• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüncelerinize ihtiyacım var

bordomavii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
97
28
3
merar benm derdim şu 1yıllık bi ilişkim var ve sevgilim bana tanıştıgmzda birbirimizi tanıdıktan snra nişanlanıp evleniriz demşti işi gücü herşeyi var. Bizim konuşmamızda 6.aydan snra nişan olr üc dört ay sonrada evlenrz demştk allaha şükr iyide anlaşıyrz ama sevglm cok kararsz şu bi yıllk ilşkmzde 3 4kere tartışmışzdr ve o ilk tartışmamıza kafasına cok taktı olumsz olack die ayrılmkta istemiyo karrda veremiyo bn napacagımı bilemiyorm konuşuyrz anlatyrm her ilşkide bunlr olur cıkack illaki karşımıza die ama yok olmuyo bi türlü kesin kararı veremiyo yardm edin bi fikir verin ne yapmalıyım bnde beklemktn yorldm artk..

Zamana birakin bence biraz. Hemen nisan olsun oyle konusmustuk demek yerine. Ikiniz de kendinizi hazir hissettiginiz de olur zaten

Anladığım kadarıyla bazı harfleri okuyucular yerleştirsin, o kadarda fosforu harcasınlar canım ne olacak yani diyerek yazdın konuyu?
Neyse allahtan fosfor cokta sıkıntı çekmedim :63: konuna gelirsek tatlım, bu adamın seni sevip sevmediğine emin ol önce. Maddi durumu evliliğe el veriyormu, sen ondan eminmisin, yani iyi bir el olacağından vs? 6 ay kısa bir süre ama hic evlilikten bahsetmiyorsa sana davranışlarına göre acaba ciddimi değilmi anlarsın

Merar canim bence bu isi ciddiye bindireceksen bindirelim yoksa ayriliyorum de restini cek bi adim atmak istemezse de salla gitsin yillarini ona mi heba edeceksin

Zamana birakin bence biraz. Hemen nisan olsun oyle konusmustuk demek yerine. Ikiniz de kendinizi hazir hissettiginiz de olur zaten
evt haklısınz ama ben en başında okuyacagm bi kac sene bekle dedigimde hayr öle olmaz 1yıl icnde evliligi düşünyrm diyen biri şmdi nedn böle yapıyo demek ki beklenebiliniyor hyal kırıklıgı yaşıyrm

Biz esimle ilk flört etmeye başladığımızda 5 yıl sonra evleniriz diye plan yapiyorduk 8.yilimizda zor evlendik. Bu işler açıkçası plana her zaman uymuyor. Bence içini ferah tut ve bu yola kesinlikle erkek arkadasindan emin olduktan sonra cik. Çünkü bugün hafif atlattığın problemler yarın üzerine çiğ gibi düşebilirler. Nişandan ya da düğünden sonra sana yine aynı problemlerle gelip bak sen nişan istedin düğün istedin boyle oldu diye başına kakma ihtimali olan bir erkek arkadaşın varsa çok uzulebilirsin.

Merar canim bence bu isi ciddiye bindireceksen bindirelim yoksa ayriliyorum de restini cek bi adim atmak istemezse de salla gitsin yillarini ona mi heba edeceksin
merhaba yazmak istemştm yanlş oldu k.bkmayın. Denedim bunuda hayr diyor birz dha zamn gecsin düzeltecm kndmi karrlarımı netleştirecem deyip duruyor
Anladığım kadarıyla bazı harfleri okuyucular yerleştirsin, o kadarda fosforu harcasınlar canım ne olacak yani diyerek yazdın konuyu?
Neyse allahtan fosfor cokta sıkıntı çekmedim :63: konuna gelirsek tatlım, bu adamın seni sevip sevmediğine emin ol önce. Maddi durumu evliliğe el veriyormu, sen ondan eminmisin, yani iyi bir el olacağından vs? 6 ay kısa bir süre ama hic evlilikten bahsetmiyorsa sana davranışlarına göre acaba ciddimi değilmi anlarsın

Öncelikle sesli harflere çöp muamelesi yapma, sonra daha herşey için erken sabret. Sorunları var belli ki, yada aklında başka şeyler falan.
Ben kıllanıyorum böyle durumlarda..

merhaba yazmak istemştm yanlş oldu k.bkmayın. Denedim bunuda hayr diyor birz dha zamn gecsin düzeltecm kndmi karrlarımı netleştirecem deyip duruyor
Kendimi düzelticem, karar vericem falan bilmiyorum tatlım, sanki evlilikten korkuyor gibi! Kac yasında bu adam

Öncelikle sesli harflere çöp muamelesi yapma, sonra daha herşey için erken sabret. Sorunları var belli ki, yada aklında başka şeyler falan.
Ben kıllanıyorum böyle durumlarda..
evet sorunları oldugu belli ama bunu benimlede paylaşmıyor anlat bir cözüm bulalım diyorum her zamanki şeyler diyor hep. Zaten normal kişiligide sessiz sakin biri böle oluncada işin icinden cıkamıyorum

işte buda bizim icin sorunlardan bir digeri o 32 ben 21
Cok yaş farkı yokmu sence? Bana pek evlilik niyet var gibi gelmedi tatlım, maddi durum müsait olmaz vs anlarım ki bizim durumda buna benziyor ama evlilikten bahsetmiyor, kendimi düzelticem vs diyorsa o iş sıkıntılı! Seni evlilik vaadiyle bile kandırıp istediğine ulaşmak isteyebilir dikkatli ol

maddi durumu iiyi memur kendisi uzaktan akrabamızın tanıdıgıdır sorup soruşturdu ailem aileside iyi insanlarmış kız kardeşi ve annesiyle tanıştım onlarda olsun die cok istiyorlar oda başında istiyordu ama ne olduysa ilk tartıştıgımızda oldu ve karar veremez hale geldi

maddi durumu iiyi memur kendisi uzaktan akrabamızın tanıdıgıdır sorup soruşturdu ailem aileside iyi insanlarmış kız kardeşi ve annesiyle tanıştım onlarda olsun die cok istiyorlar oda başında istiyordu ama ne olduysa ilk tartıştıgımızda oldu ve karar veremez hale geldi
Biraz daha zamana bırak. 30 yasından sonra erkekler huzur arıyor en cok, dolayısıyla evlilikten biraz korkuyorlar acaba huzurum bozulurmu diye, bunu bizzat erkek arkadasım bana dedi ama tabi biz maddi durumdan dolayı erteledik evliliği. Senin yapacağın tek şey beklemek, yanlıs anlama beni ama sen istesen bile yakınlaşma onunla, bakalım o zaman evlilik konusunda ne düşünecek? Evlenmeden sana ulaşamayacağını bilsin yakın Zaman'da rengini belli eder

evlilik çok ciddi bir mesele olduğu için biraz daha tanımak, kavgaların ilişkinizi yıkmaya yetmeyeceğini anlamaya felan çalışıyordur. aceleye gerek yok bence zamanla herşey yoluna girer

Biraz daha zamana bırak. 30 yasından sonra erkekler huzur arıyor en cok, dolayısıyla evlilikten biraz korkuyorlar acaba huzurum bozulurmu diye, bunu bizzat erkek arkadasım bana dedi ama tabi biz maddi durumdan dolayı erteledik evliliği. Senin yapacağın tek şey beklemek, yanlıs anlama beni ama sen istesen bile yakınlaşma onunla, bakalım o zaman evlilik konusunda ne düşünecek? Evlenmeden sana ulaşamayacağını bilsin yakın Zaman'da rengini belli eder
huzur konusunda cok haklısın onunda takıldıgı konuda bu acaba evlendigimizdede tartışacak mıyız die düşünüyor. Korkuyorda biraz bana öyle geliyor. Yok hayır yakınlaşmasına izin vermiyorum zaten öle bi istegide yok o konulara dikkat ediyorum

huzur konusunda cok haklısın onunda takıldıgı konuda bu acaba evlendigimizdede tartışacak mıyız die düşünüyor. Korkuyorda biraz bana öyle geliyor. Yok hayır yakınlaşmasına izin vermiyorum zaten öle bi istegide yok o konulara dikkat ediyorum
O zaman Zamana bırakacaksın tatlım, sende hemen emin olma,6 ay kısa bir süre. Hayırlısı olsun Hakkı'nda ve son olarak evlilik icin baskıda yapma ;)

O zaman Zamana bırakacaksın tatlım, sende hemen emin olma,6 ay kısa bir süre. Hayırlısı olsun Hakkı'nda ve son olarak evlilik icin baskıda yapma ;)
6ay diye konuşmuştuk 1sene oldu. Neyse belkide dogrusu zamana bırakmaktır herşeyin hayırlısı. Teşekkür ederim ilgilendigin icin sagol

Back
X