- 10 Ağustos 2015
- 97
- 28
- 3
- Konu Sahibi bordomavii
inanın bunu bende cok düşünüyorum32 yaşına gelmiş adamın hayatı daha oturamamışsa ondan hayır gelmez
yaş farkı da sorun yaratır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanın bunu bende cok düşünüyorum32 yaşına gelmiş adamın hayatı daha oturamamışsa ondan hayır gelmez
yaş farkı da sorun yaratır
hayır calışmıyorum bi kac kez calışmak istedigimi söledim pek sıcak bakmadı tanış birinin yannda olur ama tanımadıgın birileri ile calışmamı istemedi. Sizinde dediginiz gibi sorularımı genelde öle soruyorum ve kesin net bişey demiyor inşallah başarırırz hayırlısı falan diyor32 yaşında bir insan ne istediğini biliyordur genelde. Sizde onu rahatsız eden bir şey olduğu için karar veremiyorum diyor olabilir. Ailesi bu kadar pozitif, siz bu kadar istekli ama o sürekli frene basıyor bence bu hikayede bilinmeyen bir sorun var gibi. Öncelikle erkek arkadaşınızın yaşı idealken sizin yaşınız evlilik için biraz erken geldi bana ama yine de kendi tercihiniz. Çalışıyor musunuz belki tek başına düğün dernek ev geçimi üstlenemeyeceği için bekliyor olabilir. Benden tavsiye okulunuza odaklanarak bekleyin, neden kararsızsın gibi sorular sormak yerine bu ilişkide gelecek görüyor musun gibi girin konuya. Eğer görüyorum, evleneceğiz vs derse açık açık sorarsınız. Aksi durumda zaten yolun sonuna geldiğinizi öğrenirsiniz.
konu neydi kimaddi durumu iiyi memur kendisi uzaktan akrabamızın tanıdıgıdır sorup soruşturdu ailem aileside iyi insanlarmış kız kardeşi ve annesiyle tanıştım onlarda olsun die cok istiyorlar oda başında istiyordu ama ne olduysa ilk tartıştıgımızda oldu ve karar veremez hale geldi
huzur konusunda cok haklısın onunda takıldıgı konuda bu acaba evlendigimizdede tartışacak mıyız die düşünüyor. Korkuyorda biraz bana öyle geliyor. Yok hayır yakınlaşmasına izin vermiyorum zaten öle bi istegide yok o konulara dikkat ediyorum
sacma sapan bi nedenden dolayı tartışma başladı sonra farklı yerlere gitti bende o sinirle sen kendini ne sanıyosun falan gbi bişey dedim oda buna cok kırıldı ve bunun üzerine kararszlık geldi
evet buda olabilirHer tartışmada böyle etkilenecekse işin zor baya :)
yaşıda ufak degil aslında, her ilişkide evlilikte fikir çatışmaları, tartışmalar illa ki olur.
kendine güvenmiyordur o.
o cok sakin sessiz birisidir bense aksine enerjisi yüksek sinirli bi yapım vardr ani cıkışlarım falan ama ben kendimi düzelttim artık düşünmeden hareket etmiyorum ona karşı kırılmasın dieBelki de bu denli kendinden emin bir kızla evlenmek istemiyordur. Benim sözüm geçsin, ben ne dersem o olsun kafasındadır.
Senin bu çıkışını görüncee korktu mu acaba :)
bi kac sayfa öncesinde yazmıştım isterseniz ordan okuyunkonu neydi ki
neyi tartıştınız?
neyi tartıştınız?
neyi tartıştınız?