düşüncelerimin eleştirilmesi ...

İnsanların değiştiremeyeceği görünümleri hakkında yapılan olumsuz yorumlar her zaman çok incitici olur. Çünkü bu bizim elimizde olan birşey değildir.
Örneğin;
Senin burnun yamuk,
Dişlerin seyrek,
Gözlerin kocaman gibi gibi..

Biz onların bir tüyünü yaratamayız!

Benim sinir olduğum şey de konu sahipleri konu açınca neden ilgilenmiyor:47:? Biz üşenmeyip okuyup yorum yazıyoruz bi zahmet konu sahipleri de cevap yazsın. :20:Konu sahibi arkadaş lafım sadece sana değil bu kkda genelde gördüğüm bir durum belirtmek istedim.:31:

şimdi link deki yorumuna baktımda sen eleştirmemişsin "arkadaşım ben hiç beğenmedim yüz şeklini" demek eleştiri değil bana göre..çok kırıcı olmuş,hemde çok...

şimdi link deki yorumuna baktımda sen eleştirmemişsin "arkadaşım ben hiç beğenmedim yüz şeklini" demek eleştiri değil bana göre..çok kırıcı olmuş,hemde çok...

Hımm yüz şeklimizi kendimiz seçmiyoruz sonuçta değil mi ? Elbise mi bu. Haksızsın bence... Kadesa'ya katılıyorum.

Son düzenleme:
üzgünüm herkese teker teker yorum yapamayacağım ama tek tek okudum yorumlarınızı evde olmadığım içinde geç cevaplamak durumunda kaldım
elbette sizlerde haklısınız ama benim amacım kimseyi kırmak kendisini kötü hissetmesi için değildi herkese fikirlerini bildirdikleri için teşekkür ediyorum
tweety sahıs adına konu açmak yasaktır derken ?????
iyi oku istersen genel olarak gördüğüm bir sıkıntı bu diye belirttim dikkatli okursan anlarsın
evet sana yazdığım yorumun hala yerinde bir yorum olduğunu düşünüyorum

üzgünüm herkese teker teker yorum yapamayacağım ama tek tek okudum yorumlarınızı evde olmadığım içinde geç cevaplamak durumunda kaldım
elbette sizlerde haklısınız ama benim amacım kimseyi kırmak kendisini kötü hissetmesi için değildi herkese fikirlerini bildirdikleri için teşekkür ediyorum
tweety sahıs adına konu açmak yasaktır derken ?????
iyi oku istersen genel olarak gördüğüm bir sıkıntı bu diye belirttim dikkatli okursan anlarsın
evet sana yazdığım yorumun hala yerinde bir yorum olduğunu düşünüyorum

sen uyelere ozel konu acmissin yani bizim yorumlarimizi begenmedigin icin bizlere yonelik acmissin ister kabul et ister etme...
bende sana yazdigim yorumun yerinde oldugunu dusunuyorum hatta su saatten sonrada eminim yaptigim yorumdan...
bana isine bak dedin peki benle ayni fikirde olanlara niye isine bak demiyorsun cunku haksizsin...
gayet iyi okudum merak etme sen...:ssz:

Kurabiyecim bende o yorumu gördüm ve senin yazdığını görünce çok şaşırdım.
Açıkçası böyle bir tepki beklemezdim ben senden...
Bi insanı beğenmeyebiliriz evet ama direk seni hiç beğenmedim demek o kişi için çok kırıcı olabilir...
Beğenmiyorsak yorum yapmak yerine susmak en iyisidir.
Bi insanın saçı kıyafeti tarzı beğenilmediği zaman söylendiğinde kırıcı olmaz çünkü kişi bunları yeri geldiğinde değiştirebilir. yada bu benim zevkim der susar.
Ama bi insanın yüzünü beğenmediğini söylediklerinde bunu değiştirme şansı yoktur ki ve karşı taraf için gerçekten çok kırıcı bir şeydir..
Beğenmediysen keşke yorum yapmadan geçseydin.Çünkü orda birde güzelmiyim çirkinmiyim sizce nasılım diye bi soruda yoktu sadece foto paylaşmış o arkadaş...

sen uyelere ozel konu acmissin yani bizim yorumlarimizi begenmedigin icin bizlere yonelik acmissin ister kabul et ister etme...
bende sana yazdigim yorumun yerinde oldugunu dusunuyorum hatta su saatten sonrada eminim yaptigim yorumdan...
bana isine bak dedin peki benle ayni fikirde olanlara niye isine bak demiyorsun cunku haksizsin...
gayet iyi okudum merak etme sen...:ssz:

ben genel olarak karşılaştığım bi konudan bahsettim sadece kendi yaşadığımı baz alarak açmadım bu konuyu mesajı alan almıştır zaten konumun kapatılması için yöneticilere mesaj attım
ayrıca haddini bil benim haklı veya haksız olmam senin belirleyeceğin bişey değil
orada diğer kişilerde kırıcı olduğumu düşünüp yorum yapmışlar ama nedense ben bi tek sana karşı sert üslup kullanmışım çünkü hakediyosun :51:

Son düzenleme:
birisi bir foto koyar ve sende bakıp aa şu rengi sana yakıştıramadım ya da makyajını beğenmedim dersin bu çok normal.bazen arkadaşlarımıza da diyoruz,bu elbise sana yakışmamış vb...ama bir fotoya bakıp da yüz şeklini beğenmedim demek bence de etik değil..yüz şeklini değiştiremeyeceğine göre bir insana bunu demenin manası nedir?

Laf ağızdan çıktığı anda sen onun esirisin demektir. Ve esir olmuşsun. O yüzden her düşündüğünü söylememek en iyisi.

herkese açık foto yükleyen kişi, gelicek olumlu olumsuz tüm tepkilere açığım demiş oluyor bir bakıma, bende bugün ilk defa albümleri gezdim,
ameliyat burun fotoları falan var, hani merak ediyorruz sonucunu biz istiyoruz yüklemesini falanda, adam kalkmış tatil fotosunu vs herşeyi yüklemiş, bunun için farklı siteler var, merak edeni oraya eklersin
istemediğin yorumlarla da karşılaşmazsın,
yeterli olgunluğa erişememiş insana söylenicek birşey yok, kompleksleriyle mutlu olabilirler belki :)
onun haricinde kendi düşüncelerini söyleyebiliyor olman ve bunu sonuna kadar savunmanı çok beğendim ve arkandayım :3:

Laf ağızdan çıktığı anda sen onun esirisin demektir. Ve esir olmuşsun. O yüzden her düşündüğünü söylememek en iyisi.

After, burdan söylemek istiyorum. Birkaç gündür gözüme çarpıyorsun. Avatarındaki yakuşukluyu çok beğendim. Bu yüzden seni erkek gibi algılamaya başladı zihnim. Yakında bir özel mesaj alabilirsin. Sana aşkımı ilan edebilirim , o derece beğendim yakuşukluyu :9:

Back
X