Iste bu bahsettikleriniz benim icin cok buyuk artilar. Ve yaptigim isin hakkini da her zaman veririm Allaha sukur. Sevilecegimi biliyorum.Bence kesinlikle gorusmeye gitmelisin.Hem 3 saat daha az çalışıp daha fazla ücret alacakmissin..Hassas olduğun kılık kıyafet olayını da konuş en baştan..ayrıca unv ye başlayınca part time çalışmak zorunda kalacaksın,şimdiden açık kapı bırakmış olursun..
Inanin o kadar sinsiler ki. Benimle yemek parasink kesme muhabbeti yaparken magaza sorumlum "asgari ucret de dusecekmis kizlar, esref beyin burda bi personeli vardi ama hayatimda boyle bir personel gormedim sonra aralarinda bisey oldu gozunun yasina bakmadi. Esref beye oyle naz kapris cekemez' minvalinde konusup durdu. Cunku ben "ben boyle birseyi kabul etmem. Benim anlasmam boyle degildi" dedigim icin. Yaptigim satislari da soylemiyor bana kalirsa.Marketlerde de gördüğüm kadarıyla kılık kıyafet sıkıntısı yok benim ama?
Okurken kendi paramı kazanmadım hiç o yüzden yapanları çok takdir ediyorum zordur çünkü muhakkak. Bence market işini düşünün derim. Hem daha fazla para hem daha fazla size kalan zaman hemde belki daha az sinsi insan.
Istedigim gibi giyinebildigim icin duruyorum burda inanin. Yoksa bir dakika dusunmezdimMarkete gec o halde hem maas fazlaymis hemde simdiki yerinden memnun degilsin zaten
Basta bende esref beyi beklemeyi ona gore yolumu cizmeyi dusunuyordum. Ama adam yurt disindan gelmiyor ve bu is teklifi bana ani bir zamanda geldi. Simdi esrefi mi bekleyeyim yoksa gorusmeye mi gideyim bilemiyorum.Esrefi bekle. İkinci agizdan her duyduguna inanir misin sen :) yemek parasini geri alcak olursa -ki sacma- ise alinirken konustugunuz sartlari hatirlatirsin esrefe.
Onun disinda sinsi insanlar nereye gitsen var. Onlardan kacmak yerine,basa cikmasini ogren. Uniyi kazanmissin,tebrik ederim.once okul bunu da bi yere not al
Ama bunun hincini benden cikarmak niye? Oturup kendi haklarini savunacaklarina benim parami kestirmeye calisiyorlar. Gercekten anlamiyorum. Yahu sen ilk kendi hakkini savun. Benimle degil kendinle ugras diye diye yiyorum kendimi. Canimin sikkin oldugunu gorunce de nasil keyifleniyorlar.Bedeninden büyük giyersen zaten tunik gibi olurayrıca mağazada ki kızlar haklı senlik bişey dwğil ama kim olsa rahatsızlık duyar biz neden yemek parası almıyoruz diye
Basta bende esref beyi beklemeyi ona gore yolumu cizmeyi dusunuyordum. Ama adam yurt disindan gelmiyor ve bu is teklifi bana ani bir zamanda geldi. Simdi esrefi mi bekleyeyim yoksa gorusmeye mi gideyim bilemiyorum.
Iinci agizlara elbet guvenmiyorum ama magaza sorumlusu gayet emin konustu. "Ne zaman gelecek geldigo gibi gorusecegim bu meseleyi" dedigimde rahat rahat "o ilk seninle gorusecek merak etme" dedi. Yani kizda oyle rahat bi hal var. Sanki benim param cebinden cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?