Biraz bekle bakalım konuyu açan sen olma bence çünkü onu sıktığını düşüne bilir kendi açılsınDokuz aylık bir ilişkim var. Başlarda her şey rüya gibiydi dört üçlük değil dört dörtlük denir ya, işte öyleydi . Bundan üç ay önce bir tartışma yaşandı aramızda o güne kadar hiç sorunumuz olmamıştı. Suçlu olan bendim suçumu kabullendim kendimi affettirmeye çalıştım. Biraz soğukluktan sonra eskiye dönüyor gibi olduk. Fakat dün doğum günümdü kutlar diye bekledim unutacağını düşünmemiştim. Akşam yedi ye kadar bekledim baktım mesaj yok . Kendimi tutamayıp söyledim. O da bu aralar kafam çok karışık çok yoğunum kendimde değilim uzun mesele yüz yüze anlatırım diyip kutladı. Ama ben ondan sadece bir mesaj bekledim ne bir jest ne bir hediye. Sadece kutlaması yeterdi. Kafam çok karışık, karşıma alıp sorununun ne olduğunu dinleyim mi yoksa ayrılık vakti gelmiş mi ? Gerçekten çok seviyorum o da sevdiğini söylüyor fakat ne yapacağımı bilmiyorum.
açıklama yapmasını bekle ne söyleyecek bakalım söyledikleri mantıklı bahaneler mi?Dokuz aylık bir ilişkim var. Başlarda her şey rüya gibiydi dört üçlük değil dört dörtlük denir ya, işte öyleydi . Bundan üç ay önce bir tartışma yaşandı aramızda o güne kadar hiç sorunumuz olmamıştı. Suçlu olan bendim suçumu kabullendim kendimi affettirmeye çalıştım. Biraz soğukluktan sonra eskiye dönüyor gibi olduk. Fakat dün doğum günümdü kutlar diye bekledim unutacağını düşünmemiştim. Akşam yedi ye kadar bekledim baktım mesaj yok . Kendimi tutamayıp söyledim. O da bu aralar kafam çok karışık çok yoğunum kendimde değilim uzun mesele yüz yüze anlatırım diyip kutladı. Ama ben ondan sadece bir mesaj bekledim ne bir jest ne bir hediye. Sadece kutlaması yeterdi. Kafam çok karışık, karşıma alıp sorununun ne olduğunu dinleyim mi yoksa ayrılık vakti gelmiş mi ? Gerçekten çok seviyorum o da sevdiğini söylüyor fakat ne yapacağımı bilmiyorum.
Peki hiç konuyu açmazsa hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ederse ne yapmalıyımBiraz bekle bakalım konuyu açan sen olma bence çünkü onu sıktığını düşüne bilir kendi açılsın
Haklısınız. Eğer gerçekten dediğiniz gibi mantıklı bir açıklaması olmazsa sanırım yolun sonu görünecekaçıklama yapmasını bekle ne söyleyecek bakalım söyledikleri mantıklı bahaneler mi?
Erkekler çoğunlukla susarak tepki verir sende bir sure sessiz kal ve baktin durum böyle devam ediyor yapacak birşey yok ozaman konuş bencePeki hiç konuyu açmazsa hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ederse ne yapmalıyım
O ben suçluydum dediğiniz kavgadan sonra barışmak için neler yaptınız? tam olarak o noktada onu fazlasıyla şımartmış kendini birşey sanmasına sebep olmuş olabilirsiniz. Genelde erkeklere böyle oluyor çünkü.
Valla ben beş yıllık iliskimde 2 kez unuttum. 365 günün 364 günü bilirim tabiki o günü. Bilmedigimden değil. 1 ay kala, 1 hafta kala düşünürümde ama o gün gelince 2 defa unutmuslugum var.
Insaniz yani, ne yapalım? Başıma gelse evet çok üzülürüm kesin ama diyorum ya 2 kez bende unuttum
İşte siz o kavgadan sonra öyle yapınca afedersiniz biraz bi tarafı kalkmış ki seni seviyorum mesajlarınıza bile kafasına göre cevap vermeye başlamış.Buluştuk kendimi ifade ettim. Yaptığımın doğru olmadığını ve bir daha asla olmayacağını söyledim. Tabi ki o da zorladı beni. Mesajlarıma geç cevap vermeye başladı soğuk davrandı bir müddet. Seni seviyorumlu mesajlar attım okudu cevap vermedi. Canı istediğinde seni seviyorum demeye başladı
İşte siz o kavgadan sonra öyle yapınca afedersiniz biraz bi tarafı kalkmış ki seni seviyorum mesajlarınıza bile kafasına göre cevap vermeye başlamış.
Şimdi ne yapacağınızı söyleyeyim. Öncelikle üstüne düşmeyin ve aranıza siz de biraz mesafe koyun. Habire mesajlar falan atmayın. O yazdığı zaman kısa cevaplar verin. O dediği sebepleri açıklarsa eğer ve sebepleri mantıklıysa o zaman normal ilişkinize devam edin ama açıklamazsa birşey yokmuş gibi soğuk soğuk davranmaya devam ederse siz de onu onun silahıyla vurun. Siz de ilgisiz gibi görünün. İşte o zaman merak edecek noluyor bu kıza niye böyle diyecek ve o sizin üstünüze düşmeye başlayacak.
Rica ederim siz mutlu olun yeter. Biz üstlerine düştükçe bunlara bi haller oluyor ne yazık ki. Şunu asla unutmayın kendi deneyimlerimden çıkardığım en güzel derstir. O kadar üstüne düşüp şımartmayacaksın. Ama tabiki buzlar kraliçesini de oynamayacaksın. Sadece onun elinde olduğunuzu bilecek evet ama istediğinizde uçabileceğinizi de bilecek. O zaman anca onlar da çabalıyor.Çok teşekkür ediyorum . Bunu uygulayacağım . O kadar çok ihtiyacım vardı ki şu yorumlarınıza, artık ben düşünmekten hastalanacak dereceye geldim çünkü ne yapacağımı bilemez hale geldim
Çok sağolun :) Umarım uygulayabilirim. Ben orda hata yapıyorum sanırım. Mesaj atıyorum ilgileniyorum kendimi tutamıyorum . Soğuk davranıyım diyorum yapamıyorum. En basit örnek, mesajıma geç cevap veriyor ben saatlerce elimde telefon mesaj bekliyorum ve o atar atmaz cevaplıyorumRica ederim siz mutlu olun yeter. Biz üstlerine düştükçe bunlara bi haller oluyor ne yazık ki. Şunu asla unutmayın kendi deneyimlerimden çıkardığım en güzel derstir. O kadar üstüne düşüp şımartmayacaksın. Ama tabiki buzlar kraliçesini de oynamayacaksın. Sadece onun elinde olduğunuzu bilecek evet ama istediğinizde uçabileceğinizi de bilecek. O zaman anca onlar da çabalıyor.
Hayatınızın merkezine onu koymayın ve kendinize zaman ayırın. Mesaj mı attı telefona bakın aa sevgilim mesaj atmış diyin koyun telefonu yerine hadi bi su içiyim ben diyip gidin su için oyalanın anında yazmayınÇok sağolun :) Umarım uygulayabilirim. Ben orda hata yapıyorum sanırım. Mesaj atıyorum ilgileniyorum kendimi tutamıyorum . Soğuk davranıyım diyorum yapamıyorum. En basit örnek, mesajıma geç cevap veriyor ben saatlerce elimde telefon mesaj bekliyorum ve o atar atmaz cevaplıyorum
Hayatınızın merkezine onu koymayın ve kendinize zaman ayırın. Mesaj mı attı telefona bakın aa sevgilim mesaj atmış diyin koyun telefonu yerine hadi bi su içiyim ben diyip gidin su için oyalanın anında yazmayın
Evet haklısınız. Yine de insan bekliyor ve ilk ilişkim ilk ve son olsun istiyordum . O da biliyor ilkim olduğunu . Hatırlamasını isterdim
Çok teşekkür ederim sizin de öyle :)En doğru olanı bu sanıyorum. Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum beni aydınlattığınız için. Kalbiniz gibi güzel aydınlık günleriniz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?