Düşünceleriniz önemli

Geçen yazı çok rahat geçirdim valla kısa saçla. Yine düşğnmüyor değilim. Yıka çık o kadar güzel ki. :KK66:

Herkese yakışmaz tabi kısa saç. Tekrar o kadar kısa kestirmem muhtemelen. Belki 40 yaş civarı. O yaşlardaki kadınlara kısacık saçı pek yakıştırıyorum.

30um ben de, tam tersine bir daha uzun saçlı görür müyüm kendimi bilemem.
dediğin gibi inanılmaz rahat ve kesinlikle benim gibi bakımsız birinin kısa yoldan bakımlı görünmesi için bir nimet.

sür köpüğü, şöyle bir çalkala kafayı kuaförden çıkmış gibi :KK49:

Kadını her gördüğümde cadı sila geliyor aklıma. Simsiyah kabarık parlak belinde saç. Yüzü de benziyor...:KK53:

dediğin gibi inanılmaz rahat ve kesinlikle benim gibi bakımsız birinin kısa yoldan bakımlı görünmesi için bir nimet.

Dimi yaa. Benimkiler uzadı tekrar. Kestirsem mi kestirmesem mi diye düşüncelere gark oldum. Bütün yaz topuz yapıyorum tepemde saçım uzun olunca. Ha uzun ha kısa farketmiyor.

Kadını her gördüğümde cadı sila geliyor aklıma. Simsiyah kabarık parlak belinde saç. Yüzü de benziyor...:KK53:

Dimi yaa. Benimkiler uzadı tekrar. Kestirsem mi kestirmesem mi diye düşüncelere gark oldum. Bütün yaz topuz yapıyorum tepemde saçım uzun olunca. Ha uzun ha kısa farketmiyor.

ha ha bir avantajı da bu işte, istersen her yıl farklı model deneyebilirsin, uzadıkça değişik modelde kestir.
şu an tek taraf kısa tek taraf uzun kullanıyorum, emocu gibi :)

ha ha yıllarca bu tarz bir modelle kendimi hayal bile edemezdim, şimdi diyorum aman iki aya uzuyor zaten, memnun olmazsan değiştirirsin ne var.

Saçımdan memnunum ama bakımı zor her gün olmazsa gün aşırı yıkamak gerek sonra taraması zaten dert

Saçımdan memnunum ama bakımı zor her gün olmazsa gün aşırı yıkamak gerek sonra taraması zaten dert

tahmin ediyorum,
anlattıklarına göre saçlarımızın karakteristiği benzer.
şahsen ben bakamıyorum uzun saça, nişanlılık döneminde güç bela dayandım da kestirmedim, düğünde güzel bir topuzum oldu :)

sonra hemen kısaya döndüm.
ben çok geniş tarakla tarıyorum banyodan sonra, bir daha gerekirse, parmak yardımıyla hallediyorum :)

ama seni anlıyorum, uzun saçlara kıyamaz insan kolay kolay,
yine de biraz rahatlamak için biraz boydan kısalt, nasılsa bir yıla uzar.

Biraz daha yaşın büyüyünce anlayacaksın o kadar uzun saçın kimseyi daha güzel göstermediğini. Bir zamanlar ben de üstüne oturuyordum saçımın, şimdi ohalime bakıp gülüyorum.

Ha elli küsur yaşında saçı totosunda olan bir tanıdığımda var, cadı sila gibi dolanıyor ortalıkta. Bazı insanlardaki saç takıntısı hiç geçmiyor sanırım.
be
tahmin ediyorum,
anlattıklarına göre saçlarımızın karakteristiği benzer.
şahsen ben bakamıyorum uzun saça, nişanlılık döneminde güç bela dayandım da kestirmedim, düğünde güzel bir topuzum oldu :)

sonra hemen kısaya döndüm.
ben çok geniş tarakla tarıyorum banyodan sonra, bir daha gerekirse, parmak yardımıyla hallediyorum :)

ama seni anlıyorum, uzun saçlara kıyamaz insan kolay kolay,
yine de biraz rahatlamak için biraz boydan kısalt, nasılsa bir yıla uzar.
3 ay sonra mezuniyetim var ondan sonra biraz kısaltıcam artık bakımı zor ama görünüşü hoş bir farklılık oluyo bir mekana girince herkez saçınıza bakar hatta aa çok güzel derler bunu duyarsın:KK19:

Belimdeki saçı saniye pişman olmadan uzun küt ,önden katlı gibi , kestirdim omuzlara değmiyordu.Ohh be dünya varmış demiştim,daha da uzatmam hiç.Saç yapımız aynı,dalgalı kalın telli ,elektriklenir de saçım .

Belimdeki saçı saniye pişman olmadan uzun küt ,önden katlı gibi , kestirdim omuzlara değmiyordu.Ohh be dünya varmış demiştim,daha da uzatmam hiç.Saç yapımız aynı,dalgalı kalın telli ,elektriklenir de saçım .
Yok elektriklenmez benim saçlarım doğal nemi var o kadar kısa saç kullanamam 3 yıl önce aynı omuzumdaydı hep uzun olsun isterdim şimdi uzun yine dert :110:

Bence kat yaptırma sonra başka modele geçişi zor oluyor. Düz kesim her zaman daha iyi.
Saçlarının beline kadar olması iyi de senin boyun 1.70 ten uzunsa güzel bir görüntü oluyordur. Ama daha kisaysan saçlarını ara boy yaptir. Kısa boya uzun saç hoş ve modern bi görüntü olusturmuyor.

Bence kat yaptırma sonra başka modele geçişi zor oluyor. Düz kesim her zaman daha iyi.
Saçlarının beline kadar olması iyi de senin boyun 1.70 ten uzunsa güzel bir görüntü oluyordur. Ama daha kisaysan saçlarını ara boy yaptir. Kısa boya uzun saç hoş ve modern bi görüntü olusturmuyor.
165 canım boyum ben yakıştırıyorum aslında herkese gitmez tabi ama ya tam uzun olucak yada tam kısa arası hoş değil

Kesinlikle kestirme aralarda çok kırık oluyor sonra ve bütün vitamin saçlarına gitmiş bu şehir efsanesi.

Back
X