- Konu Sahibi Fasulye pilav
Hanımlar merhaba öncelikle aşırı ofkeliyim yeni evliyim 4 ay olucak yeni gelin gelmisken esimin abisinin eşi bayan bana hep evlendigim kocami kötüledi yok bunların sutu bozuk yok bundan adam olmaz 5 sene evli kaldı çocuğu olmadı eski eşini içip dovuyordu falan tabiki bende eşime kredi cektim araba aldım bana dedi sen manyakmisin niye kredi çekip araba aldin bundan adam olmaz benim esimde aynısı sonra 3 ay geçti Kayınvalidem yukarda oturuyor bu üst katta sonra bunun küçük oğlu var kendisi eşimin arabaya binmiş esim eve goturecek tabi gelinde ogluda arabada tabiki ben sinirlendim ondan gittiler kayinvalideme dedimki niye arabaya izin verdin daha dune kadar boyle konusuyordu falan banada diyor nasil nasil karakterlisin yok kardeşleri birbirine dusurceksin yüzüme bakma falan. Ben dedim aynısı senin başına gelse susarmiydin madem geliyor yüzüne gülüyorum tamam araba alındığında beni salak yerine koyuyordu şimdi yuzsuz gibi arabaya biniyor sizce haksizmiyim ?? Ne yapmalıyım fikir söyleyin ne olur çok ofkeliyim