düşünceleriniz benim için önemli

yeterince ilgili davranıyorum aslında ama bana en başında tanıyalım birbirimizi diyerek konuşmayı başlattı yani tanımaya çalışıyoruz ama 1 ay geçyi ya ben mi acele ediyorum ki acaba
bence acele etmiyorsun.. ama "tanıyalım" demişsin yaa,kendini tanıtmaya çalışıyor..cesaret edemiyor.. sadece öyle bir şey söyle veya yap ki "bu kız da benden hoşlanıyor artık eminim" desin..şuan bence emin degil senin de ondan hoşlandıgından.. sonra bekle ve gör :)

utangaç birisi değil aslında kurduğu cümleler arkadaş ortamındaki hal ve hareketleri falan gayet rahat relax. açık açık sormaya çekiniyorum açıkcası

İşte açık açık soramıyorsan ima et diyorum canım başka türlü işin içinden çıkamazsın ,1 ay uzun bir süre tanımak için. Açıkcası onun yerine kendimi koyduğumda böyle birşeyi neden yaparım diye düşündüğümde aklıma birtek oyalamak geliyor. Hoşlandığım ya da konuşma halinde olduğum ya da görüştüğüm başka biri varsa, telefonda yazışır ama yüz yüze geldiğimde çaktırmam :/

başta çok mesafeliydim ama şimdi beni mutlu ettiğini bile söyledim kendisine yani anlamaması içim afedersiniz ama öküz olması gerekiyor :) ama gayette akıllı bi çocuk neden böy e yapıyor bilmiyorum

evet çok haklısınız çok ilginç gerçekten ima edeceğim dediğiniz gibi ama off çok zor

başta çok mesafeliydim ama şimdi beni mutlu ettiğini bile söyledim kendisine yani anlamaması içim afedersiniz ama öküz olması gerekiyor :) ama gayette akıllı bi çocuk neden böy e yapıyor bilmiyorum
canım bazen öküz de olabiliyorlar :) sen onun senden hoslandıgına eminsen senin çekinecek bir şeyin yok.sen de onun emin olmasını sagla.. yani kısaca sıra sende

bence sakın sen deme görüşelim buluşalım diye
akışına bırak durumu zamanı geldiğinde o söyleyecektir zaten
görüşelim diye
seni güzel bulmasında ve bunu sürekli dile getirmesinde de bir
anormallik görmedim çünkü henüz 1 aydır mesajlaşıyorsunuz
tabiki de sürekli söylemesi gerekiyor:)

Yakışıklılık hersey degil. Karakter daha önemli.bence görüşerek kaybedecek bişeyin yok..

Aceleci davranmak istememsini anlarim benimde yapim bu sekildedir ama bu durum bana direk sevgilisi var dedirtti.yani gunahini gercekten almak istemem ama cok buyuk ihtimalle sevgilisi var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle abudik gubudik adamla ben olsam iletişimi keserdim.
Mesajmış,faceymiş,boş işler bence.
Hoşlanan,beğenen,tanımak isteyen adam yanından ayrılmaz bu selam bile vermiyormuş.
Yol ver gitsin.

"Guzellik" diyebilecek kadar rahat ama teklif edemeyecek hatta laf arasinda "bi kahve icelim mi" diyemeyecek kadar cekingen...
Ilginc dogrusu.

Aklima dustuyse kavga gurultu de olsa ilk adimi atardim. Ama cok icinize sinmiyorsa bosverin gitsin.

İlk adımı ondan beklemene gerek yok bence. Sevgili olalım diyecek değilsin. Mesela telefonda konusurken " yarın şurda işim var, sonrasında bir kahve içebiliriz istersen" diyebilirsin. Ya da mekanda karşılaştığınızda yanına gidip merhaba diyebilirsin. Bunlar seni aceleci ya da çok istekli göstermez ki.

canım seni tanımayan bir insan senden hoşlanıyorsa zaten görüntünü beğendiği içindir. yani güzel bulması gayet normal ama güzel buluyor diye kendini küçük gördüğünü sanmam.

çünkü erkeklerde tip o kadar önemli kabul edilmez. mesela sen ondan zengin olsaydın ya da eğitimin işin daha iyi olsaydı anlardım ama erkekler buna o kadar takılmazlar.

tam ne düşündüğünü bilemicem ama belki senin ilginden emin olmadığı için buluşalım diyemiyordur. eğer sen ilgini belli etmiyorsan biraz belli edebilirsin.

Son düzenleme:
Hoşlanan,beğenen,tanımak isteyen adam yanından ayrılmaz bu selam bile vermiyormuş.
Yol ver gitsin.

bir derdim vara konu açarsam gözüm en çok senin yazdıklarını arar kaç senedir hatırlamıyorum hangi yorumunu görsem katılıyorum. Konu sahibi, Laale ne diyor mutlaka dikkate al aynen altına imzamı atıyorum

evet bende sizinle aynı düşüncedeyim

Yol ver gitsin.

öyle mi dersiniz ? ön yargılı adım atmak istemiyorum aslında ama sizde haklısınız kafam çok karışık

"Guzellik" diyebilecek kadar rahat ama teklif edemeyecek hatta laf arasinda "bi kahve icelim mi" diyemeyecek kadar cekingen...
Ilginc dogrusu.

Aklima dustuyse kavga gurultu de olsa ilk adimi atardim. Ama cok icinize sinmiyorsa bosverin gitsin.

evet aynen tespitiniz çok doğru fevri davranışta bulunmak istemiyorum ona biraz daha zaman vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…