- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.545
- 448
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
bence acele etmiyorsun.. ama "tanıyalım" demişsin yaa,kendini tanıtmaya çalışıyor..cesaret edemiyor.. sadece öyle bir şey söyle veya yap ki "bu kız da benden hoşlanıyor artık eminim" desin..şuan bence emin degil senin de ondan hoşlandıgından.. sonra bekle ve gör :)yeterince ilgili davranıyorum aslında ama bana en başında tanıyalım birbirimizi diyerek konuşmayı başlattı yani tanımaya çalışıyoruz ama 1 ay geçyi ya ben mi acele ediyorum ki acaba
utangaç birisi değil aslında kurduğu cümleler arkadaş ortamındaki hal ve hareketleri falan gayet rahat relax. açık açık sormaya çekiniyorum açıkcası
Arkadasim sen sorunu yanlis yerde ariyorsun. Sorun sana teklifte bulunmamasi degil, sorun bir yerde karsilastiginizda sana bir merhaba dememesi. Bunun sebebini ona sormakta cekinmemelisin.
bence acele etmiyorsun.. ama "tanıyalım" demişsin yaa,kendini tanıtmaya çalışıyor..cesaret edemiyor.. sadece öyle bir şey söyle veya yap ki "bu kız da benden hoşlanıyor artık eminim" desin..şuan bence emin degil senin de ondan hoşlandıgından.. sonra bekle ve gör :)
İşte açık açık soramıyorsan ima et diyorum canım başka türlü işin içinden çıkamazsın ,1 ay uzun bir süre tanımak için. Açıkcası onun yerine kendimi koyduğumda böyle birşeyi neden yaparım diye düşündüğümde aklıma birtek oyalamak geliyor. Hoşlandığım ya da konuşma halinde olduğum ya da görüştüğüm başka biri varsa, telefonda yazışır ama yüz yüze geldiğimde çaktırmam :/
canım bazen öküz de olabiliyorlar :) sen onun senden hoslandıgına eminsen senin çekinecek bir şeyin yok.sen de onun emin olmasını sagla.. yani kısaca sıra sendebaşta çok mesafeliydim ama şimdi beni mutlu ettiğini bile söyledim kendisine yani anlamaması içim afedersiniz ama öküz olması gerekiyor :) ama gayette akıllı bi çocuk neden böy e yapıyor bilmiyorum
merhabalar herkese bi konuda düşüncelerinize ihtiyacım var.. şuanda konuştuğum birisi var sevgili değiliz ama bana olan ilgisi fazla whatsapptan yazışıyoruz çoğunlukla yani telefonla veya yüzyüze görüşmemiz olmadı. 1 ay önce bi mekanda beni görmüş ve etkilenmiş bana ulaşarak tanımak istemişti. geçmiş konularımdan bilirsiniz sancılı dönemlerden geçtim.. iyi birisi gerçekten ilgiside fazla ama hiçbişey yapmıyor yani arada sırada aynı mekanda karşılaştığımızda görüyoruz birbirimizi beni görünce heyecanlanıyor falan arkadaşlarının hepsi tanıyor beni ama hala bir gelişme yok mesajlaşıyoruz sadece. 1 ayda çok şey paylaştık yani o beni bende onu tanıyor sayılırız artık. bilmiyorum çok mu aceleci davranıyorum ama artık yoruldum gerçekten eğer böyle devam edecekse oyalamasın beni istiyorum. böyle ne olduğu belli olmayan bir durumda ne yapacağımıda şaşırdım. bi görüşme teklifinde bile bulunmuyor. mesela geçen gün o bahsettiğim mekanda karşılaştık yüzünü görmek çok iyi geldi azda olsa yüzünü gördüm diyor. yani çok tuhaf yada bana öyle geliyor.. kızlar böyle tanıma olur mu ? bana olan ilgisini her fırsatta dile getiriyor ama bi icraat yok 1 ay oldu artık oyalanmak istemiyorum.sizlerin fikirlerini merak ediyorum
DİPNOT: Kızlar bahsettiğim kişi öyle yakışıklı birisi değil yani beni çok beğeniyor çok güzelsin güzellik falan diye hitap ediyor sürekli yani benim bundan önce görüşüp sevgili olduğum çocuklar gerçekten hoş tiplerdi. bu çocukta beni çeken efendiliği oldu yani benim yanımda hor kalmaktan mı çekiniyor acaba çünkü sürekli güzelliğimi dile getiriyor
merhabalar herkese bi konuda düşüncelerinize ihtiyacım var.. şuanda konuştuğum birisi var sevgili değiliz ama bana olan ilgisi fazla whatsapptan yazışıyoruz çoğunlukla yani telefonla veya yüzyüze görüşmemiz olmadı. 1 ay önce bi mekanda beni görmüş ve etkilenmiş bana ulaşarak tanımak istemişti. geçmiş konularımdan bilirsiniz sancılı dönemlerden geçtim.. iyi birisi gerçekten ilgiside fazla ama hiçbişey yapmıyor yani arada sırada aynı mekanda karşılaştığımızda görüyoruz birbirimizi beni görünce heyecanlanıyor falan arkadaşlarının hepsi tanıyor beni ama hala bir gelişme yok mesajlaşıyoruz sadece. 1 ayda çok şey paylaştık yani o beni bende onu tanıyor sayılırız artık. bilmiyorum çok mu aceleci davranıyorum ama artık yoruldum gerçekten eğer böyle devam edecekse oyalamasın beni istiyorum. böyle ne olduğu belli olmayan bir durumda ne yapacağımıda şaşırdım. bi görüşme teklifinde bile bulunmuyor. mesela geçen gün o bahsettiğim mekanda karşılaştık yüzünü görmek çok iyi geldi azda olsa yüzünü gördüm diyor. yani çok tuhaf yada bana öyle geliyor.. kızlar böyle tanıma olur mu ? bana olan ilgisini her fırsatta dile getiriyor ama bi icraat yok 1 ay oldu artık oyalanmak istemiyorum.sizlerin fikirlerini merak ediyorum
DİPNOT: Kızlar bahsettiğim kişi öyle yakışıklı birisi değil yani beni çok beğeniyor çok güzelsin güzellik falan diye hitap ediyor sürekli yani benim bundan önce görüşüp sevgili olduğum çocuklar gerçekten hoş tiplerdi. bu çocukta beni çeken efendiliği oldu yani benim yanımda hor kalmaktan mı çekiniyor acaba çünkü sürekli güzelliğimi dile getiriyor
canım bazen öküz de olabiliyorlar :) sen onun senden hoslandıgına eminsen senin çekinecek bir şeyin yok.sen de onun emin olmasını sagla.. yani kısaca sıra sende
Böyle abudik gubudik adamla ben olsam iletişimi keserdim.
Mesajmış,faceymiş,boş işler bence.
Hoşlanan,beğenen,tanımak isteyen adam yanından ayrılmaz bu selam bile vermiyormuş.
Yol ver gitsin.
bence sakın sen deme görüşelim buluşalım diye
akışına bırak durumu zamanı geldiğinde o söyleyecektir zaten
görüşelim diye
seni güzel bulmasında ve bunu sürekli dile getirmesinde de bir
anormallik görmedim çünkü henüz 1 aydır mesajlaşıyorsunuz
tabiki de sürekli söylemesi gerekiyor:)
Yakışıklılık hersey degil. Karakter daha önemli.bence görüşerek kaybedecek bişeyin yok..
Aceleci davranmak istememsini anlarim benimde yapim bu sekildedir ama bu durum bana direk sevgilisi var dedirtti.yani gunahini gercekten almak istemem ama cok buyuk ihtimalle sevgilisi var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Böyle abudik gubudik adamla ben olsam iletişimi keserdim.
Mesajmış,faceymiş,boş işler bence.
Hoşlanan,beğenen,tanımak isteyen adam yanından ayrılmaz bu selam bile vermiyormuş.
Yol ver gitsin.
"Guzellik" diyebilecek kadar rahat ama teklif edemeyecek hatta laf arasinda "bi kahve icelim mi" diyemeyecek kadar cekingen...
Ilginc dogrusu.
Aklima dustuyse kavga gurultu de olsa ilk adimi atardim. Ama cok icinize sinmiyorsa bosverin gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?