmam lazim? Nasil yapmam lazim?

Konfor alanı filan bırakmadım ben de :halay:
Çevremdekiler çok şaşırdı, çünkü hiçbiri benim dönemime girdiklerinde o alandan çıkamadılar. Bu alan nasıl bırakılır diye beyin yakıyorlardır hala : ))) O alanı da daha harikalarını çeken yine benim çoook şükür ki. Kişiler değişiyor,yerler değişiyor ama enerjiler aynı,döngüler yine aynı oluyor. Değişime direnmemek akışta olmayı, olana güvenmeyi gösteriyor. Evrenin bana hazırladığı sürprizlere açığım, altın tepside almaya hazırım.
Yine içimde sorular,sorular... Tüm bu değişikliklerin bana akılalmaz binlerce hediyesi olsa beni hiç tatmadığım hazlara,doyumlara ulaştırsa nasıl olurdu; ben kim,nerede ve nasıl olurdum????
Soruların inanılmaz katkısı oluyor, hatta olumlamalardan daha etkili diyebilirim:KK200::KK49:

" Dışarıdan bakınca, uzak bir ulkedeki bir girisimcilik seruveni ugruna bir işin güvencesini,bir aile dengesini ve evimi terkediyordum. Dreamer' la geçirdiğim yıllar,uyguladigim öz gözlemleme çalışmalarım ve onun varlığı sayesinde bıraktıklarımın aslında hala beni 'güvenli' bir işin, korunmamın ve dış dünyadan gelecek yardımların kesinliğine inanmaya iten yalanlarla bağımlılıklar oldukları görebiliyorum "

Ne güzel bir denk gelìştir ki Tanrılar Okulu'ndan bir parça okudum, paylaşımıma ek olsun:KK200:

Şuraya anı olarak kalsın topikcanlar.
2 aydır gelmeseni beklediğim bir haber vardı. Ben hariç çevremdeki çoğu kişi eşim dahil sorun ediyordu. Çünkü daha önce başkaları için hep sorun olmuş bir durumdu. Türk toplumu olarak üzerimize vazife alıp, ne oldu ne oldu diye sormaya bayılıp ûzerine yorum bile yapıp kendimize dert ederiz :KK48:
Sanki durum benim durumum degil gibi hayırlısı ya, bakalım modunda gecistiriyordum. Bugun o bekledigim sonuç geldi cok şükür, bugun de durum icin imajinasyon yapip enerjileri serbest bırakmıştım.:KK50::halay: Tabiki benim icin normal bir durumdu olması; benden önce kimsenin olmamis,olumlu sonuc alinmamis olabilir ama ne yapalìm bekledikleri gerceklesmis onlarin da benim de 🤭

2 aydır gelmeseni beklediğim bir haber vardı. Ben hariç çevremdeki çoğu kişi eşim dahil sorun ediyordu. Çünkü daha önce başkaları için hep sorun olmuş bir durumdu. Türk toplumu olarak üzerimize vazife alıp, ne oldu ne oldu diye sormaya bayılıp ûzerine yorum bile yapıp kendimize dert ederiz :KK48:
Sanki durum benim durumum degil gibi hayırlısı ya, bakalım modunda gecistiriyordum. Bugun o bekledigim sonuç geldi cok şükür, bugun de durum icin imajinasyon yapip enerjileri serbest bırakmıştım.:KK50::halay: Tabiki benim icin normal bir durumdu olması; benden önce kimsenin olmamis,olumlu sonuc alinmamis olabilir ama ne yapalìm bekledikleri gerceklesmis onlarin da benim de 🤭
Süper canim gözün aydın 🤩🤗
Tam bende güzel bir söz paylaşacaktım yazını gorunce çok sevindim 😊
Enerjilerimiz çak bir beşlik dedi resmen 🧚‍♀️😇

20200721_201202.webp

İyi akşamlar ne kadar özel ve değerli olduğunuzu bilin ve sürekli bunu kendinize hatırlatın pozitif güzeller 🥰💕🧚‍♀️🌺😇💗😘

Merhabalar arkadaslar, kk da gezinirken tesadufen gordum bu konuyu cok ilgimi cekti bende gecmiste yasadigim butun olumsuzluklari unutup yoluma daha pozitief daha enerjik devam etmek istiyorum gecmis nasil silicem kafamdan bilmiyorum ve esim oyle negatief bir insanki butun pozitief enerjimi cekiyor bilen arkadaslar bana yardimci olabilirmi? ne yapmam lazim? Nasil yapmam lazim?
Bence pozitif düşünmek öğrenilen birşey eşin belki negatif düşünmeyi görmüştür hep büyürken. Senin pozitif enerjin onun negatif enerjisinden fazla olursa onu pozitife çekebilirsin. Ben etrafımdakilere olumsuz yorumlarda bulunmanın ya da ne olacağı belli olmayan konularda olumsuz yaklaşımla üzerine konuşup durmanın hoşuma gitmediğini anlatıyorum. Bunun kötü enerji çektiğine inandığımı söylüyorum. Sonra da onlar olumsuz cümle söyledikçe ben tam tersine çok olumluya çeviriyorum. Mesela -bu yaptığımız iş çok kötü gidiyor- diyorsa ben hemen- öyle birşey yok yaptığımız iş harika gidiyor harika gidecek- diye çeviriyorum. Bir süre sonra eşim de öğrendi bunu. Ara ara durduk yerde herşey çok güzel gidiyor falan demeye başladı:)

Çok sevindim. Ne güzel motive ediyorsun bizi iyi enerji taşımaya. Kim bilir iyi enerjiler bizlere daha ne güzel kapılar açacak😉✨♥️

Merhaba topikcanlar,
Deneyimlerimi, düşünce biçimlerimlerimi, çevre tepkilerini özellikle paylaşıyorum ki size örnek olsun, ilham olsun. Bomboş bir polyanna ya bağlı olmadığını görün.
Egonuzun sesinizi kısmak gerekir, iç sesinizi olumluyla hatta sizi koşulsuz seven harika bir ebevynin sesi edasıyla değiştirmeniz gerekir ki çevrenizdeki insanların sesleri vızıltı gibi gelsin topikcanlar. İşte o zaman mucizeler size akmaya başlayacak, her durumda her zamanda. Bizler harika mıknatıslarız, en gelişmiş wi-fi larız. Ne isek sadece onu çekiyoruz, bizlerdeki azıcık bir gelişme önce vizyonlarımızı sonra imajinasyonlarımızı daha sonra uykudaki rüyalarımızı ve sonunda gerçeğimizi değiştiriyor.

Daha ne kadar kötü olabilir ki, bundan daha kötü ne olabilirdi dedikce evren dur bir saniye hemen hazırlayıp sunuyor veeee taaa taaa oluyor da cevremizden,kendimizden test edebiliriz.

Evet ben de test ediyorum. Bundan daha iyi nasil olaylar,insanlar çıkar dedikce bu harika insanlar ve olaylar birbiri ile yarışıyor. İltifatlar,övgüler,hayır duaları,tebrikler,... hepsi o harika iç sesimizin yankısı,yansıtması oluyorlar.

Yine soruyorum canım evren bunlardan daha iyi daha güzel kimler,oluşlar,olaylar var beni onurlandıran, saygınlık katan, varligima şükranlarını sunan benim de onları onurlandirdigim,şükranlarımı sunduğum:KK9::KK6::KK36:

Arkadaşlar Merhaba, bu sayfayı yeni keşfettim herşeyi baştan sona okumadım ama onu da yapacağım çünkü bende hayatımda son zamanlarda yaşadığım olumsuzluklar nedeniyle kötü günler yaşıyorum, size bi kaç şey danışacağım.ona göre olumlama ve imgeleme yapacağım.Hem esma hem dua 21 gün boyunca ona göre kendimi iyileştirmek istiyorum.Yaşanılan şeylerle ilgili özet geçeyim size,

Şimdi benim 2 yıldır devam eden bir ilişkim var aralıklı - çünkü geçtiğimiz ekim kasım gibi benden ayrıldı 2 ay ve tekrar barıştık.Ama sorunumuz beyefendi benimle evlenmeyi düşünmüyor.Hayır hiç evlenmeyeceğim dese neyse - hayatımın bir evresinde evleneceğim ama şuan değil ve benden çocukların olmayacak asla diyor.Beni sevdiğini söylüyor ama kesinkes evlenmeyeceğini de söylüyor.Fikri değişir belki diye geçen konuyu açtım ama hırçınlaşıyor vaktini almayayım demeye başlıyor.Bu konu açılmasa ilişkimiz dört dörtlük mü hayır sorunlarımız yine var ama genel olarak kötü değil.Onun dışında bu 2 yıllık sevgilimin benden ayrıldığı o 2 aylık dönemde bende gidip internetten başka birini tanıdım 7-8 ay hayatımda kaldı ama hiç yüzüne sevgili gibi bakmadım , rahat davrandım onu sallamadım.Sonra da 5 yaŞında cocuğu olduğu ve evlenip boşandığı için ilişkiye hazır olmadığını bana artık eskisi gibi duygu beslemediğini ve benden ayrılmak istediğini söyledi ve gitti o da.Anlayacağınız iki taraf da fiyasko oldu biri duruyor ama geleceği yok , diğeri zaten gitti yaşayamadan.Bu ikinci benim aklımda kaldı çünkü tam yüzümü ona dönecekken benden vazgeçti her yerden sildi engelledi.Genel itibariyle onla çok uyumlu muyduk bilmiyorum ama en azından beni sevdiğini düşünüyordum.sonuçta ben hiç evlenmedim, ve sevmediğim özellikleri de vardı.Şimdi ben imgeleme yapmak istiyorum ama daha fazla ilişki ve ayrılık yüzünden üzülmek istemiyorum.Bu insanlarla bağ kesmeden de bunu yapamam farkındayım ama ben artık düzgün,benle gelecek düşünen beni el üstünde tutup gitmeyecek birini istiyorum artık.Ama bu giden çocuk da geri dönsün istiyorum ( çocuğu olan ) sizce öncelikle o giden için mi imgeleme yapmalıyım yoksa sıfırdan yeni ve mutlu olduğum bir ilişki için mi ? bu olumlama gideni geri getiriyor mu ? Yoksa ayrılmayı düşündüğüm için , fazla acıtmasın diye benle evlenmeyi düşünmeyen 2 yıllık ilişkim için mi . diğeri dönerse zaten ondan ayrılacağım her türlü - ama imkansız - . çünkü ben yuva kurmak da istiyorum :( en azından hayatıma girecek kişinin benle evlenmek isteyecek kadar beni sevmesini istiyorum.Bana yardım edin arkadaslar.ilk olumlamayı ne için yapsam ? Geri dönsün çok istiyorum ama imkansız her yerden engelliyim. cevaplarınızı bekliyorum :(

Arkadaşlar Merhaba, bu sayfayı yeni keşfettim herşeyi baştan sona okumadım ama onu da yapacağım çünkü bende hayatımda son zamanlarda yaşadığım olumsuzluklar nedeniyle kötü günler yaşıyorum, size bi kaç şey danışacağım.ona göre olumlama ve imgeleme yapacağım.Hem esma hem dua 21 gün boyunca ona göre kendimi iyileştirmek istiyorum.Yaşanılan şeylerle ilgili özet geçeyim size,

Şimdi benim 2 yıldır devam eden bir ilişkim var aralıklı - çünkü geçtiğimiz ekim kasım gibi benden ayrıldı 2 ay ve tekrar barıştık.Ama sorunumuz beyefendi benimle evlenmeyi düşünmüyor.Hayır hiç evlenmeyeceğim dese neyse - hayatımın bir evresinde evleneceğim ama şuan değil ve benden çocukların olmayacak asla diyor.Beni sevdiğini söylüyor ama kesinkes evlenmeyeceğini de söylüyor.Fikri değişir belki diye geçen konuyu açtım ama hırçınlaşıyor vaktini almayayım demeye başlıyor.Bu konu açılmasa ilişkimiz dört dörtlük mü hayır sorunlarımız yine var ama genel olarak kötü değil.Onun dışında bu 2 yıllık sevgilimin benden ayrıldığı o 2 aylık dönemde bende gidip internetten başka birini tanıdım 7-8 ay hayatımda kaldı ama hiç yüzüne sevgili gibi bakmadım , rahat davrandım onu sallamadım.Sonra da 5 yaŞında cocuğu olduğu ve evlenip boşandığı için ilişkiye hazır olmadığını bana artık eskisi gibi duygu beslemediğini ve benden ayrılmak istediğini söyledi ve gitti o da.Anlayacağınız iki taraf da fiyasko oldu biri duruyor ama geleceği yok , diğeri zaten gitti yaşayamadan.Bu ikinci benim aklımda kaldı çünkü tam yüzümü ona dönecekken benden vazgeçti her yerden sildi engelledi.Genel itibariyle onla çok uyumlu muyduk bilmiyorum ama en azından beni sevdiğini düşünüyordum.sonuçta ben hiç evlenmedim, ve sevmediğim özellikleri de vardı.Şimdi ben imgeleme yapmak istiyorum ama daha fazla ilişki ve ayrılık yüzünden üzülmek istemiyorum.Bu insanlarla bağ kesmeden de bunu yapamam farkındayım ama ben artık düzgün,benle gelecek düşünen beni el üstünde tutup gitmeyecek birini istiyorum artık.Ama bu giden çocuk da geri dönsün istiyorum ( çocuğu olan ) sizce öncelikle o giden için mi imgeleme yapmalıyım yoksa sıfırdan yeni ve mutlu olduğum bir ilişki için mi ? bu olumlama gideni geri getiriyor mu ? Yoksa ayrılmayı düşündüğüm için , fazla acıtmasın diye benle evlenmeyi düşünmeyen 2 yıllık ilişkim için mi . diğeri dönerse zaten ondan ayrılacağım her türlü - ama imkansız - . çünkü ben yuva kurmak da istiyorum :KK43: en azından hayatıma girecek kişinin benle evlenmek isteyecek kadar beni sevmesini istiyorum.Bana yardım edin arkadaslar.ilk olumlamayı ne için yapsam ? Geri dönsün çok istiyorum ama imkansız her yerden engelliyim. cevaplarınızı bekliyorum :KK43:

İmkansız olduğunu düşündüğün birşey için imgeleme yapmanın bir işe yarayacağını sanmıyorum. Her ne istiyorsan öncelikle onu hakettiğine istediğine olabilirliğine inanmak gerek. Sonrasında imgeleme yapıp gerçekten hayalinin içinde yaşıyormuş gibi hissetmek çok işe yarıyor. Seçim konusunun pozitif düşünceyle pek ilgisi yok aslında ama ben olsam hayatıma istediğim herşeyi çekebilecek sınırsız enerjilere kendimi açarken temiz bir sayfa açarım. Kendini çocuklu ve geçmişte seni gözden çıkarabilmiş birini hakettiğine ikna etmeye uğraşma. Tertemiz bir sayfa açmayı, çok mutlu ve herşeyin yolunda olduğu bir ilişki yaşamayı hakettiğine inanmak hem çok daha kolay hem de güzelliklere daha açık.

İmkansız olduğunu düşündüğün birşey için imgeleme yapmanın bir işe yarayacağını sanmıyorum. Her ne istiyorsan öncelikle onu hakettiğine istediğine olabilirliğine inanmak gerek. Sonrasında imgeleme yapıp gerçekten hayalinin içinde yaşıyormuş gibi hissetmek çok işe yarıyor. Seçim konusunun pozitif düşünceyle pek ilgisi yok aslında ama ben olsam hayatıma istediğim herşeyi çekebilecek sınırsız enerjilere kendimi açarken temiz bir sayfa açarım. Kendini çocuklu ve geçmişte seni gözden çıkarabilmiş birini hakettiğine ikna etmeye uğraşma. Tertemiz bir sayfa açmayı, çok mutlu ve herşeyin yolunda olduğu bir ilişki yaşamayı hakettiğine inanmak hem çok daha kolay hem de güzelliklere daha açık.
Kesinlikle haklısın ama insan tazeyken o kafadan hemen cıkamıyor.İkisi içinde bağ kesmem lazım en başta aslında.Sonrasında biraz dinlenip önüme bakmam lazım ama hiçbir sosyal ortamım yok yeni birini tanıyacak üstelik çok yalnızım.Beynimde bi yerde yeni sayfa açıp karşıma birinin çıkma ihtimali de çok zor geliyor ? Nerde tanıyacağım ben bu adamı ?

Kesinlikle haklısın ama insan tazeyken o kafadan hemen cıkamıyor.İkisi içinde bağ kesmem lazım en başta aslında.Sonrasında biraz dinlenip önüme bakmam lazım ama hiçbir sosyal ortamım yok yeni birini tanıyacak üstelik çok yalnızım.Beynimde bi yerde yeni sayfa açıp karşıma birinin çıkma ihtimali de çok zor geliyor ? Nerde tanıyacağım ben bu adamı ?
İkisini aynı anda düşünebiliyorsan değer verdiğinden değil onları düşünmek alışkanlık olduğundan düşünüyorsun büyük ihtimalle. Önce sözlerinde, sonra inanç onlarak, sonra da hayatının genelinde bu mesajda yazdığın herşeyi tersine çevir - Geçmişimdeki bu iki insanla artık hiç bir bağım yok. Özgürüm, mutlu hobilere, sosyal ve duygusal ilişkilere açığım. Mutlu bir ilişki bana doğru geliyor... Bunun gibi ama kendi cümlelerinle yukarda yazdığın ya da genelde kullandığın tüm olumsuz cümleleri, yargıları aklına geldiği anda tam tersine olumla. Düşünerek olumlamak zor geliyorsa yazarak da olur. Başta inanmadan otomatik yaptığın birşey olacak sonra neden olmasın diyeceksin. Sonra da oldurmanın yolu karşına çıktığında algıların ona açık hale gelmiş olacak. Pozitif düşüncenin ana mantığını böyle anlıyorum ben. Araştırdıkça da insana çok iyi hissettiren keyifli bir konu.

Back
X