- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi Kaderim1357
-
Ne yaşadınız bu kadar kaba ve kırıcı olacak?bi de babası okutmam dese cam çerçeve indirecek kızlar elin sümüklüsü gelip okutmam deyince tamam piki diyor. anlamsız. gerçi siz okusanız ne okumasanız ne.
Ne yaşadınız bu kadar kaba ve kırıcı olacak?
Böyle okuyarak insanlara atıp tutmak kolay geliyor demek ki.bişey yaşamadım. okuduklarım yetiyor.
Hiç kimse değişmez değişeceğini düzeleceğini zannederek daha çok çıkmaza girersiniz.ciddi riskler göze almışsınız fakat hiçte değmeyecek biri için.ilerde o kadar pişman olacaksınız ki.Bundan tam Bir sene once birisiyle tanıştım. Dershanedeydim universiteye hazırlanıyordum ikinci senemdi.benden on yas büyük birisi. Oda öğretmenlik okumus sınava hazırlanıyordu. Konustum falan derken şuan nisanlıyız. Onun için ilahiyat hayalimden vazgectim.iyi bir puanla açıköğretim tercih ettim. Sırf o okutmam dedi diye. Annemi çok üzdüm. Zaten başında istemediler ben istiyorum diye oldu herşey. Şimdi nisanlıyız o askerde. Nisanlanınca düzelir diyordum şöyleki cok kıskanç olur olmdık her seye hemde. Nısanlanmadan once hep kvga ederdik düzelir dedigim buydu. Düzelmedi annem sana perde bile actırmayacak dedi. Belkide haklıydı. Nisanlılıgımız süresince kavga etmediğimiz konu kalmadı. Ve bugün de ettik face şifresi degismis yirmi kere aradım sonunda meşgule attı sonrada telefonu kapattı. İste boyle ben bundan sonra ne yapmalıyım uc ay sonra düğünüm var evlensem ya mutlu olamazsam evlenmezsem ya unutamazsam. Kafam allak bullak..
Böyle okuyarak insanlara atıp tutmak kolay geliyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?