Düşüncelerinize ihtiyacım var..

Doğru söylüyorsunuz. Ne var sanki değer verdiğimiz gibi onlar da değer verebilseler . Çok zor geliyor sanırım

Her insan kendini özel hissetmek ister hele ki özel günlerde. Çok mu zor bi mesaj atmak dünyaları istemiyoruz ya. Keşke herkes unutsaydı da bir sen kutlasaydın dedim kendisine. Bugüne kadar kendimi hiç bu kadar üzgün hissetmemiştim . Ayrılmak düşüncesi asla yoktu olmaz diyordum . O düşünce oluşmaya başladı artık ne yazık ki. Tek korktuğum ayrılık sonrası dönemi kaldırabilecek miyim onu bilmiyorum

Doğru söylüyorsunuz. Ne var sanki değer verdiğimiz gibi onlar da değer verebilseler . Çok zor geliyor sanırım

o iş öyle olmuyor ne yazık ki.
işin içinde sosyoloji var, psikoloji var.
karşınızda sizden tamamen farklı yaradılışta bir insan var.
siz o'nun sizin gibi olmasını bekliyorsunuz ama mümkün değil.
kadın-erkek ilişkisi bu denge zor bulunur.
benim söylemek istediğim şey kendinizi böylesi belirsiz şeyler için paralamamanız.

Herkes 'ilk' olmak ister,
İlk aşk, İlk öpücük..
Oysa ilk geçicidir.
Sahip olduğunuz hangi ilk hala sizin..
Ama kimsenin istemediği 'son' farklıdır.
Çünkü ondan ötesi yoktur.
Heyecandan avuçlarınızın terleyerek tuttuğu 'İlk' elle değil,
Güvenerek sımsıkı tuttuğunuz 'Son' elle girersiniz mezara.

Teşekkür ediyorum bana vakit ayırdığınız için söyledikleriniz çok mantıklı

kırılmanızı Anlıyorum ama bence insanlik haline verin:) unutabilir ya da erkeklerin çoğu Önem vermiyor gördüğüm kadarıyla
Kafasının çok karışık olduğunu bu aralar kendini toplayamadığını, yüz yüze anlatacağını da söyledi. Dinleyeceğim artık bakalım bu kadar önemli olan şey neymiş :)

Sanırım ortada ayrılık var ..
Ben olsam da kutlamazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…