• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüncelerinize ihtiyacım var

Boyle insanlara umut veripte koseye cekilenlere sinir oluyorum.Hayir neyi bekliyor daha yasini basini almis neyin kararsizligi tamam evlilik kolay bi karar degildir ama boyle sonradan r yapmak adami deli eder heralde haklisin.
Resti cek ve karar vermesini iste ne sorunu varmis beyfendinin ogren bakalim.Seni seviyorsa eger sizin icin biseyler yapar en azindan soz,nisan falan yok yapamam diyorsa basta soylediklerini hatirlat yuzune vur anlasin.

Boyle insanlara umut veripte koseye cekilenlere sinir oluyorum.Hayir neyi bekliyor daha yasini basini almis neyin kararsizligi tamam evlilik kolay bi karar degildir ama boyle sonradan r yapmak adami deli eder heralde haklisin.
Resti cek ve karar vermesini iste ne sorunu varmis beyfendinin ogren bakalim.Seni seviyorsa eger sizin icin biseyler yapar en azindan soz,nisan falan yok yapamam diyorsa basta soylediklerini hatirlat yuzune vur anlasin.
aynen dedigin gibi işte umut verdi hayal kurdurdu sonra cekildi bende bu yüzden zaten sinirleniyorum bana en başında böle bi zaman vermeseydi plan yapmasaydı şimdi böle şey istemezdim ondan ve kendi işime bakardım öle konştuk die ben egitimimi ertelesim onun icin salak kafamm

aynen dedigin gibi işte umut verdi hayal kurdurdu sonra cekildi bende bu yüzden zaten sinirleniyorum bana en başında böle bi zaman vermeseydi plan yapmasaydı şimdi böle şey istemezdim ondan ve kendi işime bakardım öle konştuk die ben egitimimi ertelesim onun icin salak kafamm
Cok iyi anliyorum seni bu aralar yasadigim durumdan dolayi emin ol.Umutlanipta beklemek ne demek cok iyi biliyorum.Madem boyle yapicakti seni heveslendirmeseydi ne geregi var.Senin de kalbin var ne kadar bencilce hareket ediyor sevgilin onun sorunlari onun dusunceleri bla bla bla... hep ayni teraneler neysr bekledigine umarim deger arkadasim.

kız kardeşi ve annesiyle tanıştım onlarda olsun die cok istiyorlar oda başında istiyordu ama ne olduysa ilk tartıştıgımızda oldu ve karar veremez hale geldi

bu ilk tartışma neydi ki arkadaşınızı değiştirdiğine inanıyorsunuz?özel değilse

Bence onunla konusmalisin... Eger karar veremedigi konu sen isen ozaman isi yokusa sur derim.. ama eger baska sorunlari varsa maddi olur yada ailevi meseleler olur ozaman sabret derim.. sende eminsen tabii...

Bence onunla konusmalisin... Eger karar veremedigi konu sen isen ozaman isi yokusa sur derim.. ama eger baska sorunlari varsa maddi olur yada ailevi meseleler olur ozaman sabret derim.. sende eminsen tabii...
maddi yada ailevi bi sorun oldugunu düşünmüyorum.

kız kardeşi ve annesiyle tanıştım onlarda olsun die cok istiyorlar oda başında istiyordu ama ne olduysa ilk tartıştıgımızda oldu ve karar veremez hale geldi

bu ilk tartışma neydi ki arkadaşınızı değiştirdiğine inanıyorsunuz?özel değilse
sacma sapan bi nedenden dolayı tartışma başladı sonra farklı yerlere gitti bende o sinirle sen kendini ne sanıyosun falan gbi bişey dedim oda buna cok kırıldı ve bunun üzerine kararszlık geldi

Kusura bakma arkadasim yangina korukle gitmek istemem ama ne bu byle ya bir senede sonucta seni tanimis etnis yani daha neyi dusunuyoki... Kararsiz erkekle ugrasmak cok zordur... Madem seviyo neden evlenmiyo ben anlamiyorum.. art niyetli birseyler seziyorum... Arkandan bi isler ceviriyo olmasin ?

Kusura bakma arkadasim yangina korukle gitmek istemem ama ne bu byle ya bir senede sonucta seni tanimis etnis yani daha neyi dusunuyoki... Kararsiz erkekle ugrasmak cok zordur... Madem seviyo neden evlenmiyo ben anlamiyorum.. art niyetli birseyler seziyorum... Arkandan bi isler ceviriyo olmasin ?
yok ya öle birisi degil nerde oldugunu ne yaptıgı haber verir hep. Bende anlam veremiyorum işte cok kaygılı kararsız biri buda beni cıldırtıyo. Desem ki sürekli kavga eden birilerizde öle düşünüyo oda degil hep yapıcı olmaya daha ii olsun die ugraşan biriyim oda zaten böle istiyo huzursuzluk cıksın istemiyor ama karar da veremiyo işte uff

merar benm derdim şu 1yıllık bi ilişkim var ve sevgilim bana tanıştıgmzda birbirimizi tanıdıktan snra nişanlanıp evleniriz demşti işi gücü herşeyi var. Bizim konuşmamızda 6.aydan snra nişan olr üc dört ay sonrada evlenrz demştk allaha şükr iyide anlaşıyrz ama sevglm cok kararsz şu bi yıllk ilşkmzde 3 4kere tartışmışzdr ve o ilk tartışmamıza kafasına cok taktı olumsz olack die ayrılmkta istemiyo karrda veremiyo bn napacagımı bilemiyorm konuşuyrz anlatyrm her ilşkide bunlr olur cıkack illaki karşımıza die ama yok olmuyo bi türlü kesin kararı veremiyo yardm edin bi fikir verin ne yapmalıyım bnde beklemktn yorldm artk..
Birlikte oldugunuz zamanlarda etmis oldugunuz tartismalarin nedeni nedir ?
Bu sekilde kararsiz olmasinda ki etken bu tartismalar sebep olabilir..
Mesela ne yuzunden tartistiniz..
Kiskaclik mi
Kisitlama mi vs neydi..

Merak ettim anlatmak isterseniz dinlerim.
Cunku bazi erkekler bu tarz seylere cidden gelemiyor.
Simdi bu sekildeysek evlendigimizde de bunlardan sunlardan tartisiriz diyip korkuyla bakiyorlar evlilige..

Kiskaclik mi
Kisitlama mi vs neydi..

Simdi bu sekildeysek evlendigimizde de bunlardan sunlardan tartisiriz diyip korkuyla bakiyorlar evlilige..
ır kıskanlıkta da kısıtlamada degil. Cok sacma bi nedenden dolayı tartışma başladı başka yerlere gitti ve ben ona kırıcı şeyler söledm kendini ne sanıyorsun gibi şeyler bundan cok etkilendi ve cok kırıldı üc dört gün konuşmamştk hatta düşünmem lazm demşti. Bi şeklde atlattık ama hala izleri var işte kararlarını etkiliyo

Kiskaclik mi
Kisitlama mi vs neydi..

ır kıskanlıkta da kısıtlamada degil. Cok sacma bi nedenden dolayı tartışma başladı başka yerlere gitti ve ben ona kırıcı şeyler söledm kendini ne sanıyorsun gibi şeyler bundan cok etkilendi ve cok kırıldı üc dört gün konuşmamştk hatta düşünmem lazm demşti. Bi şeklde atlattık ama hala izleri var işte kararlarını etkiliyo

Kararsızlık iyi değil ama canım yaa.baksana hep böyle diyosun.evlenirseniz çocuga falan da karar veremicek sanırsam:KK64:

Bunu askmak sizin elinizde olan bir durum.
Gecmiste olan biten ne varsa unutmak mumkum degilmis gibi gorunsede bence mumkum..

Yani bu tartismaniza benzer tartismalar yasamadikca veya sorun cikarmadikca cikmadikca siz o eskide yasadiginiz tartismalari hatirlamamis olursunuz ve biraz biraz hatirlamamakta unutmakla bire bir bence..

çok saçma bi neden diyosun ,ilk tartışmanın nedenini bi türlü söylemedin ya,aklıma 'acaba sende mi hata vardı da adam haklı mı acaba kararsız kalmakta' diye geliyor.söylemen gerekmiyor tabi de.yani kızmayın sakın.

Kararsızlık iyi değil ama canım yaa.baksana hep böyle diyosun.evlenirseniz çocuga falan da karar veremicek sanırsam:KK64:
haklısın zor bi durum.. Bende düşünüyorum evlenirsek karşımıza bi sorun cıktıgında böle olursa napacz die :(

Bunu askmak sizin elinizde olan bir durum.
Gecmiste olan biten ne varsa unutmak mumkum degilmis gibi gorunsede bence mumkum..

Yani bu tartismaniza benzer tartismalar yasamadikca veya sorun cikarmadikca cikmadikca siz o eskide yasadiginiz tartismalari hatirlamamis olursunuz ve biraz biraz hatirlamamakta unutmakla bire bir bence..
böle yaparak ben unutsamda o unutmuyor işte

Back
X