Aile Planlaması Düşünceleriniz nelerdir

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
500
53
Merhaba güzel insanlar
Acaba gerçekden doğru mu diye merak ediyorum
Kız bebek olması için
kızlarda 3veya 4 gün yumurtlamadan önce oluyormuş
Erkekler de ise 2-3 gün önce bu doğru bilgi mi ? herkes bunu söyler oldu
Merak ediyorum sizde bunu takip etiniz mi ben ilk bebeğimde duyduğum halde takip etmedim allahım ne nasip ederse dedim. Ama şimdi düşünür oldum çünkü bi oğlum var biçe kızım olurda aile planlaması bitiyor benim için yaşım 30 üzeri olduğundan 3. Çocuk olması zor
Herkese teşekkürler şimdiden

Nasıl yani ilk kez duydum ? Ben düzenli ilişki denedm yumurtlama günü ilşki oldu ikiside kız dogru muymuş

Alakası yok. Bilimsel hiçbir dayanağı yok. İtibar etmeyin.

Yumurtlamadan 3, 4 gün önce olursa kız, yumurtlama günü olursa erkek olduğunu söyleyen yazılar okudum. Y kromozomu dayanıksız ama hızlıymış yumurtlama günü olursa direkt gidip döllüyor, X ise daha dayanıklı ve yavaş, yumurtlamadan bir kaç gün önce olursa y hızlı gidiyor ama dölleyecek yumurta olmayınca ölüyor dayanıklı x ler bekliyor yumurta gelince döllüyor ve kız bebek geliyor. Doğru mu değil mi bilmem benim bir oğlum bir kızım var, hiç böyle şeylere dikkat etmedim. Beslenme şeklinin de vajen ph sını etkilediği bu şekilde x veya y kromozomuna daha çok yaşam şansı verdiği ile ilgili yazılar var, bir de Çin takvimi falan var, hepsi cinsiyet belirleme üzerine ama etkisi var mıdır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…