- 29 Nisan 2011
- 2.765
- 12.763
- 408
İlk önce cevabınız için çok teşekkür ederim.❤
Aldığım danışmanlık, günlük mailime gelen olumlamaları, meditasyonları yapmak, teşekkür etmenin önemi, pozitifte kalmak, olumsuz düşünceleri iptal etmek vs bununla alakalıydı. Çok fazla bilgi edindim.
28 günlük paket aldığım için 5 tane reiki ile enerji gönderimi vardı ekstra. Bana çok iyi gelmişti o dönem.
Ama sonrasında oturup düşününce ikileme düşmedim değil ama cevabınız çok mantıklı geldi.
Benim de 6.hissim çok kuvvetli. Özellikle olacak şeyleri önceden seziyorum veya rüya yoluyla haber alıyorum. Bu bazen iyi oluyor bazen kötü.
Son olarak; Çalıştığım kadının enerjisi çok güzeldi ve çok yardımcı oluyordu. O yüzden ben çok memnun kalmıştım. Bir arkadaşım başka bir bayanla çalıştı ama o pek etkisini görememişti.
Endişe,kaygı,korku gibi duygular pozitif enerjiyi düşürüyor illüzyon bir yaşama sevk ediyor malesef. İyi bir şey duysa bile hemen bunun altında ne olaki ya da arkasından ne gelecek acaba diyor. Kendini negatife, kötüye odakladığı için mucizeler,güzellikler birer yalan oluyor hayal oluyor. Halbuki hepimiz saf sevgiden,mucizeden yaratılmışız. Saf sevgide kalabilsek her şey hayatımıza nefes alıp vermek kadar kolay olacak. Saf sevgide kalabilen insanlar mucizeleri kendilerine kolaylıkla çekerler, enerjileri saftır. Enerjileri kolaylıkla yönlendirebilirler,geçirgendirler. 6. hisleri çok kuvvetlidir. İmajinasyonları ile karşıdaki kişiye enerjilerini geçirip dua niyetiyle o kişiyi yükseltebilirler. Ama bunları biz kendimiz de yapabiliriz, bizlerde aynı saf sevgiyle yaratılmışız çünkü. Başkasına bel bağlamak yerine, enerjimizi kendimize verip kendimiz üzerinde çalışmalıyız düşüncesindeyim ben.
Son düzenleme: