• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncelerinizi bekliyorum sizce yanlismi yaptım??

Eşinizi kötülemesine neden izin verdiniz? Hayatınızı geçirmeyi planladığınız adam o. Bir daha böyle bir şey duyarsam fena bozuşuruz, sen eşinden memnun olmayabilirsin ama benim eşim hakkında söz söyleme haddine sahip değilsin gibi bir şeyle ağzının payını verip, susturacaktınız zamanında. O zaman şuan ki muhabbetlere de hiç gerek kalmayacaktı. Kendi ilişkisine ve kocasına göre herkesi, her şeyi yargılayamaz.

Yazdıklarınız zor anlaşılıyor bu arada. Kısa cümlelerle,noktalama işaretleri kullanarak anlatın derdinizi lütfen, her şey birbirine girmiş.

Bir de ne demek "oğlu onun gibi esmer, pek hazzetmiyorlar" filan. İnsanın kendi torununu sevmemesi tamamen kendi ruhsal sorunudur. Ailede sorunlu insan sayısı fazla herhalde.
Bende bilmiyorum ki geldiğimden beri herkes birbirini kotuluyor kim iyi kim kötü anlamadım zaten ailemden uzağım 4 ay olacak yüzlerini göremedim 2 bayram geçti bide bunların sorunları var çok zor yani bu zamana kadar köye otobüsle gider gelirdi şimdi arabaya binmek nedir en azından insan o kadar laflar için özür dilerdi ben inatçı falan kincide değilim ama sen her defasdefasında benim kocami kotule ben seni uyarayim simdi de gel bize ait olan şeylere bin öyle yap böyle yap hakmidir bu yani

Şimdi şöyle bir durum var kayinvaliden sana eltini ovmemis ki. Sen kotusun o iyi dememiş. Senin yaptığın bu araba hamlesinin oğullarının arasını açmasını istemediği için kızmış sana. Şimdi sen arabama binmesin diyeceksin, Esin ve abisi durduk yere tartışacak. Bir aile kavgası çıkacak durduk yere, o yüzden kızmış sana. Sen sorununu kendin halletmelisin. Eşinle ve kv ile konuş. Sizin hakkınızda böyle kötü şeyler söyledi o yüzden kızgınım samimi olmak istemiyorum kötü bir niyetim yok de. Şu an aileyi birbirine düşüren konumdasin.
Bakın hanımefendi ben aileyi birbirine düşürecek durumda olsam esimin ardından abiside konuştu gider onu derdim eşime ama Kayınvalidem yok sen iki kardeşi birbirine dusurceksin demesi kötü kabul etmiyorum böyle şeyi yani karakterime laf söylemesi affedilir bişey değil herkes kotuluyor ken eşimi ben iyi olması için herşeyi yapıyorum ama ona sus buna sus banada yazık Peygamber efendimiz kadar sabırlı değiliz ki yani haksızlık var

Bakın hanımefendi ben aileyi birbirine düşürecek durumda olsam esimin ardından abiside konuştu gider onu derdim eşime ama Kayınvalidem yok sen iki kardeşi birbirine dusurceksin demesi kötü kabul etmiyorum böyle şeyi yani karakterime laf söylemesi affedilir bişey değil herkes kotuluyor ken eşimi ben iyi olması için herşeyi yapıyorum ama ona sus buna sus banada yazık Peygamber efendimiz kadar sabırlı değiliz ki yani haksızlık var
Sanırım aynı apartmanda yaşıyorsunuz. İmkanın varsa eşinle ordan taşının çünkü böyle iletişimsiz, birbirini kötüleyen ve daha 4 ayda birbirine giren bir aileden cacık olmaz , gecinemezsiniz

Sanırım aynı apartmanda yaşıyorsunuz. İmkanın varsa eşinle ordan taşının çünkü böyle iletişimsiz, birbirini kötüleyen ve daha 4 ayda birbirine giren bir aileden cacık olmaz , gecinemezsiniz
Eşim çalışmıyor içiyor mecbur benim param bitti kendisi de çocuğu olmadan çalışmak istemiyor rahat yani biraz

35 yaşında daha yeni işten ayrıldı çocuk çok istiyor eve vakit harciayayim çocuk olsun hemen işe girerim diyor onun eşiyle benim eşim çok farklılar içiyorlar ama onun eşi daha değişik yani

Back
X