• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinize ihtiyacım var...

Kaderim1357

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
8
0
1
Bundan tam Bir sene once birisiyle tanıştım. Dershanedeydim universiteye hazırlanıyordum ikinci senemdi.benden on yas büyük birisi. Oda öğretmenlik okumus sınava hazırlanıyordu. Konustum falan derken şuan nisanlıyız. Onun için ilahiyat hayalimden vazgectim.iyi bir puanla açıköğretim tercih ettim. Sırf o okutmam dedi diye. Annemi çok üzdüm. Zaten başında istemediler ben istiyorum diye oldu herşey. Şimdi nisanlıyız o askerde. Nisanlanınca düzelir diyordum şöyleki cok kıskanç olur olmdık her seye hemde. Nısanlanmadan once hep kvga ederdik düzelir dedigim buydu. Düzelmedi annem sana perde bile actırmayacak dedi. Belkide haklıydı. Nisanlılıgımız süresince kavga etmediğimiz konu kalmadı. Ve bugün de ettik face şifresi degismis yirmi kere aradım sonunda meşgule attı sonrada telefonu kapattı. İste boyle ben bundan sonra ne yapmalıyım uc ay sonra düğünüm var evlensem ya mutlu olamazsam evlenmezsem ya unutamazsam. Kafam allak bullak..

once okulunu biraktigin icin kafani duvarlara vur simdiden, sonra ayrintiya gecelim.
bir erkek seni gercekten sevse senin yukselmeni iyi yerlere gelmeni ister diger turlusu cinsel ihtiyac ego tatmini vb fiziksel ve psikolojik ihtiyaclardir der gecerim.
okutmayan yukselmeni iyi olmani.istemeyen bir erkek bir d bukadar kiskancken dilerim guzellikler bulur seni.

öğrenim hayatını sekteye uğratarak, hayataının hatasını yaptığını anlayacaksın..
nişanlılık ne demek ?
test sürüşü gibi bişi.. sürekli kavga, gereksiz kıskançlıklar..
bile bile lades diyeceksin, evlenince düzelicekmi sanıyorsun ??
keşkelerle yaşamak çok zor, iyi düşün öyle karar ver.
ayrılırsam unutamamları bırak, öyle bi dünya yok, bal gibide unutursun..

Yani hayatınızda bundan sonrası için olup olmayacağı meçhul bir erkek için hayallerinizden fedakarlık etmişsiniz, iyi cesaret. Şimdi ne diyebilirim ki, burada böyle söylediğimde "Ne alakası var yeaaa" diye çemkiriyor bazıları ama adama zaten vazgeçilmez olduğunu hissettirmişsiniz. Adam da haliyle yüz bulup kıskançlık adı altında bildiğin hayatınızı ele geçiriyor. Evlendiğinizde ciddi söylüyorum bu adamdan izinsiz burnunuzun ucunu gösteremezsiniz dışarıya. Bence iyi düşünün hala bir şansınız varken.

Bundan tam Bir sene once birisiyle tanıştım. Dershanedeydim universiteye hazırlanıyordum ikinci senemdi.benden on yas büyük birisi. Oda öğretmenlik okumus sınava hazırlanıyordu. Konustum falan derken şuan nisanlıyız. Onun için ilahiyat hayalimden vazgectim.iyi bir puanla açıköğretim tercih ettim. Sırf o okutmam dedi diye. Annemi çok üzdüm. Zaten başında istemediler ben istiyorum diye oldu herşey. Şimdi nisanlıyız o askerde. Nisanlanınca düzelir diyordum şöyleki cok kıskanç olur olmdık her seye hemde. Nısanlanmadan once hep kvga ederdik düzelir dedigim buydu. Düzelmedi annem sana perde bile actırmayacak dedi. Belkide haklıydı. Nisanlılıgımız süresince kavga etmediğimiz konu kalmadı. Ve bugün de ettik face şifresi degismis yirmi kere aradım sonunda meşgule attı sonrada telefonu kapattı. İste boyle ben bundan sonra ne yapmalıyım uc ay sonra düğünüm var evlensem ya mutlu olamazsam evlenmezsem ya unutamazsam. Kafam allak bullak..
face mezvuzuna kadar kıskanç olan adamdı. şimdi de siz kızkanclık yapmışsınız. ikinizde olamamışsınız....

Ayrılırsam unutamam diyorsan düğünü ertele bu süreç içinde de gözlemle iyice. Ben değişeceğini sanmıyorum ama dene bakalım. Baktın düzelmiyor yol yakınken çoluk çocuk olmadan ayrıl.

Yanlıs anlaşıldı galiba. Bugun derse gitmistim dedigim gibi açıköğretim okuyorum.aksam sekiz bucukta cıkıyorum. Otobusteyken ismimi degistirmek istedigimi soyledim ne gerek var dedi bende biseyede hayır deme dedim. Senin yanında arkadaşın var nasıl boyle konusuyorsun fln dedi. Sonra otobüsten inene kadr kelime etmedi bende niye konusmuyorsun dedim inde oyle dedi. İnince kavga ettim niye sesin yükseliyor diyor etrafında kimse yok mu diyo yok diyorum hastalıklı gibi inanmadı. Telefonu kapattım. Sonra bi kac saat sonra facesinden çıkış oldu. Sifre degismis. Telefonu kapattı.

Belli ki burda yenisin. 2 3 hafta takip et bu kısımda açılan konuları, azcık kendini seviyosan zaten aileni dinler vazgeçersin. Senin gibi binlerce insan burda konu açmıştır "düzelir diye evlendim daha kötü oldu" diye. Evlenince düzelmiyo arkadaşım düzelmiyo, kötü olan huyu 2 3 kat daha kötüleşiyo göze batıyo sadece.

Yazmayayım diye düşündüm ama tutamadım kendimi
Ya senin kendine hiç mi saygin yok güzel kardeşim
Senin bir beynin aklın fikrin hayata bakış açın yok mu?
Ne demek o istemedi açık okudum
Ne demek ailemi çiğnedim
Bir anne el oğlu için üzülür mü?
Allah aşkına siz hiç mi kadın hakkı bilmeden yaşıyorsunuz
Ömrün boyunca evde oturup kocana hizmet et diye mi dünyaya geldin
Kıskançlık mi? Evet ben de kıskanç bir insanım ama karşı cins hariç nereye gittiğine falan hiic takılmam üstelik uzakta bir erkek arkadasim var.
Kısıtlamak sevgi belirtisi değil.
Egoist megolaman kişilik belirtisi

Okulu mu bıraktın. . Cahil cesareti bu işte . Yarın onun lafına bakıp okulu bırakmanı yüzüne vuracak "sen ne anlarsın" diyerek. Derhal ayrıl ve okuluna geri dön.

Bence evlenme. Pişman olursun!

Gerçi ne dersek diyelim boş. Ertelemeye bile yanaşmıyorsun. Kızım aklını başına topla hazırlıklarmış canı cehenneme! Hayatın kararacak ve asıl o zaman dönüşü çok zor olacak. Evliliğin nasıl ciddi bir adım olduğunu hiçbirimizin anlatmasına gerek yok çocukken oynadığımız evcilik oyunu gibi değil. Ben evlendim 8-9 ay oldu mutluyum ama ben bile zaman zaman kavga edince moralim bozulunca acaba hata mı ettim cümlesini aklımdan geçiriyorumm... Hayatını karartma belli ki evlendikten sonra çalışmana da karşı çıkacak. Hayalin bu mu? Böyle kişilerin ileride şiddet uygulama ihtimali de yüksek. Ki anneler hep haklı ya. Perdeyi açtırmaz dedirtmişse annene, kim bilir nasıl kısıtlamış seni... Annene güven. Sonra ileride perdeyi açtın diye bir dayak yersin nereden geldiğini şaşırırsın... Sonra ağlasan da sızlasan da boş. Tutucu, boşanmaya karşı bir aileye sahipsen hayatın zehir olur. Bunun için mi geldin dünyaya? El bebek gül bebek büyü, elin adamının elinde oyuncak ol... Bak bu bekarlık günleri bir daha gelmezz... Kafanı duvarlara vurursun. Yapma.

Back
X