düşüncelerinizi merak ediyorum..

iki durumuda değerlendirirsek; belki kız kardeşi arkadaşlarına çok güveniyordur, nasılsa abim nişanlı ne olcak ki gibi düşünebilir, ikinci durumda ise eğer art niyetli ise sonuç olarak nişanlınız sizi düşünerek gitmemiş bu bir artı. İki durumda da sorun olacak bişey görmedim..

Bu arada ayıp olmazsa biley sorcam. Nişanlınız 2 saatlik yoldan sizi gormeye bahane mi etti kpss yi yoksa sırf kpss kapısında beklemek için ni geldi?

Bence var. Böyle hassas şeylerde Dikkat etmesi gerektiğini bilecek kadar aklı vardır herhalde
evet aklı fazlasıyla var doktor son sınıfta.bilinçli olduklarını sandığım bi aile de,ama bu konularda niye bu şekildeler aklım ermiyor.ben mi çok hassas düşünüyorum acaba diye tereddüte düştüm sormak istedim .teşekkürler

Kusura bakma da o evdeki 3-4 kız da sevgilinin gelmesini dört gözle bekliyordu sankii..O kadar açlar..

Ben en çok buraya takıldım.Ya senin kendine güvenin yok,ya nişanlına..

Doktor son sınıfta derken?
Tıp öğrencisi demek istedin sanırım,henüz doktor olmamış da belirtmek istedim.
Sen de kpss ye giriyorsun da,hiç imlan yok ne yazık ki.Bir dikkat etseydin..

Sen bile bu şekilde yazarsan,bizz diğer üyelere boşuna kızıyoruz.

evet bi nevi doktor olmuş oluyorlar artık. intörn doktor deniyor kendilerine.

Sen bu kafayla cok üzülürsün ... Ortada hicbirsey yok.. Görümcen (abisini) kahvaltiya cagirmis.. Ev arkadaslarina ve abisine güveniyorki.. Bunu yapmis.. Burda tek anormal düsünen bence sensin.. Nisanlin güvenini kiracak birsey yaptiysa bugüne dek.. Amenna killanmada haklisin derim.. Ama böyle birsey olmadiysa.. Güven eksikligin var, ve önlemini almazsan ilerde cok basin agrir..

Bir insana sürekli hirsiz muamelesi yaparsan o insan mutlaka günün birinde calmaya baslar...

sınav için.şimdi dahada bi gelin üzerime :)ama haklısınız dediklerinizde,benim sinirsel sorunlarım var malesef normallikten çıkıyorum bazı durumlarda kabul ediyorum
Evet Kırmak istemedim sizi eski konularınıza baktım adamın herseyine karısıyorsunz ve her cümleniz 'ben isterim ki' olarak baslıyor, bence bunladad ben merkezci olmayın törpülebilirsiniz

Ne zaman bir seyimi kaybetme korkusu baslarsa o seyimi mutlaka kaybederim bknz otobus kartim kayboldu bulamiyorum .... simdi sende de baskasi kapar nisanlimj fobisi baslamos gecmis olsun evrene ne verirsen onu alirsin aman deim odak noktani degistir ..

Bence abartıyorsun ne var kahvaltıya gitse ve kızlar varsa. Kardeşi de var sonuçta. Yapacak olan adam o kızların içine gidince değil her dakika yapabilir. Bence bir gece kalabilirde kızlar için sorun değilse. Girer kardeşiyle aynı odada kapıyı kapatır yatar. Hemen art niyet aramamak lazım. Böyle devam ederseniz siz çok yıpranırsınız. "buarada eşim hep çok kıskanç olduğumu söyler yakınır. Bir konunu okutayımda şükretsin "

teşekkür ediyorum güzel cevabınız için .ben malesef babamın özelliklerini huyunu suyunu çok taşıyorum .annem hep dsöylüyor onun gibi olma baskıcı sabit fikirli kıskanç kısıtlayıcı .ama demekki genlerle geçmiş bi kısmı,bi kısmıda göre göre öğrenimişim.bu ve buna benzer çok yanlışlarım var düzeltemiyorum birtürlü .kaç defa destek aldım ,ilaç yazılığ yollandım okadr.fakat nişanlım rahatsız olduğumu kabul edip ona göre yaklaşabilse biraz ,o da hırçınlaşıyo benim bu halime ben iyice zıvanadan çıkıyorum hep daha kötüye gitti durumum.

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…