evet aklı fazlasıyla var doktor son sınıfta.bilinçli olduklarını sandığım bi aile de,ama bu konularda niye bu şekildeler aklım ermiyor.ben mi çok hassas düşünüyorum acaba diye tereddüte düştüm sormak istedim .teşekkürlerBence var. Böyle hassas şeylerde Dikkat etmesi gerektiğini bilecek kadar aklı vardır herhalde
nişanlınız kpss sınavınız var diye illçeden 2 saat uzaklıtaki ile, yanınıza geliyor.
kız kardeşi( 4 yaş küçük sadece) de bu ilde öğrenci ,bi evde 3,4 kızla kalıyor.
abisinin geldiğini öğrenince kahvaltıya gel, yeni hazırlıyoruz diyor.
ben onun mesaj yolladığı saatte sınavdaydım annem babam ve onunla.benim için geldiğini biliyor kardeşi.
oda benim sınavdan çıkmak üzere olduğumu söylüyor siz yeyin diyor, birlikte gelin diyor bu sefer.anne babasıda var diyor nişanlım.tamam diyor kardeşi.
daha öncede abisi gelmişti yine akşamdan ,öğretmen evinde kalmıştı.
sabah kahvaltıya gitmek için çıktığımızda ,kardeşi e abi bizde niye kalmadın demişti.
şimdi sorum şu,
nişanlı bi adam hoş nişanlı olmasada ,3,4 kızlı bi eve kardeşi tarafından davet edilmesi normal mi? evlenebileceği dengi 3,4 kızın olduğu bi eve?
diğer sorum da şu; ilk olarak kahvaltıya abisini çağırıyor ,çıkacak oluşumu öğrenince beraber gelin diyor ,hiç sınavdan çıkmam beklenmeden, abla sınavdaysa kahvaltıya gel deniyor ,ben sınavda kan ter dökerken onlar laylaylom başka kızlarında olduğu bi evde .
artniyet arancak bi durum var mı sizin açınızdan?
evet aklı fazlasıyla var doktor son sınıfta.bilinçli olduklarını sandığım bi aile de,ama bu konularda niye bu şekildeler aklım ermiyor.ben mi çok hassas düşünüyorum acaba diye tereddüte düştüm sormak istedim .teşekkürler
sorunuzu anlayamadımBu arada ayıp olmazsa biley sorcam. Nişanlınız 2 saatlik yoldan sizi gormeye bahane mi etti kpss yi yoksa sırf kpss kapısında beklemek için ni geldi?
evet bi nevi doktor olmuş oluyorlar artık. intörn doktor deniyor kendilerine.Doktor son sınıfta derken?
Tıp öğrencisi demek istedin sanırım,henüz doktor olmamış da belirtmek istedim.
Sen de kpss ye giriyorsun da,hiç imlan yok ne yazık ki.Bir dikkat etseydin..
Sen bile bu şekilde yazarsan,bizz diğer üyelere boşuna kızıyoruz.
Nişanlınız sırf sınav için mi geldi yoksa sizi gormek için geldi sınav mı denk geldi demek istedim:)sorunuzu anlayamadım
evet bi nevi doktor olmuş oluyorlar artık. intörn doktor deniyor kendilerine.
sınav için.şimdi dahada bi gelin üzerime :)ama haklısınız dediklerinizde,benim sinirsel sorunlarım var malesef normallikten çıkıyorum bazı durumlarda kabul ediyorumNişanlınız sırf sınav için mi geldi yoksa sizi gormek için geldi sınav mı denk geldi demek istedim:)
Evet Kırmak istemedim sizi eski konularınıza baktım adamın herseyine karısıyorsunz ve her cümleniz 'ben isterim ki' olarak baslıyor, bence bunladad ben merkezci olmayın törpülebilirsinizsınav için.şimdi dahada bi gelin üzerime :)ama haklısınız dediklerinizde,benim sinirsel sorunlarım var malesef normallikten çıkıyorum bazı durumlarda kabul ediyorum
teşekkür ediyorum güzel cevabınız için .ben malesef babamın özelliklerini huyunu suyunu çok taşıyorum .annem hep dsöylüyor onun gibi olma baskıcı sabit fikirli kıskanç kısıtlayıcı .ama demekki genlerle geçmiş bi kısmı,bi kısmıda göre göre öğrenimişim.bu ve buna benzer çok yanlışlarım var düzeltemiyorum birtürlü .kaç defa destek aldım ,ilaç yazılığ yollandım okadr.fakat nişanlım rahatsız olduğumu kabul edip ona göre yaklaşabilse biraz ,o da hırçınlaşıyo benim bu halime ben iyice zıvanadan çıkıyorum hep daha kötüye gitti durumum.Sen bu kafayla cok üzülürsün... Ortada hicbirsey yok.. Görümcen (abisini) kahvaltiya cagirmis.. Ev arkadaslarina ve abisine güveniyorki.. Bunu yapmis.. Burda tek anormal düsünen bence sensin.. Nisanlin güvenini kiracak birsey yaptiysa bugüne dek.. Amenna killanmada haklisin derim.. Ama böyle birsey olmadiysa.. Güven eksikligin var, ve önlemini almazsan ilerde cok basin agrir..
Bir insana sürekli hirsiz muamelesi yaparsan o insan mutlaka günün birinde calmaya baslar...
tamam kardeşTus u kazanmış mı??Bölümü nedir??
:)Bence abartıyorsun ne var kahvaltıya gitse ve kızlar varsa. Kardeşi de var sonuçta. Yapacak olan adam o kızların içine gidince değil her dakika yapabilir. Bence bir gece kalabilirde kızlar için sorun değilse. Girer kardeşiyle aynı odada kapıyı kapatır yatar. Hemen art niyet aramamak lazım. Böyle devam ederseniz siz çok yıpranırsınız. "buarada eşim hep çok kıskanç olduğumu söyler yakınır. Bir konunu okutayımda şükretsin "
sadece ter dökmek olucaktı teşekkür ederim TDK :)Sınavda kan ter dökmek, kan dökmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?