Düşüncelerim, hislerim darmadağın... :(

Sözlün gelip konu acsaydı ya da sen onun böyle düşündüğünü öğrenseydin topa tutardik onu.

simdiye kadar bu kadar dusunmuyodum. Ama son 3 gundur butun ruyalarimda o var. Gozumu kapatiyorum o geliyo. Sadece aklimdan ciksin istiyorum suan :(

İşte dediğim gibi hemen imkansız aklından çıkması biraz zamana ihtiyacın var.üzülme başka şeylerle oyalan hoş bu da kar etmiyecektir ama başka yapıcak bir şey yok canım inşallah zaman sana güzel şeyler getirir.

Merhaba kızlar..
3 gündür çok bunaldım sizlerle paylaşmak istedim. Hemen konuya giriyorum.
ben 21 yasindayim ve gecmiste 16 yasindayken baslayan ve 3 sene devam eden bi iliskim oldu. Son zamanlarda cok uzaklasmistim derken biriyle birlikte oldugunu duydum sorgusuzca bitirdim. Sonra o askere gitti ve ben tekrar baristim. İstedim ki bana yaptigi ihanetin bedelini o dugun planlarinda hayallerindeyken odesin. Cunku biz birlikte cok masum hayaller kurmustuk hicbisey degil sadece birbirimizin yaninda olacaktik. O bizim hayallerimizi kirletti onun hayallerini de ben kirleteyim istedim.
Beni istemeye gelecekleri zamana istemiyorum seni dedim. İhanetini unutamiyorum beni boyle yikmistin iste dedim. Tamamen koptuk. Cok aradi sordu dön dedi ama benim icin artik bitmisti...
Simdi ben bi baskasiyla sözlüyüm... O ise yarın evleniyo.. Benimle kurdugu hayalleri bi baskasiyla gerceklestirecek..
ben sozlumu seviyorum. Ama neden onu dusunuyorum bilmiyorum :(
onun benim icin yaptiklari geliyo aklima.. Bi de sozlumun yapmadikları :(
içim acıyo.. Düşüncelerim, hislerim darmadağın..
Şimdi ne yapmalıyım, ne düşünmeliyim bilmiyorum.. :(
bunları düsünmemem gerek artık biliyorum ama elimde degil.. :(
fikirlerinize, düsüncelerinize ihtiyacım var.
Karısık oldu bıraz kusura bakmayın. Simdiden tesekkürler.

onun sana yaptığı ortada bir başkasıyla birlikte olmuş.. hala bu sözleri mi söylüyorsun..

ayrıca için ne kadar kin dolu şaşırdımm:19::19: ve daha yaşın 21......

herkes yaptığını bir şekilde bulurdu Allah'a havale etseydin ama planlı bir şekilde intikam düşünüp istemeye gelecekleri gün bunu yapman.:19::20:

Allah kalbine sevgi ve merhamet versin. :31::31: Umarım sözlünün canını yakmazsın.

Lichiamia;
ben simdi onunla konusmadim. İntikam diye bahsettigim seyi sanirim anlamamissinz. Ben sadece bana yaptigi ihaneti hic soyleden birakmistim onu. Hic bisey demeden gitmistim. Baristim ve beni istemeye gelecekleri zamana istemedigimi soyledim ona. İhanetini bildigimi soyledim. Bu sekilde bitirdim yani. Bunan bahsediyorum ben. Yoksa oyunlar pesinde degilim.
Ayrica suan gel dese kosup gitmem kesinlikle. Beni ne kadar mutlu ettiyse ihanetini kabullenemedim hic bi zaman simdide edemem.
benim dusncelerim onceden cok sevmis ldugum kisinin benimle hayaller kuran kisinin yarin onlari bi baskasyla gerceklestiriyo olmasi.
sozlum nasil ayrildigimizi biliyo. Bana bunun icin kizmadi hic bi zaman. Tesekkur ederim

:)) Peki neden önceden sevmiş olduğun,şu an sevmediğini söylediğin kişinin seninle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşaması seni rahatsız ediyor?

simdiye kadar bu kadar dusunmuyodum. Ama son 3 gundur butun ruyalarimda o var. Gozumu kapatiyorum o geliyo. Sadece aklimdan ciksin istiyorum suan :(

Bu kadar yoğunlaşmanın sebebi,yarın evleniyor olmasıdır herhalde.
Birkaç güne düzelirsin :)

Evlenen eski sevgili bazen ufak bir sızıya yolaçar.
Bazen de kaçan balık büyük olur.

Not : Aslında büyük değildir anlamında :)

Kizlar butun yazdiklarinizi okuyorum ama mobilden girdigm icin hepsine cevap yazamiyorum kusura bakmayin lutfen.
3 sene boyunca intikam almak icin konusmadim. 3 sene sonunda 4 ay ayri kaldiktan snra baristim tekrar o da bana ihanet ettigini benim yokettigi hayallerimi o da anlasin istedigim icindi. Barismistim ama dogru duzgun konusmuyordum bile. 3 hafta kadar surdu bu durum zaten. Yoksa 3 sene boyunca intikam diye yanip tutusmadim. Bunu da yapmamam gerekirdi fakat o an yapmis bulundum.
onun yaptiklari sozlumun yapmadiklari derken bi cicek gezip tozmadan bahsetmiyorum. Davranislardan bahsediyorum.
simdi niye bu kadar aklima geliyo anlamiyorum. Bundan bunaldim. Aklimdan ciksin istiyorum :( Tesekkur ederim ayrica dusunceleriniz icin.

:)) Peki neden önceden sevmiş olduğun,şu an sevmediğini söylediğin kişinin seninle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşaması seni rahatsız ediyor?

inan bende bilmiyorum bunu. Kizin adini dahi sormadim. Haftaya annemler gelecek ve dugun cd lerini gorucem... Yani butun bunlar gozume girecek benim.. Belki de bundan rahatsiz olucam. Bende bilmiyorum bunu... :(

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu kadar yoğunlaşmanın sebebi,yarın evleniyor olmasıdır herhalde.
Birkaç güne düzelirsin :)

Evlenen eski sevgili bazen ufak bir sızıya yolaçar.
Bazen de kaçan balık büyük olur.

Not : Aslında büyük değildir anlamında :)

belki de..
suan aklimdan cikmasindan baska bi dusuncem yok..

canım seni anlamam zor ne desem yalan olur çünkü eşim ilk sevgilim sevgililik evlilik dahil 8 yıldır birlikteyim eşimle :) keşke ahhh alacak birşey yapmasaydın ben çok korkarım ahh almaktan Allah çıkarır sonuçta sözlünü sevmiyorsan onada yazık sonuçta hala beraber olman

E birşeyler paylaşmışsın doğal olarak etkisinde kalıyorsun çok derin duygularla düşünmüyorsun bunları emin ol ve sözlünle önünde yaşayacağınız zamana odaklan. Evinin eksikleriyle uğraş ne bileyim gelinlik bak şu dönemin tadını çıkar :34:

Diyorsun ki eski sevgilinin yaptıklarını sözlün yapmıyormuş ama kimse de dört dörtlük değil eğer eski sevgilin öyle olsaydı ayrılmazdınız değil mi? Herkesin eksikleri vardır özellikle çiftlerin işte o yüzden çift diyoruz birbirlerini tamamlıyorlar öyle kabulleniyorlar çok bir uçurum yoksa sorun da olmuyor.

canım seni anlamam zor ne desem yalan olur çünkü eşim ilk sevgilim sevgililik evlilik dahil 8 yıldır birlikteyim eşimle :) keşke ahhh alacak birşey yapmasaydın ben çok korkarım ahh almaktan Allah çıkarır sonuçta sözlünü sevmiyorsan onada yazık sonuçta hala beraber olman

ne guzel Allah mutlu etsin.. Sozlumu seviyorum tabiki. Ama son gunlerde bunlar aklimdan cikmiyor elimde degil. Dusunmeden edemiyorum :(

Benim de anlamadığım illa hemen söz nişan aşamasına neden geliyorsunuz hislerinizden emin olmadan daha yaşınız da 21 ne bu acele ?

E birşeyler paylaşmışsın doğal olarak etkisinde kalıyorsun çok derin duygularla düşünmüyorsun bunları emin ol ve sözlünle önünde yaşayacağınız zamana odaklan. Evinin eksikleriyle uğraş ne bileyim gelinlik bak şu dönemin tadını çıkar :34:

Diyorsun ki eski sevgilinin yaptıklarını sözlün yapmıyormuş ama kimse de dört dörtlük değil eğer eski sevgilin öyle olsaydı ayrılmazdınız değil mi? Herkesin eksikleri vardır özellikle çiftlerin işte o yüzden çift diyoruz birbirlerini tamamlıyorlar öyle kabulleniyorlar çok bir uçurum yoksa sorun da olmuyor.

tesekkur ederim canim. Eski adi ustunde gecti bitti diyorum. Yolumuz ayrildi ikimizde bi baskalariyla yola devam ediyoruz. Olmasi gereken de bu.. Ama simdi onun aklima gelmesi neden? İkimizde baska hayatlar kurmus yollar secmisken aklima simdi bu kadar gelmesi bunaltti beni :(

Herkes yeni bir hayat kurmuş, ve kendi kaderini yaşıyor. 16 yaş çocukluk aşkı, son derece masum ama geçmiş geçmişte kalmış. Düşünmek ne getirecek sana? Hatıraların peşini bırak ve şu an olduğun insanla mutlu ol.

biz sana yapma yahut yap desek de hiç bir yardımcı amayız hisler senin hissin yaşaman gerek bence sen ayrılığı tam anlamıyla yaşamadan sözlünü bulmuşsun ikincisi yaşın çok genç biriyle sözlenmek biriyle sözden dönmek kafanı karıştırmış biraz kafanı duygularını dinle sen ilk sevdiğinden ihanet için ayrıldın ya suanda senin de yaptığının sözlük anlamı bu ihanet için illa bedenini kullanılması gerekmiyor beyinle de ihanet ediliyor ve bana sorarsan en ağır ihanettir yanlış anlama seni kınamıyorum dönem dönem bende bunları yaşadım seni anlıyorum da sadece yaran kabuk bağladıysa kanatma kanıyorsada o yarayı başkalarını merhem ederek kapatma unutma en çok sen üzülürsün çünkü insan en çok kendini üzermiş tecrübeyle şabit...........

Back
X