Düşüncelerinize ihtiyacım var:((

melusina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
2
0
86
50
İstanbul
3 ay önce işten ayrıldım krizden etkilendim işten ayrılmak yaşamın sonu gibi geldi bana neyse biraz atlattım şimdi ise yaşama karşı çok keyifsizim arkadaşlar hiçbirşey zevk heyecan vermiyor anlamsız sanki herşey bana karşı sağır dilsiz ne yapacağımı şaşırdım tekrar eski neşeme heyecanıma hayata sarılışıma dönmek istiyorum nedense başarılı olamıyorum güçlü dostlukları olan güçlü bi karaktere sahip olan bi bayanım sanırım beni bu güçlü misyon yordu:((( herşeyden sıkılıyorum bazen yaşamdan ayrılmayı bile düşünüyorum sanki yaşayacaklarım bitti geliyor bu siteye yeni üye oldum sizlerden destek bekliyorum sizin düşünceleriniz bana umarım yol gösterir.

Arkadaşım işsizlik dünyanın sonu değil. Bu psikolojiyi atlatmak kolay değil, biraz zaman alıyor çalışmaya alışık biri için ama yaşamdan ayrılmayı düşündürecek kadar da berbat değil. Çalışmak istiyorsan iş bak kendine. Yok istemiyorsan kendine uğraş bul.

yapma arkadaşım bir işten ayrılmak dünyanın sonu değil.
tamam hoş bir durum değil çalışan biri için ama dermansız dert de değil.
en ufak bir sarsıntının sizi yıkmasına izin vermeyin.
biraz güçlü durun hayat karşısında..

Yapma böyle bu sıkıntında zamanla gecer
Belki bugün bu duyguları daha yoğun yaşıyorsun
Herkeste zaman zaman olur böyle
Pozitif düşünmeye bak arkadaşım
Hiç moralini bozma şu krizde herkes aynı durumda
iş bulursun ama hemen yıkılma böyle :teselli:

canım tek sen degilsin işsiz olan tabıkı insan üzülür....mutsuz olur fakat bunuda sürekli bir hale getirirsem saglıgından olursun...........
elbette allah bir yoluna koymuştur..........
kendini hayattan soyutlarsan ....mutsuz olursun.cık gez dolaş arkadaslarınla zaman harca........

Back
X