• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu sabah yolda yürürken Allahım dedim yine zamansizligi mekansızlığı dibine kadar yaşatiyorsun sonsuz şükürler olsun. Çünkü yaşamayi hissettigim hisleri hic beklemedigim bir ortamda yaşıyorum coşkuyla,keyifle. Epeydir kullanmadigim cuzdanimdan bir not cikti ardından, gereksiz diye atacaktim ama yine de bakayim dedim. Şükürlerimi yazmışım, Allaha methiyelerimi dizmişim zamansızlığın,mekansızlığın tek sahibisin dilemen-ol demen yeter demişim :KK36:
Veee bingo, tam da hislerimin üzerine. Hadi sizler de kağit kalem alın, şükürlerinizi niyetlerinizi yazın, cantaniza cuzdaniniza atın.Zamanî gelince kendini yine gösterir o, evren boşluk sevmez ❤🙏

20200922_144809.jpg

Günün motivasyon görsel ve yazısı olsun mu 🤗
Küçük kızın kendine olan inancı 👍
O bantlari yapıştırıp sevdiği logoyu çizerken zaten kazandığını görmüş aklında ..
Kendince totem yapmış bu güzellik 🤩
Bilincinde birinci olmus zaten gercek hayatta olup olmamasını düşünmemiş işte sihir burda gerçekleşiyor ...
Bilinç altı ⭐HAYAL YA DA GERÇEK GÖRÜNTÜYÜ AYIRT EDEMEZ ⭐

"Bu sizin için de, dünya için de karar zamanı. Rakamlar açısından, çoğunluğun üzerinde etki sahibi olmayı sürdürseler de, tam olarak 3D olanlar şimdi azınlıkta kaldılar. 3D olanların bunu yapmaya güçleri olduğu için değil, siz gücünüzü verdiğiniz için.

“HAYIR” deme gücünüz var. Hareket etme, diğerlerinin çıkarları ve ihtiyaçlarını sorgusuz sualsiz boyun eğdiğiniz eskiden kabul edilmiş 3D rollerinizin hiçbirine sahip olmayan yeni bir varlık olduğunuzu ilan etme gücünüz var. Güç sizsiniz. Onu kullanmanın zamanı geldi.

Pek çoklarınız iç sesinizi dinlediğinizde diğerleri tarafından beğenilmeyeceğinizden, adam yerine konmayacağınızdan endişeleniyorsunuz. Anlamadığınız ise bunun artık sizin için hiç de önemli olmadığıdır. Çünkü dünya artık grup düşüncesinin kıskacında değil. Onun yerine özgün güçler ve beceriler egemen oldu. Her ikisine de ŞİMDİ sahip çıkılıp ilan edilmeli, yarın, bir dahaki ay veya seneye değil. Oturup seçimler, hastalık veya birinin sizi terk etmesi düşüncesiyle titriyorsunuz. Halbuki, 3D ye ait herhangi bir şeyden ve hepsinden daha güçlüsünüz."

Mor alevin son yazilarindan... Tam da yaşadığım güncel eşsiz harika durumları ele almış. Mor alevle eş zamanliligimiz harika... Sanki bir karar vermisim de evren yine tüm gücüyle el birligi yapmış... 5D ye gectigimizde 3D ye ait ne varsa yok oluyor. 3D illuzyonlar,korkular,endiseler...5D asıl kaynak, gerçek,öz,saflık demek.Orda her şey mümkün. Geçmiştekiler bir anda muhteşem bir aģ ile örülüyorlar, inanilmaz bir bağ kuruyorlar...Gökte aradîklarınîz dibinizde bitiyor... O insanlar,o durumlar sizin için bambaşka şekillerde şekillenmiş olup amaciniza dahil olunca evrene ve yasalarina bir kere daha hayran kaliyorsunuz. Öylesine yaptığıniz işler, girişimler bile amacınîza patika oluveriyor, bu mükemmel ağa nasıl katıldigini aklınîz almıyor:KK36::KK200::dua:
Mucizeler her an her yerde bizimle, sadece inanmamiz yeterli topikcanlarim❤❤❤

Back
X