- Konu Sahibi gamzekarakas
Bu durumda ne yapmaliyimDarılmakta haklı,hiç hoş değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumda ne yapmaliyimDarılmakta haklı,hiç hoş değil.
Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Buna gore hareket edeyim ben de.Keşke söylemeseymişin canım. Ben ablama anlattığımı söylemiyorumBi daha olmayacağını söyleyin özür dileyin ve gönlünü alın derim eşiniz haklı bi de annesiyle ilgiliymiş.
Herkese merhabalar
Sizden bir konu hakkında bilgi ve yardım almak istiyorum. Bu sık denmese de ara sıra yaşadığım bi sorun ve ben gercekten nasıl hareket etmem gerektigini bilmiyorum. Sorum su eşinizle aranız da olan ve ya ailesiyle ozellikle anne veya babasiyla ilgili sorunlari kendi ailenize anlattiginız oluyor mu. Bu konu hakkinda nasıl bir yol izlenmeli
Şimdiden teşekkürler
Eşinden özür dile..Bu durumda ne yapmaliyim
Çok aşamıyacağım bi durum olursa anlatırım ama öyle her sorunu anlatmam ama eşime ger fırsatta ailemin her konuda arkamda olduğunu hatırlatırım bunu bildikten sonra zaten öyle çok sorun olmuyo ama ablan olabilir yengen olabilir sorunları anlatıp deşarj olabilirsin çunku kadınlar bu şekilde çok rahatlıyorHerkese merhabalar
Sizden bir konu hakkında bilgi ve yardım almak istiyorum. Bu sık denmese de ara sıra yaşadığım bi sorun ve ben gercekten nasıl hareket etmem gerektigini bilmiyorum. Sorum su eşinizle aranız da olan ve ya ailesiyle ozellikle anne veya babasiyla ilgili sorunlari kendi ailenize anlattiginız oluyor mu. Bu konu hakkinda nasıl bir yol izlenmeli
Şimdiden teşekkürler
Aayy ciddimisiniz hakikaten çok çok güzel hareket etmişsiniz bende sinirlerime hakim olabilip anlatmasam keşkeben yazayım kısaca;32 yıllık evliyi,hiç anlatmadım anneme, babama,bu yüzden ailem eşimi çok sever.oğlum nişanlı,onların da sorunlarını bana anlatmamalarını söyledim.kendi aralarında halletsinler.ama,nişanlısı,ailesine anlatır mı bilemem...
Çok doğru biz iyi oluyoruz sora onların arasın da bi soğukluk oluyorAnlatmamak lazım o an ki sinirle , öfkeyle anlatıyoruz sonra biz eşimizle barışıyoruz hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyoruz ama ailemizin aklı hep bizde kalıyor. Kızıma bişey diyorlar mı , nasıl davranıyorlar vs. sonra eşlerimizden soğuyorlar ister istemez buda tekrar bize yansıyor olayın özeti bu :)
Herkese merhabalar
Şimdiden teşekkürler