• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

İlk önce cevabınız için çok teşekkür ederim.❤

Aldığım danışmanlık, günlük mailime gelen olumlamaları, meditasyonları yapmak, teşekkür etmenin önemi, pozitifte kalmak, olumsuz düşünceleri iptal etmek vs bununla alakalıydı. Çok fazla bilgi edindim.
28 günlük paket aldığım için 5 tane reiki ile enerji gönderimi vardı ekstra. Bana çok iyi gelmişti o dönem.

Ama sonrasında oturup düşününce ikileme düşmedim değil ama cevabınız çok mantıklı geldi.

Benim de 6.hissim çok kuvvetli. Özellikle olacak şeyleri önceden seziyorum veya rüya yoluyla haber alıyorum. Bu bazen iyi oluyor bazen kötü.

Son olarak; Çalıştığım kadının enerjisi çok güzeldi ve çok yardımcı oluyordu. O yüzden ben çok memnun kalmıştım. Bir arkadaşım başka bir bayanla çalıştı ama o pek etkisini görememişti.

Endişe,kaygı,korku gibi duygular pozitif enerjiyi düşürüyor illüzyon bir yaşama sevk ediyor malesef. İyi bir şey duysa bile hemen bunun altında ne olaki ya da arkasından ne gelecek acaba diyor. Kendini negatife, kötüye odakladığı için mucizeler,güzellikler birer yalan oluyor hayal oluyor. Halbuki hepimiz saf sevgiden,mucizeden yaratılmışız. Saf sevgide kalabilsek her şey hayatımıza nefes alıp vermek kadar kolay olacak. Saf sevgide kalabilen insanlar mucizeleri kendilerine kolaylıkla çekerler, enerjileri saftır. Enerjileri kolaylıkla yönlendirebilirler,geçirgendirler. 6. hisleri çok kuvvetlidir. İmajinasyonları ile karşıdaki kişiye enerjilerini geçirip dua niyetiyle o kişiyi yükseltebilirler. Ama bunları biz kendimiz de yapabiliriz, bizlerde aynı saf sevgiyle yaratılmışız çünkü. Başkasına bel bağlamak yerine, enerjimizi kendimize verip kendimiz üzerinde çalışmalıyız düşüncesindeyim ben.

Son düzenleme:
Hadi biraz evrene sorular soralım :KK36:

-Hayatımdaki tüm belirsizlikler hayallerimin ötesinde varlıklarına şükredeceğim, farkında bile olamadığım eksikliklerin yerini kapatan harika hediyelere dönüşse nasıl olurdu, ben nasıl hissederdim bu duruma kim ve ne katkıda bulunurdu???

- Şu ana kadar bilmediğim,tatmadığım,farkında olmadığım hangi harika hisler,davranışlar,durumlar var ki yaşasam kendimi cennette hissi yaşarım; kendimi evrenin şanslı,korunan kollanan, çok ama çok değer verilen bir varlığı olarak hissederim???

- Psikolojiye göre çoğu şeyi bir yokluğu kapatmak için isteriz, halbuki o bizim zaten en doğal hakkımızdır. Hangi yokluklarımız var ki negatif enerjimizle en doğal haklarımızı isterken itiyoruz??? Bu yokluklarımızın birer illüzyon olduğunu, bu isteklerimizin de en doğal hakkımız olduğunu bilsek bu neler yaratırdı, hayatımızda neyi değiştirdi?? Biz kim ve nasıl olurduk ???

- Hangi haklılık hapishanelermizi yarattık da haklı olmak adına, kendimize bunu ispat etmek adına aynı negatif döngüleri çekiyoruz ??? Şu insanlar böyledir, bu insanlar böyledir; bu böyle gerçekleşir diye ne kadar yargıda bulunduk ki öyle insanların öyle olduklarını, olayın böyle böyle gerçekleştiğini görmek adına sürekli enerji harcıyoruz??*Şimdi tüm yargıların,hapishanelerimizin neden olduğu enerjileri kaynağına göndersek daha önce hiç hissetmediğimiz hangi eşsiz,tadına doyulmaz,ihtişamlı,görkemli krallıkların kralı-sahibi oluruz????

İstediğimiz kadar konuşalım,yazalım,çizelim hiçbir şey enerjimiz kadar kendimizi,taleplerimizi ifade edemez. Biz gitmeden enerjimiz çoktan gitmiştir.Ortamı,çevreyi bile enerjimiz önce çekip çevirir. O yüzden şükretmek, kabulde-akışta olmak çok önemlidir. Önce kral olacağız, krallık peşimizden gelecek. Önce kendimiz inanacağız ki kollektife,diğer bilinçlere ulaşsın ve realitemiz olsun. Kendimizi evrenin mucizelerine açalım, tüm güzelliklere layık oldugumuzu bilelim. Bu güzelliklerin hayatimiza kolaylikla,ihtişamla,ilhamlarla geldigini bilelim:halay::KK200:

Bu aralar cok şey yazabilirim,ilhamlar ilhamlar ❤❣

İstediğimiz kadar konuşalım,yazalım,çizelim hiçbir şey enerjimiz kadar kendimizi,taleplerimizi ifade edemez. Biz gitmeden enerjimiz çoktan gitmiştir.Ortamı,çevreyi bile enerjimiz önce çekip çevirir. O yüzden şükretmek, kabulde-akışta olmak çok önemlidir. Önce kral olacağız, krallık peşimizden gelecek. Önce kendimiz inanacağız ki kollektife,diğer bilinçlere ulaşsın ve realitemiz olsun. Kendimizi evrenin mucizelerine açalım, tüm güzelliklere layık oldugumuzu bilelim. Bu güzelliklerin hayatimiza kolaylikla,ihtişamla,ilhamlarla geldigini bilelim:halay::KK200:

Teşekkürler canım yine canlandırdın beni 🙏💕😇 yaz sen çok yaz iyiki varsın 🤗

Önce kral olacağız, krallık peşimizden gelecek. bu söz sanırım tanrılar okulu kitabında var bunu serpil ciritçide söylemişti ben o kitabı alacaktım elimden bıraktım sonra dedim merak ediyorum o kitabı

Önce kral olacağız, krallık peşimizden gelecek. bu söz sanırım tanrılar okulu kitabında var bunu serpil ciritçide söylemişti ben o kitabı alacaktım elimden bıraktım sonra dedim merak ediyorum o kitabı

Tanrılar Okulu'nda ilk defa görmüştüm; sonra pek çok kişisel gelişim kitaplarının ilhamı oldu bu söz. Özü, olmadan olacağız ki olsun :)

Ne kadar harika bir zamandayız ki internet ile maddi olarak beslenmenin sırrı olan manevi beslenmenin zirvesini yaşıyoruz. Her sabah ruhuma iyi gelen sözler okuyabiliyorum,müzikler dinliyorum. Bu dünyadan çıkıp başka boyutlara ulaşıyorum sanki,zamanın sonsuzluğunda yolculuğa çıkıyorum;sonsuz şükürler olsun bu imkana. Hayallerimin ötesinde manzaralara,seslere ulaşıyorum. Kokularını,dokularını hatta tatlarını merak ediyorum; soruyorum evrene cevaplaması için mesela nasıldır,ne hissettirir??? O şimdiden olmuş hissi bile beni benden alıyor,hücrelerime coşku veriyor; yine hangi heyecanları yaşatacaksın sen buttrfly bize diyorlar : )))

Hangi bilinç,enerji,alan olabiliriz ki evrenin o harika eşsiz mucizeleri etrafımızda dört dönsün sevinçten,coşkudan çılgınca dans ettiğimiz,müjdeli haberleri verirken ağzımız kulaklarımıza vardığı,konuşmaktan detayları verirken o harika yorgunluğu hissettiğimiz süper ötesi zamanlarımız olsun ???

Hoş bulduukkk tatlım, sıkıcı hayat içinde gayet İyiyimmm♥♥♥ Sen nasılsın
çok şükür, herşeye rağmen hayat devam ediyor. içimdeki ışığı yakmaya devam ediyorum, çabalıyorum. güzel günler çok yakında gelecek inşallah, bu da bir süreç. bu zamanlarda kendimize neler katabiliriz, hangi dersleri almalıyız?

çok şükür, herşeye rağmen hayat devam ediyor. içimdeki ışığı yakmaya devam ediyorum, çabalıyorum. güzel günler çok yakında gelecek inşallah, bu da bir süreç. bu zamanlarda kendimize neler katabiliriz, hangi dersleri almalıyız?
Ben bu süreçte şunu anladım, yapmak isteyip de ama şimdi olmaz yarın yaparım deyip durduğum, monoton bi hayata girmişim, ben de artık anı anında yaşmaya karar verdim :) en azından yapabildiklerimş ve hep istediğim astroloji dersi almaya başladım 🥰🥰♥️♥️

Günaydıınnnnn ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Şimdi sizlerle öğrendiğim bi şeyi paylaşmak istiyorum, bunu hocamdan da duymuştum, para ya da iş isteyenlere gelsin ( ben denemedim ama sizinle yapacağım)
Önce 308 defa Ya Rezzak okunur
Sonra ; çok bereketliyim, çok şanslıyım, çok kısmetliyim, para dolu ceplerim ( bu tamamen benim cümlem)

Daha sonra tek tek 5(beş) 2(iki) ve 0(sıfır) deriz

Bu sayıları gün içinde de tekrar edebilirsniz

Merhabalar topikcanlarım,
Uzun süredir yazamadım, yine değişimler değişimler değişimler... Yıllardır beklenilen olmayan şeyler yine benimle olmuş gibi ayağın uğurlu geldi diyorlar :)))) Benim ihtiyaç duymam ve evrene sorularımla gerçekleşmiş olabilir ama : )))

Bir söz var ya inanırsan karga bile uğur getirir, ben de tam böyle dönemdeyim yine çok şükür. Herkesin kaka tütütü dediği şeyleri enerji alanıma girince diyorum ki artık benim alanımdasın, çiçeklenip dallan bakalım... Ve sonuç harika... Çünkü odağı güzellikle büyütüyorum. Banane başkasının ilginç bakış açısından kiii. Olanlar sen olduğun için öyle,sana öyle. Bana da ben olduğum için böyle diyorum. Dışarıdan bakılınca kötü,negatif bir durum mu var ??? Ona sorarım senin bana katkın ne tatlış şey, beni nasıl mutlu edebilirsin??? Tabi birde bilirim zıt enerjinin olduğu yerde mutlaka aynı derecede pozitif enerji de barındırır. Ben o pozitif enerjiyle imajinasyona başlarım; sesini duyar kokusunu alır görüntüsünü zihnime işlerim. Ve ta taa taa durum tamamen beni huzura,mutluluğa taşır;çünkü sadece benim zihnime değil kollektife işler; o insanları o oluşları mıknatıs gibi etrafına çevirir.

Sonsuz şükürler olsun bu harika düzene,bu harika evrenin yasalarına. Her zaman her koşulda her yerde korunup,kollanmak,sevilip sayılmak :dua::KK200:
Zamansız mekansız şekilde -istediğim anda coşkuyu,huzuru,mutluluğu hücrelerime kadar yaşatmak:KK36:
Tüm bu farkındalığa çok şükür Eş Şekur Ya Latif :KK200:

Bu pozitif düşünce seysi bende niye tutmuyoki ya🤭 ben de ne zaman biseyi olumlu dusunsem inadina kötü oluyo sanki.. ama kötü ihtimale kendimi alistirsam iyi oluyo bende mi bi sorun var anlamadim nedir bunun aciklamasi:KK51:

Merhaba🙂 topigi en baştan okumaya başladım suan yarısındayım. Farkindaligim arttı, yanlışlarımı buldum. Pozitif düşündüğümü sanırdım. Kendi kendimi bloke ettigimi farkettim. Özellikle is konusunda. Mezun olmadan önce mezun olunca hemen is bulacagimi, herkesin iş teklifinde bulunacagini düşünürdüm öyle hissederdim pozitif düşünceyle ilgili bilgim yoktu. Daha sonra öyle de oldu. Bir hafta içinde bir kaç yerden fırsat çıktı karşıma hemde ben aramadan onlar teklif ettiler, yeni mezun ve tecrubesiz olmama rağmen. Daha sonra kendimi inandirmisim istediğim gibi bir yer olmuyor burda o tarz firmalar yok. Hiç farkında olmadan kendimi bloke etmişim. Karşıma çıkan işlerde hep bu tarz yerler oldu. Çekim yasasıyla ilgili kitaplar okudum. Yapıyorum olmuyor diyordum. Düşünceyi serbest birakamiyorum sürekli aklıma gelip duruyor saniyordum. Ama bu durum benden kaynakliymis inancimdan dolayı. Şimdi diyorum ki niye olmasın. Olmaması için hiçbir sebep yok. Biliyorum zamanı gelince en iyisi olacak, oldu🙂Yani olmuyorsa inançlara bakmak gerekiyormus. Gerçekten ne düşünüyorsunuz. Kendinizi bu duruma layık görüyor musunuz ve zamana güvenmek🙂 Sanirim en önemlisi bu🙂

20200905_153843.webp

Merhaba pozitif güzeller 🤗 üç dört ay arayla yaşadığım iki olay.. kalbimden geçirdiğim sadece herkesin en mutlu en huzurlu sekilde tepki verdiği şekilde sonuçlansın demistim vede öyle oldu çok şükür 🙏💕😇 Güzel niyet, güzel sorular sormak ve bol bol şükür, teşekkür etmek çok önemli kızlar ⚘🤲🧚‍♀️💗

Bu pozitif düşünce seysi bende niye tutmuyoki ya🤭 ben de ne zaman biseyi olumlu dusunsem inadina kötü oluyo sanki.. ama kötü ihtimale kendimi alistirsam iyi oluyo bende mi bi sorun var anlamadim nedir bunun aciklamasi:KK51:
Malesef ülkemizde böyle yanlış bir inanç var. Iyi düşünsem tersi oluyor, çok güldük birsey olacak ağlarız vs ( iptal iptal iptal çok güldük Allahım çok şükür herşey yolunda diye düzeltilmeli 🙊 örnek verdim sadece ☺️😇)
Kısaca inanç kalıplarımıza, yaşadığımız çevreye aile ici konuşmalara çok dikkat etmek lazım.
Yanlış düzeltilmesi gereken kalıpları onardiktan sonra herşey yolunda gider .
Kendiniz demissiniz ‼" kendimi kötüye alıştırsam iyi oluyor " ‼
⭐ Kendimi iyiye doğruya güzele alıştırsam nasil olur acaba ⭐ diye değiştirin o kalıbı bol bol soru sorun hayata ... sonra sonuçlarını burda yazın bize olur mu😊😇

Malesef ülkemizde böyle yanlış bir inanç var. Iyi düşünsem tersi oluyor, çok güldük birsey olacak ağlarız vs ( iptal iptal iptal çok güldük Allahım çok şükür herşey yolunda diye düzeltilmeli 🙊 örnek verdim sadece ☺😇)
Kısaca inanç kalıplarımıza, yaşadığımız çevreye aile ici konuşmalara çok dikkat etmek lazım.
Yanlış düzeltilmesi gereken kalıpları onardiktan sonra herşey yolunda gider .
Kendiniz demissiniz ‼" kendimi kötüye alıştırsam iyi oluyor " ‼
⭐ Kendimi iyiye doğruya güzele alıştırsam nasil olur acaba ⭐ diye değiştirin o kalıbı bol bol soru sorun hayata ... sonra sonuçlarını burda yazın bize olur mu😊😇
Tamam o zaman cook sagolun cevap verdiginiz icin🤩
Yarin sinavim var cok güzel geccek inaniyorum o zaman🤩🤩🤩

Back
X