Düşüncelerinizi bekliyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrcnmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mrcnmm

Ziyaretçi
Merhabaa.. Kendimden 11 yaş büyük biriyle güzel ve uzun süredir süren bir ilişkiye sahibim :16: Artık bunu anneme söylemek istiyorum. Sevgilim istersem düzgün ve kararlı bir şekilde söyleyebileceğimi ama annemin birlikteliğimize onay vermeyeceğini düşündüğünü söylüyor. Bense onu tanıdıktan sonra birşey demeyeceğini düşünüyorum (tabi önyargıyla yaklaşmayıp bizi dinlerse). Sevgilim harika bir insan annemin onu tanıdıktan sonra seveceğinden eminim ama ya tanımayı reddederse. :44: Eğer reddederse sonuçları kötü olabilir.Ben onunda onayının olmasını istiyorum. Ama yaş gibi bir sorunumuz var burada yeniyim ve sizlerin düşüncesini almak istedim çok üzgünüm :43: :43:

senin yaşın kaç?
konumlarınız da önemli.
mesela sen üni. öğrencisi falan isen annen olumsuz bakabilir.
ikiniz de iş güç sahibi iseniz kendi kararlarını alabilecek yaşta isen bu durumun üstesinden gelirsiniz.
erkek arkadaşının daha önce evlilik yapma durumu varsa bu da bir eksi olabilir ailen için.

kaç yaşındasın? çok gençsen fark göze batabilir.

16 yaşındayım. Daha önceden evlilik yapmadı. Evet baya gencim ve göze batacaktır malesef :43: Ayrılmayı denedik olmadı yaş farkının sürekli sorun olacağını biliyorum ama ayrılamadık. 2-3 ay hiç görüşmemeye çalıştık ama hem o hem ben berbat hallere düştük :43:

16 yaşındayım. Daha önceden evlilik yapmadı. Evet baya gencim ve göze batacaktır malesef :43: Ayrılmayı denedik olmadı yaş farkının sürekli sorun olacağını biliyorum ama ayrılamadık. 2-3 ay hiç görüşmemeye çalıştık ama hem o hem ben berbat hallere düştük :43:

Sen ne diyorsun ablacım!!!
Ayrıl o sapıktan..
Sapık diyorum çünkü bunun akla yatan bi tarafı yok!!
27 yaşındaki koca adamın 16 yaşındaki kızla beraber olmasının adı SÜBYANCILIK!

Yaşını görünce bi şok yaşadım açıkcası.

Ne zamandır birliktesiniz ve annene söylemendeki amaç ne?

Adını koymak mı yoksa, gizli bi iş yapmayayım haberi olsun mu?

Koskoca adam senin gibi küçük bi kıza ne gözle baktığı açık.

Fikirlerin çok değişecek daha canım, bence okuluna bak sen.

Yaşıtlarınla flört et tabi ki derslerini etkilemeyecek şekilde ama o senin için çook büyük. :44:

27 yaşında bir adamla arkadaşlık edersen elbette annen karşı çıkar.
O yaştaki bir adamla 16 yaşında ki bir çocuğun bir ilişkiden beklentileri çok çok farklıdır.
Bence sen bir yanlışa düşmeden annenle bir an önce konuş.

Anneminde bu şekilde ön yargıyla yaklaşmasından korkuyorum. Sübyancı olsaydı bana çoktan zarar vermişti. Ama ben fırsat vermeme rağmen dokunmadı bile. Arada baya yaş farkı var ve bir tuzağa düşmemek için çok düşündüm. Bu kadar farkla böyle birşey olmaması gerektiğinin farkındayım ama ben yapabileceğimi yaptım ondan uzak durmaya çalıştım. O da uzak durmaya çalıştı ama olmadı :43:

Anneme söylememdeki amaç hem gizli bir iş yapmamak hemde 18ime gelince evlenmeyi düşünüyoruz o zaman bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz.

açıkçası 27 yaşındaki bi adamın 16 yaşında bi kızla görüşmesini doğru bulmuyorum.

Anneme söylememdeki amaç hem gizli bir iş yapmamak hemde 18ime gelince evlenmeyi düşünüyoruz o zaman bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz.

ha bi de senle 14-15 yaşındayken birlikte olmaya başladı. he canım he evlenirsiniz 18'egelince. annenizin yerinde olsam kıyameti koparırım. çok net.. sen onun gözünde çocuk olmalıydın ya ne evliliği..

Anneminde bu şekilde ön yargıyla yaklaşmasından korkuyorum. Sübyancı olsaydı bana çoktan zarar vermişti. Ama ben fırsat vermeme rağmen dokunmadı bile. Arada baya yaş farkı var ve bir tuzağa düşmemek için çok düşündüm. Bu kadar farkla böyle birşey olmaması gerektiğinin farkındayım ama ben yapabileceğimi yaptım ondan uzak durmaya çalıştım. O da uzak durmaya çalıştı ama olmadı :43:

fırsat vermeme ragmen derken ? 16 yaşındasın hayatım ne fırsatı verebilirsin o adama?

lütfen fake olsun bu konu. 25 yaşındaki bir adam 14 yaşındaki çocuğa o gözle bakabiliryorsa pes yani! hemen uzaklaş ondan

Son düzenleme:
Canım senin yaşlarında bende kendimden büyük insanlara ilgi duyuyordum, yaşın ilerledikçe fikirlerin çok değişecek.

Hadi sen ergenlik döneminde böyle birşey yapıyorsun çok normal, o adama ne demeli?

Zarar vermeyecek olsa bile (ki öyle söylediğin için diyorum, bence onun bu yaptığı hiç normal değil) bikaç sene sonra kafana çok vurursun.

Şuan belki evliliği bile düşünüyorsun, sakın diyorum yapma.

Kesinlikle uzak dur, sonra çok pişman olursun.

Merhabaa.. Kendimden 11 yaş büyük biriyle güzel ve uzun süredir süren bir ilişkiye sahibim :16: Artık bunu anneme söylemek istiyorum. Sevgilim istersem düzgün ve kararlı bir şekilde söyleyebileceğimi ama annemin birlikteliğimize onay vermeyeceğini düşündüğünü söylüyor. Bense onu tanıdıktan sonra birşey demeyeceğini düşünüyorum (tabi önyargıyla yaklaşmayıp bizi dinlerse). Sevgilim harika bir insan annemin onu tanıdıktan sonra seveceğinden eminim ama ya tanımayı reddederse. :44: Eğer reddederse sonuçları kötü olabilir.Ben onunda onayının olmasını istiyorum. Ama yaş gibi bir sorunumuz var burada yeniyim ve sizlerin düşüncesini almak istedim çok üzgünüm :43: :43:

canim fikirlerın cok degisecek daha bırde 1,5 yldır bırlıktesiniz..15 ınde bile dgilmıssin iliskınız basladıgında nerde nasil tanıstınız siz

Yok artık ya,biri çıkıp ya şaka desin ya da 2.üyelik olsun,konu sahte olsun.:53::53::53:

Adama fırsat vereceğine otur da ders çalış !

Yemin ediyorum annen sopa atsa haklı...

Sen bence konuyu annene anlat, ciddi olduğunuzu zamanı gelince evlenmek istediğinizi söyle..
Bu konuyu geciktirme..

Şu an evlilik için yaşın çok ufak..18 yaşında da evlenme hemen..
okumuyor musun? üniversite oku,okulunu bitir..mesleğini eline al..

sonra evlenirsiniz..asla acele etme..

sevgilinin evlilik yaşı gelmiş olabilir ama sen evlilik lafını ağzına alacak yaşa gelmen için daha 8-10 seneye ihtiyacın var..

o zaman aranızdaki yaş farkı önemsizleşir evlenirsiniz.

25 yaşında falan olduğunu zannettim.
16 yaşındasın, yani sevgilim dediğin adam 27 yaşında!
Allah herkesinçoluğunu çocuğunu böyle adamlardan uzak tutsun.

Normal geliyor mu bu durum sana?

:18: :19:

Ne diyorsun sen kardeşim yaa !!!
Fırsat vermeme rağmen ne demek kendinde misin ?
Benimde bi kız arkadaşım vardı böyle sonra kadın oldu tabii..

Anlamıyorsunuz. Düzgün bir ailem bile yok. Kimse yanımda yokken hep o vardı. Normal bir hayatım yok anlıyacağınız. Malesef gerçek. Bende böyle olmasını istemezdim ama oldu. Okuyorum sağlık mesleğe gidiyorum mesleğim için az kaldı. Banada normal gelmiyor ama ne yapabilirim?

Back
X