• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüncelerinize ihtiyacım var

bekarken hayatımı dolu dolu yaşadım demişsin de, zaten şuan 23 yaşındaymışsın, bahsettiğin bekarlık 20-23 arası falan sanırım:KK48: neyse, acele etme bence daha yaşın çok ufak. evliliğinin tadını çıkar. burda 30 larında olup daha evlenmemiş ablaların da var (bkz ben:KK53: )
30larında olup _yeni evlenmiş sayılırım -evlenip hala erken evlendiğini düşünen de var (bkz o da ben :KK53: )

Esimle 1 sene sevgili 1.5 sene de nişanlı olmak üzere toplamda 2.5 senelik bir birliktelikten sonra evlendik. Şu an 6 aylık evliyim 23 yaşındayım ve çocuk sahibi olmak istiyorum çocukları cok seviyorum ve genç anne olmak hep hayalimdi. Esimle ilk 3 ay birlikte olamadık sonrasında da hiç korunmadik sizden de bu konuda yardım istiyorum sizce erken mi davranıyorum.

Sevgili ve nişanlılik dönemimizi çok güzel değerlendirdik gezdik eğlendik. Bekarken de hayatımı dolu dolu yaşadım. Sizce erken mi yani sonrasında daha geç olsaydı keşke dermiyim.

Bu durum kendinizi hazır hissetmenizle alakalı :KK66: 1 yıl daha en azından evliliğin keyfini sürseniz derim ben.

Ama karar sizin.

Bu durum kendinizi hazır hissetmenizle alakalı :KK66: 1 yıl daha en azından evliliğin keyfini sürseniz derim ben.

Ama karar sizin.
Acikcasi emin olamıyorum çocuklara inanılmaz düşkünüm bunu hatta etrafımdaki herkes soyler güzel de baktığımi söylerler. Bekarken de erken anne olmak isterdim hep hatta bi yakınım eğer ideallerin yoksa evlenince gençken çocuk sahibi ol yaş ilerledikçe insanda sabır kalmiyo ama yaş erken olunca onunla büyüyosun derdi.

Back
X