Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınların şu ezik ezik davranışları beni benden alıyor. Kocanız daha yetişkin evli bi insan gibi davranmasını bilmiyor, çıkmış gitmiş 4 gün nerede? Dönünce de yüzünüze bakmıyor. Üstünü örtmeler, kahvaltı et demeler, neden? O kendine alırken size de yemek aldı mı, sizin üstünüzü örttü mü, 4 gün şuradaydım evi terketmem hataydı gel konuşalım dedi mi? Bayıyorsunuz gerçekten...Merhaba,
Eşim ile kavga ettik saçma sapan bir sebebden evi terk etti gitti. Bana daha sonrasında whatsapp dan mesajlar yazdı. Artık yanlızsın ne istiyorsan yap. Ben hayatında yokum bitti. Cevap yazdım saçmalıyorsun kendimi anlattım ama artık yokum bitti dedi. Bende cevap vermedim. Aradan 4 gün geçti dün akşam kapı çaldı baktım gelmiş. Hoşgeldin dedim cevap yok. Geçti tv açtı, kendine yiyecek birşeyler aldı bende koltukda oturuyordum sonrasında uyuyakalmışım. Gece uyandım oda diğer koltukda uyuyakalmış üzerini örttüm yastık koydum. Sabah uyandım kahvaltı hazırlıyorum baktım kalkdı giyindi ve gidiyordu ki Arkasından Kahvaltı yapsaydın dedim kafasını salladı hayır anlamında ve gitti. Baktım battaniyesini yastığını almış kaldırmış akşam yediklerinin çöplerini kaldırmış tabakları kaldırmış normalde pek yapmaz. Benimle tek kelime etmedi, kendi işinide kendi yaptı sana ihtiyacım yok anlamına getirdi sanırım. Anlamadığım bitti yokum hayatında derken 4 gün sonra neden geldi ? Madem geldin neden konuşmadın ? Anlayamıyorum amacını. Düşünceleriniz nedir ?
Bunu da yeni okudum. Yuh, yuh, yuh! Resmen sizi aldatmakla suçluyor ve siz hâla üstünü örtme derdindesiniz?Sebeb şu. Ben sigarayı bırakmıştım yeniden başladım. İşi gereği şehir dışındaydı o dönemde geldi koltuğun üzerinde paketi görünce bu kimin dedi, benim olduğunu söyledim sen kullanmıyorsun dedi başladım tekrar şehir dışındaydın telefondanda sana hey ben sigaraya başladım mı diyecektim dedim. Hayır benim değilmiş ben onu birisiyle aldatıyormuşum, o kişinin sigarasıymış. Ya dedim ben seni neden aldatayım ? Hayatımda istemiyorsam hadi bye derim. Ayrıca bu nerden çıktı işimde evimde olan biriyim hiçmi tanımadın bu kadar gurursuz haysiyetsiz biri nasıl olabileceğimi düşünürsün dedim ikna edemedim kafasında ki senaryoya inandı. Bu ara sorunları var fazla da üstüne gitmedim o gittikten sonra da aramadım hiç birşey yokmuş gibi devam ettim dün akşam çıktı geldi empati yapmaya çalıştım ama yok anlayamıyorum.
İş seyahatinden dönmüş evde sigara paketi bulmuş, kadın o yokken sigaraya geri başlamış paket benim dese de ikna edememiş , ben seyahatteyken beni aldattın bu da eve aldığın adamın sigara paketi demiş çıkmış gitmiş.Kavganın içeriği neydi? Çok ağır bir laf mı söylediniz? 4 gün boyunca nerede yattı kalktı?
Bence o aldatıyor ve boşanmak için ayak yapıyor. Nerede kalmış dört gün boyunca bu herif? Size de bravo, namusunuza dil uzatan adamın üstünü falan örtüyorsunuz.Sebeb şu. Ben sigarayı bırakmıştım yeniden başladım. İşi gereği şehir dışındaydı o dönemde geldi koltuğun üzerinde paketi görünce bu kimin dedi, benim olduğunu söyledim sen kullanmıyorsun dedi başladım tekrar şehir dışındaydın telefondanda sana hey ben sigaraya başladım mı diyecektim dedim. Hayır benim değilmiş ben onu birisiyle aldatıyormuşum, o kişinin sigarasıymış. Ya dedim ben seni neden aldatayım ? Hayatımda istemiyorsam hadi bye derim. Ayrıca bu nerden çıktı işimde evimde olan biriyim hiçmi tanımadın bu kadar gurursuz haysiyetsiz biri nasıl olabileceğimi düşünürsün dedim ikna edemedim kafasında ki senaryoya inandı. Bu ara sorunları var fazla da üstüne gitmedim o gittikten sonra da aramadım hiç birşey yokmuş gibi devam ettim dün akşam çıktı geldi empati yapmaya çalıştım ama yok anlayamıyorum.
Oooo konusahibi de bunun üzerine adamın üzerine battaniye örtüp yastık vermiş vay be, böyle bir aşkı anlayacak nirvanaya ben hiç gelemem herhalde, beni aşar.İş seyahatinden dönmüş evde sigara paketi bulmuş, kadın o yokken sigaraya geri başlamış paket benim dese de ikna edememiş , ben seyahatteyken beni aldattın bu da eve aldığın adamın sigara paketi demiş çıkmış gitmiş.
Sebeb şu. Ben sigarayı bırakmıştım yeniden başladım. İşi gereği şehir dışındaydı o dönemde geldi koltuğun üzerinde paketi görünce bu kimin dedi, benim olduğunu söyledim sen kullanmıyorsun dedi başladım tekrar şehir dışındaydın telefondanda sana hey ben sigaraya başladım mı diyecektim dedim. Hayır benim değilmiş ben onu birisiyle aldatıyormuşum, o kişinin sigarasıymış. Ya dedim ben seni neden aldatayım ? Hayatımda istemiyorsam hadi bye derim. Ayrıca bu nerden çıktı işimde evimde olan biriyim hiçmi tanımadın bu kadar gurursuz haysiyetsiz biri nasıl olabileceğimi düşünürsün dedim ikna edemedim kafasında ki senaryoya inandı. Bu ara sorunları var fazla da üstüne gitmedim o gittikten sonra da aramadım hiç birşey yokmuş gibi devam ettim dün akşam çıktı geldi empati yapmaya çalıştım ama yok anlayamıyorum.
Bu nasıl bahane? saçmalamış. Bence hayatında biri var. Bahane bulmuş. Kişi kendinden bilirmiş işi.Sebeb şu. Ben sigarayı bırakmıştım yeniden başladım. İşi gereği şehir dışındaydı o dönemde geldi koltuğun üzerinde paketi görünce bu kimin dedi, benim olduğunu söyledim sen kullanmıyorsun dedi başladım tekrar şehir dışındaydın telefondanda sana hey ben sigaraya başladım mı diyecektim dedim. Hayır benim değilmiş ben onu birisiyle aldatıyormuşum, o kişinin sigarasıymış. Ya dedim ben seni neden aldatayım ? Hayatımda istemiyorsam hadi bye derim. Ayrıca bu nerden çıktı işimde evimde olan biriyim hiçmi tanımadın bu kadar gurursuz haysiyetsiz biri nasıl olabileceğimi düşünürsün dedim ikna edemedim kafasında ki senaryoya inandı. Bu ara sorunları var fazla da üstüne gitmedim o gittikten sonra da aramadım hiç birşey yokmuş gibi devam ettim dün akşam çıktı geldi empati yapmaya çalıştım ama yok anlayamıyorum.
keşke en başta bu durumu söyleseydiniz ona göre yorum yapardık . Önemsiz bir şey dediğiniz aslında bayağı büyük bir mevzu . Sadece bir sigara paketinden aldatıldığını düşünmesi ve bu yüzden evi terk etmesi çok saçma ve siz buna taviz veriyorsunuz . Çok ağır bir itham , eşiniz paranoyak olabilir ama siz alttan alınca da sanki suçluymuş gibi hissettirmişsiniz.Sebeb şu. Ben sigarayı bırakmıştım yeniden başladım. İşi gereği şehir dışındaydı o dönemde geldi koltuğun üzerinde paketi görünce bu kimin dedi, benim olduğunu söyledim sen kullanmıyorsun dedi başladım tekrar şehir dışındaydın telefondanda sana hey ben sigaraya başladım mı diyecektim dedim. Hayır benim değilmiş ben onu birisiyle aldatıyormuşum, o kişinin sigarasıymış. Ya dedim ben seni neden aldatayım ? Hayatımda istemiyorsam hadi bye derim. Ayrıca bu nerden çıktı işimde evimde olan biriyim hiçmi tanımadın bu kadar gurursuz haysiyetsiz biri nasıl olabileceğimi düşünürsün dedim ikna edemedim kafasında ki senaryoya inandı. Bu ara sorunları var fazla da üstüne gitmedim o gittikten sonra da aramadım hiç birşey yokmuş gibi devam ettim dün akşam çıktı geldi empati yapmaya çalıştım ama yok anlayamıyorum.
İlk mesajınızı okur okumaz bu adam aldatıyor dedim. Dört gün boyunca nerede kaldı? Hiç mi merak etmiyorsunuz? Eften püften sebeplerle bu kadar kolay sizi gözden çıkarıp böyle hırçın davranıyorsa da kesin biri vardır, size göstermediği şefkati başkasına gösteriyordur.Sebeb şu. Ben sigarayı bırakmıştım yeniden başladım. İşi gereği şehir dışındaydı o dönemde geldi koltuğun üzerinde paketi görünce bu kimin dedi, benim olduğunu söyledim sen kullanmıyorsun dedi başladım tekrar şehir dışındaydın telefondanda sana hey ben sigaraya başladım mı diyecektim dedim. Hayır benim değilmiş ben onu birisiyle aldatıyormuşum, o kişinin sigarasıymış. Ya dedim ben seni neden aldatayım ? Hayatımda istemiyorsam hadi bye derim. Ayrıca bu nerden çıktı işimde evimde olan biriyim hiçmi tanımadın bu kadar gurursuz haysiyetsiz biri nasıl olabileceğimi düşünürsün dedim ikna edemedim kafasında ki senaryoya inandı. Bu ara sorunları var fazla da üstüne gitmedim o gittikten sonra da aramadım hiç birşey yokmuş gibi devam ettim dün akşam çıktı geldi empati yapmaya çalıştım ama yok anlayamıyorum.
Çok zekice delile bak gerçekten DNA testi yapılması gerekmiyormu paket üzerinde bu zekadan bosanmalik kocaİş seyahatinden dönmüş evde sigara paketi bulmuş, kadın o yokken sigaraya geri başlamış paket benim dese de ikna edememiş , ben seyahatteyken beni aldattın bu da eve aldığın adamın sigara paketi demiş çıkmış gitmiş.
Hayır benim değilmiş ben onu birisiyle aldatıyormuşum, o kişinin sigarasıymış
Kız ne boşaması hâlâ daha niye kahvaltı etmeden gitti diye dertlenmiş kadınÇok zekice delile bak gerçekten DNA testi yapılması gerekmiyormu paket üzerinde bu zekadan bosanmalik koca![]()
Kahvaltı niye hazırlıyor mesela yumurta bitmiş evde kim yedi dememissmi hep delil bunlar üstelik sigara nereden alınmış kamera kayıtları çöp kutusu hep bakması gerekirdi yanlismi dusunuyorum valla suratına söyleyip def edilecek koca bu .Bahane bile olsa buna açıklama mi yapılır ha aynen zeytinleri de yedi gitti denirKız ne boşaması hâlâ daha niye kahvaltı etmeden gitti diye dertlenmiş kadın![]()
Bende böyle dusunuyorum kesınlıkle kendı aldatıyorBence o aldatıyor ve boşanmak için ayak yapıyor. Nerede kalmış dört gün boyunca bu herif? Size de bravo, namusunuza dil uzatan adamın üstünü falan örtüyorsunuz.
Bende sizin kafadayim fakat bu kafadaki koca için karakolla uğraşmaya olay cikarmaya hiç değmez diye düşünüp buna aynen öyle ha dediğin gibi deyip atardim evden buna bu layık .Zaten bir amacla iftira atıyor birde üstüme saldırdı suç bastırıyor demesin diye sırf. Kendini çok ileri zekalı sanan geri biri zaten buradan bile çok bellive siz üstünü örtüp kahvaltı hazırladınız
o kahvaltıya hayır diyecek bir ağzı olmazdı biri bana bunu söylese
evet suç ama yaparım cezasını da çekerim
Yine aldatıyordur seni yabancısı değilsiniz zaten bişi olmaz aman uyurken yastığını koymayı üstünü örtmeyi unutma adamı ödüllendir aferin der gibiMerhaba,
Eşim ile kavga ettik saçma sapan bir sebebden evi terk etti gitti. Bana daha sonrasında whatsapp dan mesajlar yazdı. Artık yanlızsın ne istiyorsan yap. Ben hayatında yokum bitti. Cevap yazdım saçmalıyorsun kendimi anlattım ama artık yokum bitti dedi. Bende cevap vermedim. Aradan 4 gün geçti dün akşam kapı çaldı baktım gelmiş. Hoşgeldin dedim cevap yok. Geçti tv açtı, kendine yiyecek birşeyler aldı bende koltukda oturuyordum sonrasında uyuyakalmışım. Gece uyandım oda diğer koltukda uyuyakalmış üzerini örttüm yastık koydum. Sabah uyandım kahvaltı hazırlıyorum baktım kalkdı giyindi ve gidiyordu ki Arkasından Kahvaltı yapsaydın dedim kafasını salladı hayır anlamında ve gitti. Baktım battaniyesini yastığını almış kaldırmış akşam yediklerinin çöplerini kaldırmış tabakları kaldırmış normalde pek yapmaz. Benimle tek kelime etmedi, kendi işinide kendi yaptı sana ihtiyacım yok anlamına getirdi sanırım. Anlamadığım bitti yokum hayatında derken 4 gün sonra neden geldi ? Madem geldin neden konuşmadın ? Anlayamıyorum amacını. Düşünceleriniz nedir ?
Pardon neyin empatisi? Sigara sizin beyninize dolmuş doğru düşünemiyorsunuz herhalde... Adam düpe düz sizi ihanet etmekle suçlamış,ben yokken eve adam atıyorsun demiş hangi normal erkek bunu karısına der??? En iyi ihtimal adam sizi ALDATIYOR karşıdakini kendisi gibi görüyor,kötü ihtimal adam ŞİZOFREN can güvenliğiniz yok ...Sebeb şu. Ben sigarayı bırakmıştım yeniden başladım. İşi gereği şehir dışındaydı o dönemde geldi koltuğun üzerinde paketi görünce bu kimin dedi, benim olduğunu söyledim sen kullanmıyorsun dedi başladım tekrar şehir dışındaydın telefondanda sana hey ben sigaraya başladım mı diyecektim dedim. Hayır benim değilmiş ben onu birisiyle aldatıyormuşum, o kişinin sigarasıymış. Ya dedim ben seni neden aldatayım ? Hayatımda istemiyorsam hadi bye derim. Ayrıca bu nerden çıktı işimde evimde olan biriyim hiçmi tanımadın bu kadar gurursuz haysiyetsiz biri nasıl olabileceğimi düşünürsün dedim ikna edemedim kafasında ki senaryoya inandı. Bu ara sorunları var fazla da üstüne gitmedim o gittikten sonra da aramadım hiç birşey yokmuş gibi devam ettim dün akşam çıktı geldi empati yapmaya çalıştım ama yok anlayamıyorum.