- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba mevsim gecislerinde genel olarak herkes yaşıyor bende var birazMerhabalar son bir haftada içimde acayip bir sinir var arkadaşlar. Nedenini nasıl bulurum bilmiyorum. Nasıl sorular sormam lazım?
İçimdeki çocuk sıkılıyor gibi hissediyorum.. ilgi istiyor , gel oynayalım bırak şu dertleri bir kenara diyor. Bunu da dışardaki arkadaşlarıma söylesem kafayı yedin derler ama burada anlaşılmak çok süperMerhaba mevsim gecislerinde genel olarak herkes yaşıyor bende var birazUykuya beslenmeye dikkat etmek gerek sanirim birde bizim hormonlarımız artip azalıyor en önemli etken gibi regl doneminden cikma yaklaşma bir sürü faktör neyse cok konuştum
Sevgili zihnim bedenim ve ruhum sakinlesmem icin gereken dengeyi ve sağlığı en uygun hizli bir sekilde yapacağını biliyorum teşekkür ederim de bırak...
Sevgili zihnim seni nasıl sakinlestirebilirim canim bedenim rahatlamak ve gevsemek icin nelere ihtiyacın var seni seviyorum ve elimden geleni yaparım gibi... cevaplar gelir farkında olalım yeter![]()
Tamam işte dinle onu süperİçimdeki çocuk sıkılıyor gibi hissediyorum.. ilgi istiyor , gel oynayalım bırak şu dertleri bir kenara diyor. Bunu da dışardaki arkadaşlarıma söylesem kafayı yedin derler ama burada anlaşılmak çok süper
Ben mistik yolun videolarını begenerek dinliyordum bir ara iyi gelmişti ama baska kanallara güvenemedim. Vardır belki araştırmak lazim. sevdigim olumlama cümlelerini kendi sesimle kaydedip dinledim bunun cok faydasını gördüm. Bilinç altini proglamada kendi sesimizin daha etkili olduğunu okumustum bir yerde hatırlayamadım şimdi bilinç altının gücü ya da loise hayy in kitaplarından biriydi sanırım.Merhaba kızlar you tube da bulunan subliminal videolar için ne düşünüyorsunuz ? Bilinçaltına daha kolay gitme ihtimali olur mu acaba subliminal olumlamaların ?
MErak ettim o çok istediğiniz şey oldu mu acaba ?bi kaç gündür nette dolanırken rastgeldiğim bir konu üzerine araştırma yapıyorum,daha önceden de denemelerim olmuştu ve sonuçlarını da bizzat yaşamıştım,tabi öyle bugün yapayım yarın olsun diye bişey söz konusu değil,önce inanmak,sonra içten istemek,dualarla arzularla bunu dile getirmek yani evrene söylemek,ve sonucunu beklemek...bunu her gün yaptım,defalarca,bıkmadım usanmadım ,inandım,kim ne derse desin onlara kulak asmadım,hayalini kurdum,istediğim şeyin resimlerini yapıştırdım her yana,tabi bunları yaparken gerçekten de bi gün ona ulaşıcağıma içten inanmıştım,kimin ne dediği umrumda olmadı,ulaştımda,aradan geçen zaman zarfında artık ona ulaşmış olmanın mutluluğu zaten pahabiçilemezdi.
konuyu açma sebebim ise,böyle deneyimleri olanlar var mı?neler yaptı?bunu öğrenmek istediğimden :)
rica ediyorum inanmayanlarınız yorum yapmasın
Evet bi cok seye ulaştım cnmMErak ettim o çok istediğiniz şey oldu mu acaba ?
Nasıl başardınız ?Evet bi cok seye ulaştım cnm
Hayatim cpk kotu bi zaman diliminden gecmisti
Bi anda dualarimla istedigim yone dogru degisti...
Konuyla ilgili detaylari hep yazdim yani olumlama nasil yapilir nasil istenr.... mantigini kavrarsan gerisi gelir ama iş sende bitiyoNasıl başardınız ?
Bende çok istiyorum
Merhaba.. Ne kadar sürede gerçekleşti isteğiniz?Konuyla ilgili detaylari hep yazdim yani olumlama nasil yapilir nasil istenr.... mantigini kavrarsan gerisi gelir ama iş sende bitiyo
Genelde düşüncelerinizi saldığınız zaman oluyor.Merhaba.. Ne kadar sürede gerçekleşti isteğiniz?
MerhabaMerhaba.. Ne kadar sürede gerçekleşti isteğiniz?
Yine yazmıştım buraya.Senelerdir bu konuyu bilirim, okurum, araştırırım.10 küsür seneden beri ama bi istikrar sağlayamadım isteklerimde.Merhaba
Yanlis hatirlamiyorsam 2-2.5 yil surdu
Bu surec cok zordu
Pes ettim vazgectim.ama tekrar toparlandim tekrar yaptm
Anliycaginiz asla nolursa olsun bırakmayın
Yine günlersen birgün rastgele açıp bir sayfa okumuşumdur ve karşıma ihtiyacım olan şey çıkmıştır...Selamlarrr canlarım.Harika ama çok yoğun bir haftaydı.Çok önemli,çok değerli bir davetten bahsetmiştim ya işte o davet gerçekleşti.Benim için muhteşem bir deneyimdi.Birçok ünlü sanatçılarımız vardı.Medyadan görmüşsünüzdür belki,hollywood da düzenlendi.Dopdolu 2 gündü.O harika stüdyoda,kırmızı halıda yürümek...tarifsiz bir duyguydu gerçekten.Diğer en güzel şey de konuştuğum ünlülerin de aynı ilgiyi bana göstermesiydi;kıyaftimi,beni,enerjimi beğenmeleriydi.Bir kere daha ne kadar özgüven dolu bir insan olduğunu kendime ispat ettim bu aradahep bunlar imajinasyonlar canlar
Her karşılaşmamda ve konuşmamda sanki yıllar önce tanıdığım kişilerle oturup sohbet ediyor gibiydi,ama biliyorum bunlar çoook normal daha önce yazdıklarım gibi hepimiz biriz ,birbirimizi hissediyoruz
![]()
Ayyy yaa ne güzel bir denk geliş,eşzamanlilikYine günlersen birgün rastgele açıp bir sayfa okumuşumdur ve karşıma ihtiyacım olan şey çıkmıştır...
Bugün özgüvenimi düşüren eski iş arkadaşımla karşılaştım da o zamanki benle şu anki benin özgüveni arasındaki farkı düşünüyordum. Aslında özgüvenimizi oluşturmada çevre de çok önemliymiş.Bunun sadece kendimizle ve deneyimlerimizle ilgili olduğunu düşünürdüm önceden.
Sonra rastgele bir sayfa okuyayım dedim de bu çıktı karşıma. Sizin sık kullandığınız cümle gibi tesadüf mü, asla :)
Bu konuda, alıntıladığım mesajınızdaki imajinasyonlarınızı nasıl yapıyorsunuz merak ettim. Sormak istedim :)
Ben bu soruları sordum ya o zaman, hepsinin cevabını aldım diyebilirim;inanilmaz güzel bağlantılarım oldu; öyle noktalar öyle yerlerde birleşti ki ben bile bu kadarını hayal edemezdim dedim. Şu an varlığına şükrettigim nezaket dolu insanlarla çevrelendim mesela; sonsuz şükürler olsun hepsinin varlıklarına tekrar tekrar ❣Böyle kapanma zamanlarında deli gibi sorular geçiyor aklımdan; hemen burada da biraz sorular sorayım
Hangi akılalmaz diyecegim olaylar zincirleri var ki hiç alakasız noktaların birleşmesi ile oluşan beni ve ailemi keyiften keyife,coşkudan coşkuya zıplatan ❣
Daha öncelerde tuh,vah ettiģim şeyler bugün bana fazlasıyla kolayca dönüş yapsa ve desem işte tam yeri tam zamanı bu desem bu mayıs ayında❣
Varlığına şükrettiğim hangi nezaket,zarafet,sevgi dolu-samimiyet-içtenlik dolu ilişkilerim var? İş ilişkisi,dostluk ilişkisi,aşk-aile... tüm alanlarım için neler mümkün???
Aklımdan bile geçirmedigim,sürdürülebilir hangi para kaynaklarım varki; banka hesabımda sürekli bir neşeli,harika,bolluk bereket icinde hareketliligi izledigim?
Çok defa aaa bu böyleymiymiş ben ne kadar farklı düşünmüşüm,kalıplamışım dediğim şeyler bir aydınmayla çok güzel alanlar açtılar ve eski-yeni tüm çekimlerimi dönüştürdüler. Başka hangi yargılarım var aslında tamamen illüzyon olan, yine bir aydınlanmayla ışık ışık olsa aydınlansa evrenim; harika çekimlerime dönse kolaylaşsa her şey???