- Konu Sahibi Pofuduqumm
Merhaba kızlar..
3 gündür çok bunaldım sizlerle paylaşmak istedim. Hemen konuya giriyorum.
ben 21 yasindayim ve gecmiste 16 yasindayken baslayan ve 3 sene devam eden bi iliskim oldu. Son zamanlarda cok uzaklasmistim derken biriyle birlikte oldugunu duydum sorgusuzca bitirdim. Sonra o askere gitti ve ben tekrar baristim. İstedim ki bana yaptigi ihanetin bedelini o dugun planlarinda hayallerindeyken odesin. Cunku biz birlikte cok masum hayaller kurmustuk hicbisey degil sadece birbirimizin yaninda olacaktik. O bizim hayallerimizi kirletti onun hayallerini de ben kirleteyim istedim.
Beni istemeye gelecekleri zamana istemiyorum seni dedim. İhanetini unutamiyorum beni boyle yikmistin iste dedim. Tamamen koptuk. Cok aradi sordu dön dedi ama benim icin artik bitmisti...
Simdi ben bi baskasiyla sözlüyüm... O ise yarın evleniyo.. Benimle kurdugu hayalleri bi baskasiyla gerceklestirecek..
ben sozlumu seviyorum. Ama neden onu dusunuyorum bilmiyorum
onun benim icin yaptiklari geliyo aklima.. Bi de sozlumun yapmadikları
içim acıyo.. Düşüncelerim, hislerim darmadağın..
Şimdi ne yapmalıyım, ne düşünmeliyim bilmiyorum..
bunları düsünmemem gerek artık biliyorum ama elimde degil..
fikirlerinize, düsüncelerinize ihtiyacım var.
Karısık oldu bıraz kusura bakmayın. Simdiden tesekkürler.
3 gündür çok bunaldım sizlerle paylaşmak istedim. Hemen konuya giriyorum.
ben 21 yasindayim ve gecmiste 16 yasindayken baslayan ve 3 sene devam eden bi iliskim oldu. Son zamanlarda cok uzaklasmistim derken biriyle birlikte oldugunu duydum sorgusuzca bitirdim. Sonra o askere gitti ve ben tekrar baristim. İstedim ki bana yaptigi ihanetin bedelini o dugun planlarinda hayallerindeyken odesin. Cunku biz birlikte cok masum hayaller kurmustuk hicbisey degil sadece birbirimizin yaninda olacaktik. O bizim hayallerimizi kirletti onun hayallerini de ben kirleteyim istedim.
Beni istemeye gelecekleri zamana istemiyorum seni dedim. İhanetini unutamiyorum beni boyle yikmistin iste dedim. Tamamen koptuk. Cok aradi sordu dön dedi ama benim icin artik bitmisti...
Simdi ben bi baskasiyla sözlüyüm... O ise yarın evleniyo.. Benimle kurdugu hayalleri bi baskasiyla gerceklestirecek..
ben sozlumu seviyorum. Ama neden onu dusunuyorum bilmiyorum

onun benim icin yaptiklari geliyo aklima.. Bi de sozlumun yapmadikları

içim acıyo.. Düşüncelerim, hislerim darmadağın..
Şimdi ne yapmalıyım, ne düşünmeliyim bilmiyorum..

bunları düsünmemem gerek artık biliyorum ama elimde degil..

fikirlerinize, düsüncelerinize ihtiyacım var.
Karısık oldu bıraz kusura bakmayın. Simdiden tesekkürler.