Düşünceleriniz önemli

Bilmiyorum hep böyle söylüyorlar o yüzden kararsız kaldım

küçük çocuklarda bile saç uzatmanın hiçbir mahsuru yok (terleme dışında) kızımın saçları belinde ve ben takıntılı olduğum için çok araştırdım. tamamen hurafe.

Vitamin konusu hurafe sanırım ama kestirirseniz en azından zamandan kazanırsınız.Uzun saçı yıkaması kurutması şekillendirmesi az iş değil.Bele kadar kullanmak yerine bir karış kestirseniz kata gerek kalmayabilir.

Vitamin konusu hurafe sanırım ama kestirirseniz en azından zamandan kazanırsınız.Uzun saçı yıkaması kurutması şekillendirmesi az iş değil.Bele kadar kullanmak yerine bir karış kestirseniz kata gerek kalmayabilir.
Evet çok zor ama şuna var herkez saçınıza hayran oluyo ama en zoru herkez saçıma dokanıyo o hiç hoş değil

Ama dert sonuçda kıyamıyorum :KK16:
ah canıııımmm ben saçıma ne kürler ne bakımlar ne avuç dolusu paralar harcıyorum bi bilsennnn....uçlarından aldır birazcık hafif katlı kestir düzene girer

Ben bu saçlarıma kıyamıyorum olayını ömrüm boyunca anlamadım alayamicam sanırım.

Kökü sende yahu, ne olacak kestirsen. Çok uzun saç bence kimseye yakışmıyor zaten. En uzun kürek kemiklerinin altında olmalı. Hele bir de boy kısaysa saçtan ibaret gibi görünüyor hatunlar.

Dalgalı saç kat atınca kabarmaz, aksine daha şekilli durur. Sadece ara makas attırma. Onu yaparlarsa ilk bir ay çok beğenirsin sonra bonus kafa olursun.
Ya ole deme insan bi heves uzatio sonra kestirirken ici gidio bole sanki bi parcasi eksiliomus gbi:KK23:
Kokun sende oldugunu bilmek yetmio yani o zorlu ve uzun sureci basa sarmak demek.
Bi de bag kuruosun sanki saclarla:KK19:
Ay sac konudunda hassasim yani:oops:

Ara makas asla attırmam onun sonuçlarını biliyorum ama gerçekten kıyılmıyo o kadar uzuyor ki alışıyorsun sonra çevren alışıyor asla kestirme baskısı altında ne yapıcam bilemiyorum

Uzayan saçın varsa kıy gitsin, bak geçen yaz başı neredeyse belimdeki saçlarımı kısacık erkek gibi kestirdim. Şu an kürek kemiklerimin altında. Bir sene olmadı daha.

Ya ole deme insan bi heves uzatio sonra kestirirken ici gidio bole sanki bi parcasi eksiliomus gbi:KK23:
Kokun sende oldugunu bilmek yetmio yani o zorlu ve uzun sureci basa sarmak demek.

Bi ben hassas değilim sanırım. Şekilden şekile sokuyorum 3-5 ayda yine uzuyor.

Sende bendensin kıyılmıyo:KK15:

''butun vıtamın saclarıma gıdıyor'' iddiası tamamen yanlıs Doktora sordum.Bilginiz olsun.Yeni tarzınız hayırlı ugurlu olsun efem.

ah canıııımmm ben saçıma ne kürler ne bakımlar ne avuç dolusu paralar harcıyorum bi bilsennnn....uçlarından aldır birazcık hafif katlı kestir düzene girer
Yani böyle saçları olamayan var kimisinin saçları uzamıyobile her ay düzenli olarak kestiriyorum zaten ama sağlıklı saç hemen uzuyor o yüzden biraz dertliyim uzayınca hiç kuaföre gidesim gelmiyo

Ama beline kadar uzaması zaman alıyor uzun saç dediğin belde olur bence

Biraz daha yaşın büyüyünce anlayacaksın o kadar uzun saçın kimseyi daha güzel göstermediğini. Bir zamanlar ben de üstüne oturuyordum saçımın, şimdi ohalime bakıp gülüyorum.

Ha elli küsur yaşında saçı totosunda olan bir tanıdığımda var, cadı sila gibi dolanıyor ortalıkta. Bazı insanlardaki saç takıntısı hiç geçmiyor sanırım.

Oy o kadar kıyamam o ne cesaret :rolleyes:

Geçen yazı çok rahat geçirdim valla kısa saçla. Yine düşğnmüyor değilim. Yıka çık o kadar güzel ki. ;)

Herkese yakışmaz tabi kısa saç. Tekrar o kadar kısa kestirmem muhtemelen. Belki 40 yaş civarı. O yaşlardaki kadınlara kısacık saçı pek yakıştırıyorum.

Arkadaşlar merhaba benim saçlarım belime geliyor hafif dalgalı kalın telli saçlarım var saçlarım sağlıklı ama bütün vitamin saçlarıma gidiyor uzadıkça kestirmeye kıyamıyorum da sizde kat arttırsam nasıl olur kabarır diye cesaret edemiyorum??
Ara makas mi diyorlar tam.adini bilmiyorum inceltiyorlar ama evet kalin sacta cok kat yaparlarsa zorlanırsiniz...

valla yıllardır kısacık kullanıyorum saçlarımı, dalgalıyım ben de ve inanılmaz memnunum.

ama uzun saçım olsa kıyamazdım ben de ya, yıllar alır yeniden uzatmak, bence başka yöntemlerle saçını beslemeyi araştır, arada bakım yaptır problem kalmaz zamanla.

Biraz daha yaşın büyüyünce anlayacaksın o kadar uzun saçın kimseyi daha güzel göstermediğini. Bir zamanlar ben de üstüne oturuyordum saçımın, şimdi ohalime bakıp gülüyorum.

Ha elli küsur yaşında saçı totosunda olan bir tanıdığımda var, cadı sila gibi dolanıyor ortalıkta. Bazı insanlardaki saç takıntısı hiç geçmiyor sanırım.
Cadı Sila mı :KK70::KK70:

Back
X