düşüncelerinizi merak ediyorum..

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Kızlar daha oncede formda sözlümden ayrıldığımı bahsetmiştim.2hafta oldu hiç umurlarında degıl 1kez bile aramadılar.Takılan takıları geri yollamk ıstıyorum herkez bana asla yollama dıyor ne yapmalıyım.??:14:

Kızlar daha oncede formda sözlümden ayrıldığımı bahsetmiştim.2hafta oldu hiç umurlarında degıl 1kez bile aramadılar.Takılan takıları geri yollamk ıstıyorum herkez bana asla yollama dıyor ne yapmalıyım.??:14:

amaaan canım yolla gitsin.ihtiyacın mı var. bence tenezzül etme...

amaç bu ıs bıttıgı ıcın takıyı ıstemıyecek kadar gururlu olduğunu göstermek mı?

yoksa bakın ben cıddıyım,gelın su ılıskıyı kurtarın demek mı?

Erkek tarafı yüzük atarsa o zaman kız tarafı takıları vermemekte haklı ama kız yüzük atarsa tabi onlara ait takıları vermek zorunda canım ah alma boşuna ver gitsin :26:

İki türlü de verin bence siz ayrıldıysanız da o ayrıldıysa da. O takıdan ne hayır gelir zaten.

niye hiç kimse aramadı
ailesi bile ne oldu ne etti diye başınız da büyük olarak sormadılar mı?
ben olsam beklerdim bakalım ne yapacaklar diye
aramam onlar beni arasın :19:

Ben olsam her iki durumda da takıları geri gönderirdim,arkamdan laf ettirmem. Yüzüğü atan taraf sizseniz kesin kesin göndermelisiniz. Hem inanın o taraf bu durumu çoktan konuşmaya başlamıştır :ssz:

niye hiç kimse aramadı
ailesi bile ne oldu ne etti diye başınız da büyük olarak sormadılar mı?
ben olsam beklerdim bakalım ne yapacaklar diye
aramam onlar beni arasın :19:

İşte aramıyorlar sormuyorlar hiç umurlarında degıl ben bıttı dedım diye madem bıtmısse bıtmıstır dedıler daha aramadılar..

İşte aramıyorlar sormuyorlar hiç umurlarında degıl ben bıttı dedım diye madem bıtmısse bıtmıstır dedıler daha aramadılar..

illa ki ararlar canım böyle ortada kalmaz elbette
aradıklarında gelin alın eşyalarınızı dersin olur biter
siz aramayın bence

illa ki ararlar canım böyle ortada kalmaz elbette
aradıklarında gelin alın eşyalarınızı dersin olur biter
siz aramayın bence

aradım soyledım gelın alın dıye bız ıstemıyoruz gelıp almayız dediler.
Onlar bıldıgın turden degıller yani aramazlar umurlarında bıle degıl 1kez neoldu nasılsın bıle demeyen ınsalar..

Normalde geri verin derdim de zaten aramissiniz, istememisler geri. O zaman ya alin goturun, ya da sizde kalsin.
Ama niye arasinlar ben de onu anlamadim. Madem bitmis artik, aramasinlar yani. Bitmesi artik son noktadir, ondan sonra herkes kendi yoluna bakar bence.

Bu da soru mu yani, toplayın takıları eşyaları yollayın gitsin. Hiç tenezzül etmem ben olsam, 2 parça takı için olası bir dedikoduya da gerek yok.

Bence kargoya ver. Tenezzül etmediğini bu şekilde daha net belli edersin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aradım soyledım gelın alın dıye bız ıstemıyoruz gelıp almayız dediler.
Onlar bıldıgın turden degıller yani aramazlar umurlarında bıle degıl 1kez neoldu nasılsın bıle demeyen ınsalar..

çok ilginçmiş onlar da
sözlünüz bey efendi de aramadığına göre kesin bitti gözüyle bakıyorlar demek ki
siz de umursamayın gönderin gitsin eşyalarını..

Bence kargoya ver. Tenezzül etmediğini bu şekilde daha net belli edersin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen katılıyorum
böyle yapardım yerinizde olsam
ne demek canım sanki onların takısına minnet edeceksiniz..tırt yollayın gitsin..

Back
X