• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Okudugum bir parçadan🦋

"Sizler,kendi yaşam senaryonuzun titreşimsel yazarlarısınız ve evrendeki diğer herkes sizin onlara verdiğiniz rolü oynamaktadır. Îstediginiz herhangi bir yaşamı yazabilirsiniz ve siz olacaklara karar verdikçe de evren size insanları,mekanları ve olayları getirir. Kendi deneyimlerinizin yaratıcısı yine kendiniz olduğunuzdan tek yapmanız gereken karar vermek ve olmasına izin vermektir."

Esther-Jerry Hicks

Evrenden birşey istemek ya da evrene mesaj
göndermek bana çok mantık dışı geliyor.
Evrenin kelime anlamı Google'da "sonsuz uzay ve uzay içindeki gök varlıklarının tümü." olarak geçiyor.
Yani evren bizim dileklerimizi yerine getiren bir mekanizma değil kısacası. Ben dileklerimi Allah'a yöneltiyorum ve ondan istiyorum. Olumlama yaparken de aynı şekilde niyetlerimi Allah'a ileterek yapıyorum ve bu dileklerimi elde etmek için de çabalıyorum. Olur veya olmaz onu bilemem tabi. Ama evren konusu dediğim gibi cidden çok mantık dışı. :)

Selamlar herkese
Size gerçekleşen ilk imajinasyon çalışmamı anlatmak istiyorum büyük bir heyecanla🥰
Geçen ay bolluk bereket üzerine çalışırken imajinasyonlarımda banka hesabımda bir sayıyı gözümde canlandırmıştım hep. Çok uç bir mebla değil ama hesabımın da şimdiye kadar görmediği birşeydi. Ve bu ay o meblayı hesabımda gördüm. Hem de küsüratı bile çok yakın imajine ettiğime.
Bu benim için çok heyecan verici oldu gerçekten. Heyecan veren kısmı para değil ama henüz 6 aydır falan yapmaya çalıştığım imajinasyon çalışmalarımdan birinin böyle sonuç vermesi içimi kıpır kıpır yaptı💃💃

"İlk başta, ruhsal gelişiminize dair kanıtlar çok az olabilir. Zaman geçtikçe, daha yüksek bilinç haline geri dönme ve o halde kalma yeteneğiniz artacaktır. İçgörüleriniz çoğalacaktır. Rastlantılar,telepatik baģlantılar,içsel bilişler daha sık meydana gelecektir. Bu anları tanıyın, çünkü siz böyle yaptıkça bu olayları kendinize daha çok çekeceksiniz."
Sanaya Roman

Sahra- Sahra- cım tam bu parçayı okudum,aklima bir anda dedim topige bakayim; var mi bana bir paylaşım 🤭 veee taa taaa sen videoyu paylaşmışsın. Normalde yazmak aklima gelmezdi ama benim yaklasik 1 aydir yaşadigim durumu anlatmış. Şöyleki

Gecen yeni ayda ortada hicbir şey yokken bu durumum artik konfor moduna gecti yine,batıyor bana degistirmem lazim dedim. Videodaki dedigi gibi bunu iyi modda degistireyim dedim, bol bol meditasyon, tutsuler, taşlarla calisma derken 1 hafta sonra bir telefon aldim birimim degismiş. Şok olacagim, tepki verecegim diye beklerlerken ben ooohh süper tam zamani dedim:rapci:Şu an bu değisimle de aklimdan gecirdigim 3 4 alakasiz niyetim bir anda gerçekleşti🤭
Hep diyorum her şey bir bakış açısı kadar uzaklıkta :KK36:

"İlk başta, ruhsal gelişiminize dair kanıtlar çok az olabilir. Zaman geçtikçe, daha yüksek bilinç haline geri dönme ve o halde kalma yeteneğiniz artacaktır. İçgörüleriniz çoğalacaktır. Rastlantılar,telepatik baģlantılar,içsel bilişler daha sık meydana gelecektir. Bu anları tanıyın, çünkü siz böyle yaptıkça bu olayları kendinize daha çok çekeceksiniz."
Sanaya Roman

Sahra- Sahra- cım tam bu parçayı okudum,aklima bir anda dedim topige bakayim; var mi bana bir paylaşım 🤭 veee taa taaa sen videoyu paylaşmışsın. Normalde yazmak aklima gelmezdi ama benim yaklasik 1 aydir yaşadigim durumu anlatmış. Şöyleki

Gecen yeni ayda ortada hicbir şey yokken bu durumum artik konfor moduna gecti yine,batıyor bana degistirmem lazim dedim. Videodaki dedigi gibi bunu iyi modda degistireyim dedim, bol bol meditasyon, tutsuler, taşlarla calisma derken 1 hafta sonra bir telefon aldim birimim degismiş. Şok olacagim, tepki verecegim diye beklerlerken ben ooohh süper tam zamani dedim:rapci:Şu an bu değisimle de aklimdan gecirdigim 3 4 alakasiz niyetim bir anda gerçekleşti🤭
Hep diyorum her şey bir bakış açısı kadar uzaklıkta :KK36:
Süper canim gözün aydın videonun canlı örneği senden geldi 👍🥳
Bakın burda yapılmışı var gibi oldu🤩🤗
Ama videoda harika anlatmis degil mi Sinan Canan topigin ana fikri özeti gibi..
Benimde bu ara minik minik planlarim yerli yerine oturdu gerçekleşti diyelim cok büyük seyler değil ondan yazmayim..
Bende o balık gibi doğru akıntıya geçeceğim az kaldi sonraaa viiinnn giderimm 🐠 🙏😁🧚‍♀️😇🤗
Not: Düzenleme ile ekleyim sen parçayı alinti yapmışsın bende topikte aktiflik azaldi bir bakayım butrfly ya da kizlar birseyler yazmış mi diye antenlerimiz çekmiş bizi yoksa frekans mi ic ses ic güdü 6. his vs ...hepsi ayni kapiya cikiyor 😎

Son düzenleme:
Herkese merhabalar yaklaşık 2 aydır topiği okuyordum ve tamamen bitirdim. Beni oldukça motive etti. Olumlu düşünmenin kelimelerin ne kadar önemli olduğunun korku enerjisinin cok güçlü olduğunun farkindaydim zaten ama bu pozitif düşünmeyi dönem dönem unutabiliyoruz.

Benim kesinlikle bu topiği bulmam gerekiyormuş, hatta dedimki keske gecen yil bulsaymisim bazi seyler daha farkli olabilirmis, gecen yil bdvyi ve bilimum kotu seyleri okuyarak izleyerek kendimi dahada dibe cekmisim cunku gecen yil hayatimda bircok olumsuzluk yasadim, bi yandan korona falan her neyse normalde üşenirdim belki ama verilen örnekler olsun kendi hayatimi sorgulamama ve vaay anasini dememe neden oldu( çünkü düşünce gücünü olumlu ve olumsuz anlamda farkinda olmadan tecrübe etmişim aslında) ve bitirmeliyim dedim. Hatta dilekleri yazma olayini lisede arkadasimla yapiyoduk her yil sonunda, sonra bi sonraki yil sonunda tik atiyoduk olanlara ve onumuzdeki yil icin bi daha yapiyoduk listeyi, bi kac yil yapmisim birakmisim burayi okurken kontrol ediyim dedim baya baya uygulamisiz su yasayi farkinda olmadan oluyomus cogunlukla:) tabi biz dua ederekten yapıyoduk 🍀

Ben düşüncelerimizin bilinçaltımızın cok onemli oldugunu farkındayım ama ayni zamanda cekim yasasinada bi bakayim dedim o konuda kafamda soru isareti çok mesela herkes istedigini tum kuralla uyup uygulayarak çekebiliyorsa ayni seyi isteyen insanlar olabilir basari ve iliski anlaminda o zaman nasil oluyo bu iş veya diyoruz ya Allah vermeyecegi seyin hayalini kurdurtmaz ama olmayabiliyor o zamanda hayirlisi değilmiş diyoruz bu konuda bilen birileri beni aydınlatabilirlerse çooook memnun olurum. Özellikle buttrfly buttrfly 🤗

Buraya katkisi olan herkesten Allah razi olsun farkindaligim artti daha bilincli hissediyorum olumlamalari dinlemeye gecen ay baslamistim her gunumuz bir olmuyo tabi ama sanki beynimin icinde yer acilmis bosalmis gibi hissediyorum bu arada mistik yol olumlamalarini indirdim bana uygun olanlardan, hayatima Rabbimin bütün nimetlerine teşekkür ederim şükürler olsun🌼

Videoda yanlış frekansta olmamızı birşeyleri yaparken cabaliyorsak anlıyoruz diyor ya. Ben yıllardır hep bir çaba içindeyim ya, hicbisey kendiliğinden akmıyor🤔 ne kadar doğru söylüyor.
Çabalama enerjisi negatif bir enerjidir, güvensizlik vardır, sürekli bir kontrol vardır. Süreç bittiğinde bizimle aynı durumdaki kişilerin süreci çoook kolay tamamladigini görürüz. Hatta deriz ne kadar da kolay yolları varmış biz kendimizi boşu boşuna kasmış durmuşuz der bir de elimizdekini değersizleştirip yine enerjisini düşürür,keyfi kaçırırız yine.
Bunun en güzel örneği annemdir:KK48: Herkes icin kolay olan iş, anneme gelince yabani şekilde dallanır budaklanır bir tuhaf hal alır. Çünkü o işi zihninde çok büyütür, sonra erteler, kafasında bir dağ olur. O iş bana gelir ve hemen bir dokunuşla bu yabani dallanmaya bir son veririm,sadece düşünce gücüyle. Ne kadar kolaymiş halbuski (halbu ki :))) der.

İşte bu yüzden bunu en iyi rahatlık çözer diyebilmelisiniz. Eğer baktınız olmuyor, enerjinizi başka alanlara yönlendirin. Sevdiginiz,iyi oldugunuz hobi gibi yaptığınız şeyi yapın ve enerjinizi yükseltin; bu enejinin diğer alanlara da sirayet ettiğini göreceksiniz. O güzel insanlar,durumlar,olaylar o kafanızı kurcalayan işinize farklı gözlerle bakmanıza katkida bulundugu gibi size patika yollarda sunacaktır:KK71::KK6:

Çabalama enerjisi negatif bir enerjidir, güvensizlik vardır, sürekli bir kontrol vardır. Süreç bittiğinde bizimle aynı durumdaki kişilerin süreci çoook kolay tamamladigini görürüz. Hatta deriz ne kadar da kolay yolları varmış biz kendimizi boşu boşuna kasmış durmuşuz der bir de elimizdekini değersizleştirip yine enerjisini düşürür,keyfi kaçırırız yine.
Bunun en güzel örneği annemdir:KK48: Herkes icin kolay olan iş, anneme gelince yabani şekilde dallanır budaklanır bir tuhaf hal alır. Çünkü o işi zihninde çok büyütür, sonra erteler, kafasında bir dağ olur. O iş bana gelir ve hemen bir dokunuşla bu yabani dallanmaya bir son veririm,sadece düşünce gücüyle. Ne kadar kolaymiş halbuski (halbu ki :))) der.

İşte bu yüzden bunu en iyi rahatlık çözer diyebilmelisiniz. Eğer baktınız olmuyor, enerjinizi başka alanlara yönlendirin. Sevdiginiz,iyi oldugunuz hobi gibi yaptığınız şeyi yapın ve enerjinizi yükseltin; bu enejinin diğer alanlara da sirayet ettiğini göreceksiniz. O güzel insanlar,durumlar,olaylar o kafanızı kurcalayan işinize farklı gözlerle bakmanıza katkida bulundugu gibi size patika yollarda sunacaktır:KK71::KK6:
merhabalar bir iş için yakınırken bakayım dedim buttrfly buttrfly bişeyler yazmış mı bu mesajı okudum sanki benim için yazılmış :))

merhabalar bir iş için yakınırken bakayım dedim buttrfly buttrfly bişeyler yazmış mı bu mesajı okudum sanki benim için yazılmış :))
İçimden çok güzel enerjilerle bir şeyler yazmak vardı; harika bir meditasyonun neticesinde :) . Dedim de hatta belki bu meditasyon sadece benim icin degildir, biri der belki benim için yazmışsın diye işte gelsin asıl olan tatlım benim.

Kozalarımızdan sabırsızlıkla çıkmaya hazır kelebeklerizdir artık,muazzam-ihtişamlı-capcanlı rengarenk kanatlarımız da var artık;geliştik güçlendik. Havalarda çok güzel giderken birçok tırtıl arkadaşimiz da çıktı bile ne güzel,sıra bizde evet. O da ne hava bozuldu, mevsim nisan ama dışarıda kar var,buz gibi soğuk hava; çıkarsak bu havada nice olur halimiz.
Bir bilge sesi gelir taa derinden her şey yolunda, burada güvendesin, anne rahmi gibi güvende,gelişmeye güçlenmeye devam ediyorsun; çok yakında zamanı geldiğinde o harika varlığının tadını çıkaracaksın :KK200::KK49:

İçimden çok güzel enerjilerle bir şeyler yazmak vardı; harika bir meditasyonun neticesinde :) . Dedim de hatta belki bu meditasyon sadece benim icin degildir, biri der belki benim için yazmışsın diye işte gelsin asıl olan tatlım benim.

Kozalarımızdan sabırsızlıkla çıkmaya hazır kelebeklerizdir artık,muazzam-ihtişamlı-capcanlı rengarenk kanatlarımız da var artık;geliştik güçlendik. Havalarda çok güzel giderken birçok tırtıl arkadaşimiz da çıktı bile ne güzel,sıra bizde evet. O da ne hava bozuldu, mevsim nisan ama dışarıda kar var,buz gibi soğuk hava; çıkarsak bu havada nice olur halimiz.
Bir bilge sesi gelir taa derinden her şey yolunda, burada güvendesin, anne rahmi gibi güvende,gelişmeye güçlenmeye devam ediyorsun; çok yakında zamanı geldiğinde o harika varlığının tadını çıkaracaksın :KK200::KK49:
Üzerine de mor alevin böyle bir paylaşımıda enerjimizi taçlandırır herhalde :KK68::KK9:
Sonsuz şükürler olsun böyle muazzam eş zamanlılıklara ❤❤❤

Hepinize merhaba ve hayırlı ramazanlar 🙏 uzuun bir zamandır topice uğramıyordum. Sanırım hayatım yolunda ve olumlu giderken aklıma olumlama vs gelmiyor. Sonra bir müddet sonra çöküyor. Galiba farkında olmadan negatife geçiyorjm. Herzaman bu bilinçte olmak önemli galiba .
sevgili buttrfly buttrfly seninle daha önce boşanma aşamamda iken de konuşmuştuk belki hatırlarsın . O dönemde ben bir daha evlenmekten korktuğumu istemediğimi vs söylüyordum. Sana da söylemişimdir belki. Ama çevreme karşı öyle söylüyordum. Oysa sonradan evlenmek istediğimi , yani en azından birisiyle sonsuza kadar beraber olmayı istediğimi hissettim. Fakat ben o istediğim kişiyi kendi davranışlarım hasebiyle kaybettim. Sonra durdum düşündüm. Acaba benim geçmişte etrafa sarf ettiğim bu sözler bu beraberliği noktalamaya etkili oldu muş mudur ? Yani daha doğrusu beni etkileyip bu sonuca gitmeye sebep olmuş mudur ? Ben bunu nasıl geri çevirebilirim? Bu sarf ettiğim sözlerden vazgeçmem mümkün müdür ? Senin bu konudaki fikirlerine güveniyorum🥰

Sen hep yaz buttrfly buttrfly 💜

UHepinize merhaba ve hayırlı ramazanlar 🙏 uzuun bir zamandır topice uğramıyordum. Sanırım hayatım yolunda ve olumlu giderken aklıma olumlama vs gelmiyor. Sonra bir müddet sonra çöküyor. Galiba farkında olmadan negatife geçiyorjm. Herzaman bu bilinçte olmak önemli galiba .
sevgili buttrfly buttrfly seninle daha önce boşanma aşamamda iken de konuşmuştuk belki hatırlarsın . O dönemde ben bir daha evlenmekten korktuğumu istemediğimi vs söylüyordum. Sana da söylemişimdir belki. Ama çevreme karşı öyle söylüyordum. Oysa sonradan evlenmek istediğimi , yani en azından birisiyle sonsuza kadar beraber olmayı istediğimi hissettim. Fakat ben o istediğim kişiyi kendi davranışlarım hasebiyle kaybettim. Sonra durdum düşündüm. Acaba benim geçmişte etrafa sarf ettiğim bu sözler bu beraberliği noktalamaya etkili oldu muş mudur ? Yani daha doğrusu beni etkileyip bu sonuca gitmeye sebep olmuş mudur ? Ben bunu nasıl geri çevirebilirim? Bu sarf ettiğim sözlerden vazgeçmem mümkün müdür ? Senin bu konudaki fikirlerine güveniyorum🥰
Suçluluk duygusu enerjisi çok etkili olan negatif frekanstır canım. 2 -5 yaşında bu duyguyu ediniriz çoğunlukla. Egosu eğitilmemiş genellikle de narsist ebevynlerin çocuklari bu zamandan çok fazla etkilenir. Yaşını bilmiyorum ama 30 yaş üstüysen ailenin böyle bir grupta olmasi cok muhtemel tatlim. Ben tam bir narsist ebeveyn cocuguyum mesela. Ergenligime kadar suçluluk duygusuyla baş ettim diyebilirim. Kişisel gelişimle çok çok erken tanişmam sayesinde bu duyguyu yendim. Hala etkisi var mı var, çocuklarimla çocukluğumu iyileştirmeye devam ediyorum:KK55:
Ergenlikte nasıl baş ettime gelirse şöyleki birisine bir şey yapmayı bırak dediğimde bile pişmanlık duyuyordum. Niye dedim diye söyleniyordum. Ama çevreme bakiyorum; ciddi anlamda kötülük yapan, kötü konuşan kişilerin hem yaşamları hem de kendileri çok rahat. Çünkü iç sesleri çok güzel korumacı,kollayıcı. Suçluluk hissedenler öyle mi ebeymveyninden aldigi o içses sürekli saydırıyor,yağdırıyor. İşte bu iç sesi düzelttikce her şey istedigim gibi oldu.
Senin asıl sorununun bu içses oldugunu düşünüyorum. Yaşadıkların bir neden değil hep bir sonuç. Eğer sende böyle oldugunu düşünüyorsan şimdi senin bu hislerine aracı olan durumlari,kişileri,olayları affet bilsen de bilmesen de. O içsesini seni koşulsuz seven,koruyan kollayan ebeveynin sesi yap. Göreceksin ki seni seven,her koşulda sana baģli kişileri hayatına çekeceksin-aranızda saf bir güven bağı olacak. Birbirinize sürekli harika yayınlar yapacaksınız. Konušmasaniz,gorusmeseniz bile gün icinde kalplerinizin konuştugunu hissedeceksiniz muazzam güzellikte. Ikiniz icinde bereketler akacak maddi manevi,bu da size bağınızın çekim gücüne işaret edecek :KK36:

Suçluluk duygusu enerjisi çok etkili olan negatif frekanstır canım. 2 -5 yaşında bu duyguyu ediniriz çoğunlukla. Egosu eğitilmemiş genellikle de narsist ebevynlerin çocuklari bu zamandan çok fazla etkilenir. Yaşını bilmiyorum ama 30 yaş üstüysen ailenin böyle bir grupta olmasi cok muhtemel tatlim. Ben tam bir narsist ebeveyn cocuguyum mesela. Ergenligime kadar suçluluk duygusuyla baş ettim diyebilirim. Kişisel gelişimle çok çok erken tanişmam sayesinde bu duyguyu yendim. Hala etkisi var mı var, çocuklarimla çocukluğumu iyileştirmeye devam ediyorum:KK55:
Ergenlikte nasıl baş ettime gelirse şöyleki birisine bir şey yapmayı bırak dediğimde bile pişmanlık duyuyordum. Niye dedim diye söyleniyordum. Ama çevreme bakiyorum; ciddi anlamda kötülük yapan, kötü konuşan kişilerin hem yaşamları hem de kendileri çok rahat. Çünkü iç sesleri çok güzel korumacı,kollayıcı. Suçluluk hissedenler öyle mi ebeymveyninden aldigi o içses sürekli saydırıyor,yağdırıyor. İşte bu iç sesi düzelttikce her şey istedigim gibi oldu.
Senin asıl sorununun bu içses oldugunu düşünüyorum. Yaşadıkların bir neden değil hep bir sonuç. Eğer sende böyle oldugunu düşünüyorsan şimdi senin bu hislerine aracı olan durumlari,kişileri,olayları affet bilsen de bilmesen de. O içsesini seni koşulsuz seven,koruyan kollayan ebeveynin sesi yap. Göreceksin ki seni seven,her koşulda sana baģli kişileri hayatına çekeceksin-aranızda saf bir güven bağı olacak. Birbirinize sürekli harika yayınlar yapacaksınız. Konušmasaniz,gorusmeseniz bile gün icinde kalplerinizin konuştugunu hissedeceksiniz muazzam güzellikte. Ikiniz icinde bereketler akacak maddi manevi,bu da size bağınızın çekim gücüne işaret edecek :KK36:
Teşekkür ederim sevgili buttrfly buttrfly 🙏 ben 30 yaşımdayım evet. Çocukluğumda narsist miydi ailem bilmiyorum. Ama özellikle annem çabuk küsen bir insan . Kendime bakınca da bazı fevri davranışlarımın zamanla ona benzediğini görmeye başladım. İnsanları anlayıp dinlemeden çat diye küsme silme özelliğine sahipti . Bende hayatımdaki kişiye benzer bişi yaptım ve sonuç ne oldu kaybettim. Senin dediğin şey bunun gibi bi şey mi bilmiyorum. Çocukken de annemden korkardım. Onun istemediği şeyleri yaptığımda şımarıklık yaramazlık fln yaptığımda beni dövme eğiliminde olan birisiydi ve döverdi de . Bunları yaşamış olmam suçluluk duygusu ile alakalı olabilir mi ? Yine benzer şekilde babam da küçük kardeşim için bişey yapmayı sever ama benim için yapmaktan hoşlanmazdı küfür fln ederdi benim için yapacağı bazı zamanlarda. Bunların dediğin şeyle alakası olabilir mi canım ?

Merhaba
Yeni yeni meditasyon yapmaya başladım. Meditasyon sırasında görülen renklerin bir anlamı bir önemi var mı?

Back
X