- Konu Sahibi melekmelekmelis
-
Sosyal hayatını neden onun için yok ettin ki? Tamam insanın sevgilisi eşi olur ama kendine ait bir hayatı da olur yani...Bak canım her ilişki de iyi kötü zamanlar olur ama şiddet kabul edilebilir birşey değil yaaaTakıntı gibi sevdiğime bende inanmıyorum ama yapamıyorum onsuz bazı anlarımızda çok çok iyi ama genellikle kötü kurtulmak istiyorum saglıklı düşünemiyorum 2 yıldır sürekli o vardı yanımda herkesle ilişkimi kestim çok yanlız hissediyorum
2 yıllık ilişkim var erkek arkadaşım dövüyor,küfür ediyor, hakaret ediyor, şişmansın zayıflamazsan ayrılırım diyet tehtit ediyor, ilgilenmiyor, hiç bir anımda yanımda değil, senı sevmiyorum diyor sonra seviyorum diyor ve ben bir türlü kopamıyorum yalvarıyorum yakarıyorum benı dovse bıle aglayarak yalvaran benim. hiç bir kötü anımda yanımda değil, ben bana yapılan tüm kötülükleri yedirebiliyorum onsuz nefes alamıyor gibiyim çok acı cekiyorum o olsunda mutsuz olayım düşüncesindeyim ben nasıl kurtulabilirim bu durumdan yada aşık olmasını nasıl sağlarım ben çok duygusal çok içine kapanık biriyim ve çabuk baglanıyorum o sey benim yasam kaynagım oluyor ama çok mutsuzum inanın aylardır her gece aglıyorum ne yapayım ben benle konusun akıl verin çok yanlız kimsesiz hissediyorum
Sosyal hayatını neden onun için yok ettin ki? Tamam insanın sevgilisi eşi olur ama kendine ait bir hayatı da olur yani...Bak canım her ilişki de iyi kötü zamanlar olur ama şiddet kabul edilebilir birşey değil yaaasen insansın bayansın nasıl sana vurur ve sen nasıl göz yumarsın bence Allahından bulsun.Birşey soracağım sana yanlış anlama konuyu anlamak adına soruyorum cinsellik yaşıyormusun bu adamla.Senden faydalanıyor gibime geldi.Zayıfla demesi tehdit etmesi seni zevkine uygun hale getirmek istiyor gibi geldi yapma arkadaşım kendine bunu.Herşey düzelir sen kurtul bundan yeterki
cinsellik yok ama yakınız baya zaten zayıflamamıda o yüzden istiyor zevkine uygun hale getirmek için inanın ben bunları nasıl kaldırıyorum bilmiyorum büyülenmiş gibiyim
anladım ama cinsellik sadece tam olarak beraber olmak değil...derhal bir psikoloğa git ayrıl sana zor kullanmaya kalkarsa şikayet et polisekaç yaşındasın peki?
18 miiiiii
içine kapanık bi kızım mantıklı düşünememi hem yaşıma bağlıyorum ve artık çeki düzen vermek istiyorum hayatıma yeterince basit duruma düştüm zaten
18 yasındasın 2 senelik ilişkim var diyorsun bu da 16 yaşında bu ilişkiye başladığını gösterir kimseyi yargılamak istemem ama kızlarımız böyle şeylere çok erken başlıyorlar ve erken başladıkları için daha en güzel yıllarında bir adama bağımlı hissediyorlar kendilerini.Kişiliğiniz oturmadan bu tip şeylere girmek bence tehlikeli.Peki bu kişi kaç yaşında ve seni dövdüğü zaman yüzünden gözünden anlaşılmıyormu ailen sormuyor mu bu halin ne diye
20 yaşında yüzüme hiç vurmadı kollarıma bacaklarıma vuruyor o yüzden anlaşılmıyordu vurdugundada haklı sebepleri oluyordu hep aklın başına gelsin diye gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?